Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Kasiu foty rewelacyjne !! :D :lol: :) :D :lol: :)

Teraz koniecznie musicie pomyśleć o własnej stronce www, skoro zwierzyniec powiększa się w takim tempie :D

Ps. małe sprostowanie, od teraz o Konni będę mówić Koniczi gdyż tak została ochrzczona przez Pańcię :D

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='Asiunia02'] Nawet gdybym nie widziała jak wyglada Kasia to po tym zdjeciu od razu bym wiedziała, z kims ja szukac :)

Kasiunia ty jak zwykle przytulasz bialaski :)

Asiunia i Asiaczek o białaskę do zdjęcia prawie się pobiłam z drugą Kasią :wink:
:)
Tak bylo, a tutaj mam dowod, ze biale cudo chcialo isc do mnie :P

Posted

[quote name='Asiunia02']

Czy ta myslaca psinka to sunia czy piesek??

to sunia,niniejszym przedstawiam :NIAGARĘ Halne Wzgórze:

a tu w kooperacji z siostrą -Nagasaki-najbardziej lubimy mniej dozwolone zabawki :wink:

te dozwolone sa nudnawe :wink:

a to pare fotek dla lubiących biel,szczególnie z pozdrowieniami dla KaŚ

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Ka$iu,sory za przeróbkę-tak mnie korciło,że poczyniłam takową:P :lol: :oops:
-dla niezorientowanych -czytajcie posty wyżej
Bardzo fajna przeróbka:))
Nie zauważyłam tego odgryzionego ucha - musze obejrzec wnikliwie kota;)

Posted

[quote name='donya']Śliczne maluchy. :P :P :P
Życzę wszystkim szczęścia na nowej drodze życia - z akitką :P :P

Jola- będę baaardzo wdzięczna za zdjęcie Bushi'ego Tozamy

Tak się przyzwyczaiłam,że to Kasia i Łukasz używaja kolorowych dużych czcionek,że byłam przekonana,iż to oni prosza o fotkę Bushiego!
-no i kolejne faux pas poczyniłam :oops:
ponieważ dzisiaj mam taki forumowy czas, to wkleję te fotki tutaj,a Ty sobie pobierzesz.
To fotki z 99roku,jedyne z Bushi'm,jakie posiadam,a posiadam je dlatego,że pan ,który nabył Torę Halne Wzgórze(siostra Thayli),był zaprzyjaźniony z właścicielem Bushiego i Akari (pan Motyka z Czech) i spotykali się ,by pieski razem się bawiły,pewnie do pewnego czasu zanim Tora dojrzała i przestały się kumplować.

Posted

[quote name='Ka$iaN.'][quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Ka$iu,sory za przeróbkę-tak mnie korciło,że poczyniłam takową:P :lol: :oops:
-dla niezorientowanych -czytajcie posty wyżej
Bardzo fajna przeróbka:))
Nie zauważyłam tego odgryzionego ucha - musze obejrzec wnikliwie kota;)
Czyżbyśmy mieli do czynienia z bezkrwawą amputacją? :lol:
- bylaby to sensacja na skalę światową!!!

Macie cudownego kotka!!!!!! :P
niesłychanie cierpliwie znosi akcie karesy,a wiemy wszyscy,że nie są zbyt delikatne(nasz za złapanie za ogon bije akitki po pyszczkach,nie czeka na dalszy ciąg) :D
Musicie zrobić jakąs fajną fotkę z Waszymi gęgawami,choć musicie pewnie zachować ostrożność,bo mogłoby się to źle skończyć dla Lisicy.
Szkoda,że muszą teraz siedzieć w zamknięciu(Gęgawy) :cry: ,moje kury od soboty też idą do "aresztu" :wink:
Naoglądałam się dzisiaj fot i naczytałam,niemalże do syta :lol: :P :D :o
Dziekuję także Kasi i Łukaszowi,szczególnie fotka biegnących akiciątek za Ryoko wybitnie mi się spodobała! :D
Wkleiłam fotki z Waszej wizyty na halnym,by Was ośmielić,bo pamiętam,jak wołałam,że prosze o cenzurę(bałam się,zeby na fotach nie było mojej-mało akiciej w wyrazie twarzy-choć po tylu latach powinnam już być "dostosowana" :wink: )
Wczoraj skończyły sie wieści o IRU-AGATKO-zmiłuj się-plis,choć o smska!

Konniczi też milczą,maja teraz ,co robić,jak nie mieli przez ponad miesiąc żadnej to teraz mają niejako na nowo dwie! :P :lol: :D
-może Kasia i Łukasz czasem wkleją jakąś fotkę także ich akitek(Konniczczich)? :roll:
Nawrzucałam dzisiaj postów,odrabaijąc zaległości,bo znowu na jakiś czas zniknę-a mam ,co robić :P :wink: - i mam nadzieję,że nie zemdliło wszystkich?!

Mam nadzieję,że Kitsune będzie kiedyś grzeczną ,miłą akitką i spełni Wasze marzenia :P
Czasami ślijcie maila

Pozdrowienia dla wszystkich DOGOMANIAKÓW!!!!

Asiunia-a cóż ogród! -ogród sobie dostosowały do swoich potrzeb,ale o tym innym razem,na razie tylko to foto

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Kasiu foty rewelacyjne !! :D :lol: :) :D :lol: :)

Teraz koniecznie musicie pomyśleć o własnej stronce www, skoro zwierzyniec powiększa się w takim tempie :D

Ps. małe sprostowanie, od teraz o Konni będę mówić Koniczi gdyż tak została ochrzczona przez Pańcię :D
prace nad www trwają a bedzie troszke inna niż wiekszosc bo poza wiadomosciami o naszym zwierzyncu postaramy sie wykorzystac nasze małe doswiadczenie zawodowe poniekąd ,w dziedzinie zdrowia i podzielic sie ta wiedza z chetnymi ,oczywiscie z naciskiem na zdrowie u akit ,prace trwają a co z tego wyniknie to obaczymy.....

Posted

Piękne zdjęcia,piękne szczenięta!!!! :D :P :D :P :D Niech się zdrowo chowają i powolutku rosną :wink: :lol: /takie małe są najfajniesze :lol: /!!!
Jola! :P och jak pięknie na Halnym......!!!!! :D :P :D :P

Posted

Oto najświeższe zdjęcia Iru :) Jestem szczęśliwa, bo stanęły jej uszka! W przeciągu jednej nocy :o

A wczoraj jeszcze wyglądałam tak (marchewka to najlepszy gryzak :P )

Posted

niunka91, dzięki! Ten słodki misiak nie śpi dziś od 6 rano i rozrabia jak pijany zając :P
Daisunia! Tak, obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale często bywam w Gliwicach - u rodziców i w Krakowie - na studiach :D

Posted

[quote name='weihaiwej']niunka91, dzięki! Ten słodki misiak nie śpi dziś od 6 rano i rozrabia jak pijany zając :P
Daisunia! Tak, obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale często bywam w Gliwicach - u rodziców i w Krakowie - na studiach :D
już do ciebie PW napisalam ;) jak dobrze pojdzie to w okolicach wroclawia w listopadzie :D

Posted

Zdjęcia - super! Te z kotem "uszno-bezusznym" też. Ja sama mam persy w domu i rzeczywiście nieraz te ich zabawy wyglądaja baardzo krwawo. Ale - cieszmy się - że tylko wyglądają!

Ogród ze schodami z kamieni - pomysł na "piątkę"!!!

Maluchy - smakoszki, tylko chrupać!!! Wszystkie. A ile jeszcze ich zostało?
Pzdr.

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']

Czy ta myslaca psinka to sunia czy piesek??

to sunia,niniejszym przedstawiam :NIAGARĘ Halne Wzgórze

A czy moje cudenko zostaje w Polsce ??? Bardzo bym ja chciała, zobaczyc na zywo, nie tylko jako szczeniaczka :)

Posted

[quote name='Asiunia02']Daria na co czekasz wstawiaj je na dogo !!!!!!!

najpierw musze zawojować ze skanerem :p

Jolu robisz piękne zdjecia już pomijając te małe piękności które na nich sa :) nawet moja mama była zachwycona :) i z coraz większym entuzjazmem ogląda zdjecia małych akit... może więc cos uda się wymyśleć.. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...