GR Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 mam prosbe, wybieram sie do Torunia, a nie wiem gdzie bedzie wystawa, dzieki za pomoc w znalezieniu miejsca do ktorego sie wybieram :lol: :lol: :lol:
AKITY-HalneWzgórze Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='weihaiwej']Jolu!! Gratulacje!! :iloveyou: Ode mnie, a także specjalne od Kasi i Łukasza, którzy w weekendy nie mają dostępu do netu :D Ucałuj każdy pyszczek od nas :buzi: To będzie... 17 całusów plus 2 mamusie :D Dzięki!!!! Kasi i Łukaszowi też!!!,,już wycałowałam,już wiem,czyja znajoma chciała suczkę :wink: To 17 to,jak 17 mgnień,czego schyłku lata?to 17 reminiscencji hiszpańskich,i jeszcze niewiadomo czego,będzie b.wesoło :lol: :o :wink: Wielkie gratulacje dla Bosa,dla Iwony!!!-BRAWO!!! Anatko,ale jeszcze cała suczka jest Interchempionką! -zapomniałaś o Natsume? :P :wink: GR- dzięki i życzę Tobie też takiego obrodzenia,myślę,że jeszcze Cię to kiedyś czeka,czego b.życzę :P
Agappe Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 oj ja wiem, ze Natsume jest Interchampionką, ale teraz mamy o jednego wiecej pieska, a suczek nadal tyle samo... może za rok będzie więcej?? :))) jeszcze zapomniałam o najważniejszym.. gratuluje szczeniaczków i czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia :)
Asiunia02 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 GR napisał(a):mam prosbe, wybieram sie do Torunia, a nie wiem gdzie bedzie wystawa, dzieki za pomoc w znalezieniu miejsca do ktorego sie wybieram :lol: :lol: :lol: Stadion Osiedlowy ulica Świętopełka. Pozno, ale zawsze :)
yahoo Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Hallo, tu Halne??? Gratulujemy kolejnych maluchów :lol: , ależ one są czerwioniutkie.... Szczerze mówiąc, to chyba mam problemy z liczeniem, bo na zdjęciu naliczyłam tylko 9 :cry: Na szczęście Podaliście prawidłową ilość... :wink: Czekamy na następną dobrą nowinę...
AKITY-HalneWzgórze Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='yahoo']Hallo, tu Halne??? Gratulujemy kolejnych maluchów :lol: , ależ one są czerwioniutkie.... Szczerze mówiąc, to chyba mam problemy z liczeniem, bo na zdjęciu naliczyłam tylko 9 :cry: Na szczęście Podaliście prawidłową ilość... :wink: Czekamy na następną dobrą nowinę... w oczekiwaniu na poród Momiji zrobiłam taki reportażyk otóż mamy takiego wspaniałego kota,któremu w naszym domu wszystko można,no i ten koteczek czuje sie jak król [/URL [URL=http://imageshack.us] -zajmuje najlepsze miejsca w domu,nawet ulubiony kuchenny fotel Mieci,co najbardziej boli Hoseki'ego,bo też chciałby być tak ważny -jednak kot jest dominantem i nic sobie z tego nie robi - patrząc jednak na minę Hoseki'ego można wywnioskować,że domiancja kotka może nie potrwać w nieskończoność Miecia jest zmartwiona faktem,że nie może zająć swojego ulubionego miejsca oraz faktem,że ostatnio słabo się na nim mieści. na fotce powyżej też widać,jak z rodzinnym podobieństwem Momi i Hos jednocześnie przymykają prawe oczka,na myśl o błysku flesza :hand:
Agappe Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no to wstawiam wyniki z Torunia Psy Klasa młodzieży Akita u Izis (FCI) UMON Klasa pośrednia Akita u Izis (FCI) TADA Klasa otwarta APOLLO Imaginacja dosk, III CZINGO Roal dosk, II FUMIKO Pa-Lis dosk, CWC, NPwR Suki Klasa młodzieży ANITA KARACHI POLONIA DAKOBO Keddef Lee dobra, III DONA Omono-Gawa dosk, II SAKAI Eskimo River dosk, I, bez Zw.Mł Klasa posrednia Akita u Izis (FCI) TAKA Klasa championów CHIKAKA Pa-Lis CWC,NSwR, BOB a ja zaraz wstawie zdjecia psów z Sopotu.. jutro będą suczki
Izis Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Uzupełnię tylko, iż w Toruniu nie wystąpił żaden z psów Akita u Izis FCI. Na pewno nie było ani TADY ani TAKI i UMON na 99% też nie jechał. Więc na całej wystawie było z 7 akit. Gratuluję zwycięzcom :-)
Agappe Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no i moje zdjecia doczekały się publikacji psy klasa młodzieży psy klasa pośrednia psy klasa otwarta psy klasa championów
cleo2000 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Witamy wreszcie wrocilismy Nasza Dona - szata w lince - tak napisal sklad sedziowski- i tak jest Fumiko ukonczyl Champ.polski Chikaka nie wytrzymala upalow i na BOG juz nie chciala biegac A suczka z Ml. ta 3 byla tylko db -bo choc ladna to sedziowie i chyba wszyscy widzieli ze na zadlugi wlos jak znajde zdj. to bedzie mozna zobaczyc sedziowala oficjalnie Pani z Bialorusi o ile sie nie myle ale bylo w ringu jeszcze dwoch Panow - napewno pan Borkowski i ktos jeszcze ktory wspolnie z Pania sedziną byli jego egzaminatorami P. Borkowski chyba ze przekrecilem nazwisko to z tego co kojarze to ten Pan ktory prowadzi hodowle z Pania Supronowicz ?!!
Asiunia02 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Juz nic nie musze pisac, gdyz braciszek mnie wyprzedzil wiec tylko wklejam zdjecia :) Psy klasa Otwarta Apollo Imaginacja (Kasiu wiecej zdjec nie mam gdyz z powodu upalow nasz fotograf sie zbuntowałam i obijal :) ) Czingo Roal Fumiko Pa-Lis (moj ulubieniec :) ) I teraz suczki Klasa mlodziezy SAKAI Eskimo River Dona Omono-Gawa (moj chudzielec :)) I razem cala 3 No i nasza lala :) Chikaka Pa-Lis Reprezencja mała ale i tak wieksza niz na innych wystawach :) Najwazniejsze, ze nawet taka mala ilosc akit zwabila do ringu wielu kibicow :) Widocznie bylo co ogladac :lol: :lol: :lol: :lol: DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekam na inne zdjecia z wystawy. Wioletta przesli mi na mail to cos wkleimy na forum :) Albo zaloguj sie i sama to zrob :) Czas sie pokazac z Fumisiem, nawet i tutaj :)
Asiunia02 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 A to zdjecia z Bog V (na zdjeciach tylko Ci wiekszi przedstawiciele grupy V a bylo Nas wiecej :) )
Agappe Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 No to wkładam zdjęcia z dzisiejszego Torunia.. które dostała Matagi (ona teraz lata po kuchni i wrzeszczy na wszystkich :p ) APOLLO Imaginacja CZINGO Roal FUMIKO Pa-Lis klasa otwarta psy od lewej FUMIKO Pa-Lis, CZINGO Roal, APOLLO Imaginacja DONA Omono-Gawa SAKAI Eskimo River ANITE... CHIKAKA Pa-Lis "mały biały piesek"
kadziumia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 " mały biały piesek" w wersji słonecznej ;) mfg
Asiunia02 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Poprosze zdjecia z wzystkie zdjecia z wystawy w wersji obrobionej lub nie na maila akitaspalis2@wp.pl Szczegolnie prosze o Chikake, Done, Fumika, Sakai. Jeszcze raz dziekujemy !!!!!! kadziumia a gdzie u małego jezyczek ?? w ta minka wygladał BOSKO :)
kadziumia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Asiunia02 napisał(a):kadziumia a gdzie u małego jezyczek ?? w ta minka wygladał BOSKO :) No to trzeba bylo mu wtedy zdjęcie zrobić :wink: A jezyczek to pewnie będzie jeszcze nie raz, bo mam wrażenie, ze mu tak zostanie :o :lol: Tak czy inaczej, dumna jestem z bialasa, bo pierwszy swój wyjazd na wystawę zniósł dzielnie, w końcu charakterek ma po tatusiu ;), z ogonkiem na grzbiecie dzielnie maszerował miedzy ringami i żadnej duuuuuuuuuużej dziewczynie nie przepuścił, wąchanko bylo obowiązkowe ;), samce natomiast z rezerwą omijał, a osobniki odpowiednie mu wzrostem całkowicie ignorował :o . mfg
Asiunia02 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Z reklamacja do "mojego" fotografa, ktory zamiast robic zdjecia to latał ze stolikiem z kata w kat w poszukiwaniu cienia :) I tak i tak nic to nie dało bo po 5 godzinym czekaniu Chikaka nie miała najmniejszej ochoty znow pieknie sie prezentowac tak jak w ringu. Na zywo maluda wyglada 1000 razy słodziej :)
MoNiSiA:) Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Asiunia02 nie wyszlo nasze wczorajsze spotkanie, bo wyjechalismy na weekend, i mimo zamiaru wstapienia na wystawe, nie moglismy bo nie zabralismy swiadectwa szczepien, i nie mielismy co zrobic z naszymi Niuchami!! A co do Anity to wystepowala z nami w Inowrocławiu, wowczas dostala ocene doskonala i II miejsce.
GR Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Sliczny ten sloneczny piesek,gratulacje dla Chikaki za BOB
Kasia_i_Łukasz Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] :lilangel: już przepadłam :iloveyou:
Kasia_i_Łukasz Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Asiunia -Ty mocno musiałaś trzymać kciuki! :lol: :roll: :P :o :D Jesteśmy tu wszyscy w szoku :o ,nie spodziewaliśmy się,że będzie ich tyle,choć brzuszek Sayko był nieco pokaźny. :crazyeye: Na Halnym przybyło 10 akiciątek! -Syonaro-Yuuniątek,marzenia się materializują,teraz czeka ciężka praca,akicie mamy i nas,akicie niańki. :lol: :-? JESZCZE RAZ SERDECZNE GRATULACJE DLA CIEBIE JOLU, SYONARKI I 10 MALUSZKÓW!! :laola: już nie mogę się doczekać kiedy zobacze je na żywo :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Agappe']i przekazuje najnowsze informacje BOS Kumade zakończył w dniu dzisiejszym Interchampionat.. więc mamy w Polsce już całe 2 psy int.ch :) ogromne gratulacje :)) IWONKA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I BOSKA OD CAŁEJ NASZEJ RODZINKI!! DUŻY BUZIAK W NOSEK DLA TATUSIA OD CÓRUNI :BIG:
Kasia_i_Łukasz Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Asiunia wielkie gratulacje dla Ciebie i CHIKAKI :klacz: FUMIKO też należą sie duże brawa, na zdjeciach prezentuje się przepięknie :BIG:
Recommended Posts