Agappe Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 cleo2000 napisał(a):widocznie tak i jeszcze do tego zostala w hodowli bo hod. i wl. w katalogu ten sam wiem, bo na stronie hodowli jest...
Matagi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agappe napisał(a):aż taka niepodobna to reszty rodzeństwa? :cool1: Niepodobna?Ona jest tu łysa jak kolano,ale głowa jest podobna choćby do głowy Sakai,ten miot ma bardzo charakterystyczne głowy.
Agappe Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Lila a jak Ty na tym zdjęciu widzisz głowe?? bo ja nie widze:roll:
Matagi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Fotencja z klubowej,nie jest to SAKAI,której fotencje gdzies mam,ale znaleźc nie mogę.To jest Shira Tori Eskimo River,moim zdaniem jest podobna do reszty rodzeństwa,a głowa jest bardzo charakterystyczna....
Matagi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agappe napisał(a):Lila a jak Ty na tym zdjęciu widzisz głowe?? bo ja nie widze:roll: Hii hiii:eviltong: ja w pamięci widzę....:evil_lol: pamiętam fotę z ostatniego Poznania,jak również z łódzkiej klubówki,tam były suczki z Eskimo,O!!!:eviltong:
Agappe Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 no to uzupełniam to czego nie możesz znalesc.. ale ja tam nadal nie widze głowy na tamym zdjęciu..
cleo2000 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No wlasnie a Sakai ta z Bydgoszczy ma glowe wąską i ma wąsko pionowo ulozone uszy a ta ma glowe szeroka i mocno rozlozone uszy na boki
Agappe Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Matagi napisał(a):Hii hiii:eviltong: ja w pamięci widzę....:evil_lol: pamiętam fotę z ostatniego Poznania,jak również z łódzkiej klubówki,tam były suczki z Eskimo,O!!!:eviltong: ale ja mówie o SEIKO.. zdjecie które pokazałaś jest boczne i łepek ma jeszcze bardziej odwrócony w kierunku boku, którego nie widać.. i po tym zdjeciu ja podobieństwa głowy raczej nie widze ;p no chyba, ze inne zdjecia miałaś i nie dałaś? :mad: :mad: ;p
weihaiwej Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agappe napisał(a):mogłabyś podpisać te 2 dziewczynki??? Sądząc po obroży i smyczy, pierwsza to Kitsune, więc druga to Konnichi-wa :) Gdzieś mi zdjęcia wcięło, ale wiesz Daria o które chodzi, prawda?
Matagi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agappe napisał(a):ale ja mówie o SEIKO.. zdjecie które pokazałaś jest boczne i łepek ma jeszcze bardziej odwrócony w kierunku boku, którego nie widać.. i po tym zdjeciu ja podobieństwa głowy raczej nie widze ;p no chyba, ze inne zdjecia miałaś i nie dałaś? :mad: :mad: ;p Hmmmm.....coś mi sie ...pomerdało:cool3: .Na łódzkiej klubówce była chyba Shira Tori,i to jej głowe mylę z głową Sakai:oops: O ile pamiętam,była druga w swojej klasie na tej wystawie......byłam lekko zdziwiona,biorąc pod uwagę właśnie głowę,która jest bardzo wąska,ze słabo zaznaczonym stopem,gdzie uszy są dziwnie osadzone,a oczy sa bardzo blisko siebie.Głowa Seiko przypomina mi właśnie tamtą głowę,pomimo,że jest odwrócona....
christoph Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='weihaiwej']Sądząc po obroży i smyczy, pierwsza to Kitsune, więc druga to Konnichi-wa :) Gdzieś mi zdjęcia wcięło, ale wiesz Daria o które chodzi, prawda? Wszystko się zgadza. Potwierdzam, bo byłem na miejscu:lol: Spróbuję po nowemu wstawić zdjęcia, które w końcu obrobiłem. PSY MŁODZIEŻ Inochi-O Kakeru Halne Wzgórze FCI
Matagi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='christoph']Wszystko się zgadza. Potwierdzam, bo byłem na miejscu:lol: Spróbuję po nowemu wstawić zdjęcia, które w końcu obrobiłem. PSY MŁODZIEŻ Inochi-O Kakeru Halne Wzgórze FCI A ciut większe można prosić....:lol: bo te takie maleńkie.....:-(
Agappe Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 oo a co nie mówicie, ze Halniaczki na pudle staneły??? ogromne gratulacje Jolu!! :multi: :multi:
christoph Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Moment, przecież napisałem, że to próba;) Przecież ja się cały czas uczę i muszę się naumieć tego nowego sposobu. Dla informacji - jest już dostępny album z fotkami Leszna na mojej stronie. http://www.akita-club.pl/galeria/thumbnails.php?album=113 A zaraz będzie następna próba, a czy się uda:niewiem:
Asiunia02 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agappe napisał(a):aaa mam jeszcze jedno pytanie.. pisze sie CHACHIKO czy HACHIKO? Hachiko :) Ja jestem głupiutka i myle z Chikaka i z rozpędu pisze przez CH
Matagi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agappe napisał(a):Batumi czy Tatumi Zielony Jawor z Lipinek????????? Chyba co.....Batumi:eviltong:
Matagi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Agappe']oo a co nie mówicie, ze Halniaczki na pudle staneły??? ogromne gratulacje Jolu!! :multi: :multi: GRATULACJE!!!!:multi: :multi: :multi:
Asiunia02 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No to zaczynam z suczkami :) na poczatek klasa mlodziezy z swietna stawka co bedzie widac na zdjeciach. KAMA z Doliny Wiązów KITSUNE Halne Wzgórze
Asiunia02 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 suki klasa mlodziezy cd KONICHIWA Halne Wzgórze NIAGARA Halne Wzgórze I przesliczne zdjecie (moje ulubione niagary)
Asiunia02 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 suki cd. teraz lokata 1 i 2 w tym moja preguska i druga ulubienica po niagarze, ale i tak nie przebiła kochaniutkiego Inochiego. Hachiko Pa-Lis - mój tajfunik I`YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze
Asiunia02 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Teraz trzy młodziku razem, niestety zasieg aparatu jest za mały i nie mam obok niagary. Zdjęcie licznym nie z w polskich ringów. Teraz suka kalsa pośrednia - kościotrup Dona Omono-Gawa. niestety wiecej suk z tej klasy nie mam.
Recommended Posts