ineczka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 weihaiwej napisał(a): Ineczko, Iru ma podobny stosunek do pływania :evil_lol: Zapomina, że tylnymi łapkami także trzeba machać, za to przód wynurza maksymalnie, jakby rozpaczliwie szukając pomocy. Kiedyś tak do mnie podpłynęła, ja ją "uratowałam", a kiedy ponownie puściłam, opadła pod wodę całkiem bezradna. :mdleje: he,he bo to takie sierotki którym trzeba założyć rękawki tudzież kapoki, bo nie każda akitka jest wodnikiem szuwarkiem,he,he
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 troche spacerowych zdjęć ;) bohaterzy: akita: ANATA Yamamoto "Anata" samoyed (niecały rok): MOON ON THE SKY Chatanga "Mobi" nagi meksykański pies: SAUSA Marsel (Ch.Pl., v-ce Zw.Świata) "Frida" wilczarz irlandzki: "Roni" (nie pamietam imienia rodowodowego) kundelek (mieszanka boksera i amstaffa) (około pół roku): "Pako" poniuchamy sobie "odgryze Ci noge!!! " :lilangel: witamy się i idzie kolejny kolega a naga meksykana uprawia balet ;) oto i kolega towarzystwo sie rozeszło i zostalismy tylko my dwoje, wiec trzeba sie pobawić Anata podeptała kolega ;) ale na szczęscie jest cały i zdrowy
Asiaczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 donya napisał(a):A Ja tez zaplaciłam coś ok 140 zł ale Bimbo miał też stawy łokciowe prześwietlane. W cene wchodził tez opis ale po opis zdjęcie gdzieś wysyłali i trzeba był troche poczekać na wyniki. Z tym, osoba, która robiła prześwietlenie od razu mówiła czy wszysko Ok czy nie. Pan Mikow powiedial, że tak idealnych stawów dawno nie widział. :lol: :lol: :lol: Asiaczek :happy1: No tak. Ja robiłam tylko stawy biodrowe i też znalam wynik od p. Nowickiej. Pzdr.
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ineczka a teraz specjalnie dla Ciebie.. chociaz zdjecia niestety nie najlepsze :placz: :placz: bo już ciemno sie zaczeło robić i lampa błyskowa postanowiła mi pomóc i tylko popsuła :/ kolejny spacerek bohaterowie: akita: ANATA Yamamoto owczarek środkowoazjatycki (ok. pół roku): "Bandzior" (import holandia, iminia rodowodowego nie znam) labrador retriver: "Frodo" (imienia rodowodowego nie znam) chodzenie po Anacie ;)
buckshot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jej, Kasia Fistasia też wybralibyśmy się na taką wycieczkę, cudna sprawa!! Ostatnio byliśmy kilka razy na wyprawie w naszych podhalańskich borach. A na zdjęciach nasze psiaki: Jorka, Boston, Aspen i Sajgon. Pozdrawiamy B&M
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Akitka napisał(a):A tak z ciekawości? Czemu tak Anatka w kagańcu? bo w tamtej okolicy za dużo ciemnych pręgowanych bokserek się kręci, a ona jest rasistka.. ostatnio dwie różne zaatakowała.. poza tym to Warszawa.. i dużo baaaaardzo smacznych rzeczy :/
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ooo ile sie porobiło zdjec w galerii a ja mam jeszcze dwie spacerkowe serie ;) buckshot zdjecia kapitalne.. krajobrazy śliczne tylko pozazdrościć!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: <ale uwazaj, bo Cie zaraz mod pogoni za wielkość zdjęć>
Akitka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agappe napisał(a):bo w tamtej okolicy za dużo ciemnych pręgowanych bokserek się kręci, a ona jest rasistka.. ostatnio dwie różne zaatakowała.. poza tym to Warszawa.. i dużo baaaaardzo smacznych rzeczy :/ A to rozumiem. Czy gdzieś można zobaczyć te zdjęcia z samoyedem ze spacerku? 1 mi się tu tylko wyświetla... :roll:
Iwona&Wiki Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 buckshot napisał(a): Wow! Piękne! buckshot, zmniejsz zdjęcia. Mod zaraz Ci je zlinkuje:p. Max wymiar to 500 pikseli
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 buckshot, za duże zdjęcia! Zmniejsz je, proszę, do regulaminowego rozmiaru (max. 500 na 500 pikseli). Mod.
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Akitka napisał(a):A to rozumiem. Czy gdzieś można zobaczyć te zdjęcia z samoyedem ze spacerku? 1 mi się tu tylko wyświetla... :roll: oj nigdzie indziej ich nie umieszczałam.. ja widze wszystkie zdjecia :roll: :roll:
Iwona&Wiki Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agappe napisał(a):witamy się Ech...:p Agappe, ile piesów:loveu:! A jak ciepło to i golaski przychodzą! Wspaniałe te Wasze pola! Zazdroszczę. A skąd ta dedykacja? Czy Ineczka zakochała sie w Bandziorze:loveu:?
lady_m Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='buckshot'] http://www.buckshot.prv.pl/galeria%20plik/boston%20aspen%20bory%20marzec2007.jpg Aaaaale sliczne mordy! :loveu: Tylko na co one sie tak patrza ? :roll:
Akitka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Daria a możesz mi na pw wysłać bezpośrednie linki do zdjęć w imageshacku, bo dalej nie widzę... :roll:
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Ech...:p Agappe, ile piesów:loveu:! A jak ciepło to i golaski przychodzą! Wspaniałe te Wasze pola! Zazdroszczę. A skąd ta dedykacja? Czy Ineczka zakochała sie w Bandziorze:loveu:? dokładnie, zawsze mnie prosiła o zdjęcia Bandziorka ;) chociaż jak na razie nie poznała go osobiście a pola fakt jak na środek warszawy są boskie!!! :) oczywiście nie mozna ich porownać z tymi poza miastem, ale i tak b sie ciesze, że mam coś takiego pod nosem ;)
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Akitka napisał(a):Daria a możesz mi na pw wysłać bezpośrednie linki do zdjęć w imageshacku, bo dalej nie widzę... :roll: wysłane ;)
buckshot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Już edytowałam i zmniejszyłam zdjęcia, mam nadzieję, że takie są ok?? Po raz pierwszy dodawałam i muszę chyba nabrać wprawy :cool3: Basia
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 buckshot napisał(a):Już edytowałam i zmniejszyłam zdjęcia, mam nadzieję, że takie są ok?? Po raz pierwszy dodawałam i muszę chyba nabrać wprawy :cool3: Basia udało Ci się!!!! brawo :))) :multi: :multi:
Akitka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dzięki Daria... Ale dalej zdjęć nie widzę. :shake: Może na innym kompie... Ale dzięki za pomoc! ;)
Iwona&Wiki Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agappe napisał(a):dokładnie, zawsze mnie prosiła o zdjęcia Bandziorka ;-) chociaż jak na razie nie poznała go osobiście tak własnie sobie pomyślałam, bo chłopak:loveu: rzeczywiście wart grzechu:razz::lol: buckshot napisał(a):Już edytowałam i zmniejszyłam zdjęcia, mam nadzieję, że takie są ok?? pewnie, że większe były lepsze:p:lol:, ale cóż takie tu życie;):lol: za to jakie tempo poprawiania - po prostu ekspress;)
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 całuśna sesja spacerowa ;) bohaterowie: akita: ANATA Yamamoto kundelek: Pako romantyczny pocałunek nr1 romantyczny pocałunek nr2 a może by tu czegoś innego spróbowac ;) romantyczny pocałunek nr3 romantyczny pocałunek nr4 romantyczny pocałunek nr5 mała przerwa na przewietrzenie ;) romantyczny pocałunek nr6 :diabloti: :diabloti: :diabloti: i jeden rzut oka na Warszawe..
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agappe, mogę spytać, gdzie są te łąki? Ja mam podobne - koło osiedla Marina na Mokotowie :)
Agappe Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Agappe, mogę spytać, gdzie są te łąki? Ja mam podobne - koło osiedla Marina na Mokotowie :) przy stacji Wilanowskiej metra ;) miedzy Wilanowską/Pułaską/Idzikowskiego i przedłużeniem Doliny Służewieckiej (nie pamietam jak sie zwie ta ulica)
bety Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 buckshot napisał(a):Już edytowałam i zmniejszyłam zdjęcia, mam nadzieję, że takie są ok?? Po raz pierwszy dodawałam i muszę chyba nabrać wprawy :cool3: Basia Tak, tak nabieraj Basia wprawy, nabieraj. ;) Więcej kolorowych amerykańców w galerii bo coś tu się strasznie rudo zrobiło :evil_lol: (gdzie się podziały białe i pręgowane japońce? :roll:) Agappe - pocałunki świetne zwłaszcza ten nr 6, kamikadze z Pako :evil_lol: No i wogóle wszystkie te ufocone wyprawy/przeprawy wodno-bajorkowe genialne. Pozdrawiam
Recommended Posts