Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='christoph']Już działa znowu:lol:

SM-Hachiko-BDB1

SP-Dona-BDB1

Jak one pieknie wygladaja na tych zdjeciach :) szkoda, ze tylko na zdjeciach :) Dona w zywiole, nawet na zdjeciu widac, ze jej łeb ciagle łaził w ta i z powrotem :)
Ale w koncu znajde czas i naucze je prezentacji !!! Trzymajcie kciuki !!!!!!!

Debiut Hachiko mamy za soba, ale teraz w Bydgoszczy czas na tigera, który wraca po długiej przerwie i wielkiej przemianie :)

Posted

[quote name='christoph']Wybór BOB - z prawej Ryoko-D1, Zw.Mł.

Wybór BOG - po raz pierwszy w towarzystwie "kuzyna zza Wielkiej Wody"

cd.

Ryoko była w otwartej wiec chyba dostała CWC, a nie zw. Mł. :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Ryoko była w otwartej wiec chyba dostała CWC, a nie zw. Mł. :) :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops:Faktycznie była w otwartej... Bez katalogu ciężko nadawać z pamięci.

Posted

Serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawianych i wystawiających w Głogowie!! :BIG:
[SIZE=2]Szczególne gratki dla Joli i Asiaczka oraz ich ślicznych podopiecznych :klacz:

Oczywiście nie przychodzę do Was z pustymi rękoma :lol: Tym razem przedstawiam, bardzo zabawną (dosłownie;) ), fotorelacje z minionego weekendu:

Aszi i Zora-najlepsza koleżanka z osiedla

poskromienie złośnicy :lol:

śpiew zawsze towarzyszy dobrej zabawie :lol:

przyczajony tygrys...;)

tym razem Panie śpiewają w duecie :lol:

pozdrówka :hand:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawianych i wystawiających w Głogowie!! :BIG:
[SIZE=2]Szczególne gratki dla Joli i Asiaczka oraz ich ślicznych podopiecznych :klacz:

Oczywiście nie przychodzę do Was z pustymi rękoma :lol: Tym razem przedstawiam, bardzo zabawną (dosłownie;) ), fotorelacje z minionego weekendu:

Aszi i Zora-najlepsza koleżanka z osiedla

pozdrówka :hand:

Na tym dwóch zdjeciach Aszi wyglada jak tygrys syberyjski tylko z biegu prazki zgubiła :) :) :) :) :) :) Na tym drugim to juz zupełnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Witam wszystkich serdecznie!
Kasiu i Łukaszu znowu śliczne fotki! -zawsze z wielka przyjemnościa ogladam!
Dzięki za gratulacje,fotek mam niewiele(nie doszłam jeszcze do ładu z nowym aparatem-a to były pierwsze wystawowe i niestety nie umialam wykorzystać możliwości aparatu i wiekszośc fotek wyszła kiepsko:oops:
ale wstawię pare najlepszych,choć i te jakościowo są kiepskie
psy kl.młodzieży-Hoseki -Zw.Mł.

psy kl.pośrednia-Utsaukushi -CWC,NPwR,BOB

psy kl.otwarta -Fujinmaru lok.1,med.zloty,bez CWC

psy kl.champ.-BISHO -CWC

suczki kl.szczeniąt AKARI NO TSUKI-wyb.obiec. i CAMA-obiec.

niestety nie udalo nam sie zrobić fotek HACHIKO i DONY,sory:oops:
kl.otwarta-RYOKO-CWC,NSwR

Asiaczku -Tobie gratuluję oszałamiającego sukcesu i oczywiscie Twojemu baskowi!
a takie miałam mocne postanowienie poznać Cię nareszcie osobiście i w ferworze zapomniałam:oops:
kiedyś w końcu się poznamy!

Sędzia wykazywał niezwykły temperament na ringu,nawet dawał buziaki wystawiającym,z czym się jeszcze nie spotkałam:roll:
a jak się nacmokał i natańczył,kiedy jakiś pies mu sie wybitnie podobał!
a uzębienie pieskow oglądał nadzwyczaj wnikliwie -Hoskiemu o mało nie wsadził głowy do pyska,co Hoseki zniósł b.b.elegancko,choć widok był naprawdę przekomiczny,przypominał scenę z cyrku kiedy to treser wkłada głowę w pysk lwa.

Ale najwiekszy ubaw mieliśmy z Chrisem,kiedy juz po ocenie akit zaczęła się ocena alaskanów i przy próbach oględzin zębów jednemu z psów-sędzia spędził ładnych kilka minut,nie poddał się-w końcu się udało!-myślę,że to niezwykly widok-wiekszosć sędziów by się nie patyczkowała!drugiego psa w koncu odesłał z kwitkiem,gdyż ten nawet swojego właśiciela próbował pożreć przy oględzinach-z czego wywiazała się się scenka spoliczkowania niesfornego psiaka,przez właściciela-co ujął na fotce Chris-na stronach poprzednich.
pozdrawiam wszystkich

Posted

0X -"- 0X

Wszystkim gratuluje doskonałych ocen i medali:B-fly: ale też nie zapominajmy o przegranych („rywalach”) bez nich byśmy tak nie doceniali naszych sukcesów! –a oni po prostu mogli mieć gorszy dzień –lub ich pupile !!! Im też należy się szacunek i podziękowania z świetną zabawę i imprezę, ni mniejszym to czynie dzięki!!! –i nie przejmujcie się za bardzo nie powodzeniami ,jutro też jest dzień i może będzie lepiej i to wy zgarniecie laury! :sweetCyb:

Posted

Kochani - dzięki za miłe słowa! Ja dopiero dzisiaj jestem w stanie siąść do kompa i przejrzeć pocztę. Sorki. Na mojej galerii na pewno znajdą się fotki Gusia - (już nie pręgusia, lecz BOG-usia!), Dablika i Buszi. W sumie cała nasza trójka to "coś" mojego... Zapraszam.
Nie ukrywam, że lekko obawiałam się oceny p. K. Horaka, bo to sędzia z Czech (tam jest sporo basków) i to dosyć ostry dla tej rasy. Ale... kto nie ryzykuje, ten nie ma, prawda?:lol:

Chris - wiem, że mam od Ciebie PW, ale jeszcze musi ta info chwilę poczekać. Dzięki za fotki z BOG I BIS. Jesteś niezawodny!!!

Halniaczki - mimo że byliśmy oceniani już o 10.00, to dopiero ok. 14.00 na chwilę usiadłam na foteliku. A tak ciągle byłam zajęta: zdjęcia, reportażyk do galerii, potencjalni klienci, rozmowa z właścicielką Buszi i namawianie Jej na Klubówkę (ale chyba nic z tego nie bedzie), pogaduszki z Agabass, chwila plotek z Blanką, jakaś kanapka w locie... Aż byłam szczerze zaskoczona, że to już 14.00.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Kochani - dzięki za miłe słowa! Ja dopiero dzisiaj jestem w stanie siąść do kompa i przejrzeć pocztę. Sorki. Na mojej galerii na pewno znajdą się fotki Gusia - (już nie pręgusia, lecz BOG-usia!), Dablika i Buszi. W sumie cała nasza trójka to "coś" mojego... Zapraszam.
Nie ukrywam, że lekko obawiałam się oceny p. K. Horaka, bo to sędzia z Czech (tam jest sporo basków) i to dosyć ostry dla tej rasy. Ale... kto nie ryzykuje, ten nie ma, prawda?:lol:

Chris - wiem, że mam od Ciebie PW, ale jeszcze musi ta info chwilę poczekać. Dzięki za fotki z BOG I BIS. Jesteś niezawodny!!!

Halniaczki - mimo że byliśmy oceniani już o 10.00, to dopiero ok. 14.00 na chwilę usiadłam na foteliku. A tak ciągle byłam zajęta: zdjęcia, reportażyk do galerii, potencjalni klienci, rozmowa z właścicielką Buszi i namawianie Jej na Klubówkę (ale chyba nic z tego nie bedzie), pogaduszki z Agabass, chwila plotek z Blanką, jakaś kanapka w locie... Aż byłam szczerze zaskoczona, że to już 14.00.
Pzdr.

A mnie to juz w tym tłoku nie zauwazyłas :) trudno było mnie nie widziec, jak sie meczyłam z moi sierotkami. Prawie pod twoimi nogami mój tajfunik sie połozył i ani rusz dalej.
Nie mam czy ta psinka mi kiedys wybaczy, ze 7 dni po ukonczeniu 9 miesiecy wziełam ja do hali :( :( Mam nadzieje, ze tak !!! Najgorsze jest to, ze ona jeszcze nie wiem co ja czeka :) :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Oby zapomniała stresik, a pamiętała prawie całodniową Twoją obecność i pieszczotki! Trzeba w to uwierzyć.
I znowu muszę się:oops: ... Ach, ten stress wystawowy i brak czasu. Wybacz!
Pzdr.

Posted

[quote name='obcy'] 0X -"- 0X

Wszystkim gratuluje doskonałych ocen i medali:B-fly: ale też nie zapominajmy o przegranych („rywalach”) bez nich byśmy tak nie doceniali naszych sukcesów! –a oni po prostu mogli mieć gorszy dzień –lub ich pupile !!! Im też należy się szacunek i podziękowania z świetną zabawę i imprezę, niniejszym to czynie-dzięki!!! –i nie przejmujcie się za bardzo niepowodzeniami ,jutro też jest dzień i może będzie lepiej i to wy zgarniecie laury! :sweetCyb:
Święte słowa!!!!

O Obcy!-Mam nadzieję,zę Twoj nr tel.604 525 919 jest aktualny,bo jesteś poszukiwany ,a raczej potrzebny bardzo i pilnie jest Twój wspaniały piesek-szykuje mu sie oferta matrymonialna!!! -a panienka b.b.b. ładna,jeśli zmieniłeś nr.to daj znać.Na razie nie zdradzę tajemnicy,ale nie chodzi o Khadusię:oops: Khadusia miała miesiac temu randkę z innym chłopcem,za co sory,ale jeszcze złoże taka ofertę BUT-SU na pewno i pewnie jeszcze w tym roku,choć już nie z Khadusią,chyba,ze....

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']Święte słowa!!!!

O Obcy!-Mam nadzieję,zę Twoj nr tel.604 525 919 jest aktualny,bo jesteś poszukiwany ,a raczej potrzebny bardzo i pilnie jest Twój wspaniały piesek-szykuje mu sie oferta matrymonialna!!! -a panienka b.b.b. ładna,jeśli zmieniłeś nr.to daj znać.Na razie nie zdradzę tajemnicy,ale nie chodzi o Khadusię:oops: Khadusia miała miesiac temu randkę z innym chłopcem,za co sory,ale jeszcze złoże taka ofertę BUT-SU na pewno i pewnie jeszcze w tym roku,choć już nie z Khadusią,chyba,ze....

0X-"-0X

Nr.tel. 604 525 919 jest aktualny! Ale proszę dzwonić pod 600 919 091
pozdrawiam

Posted

AKITY-HalneWzgórze napisał(a):
Święte słowa!!!!

No proszę! Nasza galeria zamieniła się w biuro matrymonialne :lol:

Naprawdę nikt nie ma do pokazania akitkowych fotek? :(

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
No proszę! Nasza galeria zamieniła się w biuro matrymonialne :lol:

Naprawdę nikt nie ma do pokazania akitkowych fotek? :(

mam dałabym, ale czasu brak.. zabawy Anaty z bergamaskiem :) jak na razie dzis dostałam pierwszy wpis do indeksu.. ocena 5.. ale później będzie już gorzej.. :/

Posted

[quote name='Agappe']mam dałabym, ale czasu brak.. zabawy Anaty z bergamaskiem :) jak na razie dzis dostałam pierwszy wpis do indeksu.. ocena 5.. ale później będzie już gorzej.. :/

Agappe Tobie odpuścimy, Ty narazie pracuj nad tym, coby średnia była jak najwyższa :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...