Asiunia02 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Musha napisał(a):widziałem:shake: zdjęcie jest fujj.:shake: dużo ładniejsze mają na stronie katowic. Ale trzeba się cieszyc z tego ze jest :) :)
donya Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 OGROMNE GRATULACJE !!! dla Joli i jej Młodzieżowych Championów Polski :lol: :lol: :lol:
Akitka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 za dużo czasu by mi teraz zajęło wymienianie... zatem gratki dla wszystkich!!! :laola:
Gosica Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Agappe , ja równiez bym sie bardzo cieszyla z czwratego miejsca , a dodałam to posumowanie bo sadziłam iz bedzie słuszne . Nie można zapomniec o :multi:..dla rudzielca i Pańci . Gratulacje dla Joli i rudziaków:multi::multi::multi::) Pozdrówka
Iwona&Wiki Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Agappe']z czwartego i tak sie obie bardzo cieszyłysmy :))) w końcu po 10 BOBach udało nam sie cos zgarnac na grupie :))))) ...że nie wspomnę o pięknym pucharku:lol:! Super! No i jeszcze ten wielki wiosenny parasol:loveu: - bo Ci wyżej, to chyba tylko jakieś zielone wdzianka:p! ...tylko ta rozetka troszkę nie pod kolor;). Również Wielkie Gratulacje kolejnym "Małym" Championom i ich Szczęśliwym Właścicielom!!!!
Asiunia02 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Odzyskałam aparacik i teraz po dwutygodniowym urlopie zasypie Was zdjeciami. Ale to dopiero za 2 tygodnie. Dzisiaj wklejam zdjęcia Iguchiego :)
Asiunia02 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 właśnie odwiedziłam strona Halniaczkow i chciała cos oglosic :) :) :) Halniaczki spodziewaja sie miotu RYOKO i TANOSHIMI GO Dogutti Ja swoim skromnym zdaniem chciałam juz dzis pogratulować CUDOWNYCH szczeniaków i juz nie mogę się doczekać ich przyjścia na świat !!!!!!!!! Obym nie zapeszyla bo bede zła :) To bedzie najlepszy miot polskich akit !!!!!!! SUPER WYBÓR !!!!!!!! Czekam za wiadomościami :) Jolu bardzo prosze o maila jak maluchy nadejda.
Agappe Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 a dzisiaj była wystwa w Sopocie!!!! ktoś ma jakies wieści???
Agappe Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Międzynarodowa wystawa w Sopocie - 12.08.2006, sędzia Gabriela Richard (D) psy - kl.młodzieży wynik AKAI OKAMI Halne Wzgórze (FCI) - Zw.Mł <tym samym ukończył Mł.Championat!!! Gratuluje!!! :)) > ARASHI Tomadachi KOFUKU Halne Wzgórze - nb OHAYO Co Ty na To - III SASHIMI Sfora z Krasnego Boru - II, dosk psy - kl.pośrednia wynik MARMUR Puchate Kreple - CWC psy - kl.otwarta wynik Akita u Izis (FCI) UMON - bdb Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI - nb YAHOO Ai Desu - nb psy - kl.championów wynik BOS Kumade - II, res.CACIB BUT-SU Omono-Gawa - III CZENAJ Roal - I, CWC, CACIB, BOB suki - kl.szczeniąt wynik HANU z Krobskiego Hajmatu KAYO GO Yamamoto suki - kl.młodzieży wynik AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) - II, dosk ARI Tomadachi - IV, ?? CAMA Dolina Wiązów - ??? ISCHIBUSA Halne Wzgórze (FCI) - nb MEGAMI-GO Tajgeta - I, Zw.Mł., NJwR Akita u Izis (FCI) YASU - III, dosk Akita u Izis (FCI) YAWARA - nb suki - kl.pośrednia wynik Akita u Izis (FCI) YOKO - CWC, res.CACIB suki - kl.otwarta wynik DAICHI Omono Gawa - CWC, CACIB EHIME Roal - dosk, II wiem tyle ze sedzina byla dokladna i sympatyczna :)
Agappe Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [Kilka zdj znalezionych na dogo z Sopotu [quote name='=VioaoiV='] Z Megami-Go Tajgeta :) tak, nie jestem jej właścicielką ;) akita suki młodzież (ja w czarnym stroju ;) ) http://img76.imageshack.us/img76/8882/sopotsob045qv8.jpg http://img76.imageshack.us/img76/6228/sopotsob074lw7.jpg lokaty http://img76.imageshack.us/img76/8618/classmn7.jpg wybory BOB- pies który wygrał i my http://img76.imageshack.us/img76/8440/bobav9.jpg "http://img76.imageshack.us/img76/5057/yoshhf3.jpg"]http://img76.imageshack.us/img76/5057/yoshhf3.jpg
Iwona&Wiki Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Agappe napisał(a):Międzynarodowa wystawa w Sopocie - 12.08.2006, sędzia AKAI OKAMI Halne Wzgórze (FCI) - Zw.Mł <tym samym ukończył Mł.Championat!!! Gratuluje!!! :)) > Kolejny "Mały" Champion na Halnym Wzgórzu:multi:! Moje gratulacje:lol:! To chyba już nie Halne, tylko... Championowe Wzgórze;):lol:!
Agappe Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Musha']siesta słodycz :)) :loveu: :loveu: :loveu: nie ma to jak wygoda ;) w szczegolnosci ta glowa na progu;) to tylko samiec moze w takiej pozycji spac ;)
Agappe Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 cos tu ostatnio za cicho.. wiec wygrzebalam kilka zdjec z wyjazdu do Wilna: 4 baby spacerują nad rzeką ;) ah ta agresywna bestia ;) <chwile potem Anata miała pod głowa jeszcze rozowa poduszeczke ;) latajacy towarzysz ;) <za oknem staly jeszcze 2 koty, a w innym pokoju zamkniety był szczur, nie ma to jak łańcuch pokarmowy ;) > proba dobrania sie do Anatowych misek kawalek zielonego miasta znowu ta agresywna bestia nie ominelo nas rownież zwiedzanie zamku w Trakai
Agappe Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Rzeszów - sędzia Ewa Szeliga-Szeremeta Akita Psy Klasa: otwarta 1 327 - 327 Suki Klasa: szczeniąt 1 328 - 328 Klasa: pośrednia 1 329 - 329
chicken Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A wy akitowcy, dlaczego chowacie sie w galerii ogolnej zamiast pogadac we wlasnym gronie z innymi wlascicielami 5FCI?? :cool3:
Iwona&Wiki Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Agappe'] ah ta agresywna bestia ;) <chwile potem Anata miała pod głowa jeszcze rozowa poduszeczke ;) znowu ta agresywna bestia Oj tak, co za bestia:lol:! Najmilszy Pluszak:loveu: pod słońcem! I jaki szczęśliwy!
Agappe Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 chicken napisał(a):A wy akitowcy, dlaczego chowacie sie w galerii ogolnej zamiast pogadac we wlasnym gronie z innymi wlascicielami 5FCI?? :cool3: kiedys ten temat był w grupie piatej, ale szybko go przeniesli do galerii ogolnej a my poszlismy za tematem ;)
Agappe Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Iwona&Wiki napisał(a):Oj tak, co za bestia:lol:! Najmilszy Pluszak:loveu: pod słońcem! I jaki szczęśliwy! Najmilszy pluszak do dzieci a i owszem :) a to calej reszty wredna Ruda zołza ;) dzis powiedziala, ze zadna inna kobieta nie moze bawić sie z jej bratem ;)
Iwona&Wiki Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Agappe napisał(a):Najmilszy pluszak do dzieci a i owszem :) a to calej reszty wredna Ruda zołza ;) dzis powiedziala, ze zadna inna kobieta nie moze bawić sie z jej bratem ;) Widocznie miała SWOJE POWODY;):lol:! I już!
Agappe Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Toruń 20.VIII Ring: 11 Niedziela Psów: 72 Sędzia: Ewa Stolarska (PL) Akita Ogółem: 14 Talaga Jolanta, Stronie Śląskie Akita, pies, szczeniąt - YUWAKU Halne Wzgórze Mico Francisco J.F., Bydgoszcz Akita, pies, młodzieży - ARASHI TOMODACHI Jastrzembski Janusz, Toruń Akita, pies, młodzieży - GETSU YOUBI ROAL Talaga Jolanta, Stronie Śląskie Akita, pies, młodzieży - NANKYOKU MAGO NAGASAKI Halne Wzgórze Kardynał Grzegorz, Nowe Akita, pies, pośrednia - AKAJ z Diabelskiej Góry Plaza Tomasz, Krzymów Akita, pies, championów - RENGOKU De La Vallee Des Dragons Sacre Talaga Jolanta, Stronie Śląskie Akita, suka, młodzieży - AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze Talaga Jolanta, Stronie Śląskie Akita, suka, młodzieży - KAMI Halne Wzgórze Barańska Krystyna, Karczew Akita, suka, pośrednia - OSAMERU Co Ty na To Sadowska Agata, Biała Akita, suka, pośrednia - SHIKOKU Eskimo River Miedzianowski Ryszard, Golub-Dobrzyń Akita, suka, otwarta - BETAI Toszi-Kon Rymarczyk Agnieszka, Jabłonna Akita, suka, otwarta - BUNYA Yamamoto Plaza Tomasz, Krzymów Akita, suka, otwarta - DAICHI Omono Gawa Stryjakowska Mariola, Poznań Akita, suka, otwarta - U-SUSHI Rilaf
Asiunia02 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Agappe napisał(a): Akita, suka, otwarta - BETAI Toszi-Kon RBUNYA Yamamoto DAICHI Omono Gawa U-SUSHI Fajna staweczka. Bedzie ciekawie.
Agappe Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 U-Sushi to ta fajna suczka która w tym roku gdzies CACIBa albo res dostała??? dobrze pamietam??
Asiunia02 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Agappe napisał(a):U-Sushi to ta fajna suczka która w tym roku gdzies CACIBa albo res dostała??? dobrze pamietam?? Jesli mnie pamiec nie myli to w Lesznie dostala Res.CACIB ale czy ona taka fajna, moze i tak ale kompletnie nie moj typ.
Agappe Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 była jakaś taka intensywnie czerwona, dość niska z tego co pamietam, ale poza tym wydawała sie fajna <nie widziałam jej na zywo tylko ze zdj> raczej mało wystawiana.. ale nie pamietam na 100% czy to była ta..
Recommended Posts