Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
hjahahaha no tak Bimbuś szuka cienia.. jak zawsze :)

bo Bimbonek słońca nie lubi, a stał przecież nie będzie :lol:

Posted

Dalej będę sie rozglądała za "tym i owym".

A co do pyz/pyzów, to - sorki - na DGM JA byłam pierwsza!!! :evil_lol: A zresztą, jak znam zycie - Matagi już je wszystkie razem z Rodzinka zjadła. I nawet o zamrożeniu nie ma mowy!!! Ja Jej nie wierzę w to zamrażanie...
Pzdr.

Posted

[quote name='Matagi']męskie szampony:

Jak mogłas byc taka okrutna i obciąć Donyi głowę?! Przeciez to mogło boleć!!!
Dobrze, że później się zrehabilitowałaś!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak mogłas byc taka okrutna i obciąć Donyi głowę?! Przeciez to mogło boleć!!!
Dobrze, że później się zrehabilitowałaś!!!
Pzdr.

Asiaczku Ty uważaj <jeszcze matagi się zesłości, że ją o coś tak nikczemnego posądzasz:evil_lol: >.. toż to Martyna robiła zdjęcia.. :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Dalej będę sie rozglądała za "tym i owym".

A co do pyz/pyzów, to - sorki - na DGM JA byłam pierwsza!!! :evil_lol: A zresztą, jak znam zycie - Matagi już je wszystkie razem z Rodzinka zjadła. I nawet o zamrożeniu nie ma mowy!!! Ja Jej nie wierzę w to zamrażanie...
Pzdr.

Hiii hiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to słabo znasz życie!:evil_lol: :eviltong: W zamrażarce jest zamrożonych 30 pyz z mięsem:eviltong: i 20 bez mięsa:eviltong: !!!Możesz nie wierzyć,ale one tam są.....takie duuuuuże,smakowite,na tackach leżą sobie....rządkiem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaczku Ty uważaj <jeszcze matagi się zesłości, że ją o coś tak nikczemnego posądzasz:evil_lol: >.. toż to Martyna robiła zdjęcia.. :cool3:

Ha!;) właśnie miałam napisać,że to nie ja!:p To Martyna skasowała głowę Agową:mad: :cool1:

Posted

Cholibka - to komu się w sumie narazilam? Ja już widzę co najmniej 2-3 osoby.
Ale b.prosze te osoby o "odbrażenie się".
A ten zamrażalnik to ja muszę chyba osobiście sprawdzić. Bo nie chce mi się wierzyć, że Matagi jest taka zapobiegliwa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A przy okazji powiem Wam, gdzie leży cebulka i skwarecki...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Cholibka - to komu się w sumie narazilam? Ja już widzę co najmniej 2-3 osoby.
Ale b.prosze te osoby o "odbrażenie się".
A ten zamrażalnik to ja muszę chyba osobiście sprawdzić. Bo nie chce mi się wierzyć, że Matagi jest taka zapobiegliwa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A przy okazji powiem Wam, gdzie leży cebulka i skwarecki...
Pzdr.

Ja sie tam nie obrażam:lol: ;)
A skoro taki z Ciebie niewierny Tomasz,to się teraz zacznij oblizywać....:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong:
to zawartość środkowej ,zapyziałej :eviltong: szuflady

leżą tam sobie pyzulki,czekają na stosowny momencik:eviltong:

a tu skwareczki z cebulką:eviltong: /reszta jest zamrożona w pojemniczku,to się nie zmieściło/:evil_lol:

i z bliska:eviltong: niam niam....:eviltong:

Jutro robię fasolke po bretońsku -też zamrożę trochę...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='donya']Lilka mam nadzieję, że trochę zostawisz dla nas jak Cię odwiedzimy z Darią :roll: :lol: :lol: :lol:

Ma sie rozumieć!:lol: Ja zeżarłam już tyle ,rodzinka tyż,że długo na pyzy nie spojrzę:cool1: Produkcja szła pod kątem gości ,trudno,żebym przy gościach warowała przy garach:eviltong: .A tak mam zrobione i moge sie udzielac towarzysko!:evil_lol: :diabloti:

Posted

Matagi! Mozesz sobie gosci przyjmowac ile chcesz, ale pyzy sa nasze!!!!!! tj. ( niech bedzie) Asiaczka i moje:p:p:p

Posted

GR napisał(a):
Matagi! Mozesz sobie gosci przyjmowac ile chcesz, ale pyzy sa nasze!!!!!! tj. ( niech bedzie) Asiaczka i moje:p:p:p

Hiii hiiii:evil_lol: Starczy dla wszystkich!:multi: :lol: We dwie z Asiaczkiem wszystkich nie przerobicie:lol: a tak w ogóle,to obie chciałyście pyzy bezmięsne,te zazwyczaj maja mniejsze wzięcie:lol: .Ale dobra:zabukuję dla Was specjalnie!:lol: Gościom nie dam bezmięsnych,schowam!:evil_lol:
A tak w ogóle to mogłybyście obie wpaść na pyzy.....:lol: -ZAPRASZAM!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

GR napisał(a):

chlip chlip:shake: i już sie nie podzielicie z nami (tzn ja i donya)?? przeciez jest ich tyle, że dla wszystkich powinno starczyć??:roll: :roll:

Posted

Jak Wam sie podoba?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tytuł zdjęcia to..."Wścieklizna":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podeśle je jutro pewnemu lekwetowi :evil_lol: /nie przepadam za nim:mad: /

Posted

[quote name='obcy'] -"- 0X -"
___ Matagi na czym ta psina biega ----w mieście takiego towaru nie ma !!!____:niewiem:

Hiiii to Meksykanin,u nich są różniste wynalazki...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Matagi - jak spojrzałam na tego meksykańczyka ze strzykawką w gęboszy, to od razu mi sie odechciało Twoich pyzów!!! Zrobiłaś to specjalnie?!:angryy: :diabloti:

A na pyzy to ja się mogę zapisać nie wcześniej niż w sierpniu (Białystok!). Może jakieś nędzne niedobitki zostaną do tego czasu?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - jak spojrzałam na tego meksykańczyka ze strzykawką w gęboszy, to od razu mi sie odechciało Twoich pyzów!!! Zrobiłaś to specjalnie?!:angryy: :diabloti:

A na pyzy to ja się mogę zapisać nie wcześniej niż w sierpniu (Białystok!). Może jakieś nędzne niedobitki zostaną do tego czasu?
pzdr.

Nie specjalnie!:evil_lol: On taki....urodziwy,więc jak znalazłam go to chciałam wszystkim pokazać,niech podziwiaja nerwowego:evil_lol: :evil_lol: .

Jeżeli pyzy zostaną pożarte do sierpnia,to będa nowe!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Nauczyłam Martynę produkować!:lol:

Dzisiaj przeglądałam oferty agencji nieruchomości,poniewaz niedługo zapewne wyniesiemy sie poza Białystok /blok mi stawiaja za płotem:angryy: :-( /.
Znalazłam takie coś,podoba mi sie okrutnie :loveu: :loveu: :loveu: :
http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=6650530&id_podrubryka=2&id_rubryka=1&id_region=10&miasto=&dzielnica=&ulica=&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=4&slowa=&liczba_pokoi_od=0&liczba_pokoi_do=0&rok_budowy_od=&rok_budowy_do=&metraz_dzialki_od=&metraz_dzialki_do=&rp=on&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&dzial=ni&limit=20&ilosc_ogl=1&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d&%3Bregion2=10&start=1&nr=7&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d&region2=10

troszkę daleko od miasta,dojazd zajmie ok.40 min.ale miejscowośc fajna,do Białowieży niedaleko,we wsi mieszka całe 110 osób....:lol:
Jak się Wam podoba?

Posted

[quote name='Matagi']Nie specjalnie!:evil_lol: On taki....urodziwy,więc jak znalazłam go to chciałam wszystkim pokazać,niech podziwiaja nerwowego:evil_lol: :evil_lol: .

Jeżeli pyzy zostaną pożarte do sierpnia,to będa nowe!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Nauczyłam Martynę produkować!:lol:

Dzisiaj przeglądałam oferty agencji nieruchomości,poniewaz niedługo zapewne wyniesiemy sie poza Białystok /blok mi stawiaja za płotem:angryy: :-( /.
Znalazłam takie coś,podoba mi sie okrutnie :loveu: :loveu: :loveu: :
http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=6650530&id_podrubryka=2&id_rubryka=1&id_region=10&miasto=&dzielnica=&ulica=&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=4&slowa=&liczba_pokoi_od=0&liczba_pokoi_do=0&rok_budowy_od=&rok_budowy_do=&metraz_dzialki_od=&metraz_dzialki_do=&rp=on&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&dzial=ni&limit=20&ilosc_ogl=1&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d&%3Bregion2=10&start=1&nr=7&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d&region2=10

troszkę daleko od miasta,dojazd zajmie ok.40 min.ale miejscowośc fajna,do Białowieży niedaleko,we wsi mieszka całe 110 osób....:lol:
Jak się Wam podoba?

Fajne, podoba mi się bardzo. Wieśniacy górą ;) :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...