Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
mi sie wydawało, że to przyszły właściciel powienien poszukiwać szczeniąt i hodowli, a nie hodowcy przyszłego właściciela :roll: :roll: :roll:
a może sie myle?:roll: :roll:

myślę podobnie... to chyba właścicel powinien zainteresować się hodowlą z jakiej chce wziąc malca...
musi to być świadomy wybór... dowiedziedzieć się o przyszłe mioty, kiedy co i jak i wrazie czego poczekać na narodziny małych akitek.. coraz cześciej i w polskich hodowlach są rezerwacje.. tak więc myślę ze dokładnie teraz wrato się tym zainteresowac pomimo, że do lutego jeszcze 2 miesiące ..:roll:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich po dłuższej przerwie... Ach te studia... :razz:
Śliczne zdjęcia małych akitek! :) Jeszcze nie dawno Ambra była taka mała, a dziś proszę, dojrzała mi panienka. Dzisiaj wracam z uczelnii, a tu co? Czerwone kropeczki na podłodze. :cool3: A teraz ciągle tylko się wylizuje i wylizuje. Czyściocha! :lol: Powiedzcie mi... Ile dni trwają mniej więcej cieczki Waszych akitek? ;) Pozdrawiamy po "kobiecemu"... :lol:

Posted

No u naszej Shojo pierwsza cieczka (kilka miesięcy temu) to nawet troszkę dłużej trwała niż 20 dni ... :-) no ale zbiegło to się akurat z chorobą więc może dlatego takie jakieś zawirowania.

Posted

Witam wszystkich !!!
Nie jestem częstym gościem forum ale chciałem aby jednak mój ANTEKI od czasu do czasu pokazał się w całej okazałości. Pozdrawiam wszystkich akitomaniaków , a przede wszystkim Kasię i Łukasza oraz właścicieli Akit z hodowli Puchate Liski . Chciałbym wszystkim życzyć Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, Szczęśliwego Nowego Roku 2007 oraz powodzenia w przyszłorocznych wystawach. JCz

Posted

[quote name='Asiunia02']No i jeszcze jeden grubiutki braciszek :)

ale śmieszny ;))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i wydaje sie baaaardzo czerwony /albo jestem ślepa :roll: :roll: :roll: / :)

jako, ze musha się nie chwali to troszke informacji "imprezowych"
WILNO 2 CACIB
Akity:
16.12
PSY
kl. mlodziezy
CUGECURU OSIDORI AVESTA ?
kl. otwarta
ENZO OMOMO GAWA dosk, CAC, CACIB, BOB
SUKI
kl. otwarta
AHA BARA AVESTA nieobecna
Kl. championow
BU YAMAMOTO dosk, CAC, CACIB

17.12

kl. otwarta
ENZO OMOMO GAWA dosk, CAC, CACIB
SUKI
kl. otwarta
AHA BARA AVESTA nieobecna
Kl. championow
BU YAMAMOTO dosk, CAC, CACIB, BOB

GRATULUJEMY!!!! :))))

aha tak z ciekawostek przyrodniczych powiem, że Bu vel Kona ma na swoim koncie już aż 12CACIBów (+ kilka res.CACIBów) / mam nadzieje, że sie nie pomyliłam w wyliczeniach :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Macie niezbyt czestego gościa na forum - Anteki.
Pzdr.

To na pewno się zmieni - Pozdrawiam JCz

Posted

Agappe napisał(a):
mi sie wydawało, że to przyszły właściciel powienien poszukiwać szczeniąt i hodowli, a nie hodowcy przyszłego właściciela :roll: :roll: :roll:
a może sie myle?:roll: :roll:

Przepraszam instalując się omyłkowo wysłałem do Państwa pytanie w tak zawile brzmiącej formie. Choć wiem, że i właściciele reklamując się szukają nabywcy. Czy też się mylę? :lol:

Posted

osobiście nie kojarze miotów, które niedawno się urodziły <żeby psiaki były do odebrania już na początku lutego..

ale poszperaj może w linkowni :roll: :roll: :roll: tam masz adresy do wszystkich<które znalazłam> akicich hodowli, które sie reklamują w internecie

Posted

Witam serdecznie wszystkich miłośników akit .
Od tygodnia zagosciła u nas akitka - suczka o imieniu Bafi
oto kilka zdjęć
Gdy miała 4-5 tygodni:

Bafi 8 tygodni :

Bafi 8 - 9 tygodni

Bafi ponad 9 tygodni:

Posted

Ashtahar - a może coś więcej o małej Bafi? Sunia zapowiada się cudownie... Ja, co prawda, nie specjalistka po linii akitkowej, ale mnie się Bafiśka podoba.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ashtahar - a może coś więcej o małej Bafi? Sunia zapowiada się cudownie... Ja, co prawda, nie specjalistka po linii akitkowej, ale mnie się Bafiśka podoba.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Była przedstawiana wczesniej przez Asiunia02 jako Bashi ;)
Pelna nazwa Bafi Rilaf po ojcu Akuma Akairo i matce ATENA Imaginacja.
Zamieszkuje we Wrocławiu i wygląda prześlicznie :loveu: - jak mały pluszak - tyle że czuje gryzie i przytula sie. Już od wielu lat chciałem mieć akitke - teraz nawet dzieci się do niej przekonały.

Posted

Ashtahar witamy serdecznie :) Ciesze sie, ze tu zawitałes bo przynamniej bedziemy mieli dobry kontakt :)
Przepraszam ze przekreciłam imie, ale jestem z tego znana :)

I jak Bafi zadomowiła się u Was??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...