donya Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Akitka']A i jeszcze jedna fotka pt. "ja i moje dzieciątko" :evil_lol: Ciężkie (już) dzieciątko ;) Fajna mała :lol: :lol: :lol: Pewnie z Koiśką chętnie by poszalała :lol: :lol: :lol:
Asiaczek Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 donya napisał(a):Ciężkie (już) dzieciątko ;) Fajna mała :lol: :lol: :lol: Pewnie z Koiśką chętnie by poszalała :lol: :lol: :lol: No właśnie. Czy jest szansa na Wasze spotkanie? pzdr.
Agappe Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Asiaczek napisał(a):No właśnie. Czy jest szansa na Wasze spotkanie? pzdr. Katowcie, Wwa chyba byłoby cięzko :/
donya Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Agappe napisał(a):Katowcie, Wwa chyba byłoby cięzko :/ no właśnie - chyba nie bardzo :shake:
Iwona&Wiki Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Agappe']niespodziewajka czesc 2 ;) Ech... miło popatrzeć na te "kłębowiska" Akit:lol::lol::lol: Rzeczywiście ten maluch to juz spora pannica:cool3:. Coś długo nie ma 3:cool3:
Iwona&Wiki Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Akitka'] Ma ciekawy znaczek na czołku - mi przypomina:roll: hmm... pierwsze skojarzenie to z harcerską lilijką:razz:. Znaczy mały zuch:lol:!
Agappe Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Iwona&Wiki napisał(a):Ech... miło popatrzeć na te "kłębowiska" Akit:lol::lol::lol: Rzeczywiście ten maluch to juz spora pannica:cool3:. Coś długo nie ma 3:cool3: hmm?????:roll: :roll: :roll: o co chodzi? a rzeczywiście fajnie sie patrzy na takie Rude stadko ;) tak jakby mamusia, tatuś i córa ;) jak rodzeństwo zaczyna sie bawił mała probuje wchodzić dokładnie pomiedzy dorosłą dwójke i probuja bawić sie w 3 chociaz to wcale nie takie łatwe bo paszcze ma sie tylko jedną, a "przeciwników" dwoch ;)
christoph Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Agappe']a teraz mała niespodziewajka czesc 1;) Pani i panienka: I co, jesteśmy piękne? Pan: Nuuudy z tymi zdjęciami, wszyscy patrzą tylko na panienki, a na mnie to już nikt... Chyba się trochę zdrzemnę na to konto... Najmłodsza z tego towarzystwa chyba się już niedługo też pojawi na wystawach?
christoph Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Znalazłem jeszcze zdjęcie z wizyty w Centrum Kultury Japońskiej w Przemyślu. I przy okazji zapraszam na ostatnią aktualizację mojej strony - m.in. zagraniczne występy naszych akit. Poprawki i uaktualnienia mile widziane!
Agappe Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 no to już mam pierwszą poprawke wystawa na Litwie była w Wilnie a nie w Trakai a i jeszcze jedno jezeli umieszczasz również psy z Polskich hodowli ale nie w Polskich rękach to w Wilnie byla jeszcze suczka BUCHIDO BIEżYNAKI (from Polish kennel) f:INT, PL CH RENGOKU DE LA VALLEE DES DRAGONS SACRES m:TANAKA ROAL oc.bardzo dobra, SG i INOCHI-O KAKERU -European Junior Winner 1/5,r-CAC !!! NIAGARA MAGO KAKUSUI -excellent 5/7 -junior class
Akitka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Hm... Może kiedyś Koi się spotka z Ambrą. Aczkolwiek w najbliższym czasie wyprawy do Warszawy nie planuję. Zresztą Ambra nie do końca zdrowa... :/ Donya ale może kiedyś? :cool3:
Iwona&Wiki Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Agappe']hmm?????:roll: :roll: :roll: o co chodzi? a rzeczywiście fajnie sie patrzy na takie Rude stadko ;) tak jakby mamusia, tatuś i córa ;) jak rodzeństwo zaczyna sie bawił mała probuje wchodzić dokładnie pomiedzy dorosłą dwójke i probuja bawić sie w 3 chociaz to wcale nie takie łatwe bo paszcze ma sie tylko jedną, a "przeciwników" dwoch ;) Rzeczywiscie cos cienko ostatnio z ta moja komunikacją:shake:. Bo padam na... nos:p. Chodziło mi "małą niespodziewajkę czesc 3":lol: :lol: :lol:! Czy będzie:multi:? Ale wykombinowałaś też ładnie:eviltong: - rzeczywiście cała trójeczka wyglada jak 3-osobowa rodzinka! Akitko, mam nadzieję, że nie uraziło Cię to moje lilijkowe skojarzenie. Ale czy zauważyłas wcześniej tę wyjątkowość swojej dziewczyny, bo chyba zazwyczaj akitki maja tylko dwa białe różnie frywolne placuszki nad oczami. Ciekawe jak to jest u rodzeństwa Ambry?
Agappe Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 wcale nie tam mało jest tych główek z lilijkami patrz np. KAMI HW, 2 szczeniaki na sprzedaz z HW, NIAGARA HW miała jak była młodsza, Akita u Izis ZENKO, AMAI Yamamoto jak był mały <nie wiem jak teraz> a czesci 3 na razie nie będzie
Iwona&Wiki Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Agappe']wcale nie tam mało jest tych główek z lilijkami patrz np. KAMI HW, 2 szczeniaki na sprzedaz z HW, NIAGARA HW miała jak była młodsza, Akita u Izis ZENKO, AMAI Yamamoto jak był mały <nie wiem jak teraz> ale pewnie każda jest inna:lol:! podobnie jak te placuszki nad oczami - niektóre to plamki, a inne to zawijasy Czy to sie jakoś u Akit nazywa? a czesci 3 na razie nie będzie :p :p :p
donya Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='christoph'] Najmłodsza z tego towarzystwa chyba się już niedługo też pojawi na wystawach? Do 6 miesięcy jeszcze trochę ;) i nie wiem czy takie szczerbate przyjmują na wystawy - zęby się walają po całym domu - dzisiaj znalazłam w misce z wodą :lol: :lol:
Asiaczek Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Na wystawy nawet szczerbate przyjmują!!! Zgłaszaj w ciemno! A walające się po domu zęby - super widok, co?:evil_lol: Pzdr.
Akitka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ależ Iwonko nie uraziło mnie to... :) Ja tam kocham moją dziewczynkę pod każdym względem! :loveu:
Agappe Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Iwona&Wiki napisał(a):ale pewnie każda jest inna:lol:! podobnie jak te placuszki nad oczami - niektóre to plamki, a inne to zawijasy Czy to sie jakoś u Akit nazywa? :p :p :p no idea...:roll: :roll: :roll:
Agappe Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Krajowa wystawa w Nowym Targu - 27.08.2006, sędzia Magdalena Musiał (PL) psy - kl.młodzieży wynik KOFUKU Halne Wzgórze Zw.Mł., BOB suki - kl.młodzieży wynik ISCHIBUSA Halne Wzgórze nieobecna
Agappe Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 wiem tylko Krajowa wystawa w Białymstoku - 27.08.2006, sędzia Barbara Larska (PL) psy - kl.młodzieży wynik MONOYAWARAKE Tajgeta NORITSU-GO Matagiinu PL psy - kl.otwarta wynik BOTAKADO Dolina Wiązów OKII Matagiinu PL - Zw.Rasy TCHIKADO Co Ty na To suki - kl.championów wynik OJOSAN Matagiinu PL mam nadzieje, ze Iwona uzupełni jak wróci! :)
Iwona&Wiki Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Agappe']wiem tylko Krajowa wystawa w Białymstoku - 27.08.2006, sędzia Barbara Larska (PL) psy - kl.młodzieży wynik MONOYAWARAKE Tajgeta - nb NORITSU-GO Matagiinu PL - dosk., Zw.Mł. psy - kl.otwarta wynik BOTAKADO Dolina Wiązów - III, ?? OKII Matagiinu PL - I, dosk., Zw.Rasy TCHIKADO Co Ty na To - II, dosk.? suki - kl.championów wynik OJOSAN Matagiinu PL - dosk. mam nadzieje, ze Iwona uzupełni jak wróci! :) I tak do konca nie jestem tego pewna:roll: - trudna sprawa, wszystko działo się bardzo szybko, starałam się porobic trochę zdjęć, w tym czasie część wystawiających zwiała. Została Matagi, ale stwierdziła, ze mi NIE powie:lol::lol::lol: i już. Zdjęcia średnio- średnie:roll:, no cóż ale takie już są: Młodzież: Otwarta: ten był bardzo zestresowany - biedaczek:-(: Okii, to prawdziwa gwiazda:razz:: A ten po poczatkowych nieprzyjemnościach ze strony konkurencji - uspokoił się. Ale dalej nic przyjemnego:shake:: no właśnie:razz:: Championy: I wybór Zwycięzcy Rasy:
Iwona&Wiki Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 I jeszcze dwie amerykańskie: chyba wyszły trzy:roll::lol:.
Agappe Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Iwona&Wiki napisał(a):I tak do konca nie jestem tego pewna:roll: - trudna sprawa, wszystko działo się bardzo szybko, starałam się porobic trochę zdjęć, w tym czasie część wystawiających zwiała. Została Matagi, ale stwierdziła, ze mi NIE powie:lol::lol::lol: i już. wspaniała fotorelacja :)) nie wiesz może co CWC i NP/SwR??? czy zostały przyznane??
Akitka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gratki dla zwycięzców! Ja dziś socjalizowałam Ambrę z moim chrześniakiem (2,5) i jego siostrzyczką (4) po raz kolejny i muszę przyznać, że Ambra zachowuje się prawie poprawnie... :cool3:
Iwona&Wiki Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Agappe napisał(a):wspaniała fotorelacja :)) nie wiesz może co CWC i NP/SwR??? czy zostały przyznane?? A co to takiego:oops:? Nie wiem:shake::oops:.
Recommended Posts