Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

donya napisał(a):
Ogonek ułożony analogowo :lol: :lol: Bimbo miał sesję zdjęciową raz z jednej raz z drugiej strony :lol: :lol:

i bardzo mu do paszczy w takim ułożeniu:lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weihaiwej napisał(a):
Donya, piękne zdjęcia Bimbonka! :loveu:

Dziekujemy, dziekujemy - Bimbonek się rozrasta - zmienia się chłopak, oj zmienia :lol: :lol: :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
pozycje do spania :)

tu tego nie widać, ale Bimbuś ma głowe na Anusi ;)

Coś zjadło te prześliczne zdjęcia:p :angryy::angryy: :angryy:!!!
Agappe, co się stało???:-(

Posted

O jak słodko śpią maleństwa ;)
P.S: a w domu mówisz do nich po japońsku czy może łapią coś z polskiego :evil_lol::diabloti: ?
Yamamoto do nogoto!

Posted

Mnie sie wydaje, że miało być: po trzech szczepieniach i czwartym - na wściekliznę. Widocznie ludzie chcą sie szybko pozbyć wyrośniętych szczeniąt i kuszą ceną... Masz rację Iwona&Wiki, oby trafiły do kochających rodzin!

Posted

A ja przed chwilą dzwoniłem i rozmawiałem z właścicielką Tych akit. No cena własnie taka zadziwiająco niska ..... ale na podstawie rozmowy nie doczukałem sie czegoś złego w tej sprzedaży, wygląda na to, że faktycznie zalezy jej aby wreszcie psiaki sprzedać. Sam się zastanawiam nad psem.

Posted

sylwekw napisał(a):
A ja przed chwilą dzwoniłem i rozmawiałem z właścicielką Tych akit. No cena własnie taka zadziwiająco niska ..... ale na podstawie rozmowy nie doczukałem sie czegoś złego w tej sprzedaży, wygląda na to, że faktycznie zalezy jej aby wreszcie psiaki sprzedać. Sam się zastanawiam nad psem.

Szczeniaczki są na świecie i wiadomo powinny znaleźć dobre domy. Tu chodzi o BEZMYSLNE rozmnazanie suk :angryy: W Polsce jest wiele akit gdzie przodkami są akity amerykańskie i po co wydawać na świat kolejne pokolenie mieszańców :angryy: Co z tego, że maja rodowody skoro to nie są czyste "japończyki"

Posted

Donya bardzo prosze o zdjecia twojej maludy. Pewnie jest teraz w wieku, gdzie zaczyna nieproporcjonalnie rosnac i jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Donya bardzo prosze o zdjecia twojej maludy. Pewnie jest teraz w wieku, gdzie zaczyna nieproporcjonalnie rosnac i jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada :)

bardziej niepropocjonalna była kilka tygodni temu.. ;) teraz już nawet zaczyna truchtać jak trzeba, a nie z tylnimi łapkami złączonymi ;) aa i instynkt mysliwego zaczyna sie włączać ;) ostatnio musiałam na nią polować, jak ona poszła polować na swój obiad <gołębie;)> a tak poza tym jest cudna :)) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a liże (i niestety gryzie) bez opamiętania ;) i możnaby o niej pisać i pisać, no ale zostawie ewentualnie troche dla Agnieszki<jak znajdzie czas>, w końcu to Jej maleństwo :)

Posted

Asiunia02
No cóż, sesja zdjęciowa z udziałem małej wygląda mniej więcej tak

Koi sie kręci niemiłosiernie aż Bimbonek ma dosyć stania - co chyba widać na zdjęciu ;)

udało się zrobić zdjecie głowy 4-miesiecznej łobuzicy

jak zwykle uśmiechnięta :lol: :lol: - dwuzębna istota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

donya napisał(a):

jak zwykle uśmiechnięta :lol: :lol: - dwuzębna istota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o tak uśmiech ma przepiękny ;))) ten pełen zgryz ;)

Posted

Sopot: Gabriela Richard (D)
Ścibisz Mirosław, Człuchów Akita, pies, młodzieży - AKAI OKAMI Halne Wzgórze FCI
Mico Francisco J.F., Bydgoszcz Akita, pies, młodzieży - ARASHI TOMODACHI
Marks Anna, Bielsko-Biała Akita, pies, młodzieży - KOFUKU Halne Wzgórze
Zień Stanisław, Gdańsk Akita, pies, młodzieży - OHAYO Co Ty na To
Rajner Magdalena, Świnoujście Akita, pies, młodzieży - SASHIMI Sfora zKrasnego Boru

Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, pośrednia - MARMUR Puchate Kreple

Kamiński Marek, Gdańsk Akita, pies, otwarta - Akita u Izis (FCI) UMON
Sikora Jan, Lubomierz Akita, pies, otwarta - Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI
Myk Marcin, Pruszcz Gdański Akita, pies, otwarta - YAHOO Ai Desu
Miśkiewicz Iwona, Łódź Akita, pies, championów - BOS Kumade
Prądzyński Adam, Słupsk Akita, pies, championów - BUT-SU Omono Gawa
Plaza Tomasz, Krzymów Akita, pies, championów - CZANAJ Roal

Banaś Robert, Sulimów Akita, suka, szczeniąt - HANU z Krobskiego Hajmatu
Topolewicz Piotr, Warszawa Akita, suka, szczeniąt - KAYO GO Yamamoto

Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI)
Hoppe Anita, Niemcz Akita, suka, młodzieży - ARI Tomodachi
Banaś Robert, Sulimów Akita, suka, młodzieży - CAMA Dolina Wiązów
Marks Anna, Bielsko-Biała Akita, suka, młodzieży - ISCHIBUSA Halne Wzgórze
Słonkowski Maciej, Chełm Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) YASU
Wasilewicz Marlena, Gdynia Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) YAWARA

Andrzejewska Paulina, Warszawa Akita, suka, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YOKO

Plaza Tomasz, Krzymów Akita, suka, otwarta - DAICHI Omono Gawa
Ślusarczyk Katarzyna, Gdynia Akita, suka, otwarta - EHIME Roal

mam nadzieje, że nikogo nie pominełam <jest to możliwe, bo przegladałam katalog w pośpiechu>
23 hmm jak na Sopot to marniutko :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...