Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GR i Kasia i Lukasz: Dziekuje bardzo !!

Monisia: No szkoda, ale mam nadzieje, ze to nadrobimy.

Ja natomiast ogormne GRATULACJE dla BOSA :) Na kogo teraz kolej??
Moim zdaniem to GINGER lub CZENAY bo obydwoje maja juz cos na swoim koncie, ale ja tez bede próbowac :)
Narazie zbiza sie wrzesien wiec trzymam juz kciuki za BIMBUSIA :)

Posted

Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie?
Bimbo bedzie w Mladej Boleslaw ale nie wiem, kto jeszcze i gdzie sie przymierza? Daria szuka info o Bratyslawie.
Dajcie znac, bo jak juz jedziecie za granice to chyba lepiej nie robic sobie konkurencji :wink:
Czekam niecierpliwie :lol:

Posted

do październkia napewno nigdzie nie jade.. a na koniec roku to szukamy z Agnieszką jakiś wystaw, ale jeszcze musimy poczekac na wiadomości i plany z naszych uczelni, żeby móc planować coś w roku... coś wynalazłaśmy na 6 grudnia.. ale to Litwa albo Łotwa.. do Czech w tym roku się na pewno nie wybierzemy
za rok na pewno rezerwujemy Kaliningrad tzn ANATA i BIMBO

Asiunia.. wiem, wiem, że pomyliły się zdjęcia.. chyba mi się pomyliło w czasie zmniejszania albo zapisywania

Posted

[quote name='"Asiunia02"']
Ja wszystkim dziekuje a wlasciciele milcza :) Ale jakby nie bylo to Cleo moja w jakis tam sposob tez jest :)

Właściciele również bardzo dziękują za gratulacje :D A milczą bo to nie im się tak naprawde laury należą, bo oni nie biegają po ringu tylko stoją obok i się denerwują :wink:

Posted

Ziemniak napisał(a):
Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie?
Bimbo bedzie w Mladej Boleslaw ale nie wiem, kto jeszcze i gdzie sie przymierza? Daria szuka info o Bratyslawie.
Dajcie znac, bo jak juz jedziecie za granice to chyba lepiej nie robic sobie konkurencji :wink:

My razem z ASZTARkiem i Aszi chcemy się wybrać w tym roku na słowacką wystawę - 5-6 listopad w Nitra. Jesteśmy przekonani tak na 99%, więc my rezerwujemy tą wystawę :lol:

Posted

[quote name='Ziemniak']Interesuje mnie kto z akiciarzy wybiera sie w najblizej przyszlosci za granice i ewentualnie gdzie?

Cześć Marek,witaj po urlopie!-może Budapest pod koniec października?

My z Khadabrą wybieramy się tam tj.22/23 pażdiernik,albo 29/30 paźdz.-muszę tylko ustalic ,który z tych terminów jest prawidłowy.(bo spotkałam się z takimi dwiema datami )

Shogunowi i Khadusi brakuje po jednym Cacibie więc ....popróbujmy

Każdego,kto ma mocnego wystawowo psa/suczkę namawiam do próbowania,a jeszcze ,jak przy okazji jedzie się w dobrym towarzystwie,to jest to jeszcze wspanialsze,my z Ziemniakami byliśmy w zeszłym roku na Litwie w Trakai i zostyały nam miłe wspomnienia :lol: oraz wiele fajnych fotek,z których parę pozwolę sobie tu zamieścić,w Trakai było superancko!,takze dlatego,że
i Khadusia i Shogun uzyskały Caciby u sędziego z Hiszpanii Jawiera
Sancheza (to on z Angeliką K-L. sędziował światówkę w Dortmundzie)
po wystawie-nasze ulubione foto spod zamku w TRAKAI

Była też kąpiel w jeziorku,które było tuż przy terenie wystawy

po kąpieli nasze akitki jeszcze raz zapozowały

szczęśliwa rodzinka -Monika Marek i Sebastian a ....w brzuszku Moniki mała Weronika,wtedy była jeszcze Wielką Tajemnicą :P

no a po spacerku wielka pizza - Monika była b.b.b.głodna -wiadomo czemu :wink:

jeszcze foto ze spacerku

no i jedyne foto z ringu na dowód,że też tam byłam!

ale jeszcze ciekawostka na Litiwe nikt na nasze akity nie mówił -o husky,tylko...o łajki ....ku naszemu zdumieniu :o -ale ,kiedy zobaczyliśmy kilka rudo-czerwonych łajek-zrozumieliśmy :D
:hand:

Posted

Asiuniu,co do wystaw krajowych to wybieramy się do Zielonej Góry,ale tylko z Hosekim,prawdopodobnie do Rybnika również z nim,a z międzynarodówek to do Wrocławia,Poznania no i na klubówkę,[b]

a zainteresownym fotkami malców-to dopiero jutro znajde trochę czasu by porobić nowe i wkleję parę,

a dzisiaj pewnie juz zobaczymy malce Momiji,bo kokosi się już od rana i przebudowywuje ciągle na nowo gniazdo,które jej zrobiłam.Już nawet nie próbuję poprawiać,musi mieć po swojemu,niech ma.

pozdrowienia :P

zmieniam posta,-bo jeszcze chciałam pogratulowac BOBa Chikaki i innym zwycięzcom -serdeczne gratulacje!!!

Posted

a dzisiaj pewnie juz zobaczymy malce Momiji,bo kokosi się już od rana i przebudowywuje ciągle na nowo gniazdo,które jej zrobiłam.Już nawet nie próbuję poprawiać,musi mieć po swojemu,niech ma

czekamy z niecierpliwościa na wieści :D

Posted

Czy ktos jeszcze ma katalog z Katowic 2003 z miedzynarodowki ??
jesli tak to poprosze nazwisko sedziego, ktory ocenial Owczarki Francuskie Beauceron.

Czekam na wiesci z Halnego :) Czy Momiji pobije Sayonare ??

Z Halniakami na wszystkich wystawach oprocz klubowki sie spotkamy :)

Posted

Jolu, fajne zdjecia przypomnialas :lol:
To rzeczywiscie byla wspaniala wyprawa 8)
A ta pizza....byla naprawde WIELKA - wspominamy ja z usmiechem do dzisiaj :lol: :lol: :lol:
Swoja droga serdecznie polecamy wyjazd do Trakai - wspaniala miejscowosc i przepekna wystawa.
Co do wystawy w Budapeszcie to na 99% jedziemy.

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Czy ktos jeszcze ma katalog z Katowic 2003 z miedzynarodowki ??
jesli tak to poprosze nazwisko sedziego, ktory ocenial Owczarki Francuskie Beauceron.

co prawda katalog nie mów, no ale... sędziował Miguel Martinez... a swoją drogą po co Ci aż takie archiwum i to jeszcze nie akitowe??

Posted

Agappe napisał(a):

co prawda katalog nie mów, no ale... sędziował Miguel Martinez... a swoją drogą po co Ci aż takie archiwum i to jeszcze nie akitowe??

Robie strone internetowa znajomym a oni hoduja psy tej rasy.

Posted

Fotoreportaż pt.: "ARASHI i ASZTAR w plenerze" :lol:

biegać to ona potrafi...

robaczka w trawie też nie przegapi...

do wodopoju chodzą parami...

i biegają tymi samymi scieżkami...

na mostku pan przodem puszcza panią...

pan już padnięty a co się dzieje z panią...?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...