Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak to zapamiętac?!
Rysio-Burysio.:loveu:
Miecio-...?
Pzdr.

Nie spiesz się z tym zapamiętywaniem. Imiona trzeba zmienić bo mieszkamy teraz na wsi. Dziwnie będzie wyglądalo jak będę darła się na całą wieś Miecioooo albo Rysiooo.
I tak dziwnie na mnie patrzą jak chodze dwa razy dziennie na spacer z psami.
Mam dwie propozycje imion dla maluchów ale sprawa jest otwarta.może cos fajnego wymyslisz :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba w AA może taki kolorek być, co? Ale pewna nie jestem...:oops:
pzdr.

Rozczaruję Was - nie ma AA trikolor - nigdzie jak do tej pory nie spotkałam się z takim umaszczeniem AA, nawet w szczegółowym opisie umaszczeń akit w standardzie AKC.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Rozczaruję Was - nie ma AA trikolor - nigdzie jak do tej pory nie spotkałam się z takim umaszczeniem AA, nawet w szczegółowym opisie umaszczeń akit w standardzie AKC.
Pzdr

No i wszystko jasne. Trikolorki zarezerwowane są dla trochę mniejszych zakręconych ogonków :lol: :lol: :lol:

Posted

z tego co mi wiadomo to chyba już kociaki Donyi zmieniły imiona ;)

(suczka niestety nie urodziła wszystkich maluchów i ma prawdopodobnie zapalenie macicy :shake: ale już po antybiotykach więc mam nadzieje ze wszystko dobrze się skończy... przepraszam za off topik)

Posted

ineczka napisał(a):
z tego co mi wiadomo to chyba już kociaki Donyi zmieniły imiona ;)

Myślalam, że Asiaczek ma propozycje imion ale wymigała się od odpowiedzi ;) Zostajemy zatem przy Miszy i Saszy :lol: :lol: :lol:
I tak wszyscy (jak na razie) wołają "koty" bo chłopaki zawsze razem się trzymają :lol:

Szkoda małej suni ale dobrze, że na Was trafiła.

Posted

Donya - a ja myślałam, że imiona się spodobają...:oops:
Ale najbardziej podoba mi się imię "koty"! To jest to!:lol:

Ineczka
- rozumiem, że sunia jest u Was?
Pzdr.

Posted

no tak nie umiemy być obojętni...he,he myślę ze tu większośc osób na tym forum ma jakies przygody z tego typu "ofiarami losu", ty też Donya masz miękkie serce -dwa biedne kociaki :multi::multi::multi:

fajnie, że chłopaki przechrzczone :eviltong:

wracam do sedna sprawy... jako, że to galeria i jeszcze nigdy nie pokazywalismy się publiczne może dziś uda mi się wstawić fotki z aktualnego weekendu... pod tytułem 12 w skali Beuforta--- sztorm nad polskim morzem

Posted

Asiaczek napisał(a):
Donya - a ja myślałam, że imiona się spodobają...:oops:

Podobają, podobają ale nie przebiły imion zaproponowanych przez Ineczkę czyli Misza i Sasza :lol:

Posted

ucieczka z miejsca zbrodni...

szczerzę się do aparatu :eviltong:

ze swoim ukochanym panem przy gwieździe północy

i to byłoby na tyle ;)
miłego oglądania:eviltong:
pozdrawiamy

Posted

Kaloszki na pogodę i niepogodę :evil_lol:
w miesięczniku mój pies była ich reklama pod tytułem
na spacery z Twoim przyjacielem :eviltong:
a my mieszkając w polu regularnie taplamy się w błocie.. idealne obuwie na taką pogodę, jeszcze sztormiak i na kuter he,he:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='ineczka']
nasza drzemiąca Aiko a.k.a Lala w mojej ukochanej pozie niedźwiadka :loveu:
Bez dwóch zdań:loveu: I jeszcze ta łapka pod pyszczkiem:loveu:
Aż słychać pochrapywanie:lol::loveu:

Posted

[quote name='ineczka']

ucieczka z miejsca zbrodni...

szczerzę się do aparatu :eviltong:

ze swoim ukochanym panem przy gwieździe północy
i to byłoby na tyle ;) miłego oglądania:eviltong: pozdrawiamy
Oglada się miło:lol:! Czyste szaleństwo:loveu::lol:!
Ale chyba nieźle Was wytarmosiło?! Słyszałam, miało być 10 w skali Beauforta:-o! Było:roll:?
Za to o tej zbrodni jak dotąd - cisza. Zbrodnia doskonała:razz::lol:?

Posted

Czyste szaleństwo to prawda :evil_lol: ona zawsze tak wariuje, gdy pojawia się na plaży hm.. nie wiem dlaczego?...

Co do zbrodni.. to w zabawie ukąsiła mnie w rękę.. myślałam, że zejdę, że żyły i ścięgna poprzegryzane, he,he :evil_lol::evil_lol: ale na szczęcie mogę pisac na kompie, he,he :evil_lol::evil_lol:

Sztorm był i to 12 w skali Beauforta, dobrze ze nam na spacerze głów nie oderwało he,he :diabloti:

co do skarpet Asiaczku, to teraz na topie są ogrzewacze do stóp ;)

Posted

ineczka napisał(a):
Czyste szaleństwo to prawda :evil_lol: ona zawsze tak wariuje, gdy pojawia się na plaży hm.. nie wiem dlaczego?...

Bimbo też tak ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No nareszcie chociaż na chwilkę mogę tutaj zawitać :lol:

Widzę, że nasz akici topik ostatnio został zdominowany przez koty :kociak: Swoją drogą to bardzo ciekawe, że tak wielu z nas akiciarzy również koteczki miłością daży :loveu: - nawet nie czuje jak mi się rymuje :evil_lol:
Dla zakręconych akito-kociarzy, więc nielada gratka, która to akicia a która kicia łapka?;) :razz: :cool3:

Donya, bardzo mi przykro z powodu odejścia Lolka :-( Napewno jest bardzo szczęśliwy i duma go rozpiera, bo jego ukochana Pańcia otworzyła serducho dla kolejnych podopiecznych :calus: :iloveyou: :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...