Agappe Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 dodam jeszcze, ze sędziuje Maria Zasada.. wiec nie jest to zaden z sędziów, którzy sie znaleźli na liście planowanej przypisanej do grupy V czyli: Bratislav Milosevic (Serbia) Aleksandr Burykin (RUS) Ekaterina Baoujes(RUS) Cristian Stavarache (ROM) :cool1:
Kasia Fistasia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witam! Uff! wreszcie chyba udało mi się zgłębić tajniki wklejania zdjęć na forum. Oto kilka zdjęć naszej pociechy, która zamieszkała z nami dwa tygodnie temu. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""><br><br>Całkowicie zawrócił nam w głowie.<br>Pozdrawiam <br>
Akitka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Piękny szczeniorek... :loveu: Ech. Kiedyś Ambra też była taka malusia... :cool3:
Kasia_i_Łukasz Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witajcie kochani! Aktualizowałam dzisiaj naszą stronkę, więc pomyślałam, że Wam też się coś należy ;) Jeszcze tydzień temu u nas była taaaaaaka zima a teraz raczej opłakana pogoda :-( Widzę, że Kasia nareszcie pokazała Anshin'a - piękny ten Wasz rudzielec :loveu:
Kasia_i_Łukasz Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ciąg dalszy śnieżnych igraszek...:cool3: Zapraszam serdecznie do odwiedzenia naszej stronki www.asztariarashi.prv.pl Przygotowałam małą niespodziankę przede wszystkich dla miłośników "Puchatych lisków", choć myślę, że nie wyłącznie dla nich...:lol: Pozdawiam cieplutko!
Kasia Fistasia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kasia&Łukasz ale słodkie są te małe kluski u was na stronie. Szkoda, że tak szybko rosną. My mamy wrażenie, że Anshin rośnie w oczach. Zanim się obejrzymy i dużym psem :lol:. A teraz mam pytanie do wszystkich: jakimi zabawkami lubią się bawić najbardziej wasze czworonożne pociechy. Domyślam się że każda ma inne upodobania:razz: Serdecznie pozdrawiam
Agappe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 w końcu zdjęcia!!!! :))) i to od razu jakie śliczne!! :)) SUPER Kasia_Fistasia.. maleństwo Rude jest słodziutkie!!:loveu: :loveu: Kasia&Łukasz ale Wam sie gromadka powieksza.. z roku na rok ;) ależ ona już urosła!!!!!!
Asiunia02 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kasia Fistasia napisał(a):Kasia&Łukasz ale słodkie są te małe kluski u was na stronie. Szkoda, że tak szybko rosną. My mamy wrażenie, że Anshin rośnie w oczach. Zanim się obejrzymy i dużym psem :lol:. A teraz mam pytanie do wszystkich: jakimi zabawkami lubią się bawić najbardziej wasze czworonożne pociechy. Domyślam się że każda ma inne upodobania:razz: Serdecznie pozdrawiam moj Akuma uwielbia piszczącą piłkę, a za to inne tylko i wyłącznie drugą akitę :) ewentualnie czasem może być zwykła piłka tenisowa. W Poznaniu sniegu nie ma, ale za to w koło targów mnóstwo reklam o wystawie. Wniosek urlopowy już wypisany, teraz tylko pozostało odliczanie czasu.
Agappe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 śniegu nie ma ale pewnie błoto jest :shake: :shake: a nam dzis przyszedł list z Belgii z potwierdzeniem interchampionatu :))))) teraz tylko dyplomik, który tez powinien lada dzień przyjść :)))
Asiunia02 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kilka słów pocieszenia dla osób, których przeraża ilość akit. Labradorów jest około 430 :)
Agappe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jak dla mnie to troche za mało.. liczyłam na liczbe bliżej 150 :roll: :roll: Asiunia ja mam nadzieje, ze zdasz nam relacje pogodowe jeszcze w środe??
donya Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Witajcie kochani! Aktualizowałam dzisiaj naszą stronkę, więc pomyślałam, że Wam też się coś należy ;) Jeszcze tydzień temu u nas była taaaaaaka zima a teraz raczej opłakana pogoda :-( Widzę, że Kasia nareszcie pokazała Anshin'a - piękny ten Wasz rudzielec :loveu: Stadko kitek coraz wieksze - mały rudzielec śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze wczoraj rano taki śnieg u nas był - niestety tylko rano :-(
Asiunia02 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Najświezsze wiadomosci z Poznania :) Pogoda dobra, a dla nas akiciarzy najwazniejsze to to, ze juz dzisiaj zjechało sie troche piesków np. z Tajwanu a wsrod nich hit. Hitem jest widziany w Poznaniu autokar w którym połowe miejsce zajmowali ludzie, a druga połowe AKITY !!!!!!!!! I cały autokar był pomalowany w akitki :) Ciekawe czy to Japończycy czy też może Francuzi lub Włosi. Wydaje mi sie, ze nikt inni by tyle dni wczesniej nie przyjechał. Informacja ogólna co do światówki: Jest to najwieksza światówka od wielu lat jak nie od swoihc poczatków, przynajmniej tak mówili w poznańskich radiach.
Daisunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Asiunia02 napisał(a):Najświezsze wiadomosci z Poznania :) Pogoda dobra, a dla nas akiciarzy najwazniejsze to to, ze juz dzisiaj zjechało sie troche piesków np. z Tajwanu a wsrod nich hit. Hitem jest widziany w Poznaniu autokar w którym połowe miejsce zajmowali ludzie, a druga połowe AKITY !!!!!!!!! I cały autokar był pomalowany w akitki :) Ciekawe czy to Japończycy czy też może Francuzi lub Włosi. Wydaje mi sie, ze nikt inni by tyle dni wczesniej nie przyjechał. Informacja ogólna co do światówki: Jest to najwieksza światówka od wielu lat jak nie od swoihc poczatków, przynajmniej tak mówili w poznańskich radiach. wow :lol: :lol: :lol: :lol:
Agappe Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Asiunia02 napisał(a):Najświezsze wiadomosci z Poznania :) Pogoda dobra, a dla nas akiciarzy najwazniejsze to to, ze juz dzisiaj zjechało sie troche piesków np. z Tajwanu a wsrod nich hit. Hitem jest widziany w Poznaniu autokar w którym połowe miejsce zajmowali ludzie, a druga połowe AKITY !!!!!!!!! I cały autokar był pomalowany w akitki :) Ciekawe czy to Japończycy czy też może Francuzi lub Włosi. Wydaje mi sie, ze nikt inni by tyle dni wczesniej nie przyjechał. Informacja ogólna co do światówki: Jest to najwieksza światówka od wielu lat jak nie od swoihc poczatków, przynajmniej tak mówili w poznańskich radiach. a ja chyba wiem :) <ale głowy sobie nie dam obciąć.. widziałam gdzies zdjecie w inernecie> zobaczymy w czwartek
YUGATA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witam wszystkich serdecznie. Pozdrowienia dla wszystkich których poznalismy w Łodzi. Mam nadzieje ze spotkamy sie w Kielcach i jeszcze pogadamy. Bardzo chciałam dodac zdjecie Yugaty ale nie wiem jak czy mógł by mi ktos pomuc? Agata & Rafał
Agappe Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 YUGATA napisał(a):Witam wszystkich serdecznie. Pozdrowienia dla wszystkich których poznalismy w Łodzi. Mam nadzieje ze spotkamy sie w Kielcach i jeszcze pogadamy. Bardzo chciałam dodac zdjecie Yugaty ale nie wiem jak czy mógł by mi ktos pomuc? Agata & Rafał może ten link okaże sie przydatny: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 ???
Kasia Fistasia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Witam! Chciałam życzyć wszystkim wystawiającym powodzenia na światówce. Trzymam kciuki :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Asiunia02 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wieści z Poznania, psów na ulicy wiecej niz zwykle - ciekawe czemu ?? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pogoda w ciagu dnia była dosc dobra, ale rano jest troche zimno. A ponadto zapowiadali troche chłodniej niz dzisiaj i troche opadów deszczu. Prostej drogi i powodzenia !!!!!!!!!!!
Agappe Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Asiunia02 napisał(a):Wieści z Poznania, psów na ulicy wiecej niz zwykle - ciekawe czemu ?? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no idea ;) POWODZENIA WSZYSTKIM!!!!!!
sylwekw Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 kurcze ... no ciągle żadnych wieści o naszych (polskich) akitach ....:angryy: -- oczywiście mam na mysli Poznańską Światówkę !
JCz Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witam wszystkich! Dzięki Kasi&Łukaszowi nasza rodzinka stała się szczęśliwym właścicielem Akity o imieniu ANTEKI z Hodowlli Puchate Liski. Myślę, że niedługo pokażą się na tym forum zdjęcia naszego milusińskiego, które postaram się zrobić i w najbliższym czasie tu umieścić. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!
sylwekw Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 JCz ... witamy w kręgu. Życzę Ci wiele radości ze swoją akitą.
Kasia Fistasia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witam! Miło poznać kolejnego Puchatego Liska, Anshin pozdrawia rodzeństwo. A ze światówki nadal żadnych wieści.....
Asiunia02 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witam!! Ja mam najblizej z Poznańksich Targów a wyszłam z nich ostatnia. A wiec tak: sukcesy polskich akit: Anata Yamamoto- NSWR CACIB Czenaj Roal - lokata 2 w psach w klasie otwartej Fujimaru Palis - lokata 3 po Cześku. Arashi Tajgeta - lokata 2 ocena doskonała oczywiśćie. Bimbo Yamamoto - lokata 4 w klasie championów Pierwsza 4 suk klasy championów należała do Polski i po kolei było tak Anata, Bu, Kendziko Tajgeta (nie wiem czy dobrze napisała imie bo pisze bez katalogu, jesli zle to przepraszam i prosze mnie poprawic) i na 4 Inazuma. Ogólne wrazenie z światówki z Ringu akit: Stawka psów - super a w suczkach spodziewałam sie wiecej Europejskich "rewelacji" tak np. jak Asayake. I ciesze sie, ze z niektórymi mama okazje sie znów spotkac lub po raz pierwszy na żwyca tak jak z Kasiu i Łukaszem. Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym sezonie !!!!!!!!!!!!! A emocje na Best in Show dnia 1 to jest sprawa nie do opisania. Niestety japońskie akity w żadnej konkurencji nic nie uzyskały.
Recommended Posts