Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - ja poproszę 4 bez mięsa! Wirtualne pyzy - mniam, mniam...
Pzdr.

Hiii hiii...:lol: jesteś druga w kolejce;) :lol: Czy mam dodać podsmażaną cebulkę i skwareczki z wędzonego boczku?:lol: :lol: :lol:

Aaa,jutro zrobie to,co miałam zrobic dzisiaj,napisz mi tylko w jakich godzinach;) .

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
Lilaaaa.. a wiesz na co wszyscy czekają??? :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol:

yhy.....zarez,obrobię kilka i wetknę,za parenaście minutek,pałą mnie machasz przed nosem,to wetknę.....;) :lol: :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
yhy.....zarez,obrobię kilka i wetknę,za parenaście minutek,pałą mnie machasz przed nosem,to wetknę.....;) :lol: :evil_lol:

gdzieeeee???:evil_lol: :roll: :roll: :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
gdzieeeee???:evil_lol: :roll: :roll: :evil_lol:

Gdzie wetknę:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ,czy gdzie pałą macha?:p :lol:

Posted

I jeszcze na deser:eviltong: moje ulubione zdjęcie:evil_lol: Chakujitsu Suteki,zwanego Kasownikiem /Kasia i Łukasz dobrze poznali Kasownika na klubówce,poznali go tez właściciele chow-chowa,malamuta i chyba innych ras...:cool3: :mad: /.Tutaj Kasownik nie miał żadnego psa w zasięgu zębów,więc dobierał sie do nogi pańcia swego/a jak mruczał z rozkoszy:evil_lol: /:

Posted

Matagi napisał(a):
Hiii hiii...:lol: jesteś druga w kolejce;) :lol: Czy mam dodać podsmażaną cebulkę i skwareczki z wędzonego boczku?:lol: :lol: :lol:

Aaa,jutro zrobie to,co miałam zrobic dzisiaj,napisz mi tylko w jakich godzinach;) .

Cebulka i skwarecki - jak najbardziej. Ja jestem smakosz i to nie lada jaki...

A co do roboty - najlepiej rano. Ale określenie "rano" wymaga sprecyzowania: moje "rano", czy Twoje. Bo moje "rano" to ok. 9-10.00. a Twoje Matagi - to chyba deczko poźniej, albo nawet 2-3 deczka, co?;)
Pzdr.

Posted

Matagi napisał(a):
Gdzie wetknę:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ,czy gdzie pałą macha?:p :lol:

to pierwsze ;):evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']I jeszcze na deser:eviltong: moje ulubione zdjęcie:evil_lol: Chakujitsu Suteki,zwanego Kasownikiem /Kasia i Łukasz dobrze poznali Kasownika na klubówce,poznali go tez właściciele chow-chowa,malamuta i chyba innych ras...:cool3: :mad: /.Tutaj Kasownik nie miał żadnego psa w zasięgu zębów,więc dobierał sie do nogi pańcia swego/a jak mruczał z rozkoszy:evil_lol: /:

wspaniałe ujęcie!!! a my też miałyśmy okazje go poznać.. na szczescie nic/nikt przy tym nie ucierpiał.. ale uzębienie widziałyśmy

Posted

[quote name='Matagi']I jeszcze na deser:eviltong: moje ulubione zdjęcie:evil_lol: Chakujitsu Suteki,zwanego Kasownikiem /Kasia i Łukasz dobrze poznali Kasownika na klubówce,poznali go tez właściciele chow-chowa,malamuta i chyba innych ras...:cool3: :mad: /.Tutaj Kasownik nie miał żadnego psa w zasięgu zębów,więc dobierał sie do nogi pańcia swego/a jak mruczał z rozkoszy:evil_lol: /:

Oj, pamiętam, pamiętam tego Kasownika :angryy: a najbardziej zapamiętał go sobie Asztarek :diabloti:

Chyba przesadziliśmy z zielonymi warzywami i algami w diecie Aszki ;) , bo jej futerko widocznie się zazieleniło :evil_lol:

a tak na poważnie, to tak wygląda akitka towarzysząca w strzyżeniu trawnika :cool3:

pozdrówka :p

Posted

Cudownie jest tak się powcierać w świeżo skoszoną trawę!!! Wy, ludzie, nigdy tego nie docenialiście, tylko wyśmiewać się umiecie... tak mówia moje baski).
Hihihi.
Pzdr.

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Oj, pamiętam, pamiętam tego Kasownika :angryy: a najbardziej zapamiętał go sobie Asztarek :diabloti:

Chyba przesadziliśmy z zielonymi warzywami i algami w diecie Aszki ;) , bo jej futerko widocznie się zazieleniło :evil_lol:

a tak na poważnie, to tak wygląda akitka towarzysząca w strzyżeniu trawnika :cool3:

pozdrówka :p
:loveu:
moja malamutka ma z kolei żólty pyszczek gdzie nie gdzie od mleczy :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cebulka i skwarecki - jak najbardziej. Ja jestem smakosz i to nie lada jaki...

A co do roboty - najlepiej rano. Ale określenie "rano" wymaga sprecyzowania: moje "rano", czy Twoje. Bo moje "rano" to ok. 9-10.00. a Twoje Matagi - to chyba deczko poźniej, albo nawet 2-3 deczka, co?;)
Pzdr.

Hmmmm,rację masz:lol: Moje rano to 3 deczka później!;) :eviltong: Nie wyrobiłam się dzisiaj:shake: ,jutro zaś odwiedzam pewien komisariat podmiejski skoro świt,czyli o 12.00:evil_lol: Jak wrócę do domku /zapewne wrócę:evil_lol: :diabloti: / to zrobię to ,na co do tej pory czasu nie miałam.

Posted

Agappe napisał(a):
to pierwsze ;):evil_lol: :evil_lol:

Acha!:p Gdyby było ciut bliżej to bym wetknęła tu ....:lol: i .....tam:lol: ,ale to troszkę kilosów;) ,więc wtykam na dogo!;) :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='donya']Lilka - coś Ci nie wyszło :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

No tak...kobyła mi wlazła:oops:

Miły modzie!!!:loveu: :loveu: :loveu: Bardzo prosze o zmniejszenie tej ogromniastej fotencji:loveu: :multi: To był wypadek przy pracy....:oops:

Posted

czesc jestem tu nowa. mam parsonka i chciałabym dodać do galerii jej fotki ale nie wiem jak ?? jezeli mozesz napisz mi jak tu sie dodaje fotki do galeri??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...