ineczka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Agappe napisał(a):mi sie wydawało, że to przyszły właściciel powienien poszukiwać szczeniąt i hodowli, a nie hodowcy przyszłego właściciela :roll: :roll: :roll: a może sie myle?:roll: :roll: myślę podobnie... to chyba właścicel powinien zainteresować się hodowlą z jakiej chce wziąc malca... musi to być świadomy wybór... dowiedziedzieć się o przyszłe mioty, kiedy co i jak i wrazie czego poczekać na narodziny małych akitek.. coraz cześciej i w polskich hodowlach są rezerwacje.. tak więc myślę ze dokładnie teraz wrato się tym zainteresowac pomimo, że do lutego jeszcze 2 miesiące ..:roll:
Akitka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witam wszystkich po dłuższej przerwie... Ach te studia... :razz: Śliczne zdjęcia małych akitek! :) Jeszcze nie dawno Ambra była taka mała, a dziś proszę, dojrzała mi panienka. Dzisiaj wracam z uczelnii, a tu co? Czerwone kropeczki na podłodze. :cool3: A teraz ciągle tylko się wylizuje i wylizuje. Czyściocha! :lol: Powiedzcie mi... Ile dni trwają mniej więcej cieczki Waszych akitek? ;) Pozdrawiamy po "kobiecemu"... :lol:
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Chyba tyle, co i w innych rasach... W baskach, sznaucerach - ok. 3 tygodni. Ineczka - witaj! Pzdr.
sylwekw Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No u naszej Shojo pierwsza cieczka (kilka miesięcy temu) to nawet troszkę dłużej trwała niż 20 dni ... :-) no ale zbiegło to się akurat z chorobą więc może dlatego takie jakieś zawirowania.
Asiunia02 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie pamietam jaka Akumke ostatnio przedstawiałam ale jeszcze na pewno nie było Bashi :) No i Bashi z jedną z naszych paróweczek :)
Asiunia02 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No i jeszcze jeden grubiutki braciszek :)
JCz Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witam wszystkich !!! Nie jestem częstym gościem forum ale chciałem aby jednak mój ANTEKI od czasu do czasu pokazał się w całej okazałości. Pozdrawiam wszystkich akitomaniaków , a przede wszystkim Kasię i Łukasza oraz właścicieli Akit z hodowli Puchate Liski . Chciałbym wszystkim życzyć Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, Szczęśliwego Nowego Roku 2007 oraz powodzenia w przyszłorocznych wystawach. JCz
Agappe Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Asiunia02']No i jeszcze jeden grubiutki braciszek :) ale śmieszny ;))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i wydaje sie baaaardzo czerwony /albo jestem ślepa :roll: :roll: :roll: / :) jako, ze musha się nie chwali to troszke informacji "imprezowych" WILNO 2 CACIB Akity: 16.12 PSY kl. mlodziezy CUGECURU OSIDORI AVESTA ? kl. otwarta ENZO OMOMO GAWA dosk, CAC, CACIB, BOB SUKI kl. otwarta AHA BARA AVESTA nieobecna Kl. championow BU YAMAMOTO dosk, CAC, CACIB 17.12 kl. otwarta ENZO OMOMO GAWA dosk, CAC, CACIB SUKI kl. otwarta AHA BARA AVESTA nieobecna Kl. championow BU YAMAMOTO dosk, CAC, CACIB, BOB GRATULUJEMY!!!! :)))) aha tak z ciekawostek przyrodniczych powiem, że Bu vel Kona ma na swoim koncie już aż 12CACIBów (+ kilka res.CACIBów) / mam nadzieje, że sie nie pomyliłam w wyliczeniach :roll:
Asiunia02 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Braciszek jest bardzo, ale to bardzo czerwony i troszke grubiutki ale naprawde SUPER :)
Asiunia02 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wielkie Gratki dla Bu !!!!!!! Skoro ma tyle to napewno na nie zasłuzyła :) Ale Gratki tez dla Enzo bo ma polski rodowód :)
Asiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No właśnie. Dlaczego nie ma tutaj Mushy?!?!?! Pewnie zaszkodziło mu moje ciasto...:evil_lol: Macie niezbyt czestego gościa na forum - Anteki. Pzdr.
JCz Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Asiaczek napisał(a): Macie niezbyt czestego gościa na forum - Anteki. Pzdr. To na pewno się zmieni - Pozdrawiam JCz
Kasia_i_Łukasz Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 W przerwie świątecznych przygotowań...
zubiri Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Agappe napisał(a):mi sie wydawało, że to przyszły właściciel powienien poszukiwać szczeniąt i hodowli, a nie hodowcy przyszłego właściciela :roll: :roll: :roll: a może sie myle?:roll: :roll: Przepraszam instalując się omyłkowo wysłałem do Państwa pytanie w tak zawile brzmiącej formie. Choć wiem, że i właściciele reklamując się szukają nabywcy. Czy też się mylę? :lol:
Agappe Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 osobiście nie kojarze miotów, które niedawno się urodziły <żeby psiaki były do odebrania już na początku lutego.. ale poszperaj może w linkowni :roll: :roll: :roll: tam masz adresy do wszystkich<które znalazłam> akicich hodowli, które sie reklamują w internecie
Asiunia02 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 U nas juz wszystkie akumki poszły do swoich domków a kolejnych spodziewamy się dopiero za 2 miesiące.
Mateusz_Aira Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pozdrowienia dla wszystkich Puchatych Lisków http://img179.imageshack.us/img179/2172/witayczeniahe5.jpg Zdjęcie przekracza dopuszczalną wielość, zostało więc zamienione na link. Mod.
donya Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ja tez się przyłaczam do życzeń :lol: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Ashtahar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witam serdecznie wszystkich miłośników akit . Od tygodnia zagosciła u nas akitka - suczka o imieniu Bafi oto kilka zdjęć Gdy miała 4-5 tygodni: Bafi 8 tygodni : Bafi 8 - 9 tygodni Bafi ponad 9 tygodni:
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ashtahar - a może coś więcej o małej Bafi? Sunia zapowiada się cudownie... Ja, co prawda, nie specjalistka po linii akitkowej, ale mnie się Bafiśka podoba.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr.
Ashtahar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Ashtahar - a może coś więcej o małej Bafi? Sunia zapowiada się cudownie... Ja, co prawda, nie specjalistka po linii akitkowej, ale mnie się Bafiśka podoba.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Była przedstawiana wczesniej przez Asiunia02 jako Bashi ;) Pelna nazwa Bafi Rilaf po ojcu Akuma Akairo i matce ATENA Imaginacja. Zamieszkuje we Wrocławiu i wygląda prześlicznie :loveu: - jak mały pluszak - tyle że czuje gryzie i przytula sie. Już od wielu lat chciałem mieć akitke - teraz nawet dzieci się do niej przekonały.
Asiunia02 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ashtahar witamy serdecznie :) Ciesze sie, ze tu zawitałes bo przynamniej bedziemy mieli dobry kontakt :) Przepraszam ze przekreciłam imie, ale jestem z tego znana :) I jak Bafi zadomowiła się u Was??
Recommended Posts