Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Patrząc na zdjęcie, to chyba p. Klaudia jest tym pechowym właścicielem psa z chorym "...no, fiutkiem". Ma ktoś z Nią jakiś kontakt? Może ona nieuświadomiona i trzeba jej na ten "chory fakt" zwrócić uwagę? A może już jest OK? Pzdr.
Matagi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Mam nadzieję,że już "no...fiutek" wyleczony.Klaudia tu zagląda albo zaglądała http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=4127&postdays=0&postorder=asc&start=0 jak zajrzy to i tak nagadam :evil: nigdy nie zrozumiem,jak można do takiego stanu doprowadzić "psi interes" :evil: :o Śledztwo "no...fiutkowe" :lol: zostało zakończone sukcesem :lol: :wink:
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Matagi napisał(a):Mam nadzieję,że już "no...fiutek" wyleczony.Klaudia tu zagląda albo zaglądała http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=4127&postdays=0&postorder=asc&start=0 jak zajrzy to i tak nagadam :evil: nigdy nie zrozumiem,jak można do takiego stanu doprowadzić "psi interes" :evil: :o Śledztwo "no...fiutkowe" :lol: zostało zakończone sukcesem :lol: :wink: Super! Bardzo się cieszę. Pzdr.
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Matagi napisał(a):Jak się Wam podoba? :wink: :lol: Matagi - baaardzo nam się podoba. Baski też lubią zaczepiać łapkami inne psy lub ludzi. Oczywiście w zabawowych celach! Pzdr.
weihaiwej Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Matagi napisał(a):Jak się Wam podoba? :wink: :lol: Rewelacja!! A do czego ten pręgusek się zgłasza?? ;););)
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Pręgusek zgłasza się do konkurencji na najbardziej inteligentnego psiaka! On wręcz mówi: Ja! Ja! Ja wiem... Pzdr.
weihaiwej Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 ha ha ha, dokładnie tak wygląda! :lol: :lol:
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 A czy ktoś rozpoznaje swojego pupilka w tym pręgusku? pzdr.
Matagi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Asiaczek napisał(a):A czy ktoś rozpoznaje swojego pupilka w tym pręgusku? pzdr. Jako swego pupilka to chyba nikt nie rozpozna.... :lol: To jest suczka z Niemiec,siostra Inazumy of Amayadori Ken i pręguska,o którym ostatnio pisaliśmy/był w Hanoverze/.I znowu ten piękny kolor.... :P :D
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Aaaa. Zdjęcie bardzo ciekawe, warto by takie mieć na stronie, prawda? pzdr.
Matagi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 I znowu się zapytam :lol: :jak się Wam podoba ten malec :D
Asiunia02 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 z malca zapowiada sie cos ciekawego,a preguska jest przesliczna. Prawde piszac podoba mi sie bardziej nic Inazuma bo to moj ukochany kolor :) Tak samo nogi uginaja mi sie na widok preguski pani G. Richard zobaczcie sobie na stronie www.akita.de
Asiunia02 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 pomyliłam adres strony :) link do hodowli pani Gabrieli jest taki http://www.akita-ken.de/ A o to zdjecia ze strony pani Gabrieli gdyby komus nie chciało sie szukac :) Ten kolorek jest przecudowny :) Moj tiger tez miał byc taki ale cos nie wyszło :) Ale z pokolenia na pokolenie jest wiecej tego koloru w moich akitach wiec moze za kilka lat sie takiej doczekam :)
donya Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Agappe napisał(a): ASHI Joko-inu, czerwona z białym, 11.02.2003 (ATO Kumade - JOKO Czech Jakobin)..................... Biedny psiak. :cry: :cry: Ale czy tak można z imienia i nazwiska - publicznie - na forum????
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Jak w dobrej sprawie, to chyba można, co? pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Przyznawać mi się tutaj proszę, kto nie wysłał zdjęcia swojego pupila (pupili) :question: :pissed: i tym samym przyczynił się do tego, że nie będziemy mieli kalendarza z akitkami :cry:
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Kasia - napiszcie coś więcej o kalendarzu. Ja nic nie wiem! Pzdr.
Ka$iaN. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Przyznawać mi się tutaj proszę, kto nie wysłał zdjęcia swojego pupila (pupili) :question: :pissed: i tym samym przyczynił się do tego, że nie będziemy mieli kalendarza z akitkami :cry: A my nic nie wiemy o kalendarzu... Mozna jeszcze sie zglosic? I do kogo mamy wysłac zdjecia naszych slicznot bo mamy kilka fotek godnych uwagi;) chyba:)
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Kasiu, już są 2 osoby, które nic nie wiedzą o kalendarzu. Jak tak można? pzdr.
Ziemniak Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Matagi napisał(a):Ziemniak napisał(a):W posredniej byl Oda Nobunaga i to chyba on? Wystawial go Marcin, ktory nie jest wytrawnym handlerem :cry: - sedzia zwrocil uwage na ten fakt - co sie odbilo na ocenie koncowej. Prosze o wyrozumialosc dla chlopaka, bo sie dopiero uczy. Lilka ja juz mu nagadalem wiec oszczedz chlopa... :wink: Marek! :P Ja Marcina oszczędzę :wink: ,bo ten pies z chorym fiutkiem to raczej nie Oda.Skoro to Marcin wystawiał Odę,to wątpię żeby nosił on pasek do portek z TAKĄ klamrą jak widać na zdjęciu :lol: :wink: Bardziej mi to pasuje na panienkę :wink: Hmmm....klamerka ozdobna,błyszcząca,laska zadbała o swój wygląd,a że pies ma chorego,to co taaaam.... :evil: :evil: :evil: :evil: Swiete slowa Lilka - a ja tak dosolilem Marcinowi - rozmawialem z nim dzisiaj i twierdzil, ze nie podciagal go zbyt mocno... :lol: Wiec publicznie przepraszam go za zle potraktowanie i wysciskam moco Ode jak sie z nim spotkam.... w Nowej Rudzie :D
Kasia_i_Łukasz Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Przepraszam kochane, że dopiero teraz zaspokoję Waszą ciekawość ;) Krzysztof (właściciel Mushy) napisał jakiś czas temu do mnie maila z zapytaniem, czy chce umieścić fotki naszych psiaków na kalendarzu. (Poza tym o ile mnie pamięć nie myli, to wspominał ktoś na dgm o tych zdjęciach). Myślałam, że wiekszość akiciarzy dostała takiego maila, bo o ile mi wiadomo to nie miałobyć jakiejś selekcji, ale skoro tyle osób nie zostało poinformowanych to teraz już się nie dziwie, że Krzysztof dostał jedynie 4 zdjęcia :o
Kasia_i_Łukasz Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ka$iaN. napisał(a):A my nic nie wiemy o kalendarzu... Mozna jeszcze sie zglosic? I do kogo mamy wysłac zdjecia naszych slicznot bo mamy kilka fotek godnych uwagi;) chyba:) Dostałam też info, że kalendarz będzie, ale dopiero w przyszłym roku, przed światówką, więc napewno zdążysz wysłać zdjęcia ;) Mam nadzieję, że Krzysztof wypowie się na ten temat na dgm i wszystkim wyjaśni, gdzie wysyłać zdjęcia, jakiego formatu i do kiedy :)
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ja pytam z ciekawości. Tak więc Krzysztof do mnie nie napisze... pzdr.
Recommended Posts