Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi']

i na deser czarny rodzynek Iwony :P ,czarny koń z Tajgeta!!! :P :P :P

naprawde piekny !!!!!!!! Ogormne gratulacje dla Pani Iwonki :)

A z która sunia przegrała BU ??

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek']Agappe - dzięki za piękny i dłuuugi reportaż z Sopotu. Wartobyło poczekać na fotki!

Matagi - ten czarny shiba jest boski! I to spojrzenie - zabójcze! Bardzo smakowity deserek...
Pzdr.

Asiaczku! :P Jutro zadzwonię w wiadomej sprawie :wink: będę wiedziała już wsio :wink:
Sobotę i niedziele spędziłam na zawodach hippicznych,tam Daria z Martyną woziły swoje 4 litery na konikach :wink: :lol: Wstawię zaraz fotkę psiaka,który został kupiony na bazarze psim za całe 700 zł.Pani kupiła "akitę",tak się jej wydawało....kilka miesięcy temu dokupiła DPJ,kupiła co prawda okazyjnie,ale z papierami.Psiaki te skatowały kundla -rezydenta Klubu Jeździeckiego,gdzie miały miejsce zawody :evil: Właścicielka psów miała pretensje,że pies klubowy biega luzem,jej psy trzymane były na smyczy,którą .....przytrzymywała stopą :evilbat: Cały wypadek skomentowała tak:a co tu się dziwić???? :evil: Przecież to są prawdziwie japońskie psy,one tak ZAWSZE reagują na psy INNYCH RAS/!!! :evilbat: /
Na fotce po lewej jest "prawdziwy,japoński akita",po prawej zaś tyłek DPJ. :x :x :x

Matagi - dobra, czekam.
A na zdjęciu - "akita" pełna gębą...
A co z rezydentem, przeżył?
Pzdr.

Posted

Jolu dziekujemy bardzo :P
A wystawa była w Mlada Boleslav :P

Cieszę się tym bardziej bo wygraliśmy z niebyle kim. Klasę posrednią z TORAMARU GO SANZENKARISOU a potem z TANOSHIMI GO DOGUTTI

Posted

[quote name='donya'][quote name='Asiaczek']
A co to za suka?
Pzdr.

ASAKA HEZKA CHVILKA

Jak sama nazwa wskazuje,była to jej CHVILKA :wink: tAKIE .... 5 minutek :-?

Posted

[quote name='donya']Jolu dziekujemy bardzo :P
A wystawa była w Mlada Boleslav :P

no tak,coś mi się te miasta ciągle mylą! -a w Ceskich Budejovicach wystawa dopiero w październiku,sory za omyłkę :oops:

a tak a propos,czy ktoś się wybiera do Ceskich Budejowic?

Posted

Mi sie rowniez ta suczka niezbyt podoba :)
A moge poprosic chociaz 1 zdjecie BU, gdyz dwano jej nie widziałam :)

Przegladam sobie zdjecia Kasi i Łukasza i tak bardzo mi sie to podoba, ze wklejam je ponownie :) Prawdziwa, szczera milosc :)

Posted

[quote name='Asiunia02']Mi sie rowniez ta suczka niezbyt podoba :)

Przegladam sobie zdjecia Kasi i Łukasza i tak bardzo mi sie to podoba, ze wklejam je ponownie :) Prawdziwa, szczera milosc :)

to zdjęcie jest arcyświetne!!!-brawo dla Kasi!,bo pewnie ona je zrobiła.
ja dzisiaj usiłuję wkleić fotki,ale coś mi nie wychodzi,co chwilę zrywa sie internet,ale jeszcze popróbuję chwilę :x

Posted

A to portreciki Thaylowych szczeniąt już z imionami.
Najpierw panienki:

i panowie:

Znaczenia imion w j.japońskim są takie: NAZO-zagadka,NIJI-tęcza,Natsu-lato,NIKKO-światło słoneczne,NANKYOKU-biegun południowy.
Nagasaki to imię po słynnej babci,a Niagara ma swój źródłosłów w japońskim,bo nagare znaczy żródło,prąd,strumień,rzeka.
pozdrawiam wszystkich serdecznie. :P
Ostatnio aktualizowałam stronę i fotki wszystkich szczeniatek już są,ale niebawem tu też wkleję portrety szczeniąt Momijowych i Sayonarowych. :D

Posted

[quote name='Asiunia02']Mi sie rowniez ta suczka niezbyt podoba :)

Kasia i Łukasz - a może warto zastanowić się nad wysłaniem tego zdjęcia do "Mojego Psa"? Możesz je wysłać zarówno na konkurs, jak i jako przykład np. dobrego wykadrowania czy ostrości . Sprawy fotografii z miesięczniku "MP" prowadzi p. Maciej Kłos i zamieszczenie zdjęcia w jego rubryce jest zawsze dużym wyróżnieniem:)) Spróbujecie?
Pzdr.

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']A to portreciki Thaylowych szczeniąt już z imionami.
Najpierw panienki:

Po pierwszysch zdjeciach wybralam sobie te ryjki na ulubiencow :)

Posted

Jak dla mnie - NIKKO forever! Choć i pozostałe to sama słodycz.

A dlaczego podczas sesji zdjęciowej panienki są takie śpiące?! zamiast rzucać powłoczyste spojrzenia spod rzęs, uśmiechać się do oglądających, bawić i wzruszać, to one SPIĄ! Słodkie paskudy!
Pzdr.

Posted

Asiunia02 napisała:

A moge poprosic chociaz 1 zdjecie BU, gdyz dwano jej nie widziałam

Przecież BU jest na fotkach z MB :wink: :D
Napisałam tam,że polskich akit nie ma....ale......nie do końca nie ma :wink:
Bu jest na 4 i 5 zdjęciu,myślałam,że łatwo zostanie rozpoznana :lol:

Posted

Witajcie kochani !!

Wpadłam tylko na momencik, bo ostatnio mam sporo pracy :(

Matagi i Donya bardzo dziękujemy za gratki :lol: Aszi w nosek ucałowana :lol:
Matagi Twój biały rodzynek to :lilangel:

Jolu mogę sobie wyobrazić ile masz roboty z prześlicznymi maleństwami, bo już drugi raz gratulujesz nam za ten sam sukces, ale dobrego nigdy za wiele, jak to mówi któryś z dogomaniaków, więc jeszcze raz dziękujemy :lol:
Chyba nikt nie ma najmniejszych wątpliwości, która sunia mnie powaliła !!
NAGASAKI jest poprostu BOSKA :iloveyou:

Asiunia wpominała na dogo, że przegląda nasze fotki, więc chyba najwyższa pora pochwalić się tym, że tworzymy stronę naszych psiaków, a właściwie tworzy ją ASIA a my jedynie dostarczamy materiały :D Jeszcze raz Asiu za wszystko dziękujemy :Rose:

W związku z naszą stroną mam pytanie do Joli, Matagi, Donya, czy mogłabym zamieścić na naszej stronie linki do Waszych stron ?? :)
Agappe Ciebie chciałam poprosić o zgode na zamieszczenie linku bezpośrednio prowadzącego do wyników akit. :) Przyznam szczerze, że pomysł ukradłam Joli :oops: Z góry wszystkim dziękujemy :)

Asiaczek jak tylko będziemy mieli wiecej czasu, to napewno zastanowimy się nad przesłaniem tego zdjęcia do MP :lol:

pozdrówka :hand:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...