AKITY-HalneWzgórze Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dzisiaj w Ceskich Budejovicach (Czechy) akitki i shiby z Polski odniosły ogromne sukcesy! Ale może poczekajamy,aż sukcesorzy wrócą i się pochwalą.Myślę,że jest to największy i tak skomasowany sukces polskich akitek z wszystkich dotąd w Czechach :lol: Ja składam wielkie gratulacje Iwonie, za Cacib i BOB jej młodziutkiego wychowanka -czarnego shiby Ojisamy Kuroi (Czarnego Księcia)! :P No a akity poszalały,ale to pewnie niebawem się dowiecie :P a ja nadrobię zaległości i niebawem wstawię pare nowych fotek malców. Tylko je pozmniejszam odpowiednio,by już nie narażać się adminowi. :-? pozdrawiam wszystkich serdecznie! Wszystkim wystawiającym dzisiaj w Czechach akitki gratuluję!!! :klacz: Kasi i Łukaszowi również następnego sukcesu Asztara-brawo!
Asiunia02 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Pani Jolu gdzie zdjecia moich pupilkow ;) juz nie moge sie doczekac. Ciekawe czy poznam moja ulubienice i czy wpadnie mi cos w oko z dzieciakow Sayonary :)
Kasia_i_Łukasz Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Bardzo dziękujemy za gratki Agatce, Asiuni, Joli i Asiaczkowi :lol: Przedstawiam stawkę wraz z wynikami wystawy w CZĘSTOCHOWIE: Psy: klasa otwarta: 1. ASZTAR Imaginacja - ocena doskonała, lokata 1/I, CWC, NPwR, BOB !! Suki: klasa pośrednia: 1. BUNYA Yamamoto - ocena doskonała, lokata 2/III 2. MIDORI Turzycowa Dolina - ocena doskonała, lokata 1/III, CWC, NSwR 3. SODA Jamni Jar - ocena doskonała, lokata 3/III klasa otwarta: 1. BASHI Roal - ocena doskonała, lokata 1/I, CWC Zdjęcia zamieszczę nieco później :D
Kasia_i_Łukasz Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Fotorelacja z CZĘSTOCHOWY: ASZTAR Imaginacja BUNYA Yamamoto MIDORI Turzycowa Dolina SODA Jamni Jar wszystkie trzy suczki z klasy pośredniej na lokatach (od prawej) BASHI Roal :iloveyou: NSwR i NPwR
Kasia_i_Łukasz Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Jeszcze dwie fotki z BOG: Chyba nikt nie ma wątpliwości kto stanął na pierwszym miejscu...? 1. pomeranian 2. husky 3. szpic wilczy Dwa japończyki (akitka i shibka) zeszły z ringu bez pucharku za BOG :(
Daisunia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Gratulacje dla Asztarka !!! :D:D :lol: :lol: :lol:
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Fotorelacja z CZĘSTOCHOWY: ASZTAR Imaginacja BUNYA Yamamoto MIDORI Turzycowa Dolina SODA Jamni Jar wszystkie trzy suczki z klasy pośredniej na lokatach (od prawej) BASHI Roal :iloveyou: NSwR i NPwR A na tym ostatnim zdjęciu Asztar ma taki piekny uśmiechnięty pyszczek!!! Sama słodycz. Cieszy się z BOB-a? Pzdr.
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Jeszcze dwie fotki z BOG: Chyba nikt nie ma wątpliwości kto stanął na pierwszym miejscu...? 1. pomeranian 2. husky 3. szpic wilczy Dwa japończyki (akitka i shibka) zeszły z ringu bez pucharku za BOG :( Ta czerwień na pierwszym planie jest porażająca! :P Pzdr.
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam internet!!!!!!!!!!! nawet nie wiecie jaka jestem happy :)))))) zaraz zaczne zasypywać Was zdjęciami i uaktualnieniem strony a na razie WIADOMOŚCI ZE SWIATA AKIT: na wystawie w Czechach w Mlodej Boleslaw(jakoś tak) nasze polskie Akity wywalczyły BIMBO Yamamoto CAC, CACIB, BOB!!! TANOSHIMI Go DOgutti CAC, res.CACIB BU Yamamoto CAC, res.CACIB wielkie gratulacje!!!!!
Daisunia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Agappe']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam internet!!!!!!!!!!! nawet nie wiecie jaka jestem happy :)))))) zaraz zaczne zasypywać Was zdjęciami i uaktualnieniem strony a na razie WIADOMOŚCI ZE SWIATA AKIT: na wystawie w Czechach w Mlodej Boleslaw(jakoś tak) nasze polskie Akity wywalczyły BIMBO Yamamoto CAC, CACIB, BOB!!! TANOSHIMI Go DOgutti CAC, res.CACIB BU Yamamoto CAC, res.CACIB wielkie gratulacje!!!!! gratulaacjeee !!!!!!!!!! :D a ja czekam na jakieś foteczki Anaty
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 no dobra to zaczynają się zdjęcia z Białegostoku.. BOTAKADO mały biały rodzynek od matagi OKI psy- otwarta AITE ht OJO suki - otwarta NPwR i NSwR małe białe...
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 poczekam na odzew i dopiero zacznę wstawiać następne :)
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Agappe napisał(a):poczekam na odzew i dopiero zacznę wstawiać następne :) Na nic nie czekaj, tylko wstawiaj dalej. Jak to miło powspominać sobie B-stok... . Wiesz o tym, że zdjęć nigdy dosyć. Fotki pierwsza klasa. pzdr.
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Agappe']poczekam na odzew i dopiero zacznę wstawiać następne :) Na nic nie czekaj, tylko wstawiaj dalej. Jak to miło powspominać sobie B-stok... . Wiesz o tym, że zdjęć nigdy dosyć. Fotki pierwsza klasa. pzdr. Asiaczek.. miło było poznać.. :))) przeczytałaś jak poszło Bimbowi w czechach?? :)) a oto uśmiechnięte rodzeństwo :)
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 a oto akity zgłoszone na Warszawe :)) Akita Psy młodzieży FOKUS Roal Akita Psy otwarta BIMBO Yamamoto Akita Suki szczeniąt FUJIN Yamamoto Akita Suki młodzieży REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI) Akita Suki otwarta BUNYA Yamamoto
_Ola_K. Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Witam wszystkich Akitomaniaków najwyższa pora się ujawnić i zacząć udzielać :fadein: jestem szczęśliwą "właścicielką" Chiru Yamamoto i niniejszym serdecznie wszystkich pozdrawiamy :hand: :hand: :hand:
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Witam witam :))) wszystkich akiciarzy gdzieś chyba wcieło.. matagi odsypia impreze 3 dniową, a donya wraca z Czech.. a reszta się rozpłynęła.. Wybieracie się w końcu do Łodzi na klubową? Mam nadzieje, że w końcu gdzieś się spotkamy na jakiejś wystawie.. :)
_Ola_K. Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hej Agappe owszem, wybieramy się do Łodzi więc sie spotkamy :wink:
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja też będę z moim stadkiem basków. Na pewno się zobaczymy na klubówce. Mi też było miło poznać się wreszcie, pogadać ... . Teraz juz się nie przegapimy na kolejnych wystawach, prawda? :lol: pzdr.
christoph Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Powitać nowego akiciarza-dogomaniaka-forumowicza (Ola i Chiru). Jest nas coraz więcej na forum... Gratulacje dla Asztara za Częstochowę oraz za sukcesy w Mlada Boleslav dla Bimbo, Tanoshimi i Bu. Oby tak dalej. Swoją drogą co niektórym chyba wykrakałem...
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asiaczek napisał(a):Ja też będę z moim stadkiem basków. Na pewno się zobaczymy na klubówce. Mi też było miło poznać się wreszcie, pogadać ... . Teraz juz się nie przegapimy na kolejnych wystawach, prawda? :lol: pzdr. na pewno... a ten autobusik wystawowy o którym mówiłas, a mi donya przekazała wygląda niezwykle interesująco.... :)
donya Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ola_K napisał(a):Witam wszystkich Akitomaniaków najwyższa pora się ujawnić i zacząć udzielać :fadein: jestem szczęśliwą "właścicielką" Chiru Yamamoto i niniejszym serdecznie wszystkich pozdrawiamy :hand: :hand: :hand: No nareszcie. Witamy Chirusia i jego właścicieli :P :P
Recommended Posts