Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

dodam jeszcze, ze sędziuje Maria Zasada.. wiec nie jest to zaden z sędziów, którzy sie znaleźli na liście planowanej przypisanej do grupy V czyli:
Bratislav Milosevic (Serbia)
Aleksandr Burykin (RUS)
Ekaterina Baoujes(RUS)
Cristian Stavarache (ROM)
:cool1:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Uff! wreszcie chyba udało mi się zgłębić tajniki wklejania zdjęć na forum. Oto kilka zdjęć naszej pociechy, która zamieszkała z nami dwa tygodnie temu.
" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt=""><br><br>Całkowicie zawrócił nam w głowie.<br>Pozdrawiam <br>

Posted

Witajcie kochani!
Aktualizowałam dzisiaj naszą stronkę, więc pomyślałam, że Wam też się coś należy ;) Jeszcze tydzień temu u nas była taaaaaaka zima a teraz raczej opłakana pogoda :-(

Widzę, że Kasia nareszcie pokazała Anshin'a - piękny ten Wasz rudzielec :loveu:

Posted

Kasia&Łukasz ale słodkie są te małe kluski u was na stronie. Szkoda, że tak szybko rosną. My mamy wrażenie, że Anshin rośnie w oczach. Zanim się obejrzymy i dużym psem :lol:.
A teraz mam pytanie do wszystkich: jakimi zabawkami lubią się bawić najbardziej wasze czworonożne pociechy. Domyślam się że każda ma inne upodobania:razz:
Serdecznie pozdrawiam

Posted

w końcu zdjęcia!!!! :)))
i to od razu jakie śliczne!! :)) SUPER

Kasia_Fistasia.. maleństwo Rude jest słodziutkie!!:loveu: :loveu:

Kasia&Łukasz ale Wam sie gromadka powieksza.. z roku na rok ;) ależ ona już urosła!!!!!!

Posted

Kasia Fistasia napisał(a):
Kasia&Łukasz ale słodkie są te małe kluski u was na stronie. Szkoda, że tak szybko rosną. My mamy wrażenie, że Anshin rośnie w oczach. Zanim się obejrzymy i dużym psem :lol:.
A teraz mam pytanie do wszystkich: jakimi zabawkami lubią się bawić najbardziej wasze czworonożne pociechy. Domyślam się że każda ma inne upodobania:razz:
Serdecznie pozdrawiam

moj Akuma uwielbia piszczącą piłkę, a za to inne tylko i wyłącznie drugą akitę :) ewentualnie czasem może być zwykła piłka tenisowa.

W Poznaniu sniegu nie ma, ale za to w koło targów mnóstwo reklam o wystawie. Wniosek urlopowy już wypisany, teraz tylko pozostało odliczanie czasu.

Posted

śniegu nie ma ale pewnie błoto jest :shake: :shake:

a nam dzis przyszedł list z Belgii z potwierdzeniem interchampionatu :))))) teraz tylko dyplomik, który tez powinien lada dzień przyjść :)))

Posted

jak dla mnie to troche za mało.. liczyłam na liczbe bliżej 150 :roll: :roll:

Asiunia ja mam nadzieje, ze zdasz nam relacje pogodowe jeszcze w środe??

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Witajcie kochani!
Aktualizowałam dzisiaj naszą stronkę, więc pomyślałam, że Wam też się coś należy ;) Jeszcze tydzień temu u nas była taaaaaaka zima a teraz raczej opłakana pogoda :-(

Widzę, że Kasia nareszcie pokazała Anshin'a - piękny ten Wasz rudzielec :loveu:

Stadko kitek coraz wieksze - mały rudzielec śliczny :loveu: :loveu: :loveu:
Jeszcze wczoraj rano taki śnieg u nas był - niestety tylko rano :-(

Posted

Najświezsze wiadomosci z Poznania :)

Pogoda dobra, a dla nas akiciarzy najwazniejsze to to, ze juz dzisiaj zjechało sie troche piesków np. z Tajwanu a wsrod nich hit.
Hitem jest widziany w Poznaniu autokar w którym połowe miejsce zajmowali ludzie, a druga połowe AKITY !!!!!!!!! I cały autokar był pomalowany w akitki :)

Ciekawe czy to Japończycy czy też może Francuzi lub Włosi. Wydaje mi sie, ze nikt inni by tyle dni wczesniej nie przyjechał.

Informacja ogólna co do światówki: Jest to najwieksza światówka od wielu lat jak nie od swoihc poczatków, przynajmniej tak mówili w poznańskich radiach.

Posted

Asiunia02 napisał(a):

Pogoda dobra, a dla nas akiciarzy najwazniejsze to to, ze juz dzisiaj zjechało sie troche piesków np. z Tajwanu a wsrod nich hit.
Hitem jest widziany w Poznaniu autokar w którym połowe miejsce zajmowali ludzie, a druga połowe AKITY !!!!!!!!! I cały autokar był pomalowany w akitki :)

Ciekawe czy to Japończycy czy też może Francuzi lub Włosi. Wydaje mi sie, ze nikt inni by tyle dni wczesniej nie przyjechał.

Informacja ogólna co do światówki: Jest to najwieksza światówka od wielu lat jak nie od swoihc poczatków, przynajmniej tak mówili w poznańskich radiach.

wow :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Asiunia02 napisał(a):

a ja chyba wiem :) <ale głowy sobie nie dam obciąć.. widziałam gdzies zdjecie w inernecie> zobaczymy w czwartek

Posted

Witam wszystkich serdecznie. Pozdrowienia dla wszystkich których poznalismy w Łodzi. Mam nadzieje ze spotkamy sie w Kielcach i jeszcze pogadamy. Bardzo chciałam dodac zdjecie Yugaty ale nie wiem jak czy mógł by mi ktos pomuc?
Agata & Rafał

Posted

Wieści z Poznania, psów na ulicy wiecej niz zwykle - ciekawe czemu ?? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pogoda w ciagu dnia była dosc dobra, ale rano jest troche zimno. A ponadto zapowiadali troche chłodniej niz dzisiaj i troche opadów deszczu.

Prostej drogi i powodzenia !!!!!!!!!!!

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Wieści z Poznania, psów na ulicy wiecej niz zwykle - ciekawe czemu ?? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no idea ;) POWODZENIA WSZYSTKIM!!!!!!

Posted

Witam wszystkich! Dzięki Kasi&Łukaszowi nasza rodzinka stała się szczęśliwym właścicielem Akity o imieniu ANTEKI z Hodowlli Puchate Liski. Myślę, że niedługo pokażą się na tym forum zdjęcia naszego milusińskiego, które postaram się zrobić i w najbliższym czasie tu umieścić.
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!

Posted

Witam!!
Ja mam najblizej z Poznańksich Targów a wyszłam z nich ostatnia.

A wiec tak:
sukcesy polskich akit:
Anata Yamamoto- NSWR CACIB
Czenaj Roal - lokata 2 w psach w klasie otwartej
Fujimaru Palis - lokata 3 po Cześku.
Arashi Tajgeta - lokata 2 ocena doskonała oczywiśćie.
Bimbo Yamamoto - lokata 4 w klasie championów

Pierwsza 4 suk klasy championów należała do Polski i po kolei było tak
Anata, Bu, Kendziko Tajgeta (nie wiem czy dobrze napisała imie bo pisze bez katalogu, jesli zle to przepraszam i prosze mnie poprawic) i na 4 Inazuma.

Ogólne wrazenie z światówki z Ringu akit:
Stawka psów - super a w suczkach spodziewałam sie wiecej Europejskich "rewelacji" tak np. jak Asayake. I ciesze sie, ze z niektórymi mama okazje sie znów spotkac lub po raz pierwszy na żwyca tak jak z Kasiu i Łukaszem. Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym sezonie !!!!!!!!!!!!!

A emocje na Best in Show dnia 1 to jest sprawa nie do opisania.
Niestety japońskie akity w żadnej konkurencji nic nie uzyskały.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...