Agappe Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 CWC-wniosek na krajowego championa piekności NPwR- najlepszy pies w rasie NSwR- najelpsza suka w rasie wszystkie tytuły mogą ale nie musza zostać przyznane.. wedle uznania sędziego chociaż jak poszli do porownania to OKI powinien miec NPwR a OJO NSwR..
Gosica Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Rany może już slepne ale co ta ostaninia akitka amerykanska ma z uszami :-((jakby jej ktos uciął koncówki)? Iwona sliczne zdjęcia :loveu:, wytsawy z reguły to bardzo szybko dziejace sie ,,bitwy " miedzy psimi pieknościami:lol:. Pozdrówka
Iwona&Wiki Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Agappe napisał(a):CWC-wniosek na krajowego championa piekności NPwR- najlepszy pies w rasie NSwR- najelpsza suka w rasie wszystkie tytuły mogą ale nie musza zostać przyznane.. wedle uznania sędziego chociaż jak poszli do porownania to OKI powinien miec NPwR a OJO NSwR.. Spróbuję wszystko dokładnie ustalić. Tylko nie obiecuję, że dziś. Dobrze?
Agappe Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 bede wdzieczna :)) czemu Galeria wyladowała w grupie 6????!!!!!!!!!!!!
Iwona&Wiki Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Jestesmy już w grupie 5!!!:cunao: :crazyeye: I mamy dwie galerie?! :roll:
Akitka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ojejku... Napstrykałam Ambrze nowych fotek i teraz już nie wiem, gdzie mam je wkleić... :)
Evelina Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Piszcie tutaj, we wlasciwiej Galerii. Do Payooka zas slijcie PW by obie galerie, po usunieciu "ustrek technicznych" jak ktos sie pieknie wyrazil, polaczyl w jedno ;) Po polaczeniu obu tematow posty uloza sie chronologicznie i balagan zniknie ;) Przepraszam za zamieszanie i zmykam. Bede miala teraz troche dalej do pieknych akitek [SIZE="1"]Ten post tez jest do wywalenia ;)
Akitka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja wiem, że już tak dzisiaj zanudzam tymi zdjęciami Ambry, ale nareszcie udało mi się uchwycić moją księżniczkę podczas snu w nowym ulubionym miejscu. :lol: Ambra się już tam ledwo mieści, ale dalej wczołguje się pod stare, zabytkowe łoże babci. :p
Daisunia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :loveu: kolejna psinka co sypia pod lozkiem .... Pozdr :lol:
Iwona&Wiki Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Niesamowite:crazyeye:, jak One tam wpełzowywują?!:crazyeye: Nie potrafię sobie tego wyobrazić:roll::lol:. No i jeszcze muszą jakoś wypełzowywać!:crazyeye: Ale śpią, to rozkosznie:loveu:
Daisunia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Iwona&Wiki']Niesamowite:crazyeye:, jak One tam wpełzowywują?!:crazyeye: Nie potrafię sobie tego wyobrazić:roll::lol:. No i jeszcze muszą jakoś wypełzowywać!:crazyeye: Ale śpią, to rozkosznie:loveu: mojemu pieskowi to tylko prawie caly lepek wchodzi no i łapki :lol: mam nadzieje ze nikt mnie nie skrzyczy jak dam jeszcze jedno nie akitowe zdjecie ;) ) Pozdr. ;)
Akitka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Heh... Iwonko Ambra wpełzuje szybko. Ale zawsze musi się namęczyć, żeby się wygramolić. Najlepiej jest jak ja skądś wracam, a ona tam śpi... Muszę na nią chwilkę poczekać, zanim wypełznie się ze mną przywitać. :evil_lol:
Agappe Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 wrzuce sie szybko ze stawką na wwe <9.09.2006> sędzia ?? Zygmunt Jakobuwski/Ewa Szeliga-Szeremeta i wracam do mojej mikro :/ mam nadzieje, że nikogo nie zjadłam.. Andrzejewska Paulina, Warszawa Akita, suka, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YOKO Barańska Krystyna, Karczew Akita, suka, pośrednia - OSAMERU Co Ty na To Czaja Katarzyna, Jabłonna Akita, pies, pośrednia - BIRIKO Bieżynaki Domaszczyńska Sylwia, Otwock Akita, suka, otwarta - CZIKA Porażynianka Jahns Piotr, Warszawa Akita, suka, otwarta - BARA Yamamoto FCI Rymarczyk Agnieszka, Jabłonna Akita, pies, młodzieży - PARYS Puchate Kreple Rymarczyk Agnieszka, Jabłonna Akita, suka, młodzieży - OHISAMA Co Ty na To Stępień Waldemar, Radom Akita, suka, pośrednia - FUJIN Yamamoto Stępień Waldemar, Radom Akita, pies, młodzieży - ISSUN BOSHI Halne Wzgórze (FCI)
Agappe Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 a jednak kogoś zjadłam : Wojnowski Sylwester, Stanisławów Pierwszy Akita, suka, szczeniąt - SHOJO Dąbrowskie Samuraje czyli widze, że bedzie sylwkowy debiut:lol:
Agappe Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [SIZE="5"]BARA Yamamoto ukończyła dziś we Włocławku Championat Polski zdobywajac CWC, NSwR i BOB!!!! Gratulacje!!!!!
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A dlaczego BARA nie została na BOG?! Pzdr.
Gosica Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Oj gdzie się podział moj post , wczoraj tyle zdjęc nawklejałam :shake: a dzis powklejam jeszcze troche z Czestowchowy . Oto troszku naszego spacerku wczorajszego (Moj, Kasi , Ambry i MIki i oczywisce mojej kolezanki) Kasiu masz niezłego rozrabiakę:evil_lol:, niezwykle miło mi sie z Toba rozmawaiło aż pozniej zachło mi w gardle :eviltong:. Ambra jest urzekajaca , sliczniuchna Kobitka akicia ;), Miczka nie padła na zawał (mio iż tak wszystkie przpuszczałysmy :eviltong:). Bardzo serdeczne pozdrówka
Agappe Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 zdjecia widzialam wszystkie wczoraj i nawet coś dopisywałam potem odnośnie ich.. ale już nie pamietam co :(( to też znikło... a ja przedstawiam Czestochowe z punktu widzenia technicznego.. czekam na zdjecia i na uzupełnienie wyników!!! Krajowa wystawa we Częstochowie - 3.09.2006, sędzia Maria Zasada (PL) psy - kl.pośrednia wynik HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze dosk1, bez CWC?? psy - kl.otwarta wynik ASZTAR Imaginacja CWC, NPwR <chyba skończył championat Polski???Gratuluje!!!> suki - kl.szczeniąt wynik HANU z Krobskiego Hajmatu wo ?, 1 HANIKO Czandoria <GOKUxFOSA Pętkowskie Wzgórza> ?, 2 suki - kl.młodzieży wynik CAMA Dolina Wiązów oc.bdb?, IV CARIA Dolina Wiązów dysk. CLEA Dolina Wiązów IRU Halne Wzgórze oc.bdb, lokata III KITSUNE Halne Wzgórze oc.doskonała, med.srebrny, lokata II KONNICHI-WA Halne Wzgórze oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy suki - kl.pośrednia wynik ARASHI Tajgeta CWC OSHISAMA Co Ty na To oc.bardzo dobra suki - kl.otwarta wynik BASHI Dolina Wiązów dosk2 MIDORI Turzycowa Dolina CWC, NSwR gratulacje!!!!!!! :)
Agappe Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 i troche innych info wystawowcyh : Krajowa wystawa we Włocławku - 3.09.2006, sędzia Ewa Stolarska (PL) suki - kl.pośrednia wynik ARI Tomadachi oc.doskonała, med.złoty, lokata I, ??? OSAMERU Co Ty na To nieobecna SEIKO Eskimo River nieobecna SHIKOKU Eskimo River oc.???, lokata II suki - kl.otwara wynik BARA Yamamoto oc.doskonała, med.złoty, lokta I, CWC, NSwR, Zw.Rasy
Agappe Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Krajowa wystawa w Chorzowie - 10.09.2006, sędzia Paweł Szemraj (PL) suki - kl.młodzieży wynik CARIA Dolina Wiązów CLEA Dolina Wiązów
Gosica Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 W kazdym badz razie , zdjecia z Czzetochwoy zaraz wkleje tylko musze zrobic przeglad jakosciowy :lol:.
donya Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 GRATULACJE DLA BARY Yamamoto za to co dawno jej sie należało - fajnie, że są sędziowie którzy doceniają piękne akity :lol: :lol: :lol: GRATULACJE również dla tych co powalczyli dzisiaj na innych wystawach - tak trzymać :lol: :lol: :lol:
Gosica Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Oto zdjecia czesc 1 OJ padało padało:angryy: Zgrupowanie Klasa pośrednia HOKORI _TAKAI Otwarta_Asztar Imaginacja Suczki klasa szcesniąt (bardzo sie biedaczka zestresowała:-() cdn.moze jutro bo rano trzeba isc do ..............szkoły:shake:
Akitka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Oj pobrykała wczoraj moja mała... :evil_lol: za to dzisiaj była już jakby spokojniesza. :cool3: heh do czasu... :lol: gratki dla zwycięzców! :) p.s. jutro też wkleję kilka zdjęć z naszego spotkania z Gosicą :)
Recommended Posts