Iwona&Wiki Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 donya napisał(a):Ogonek ułożony analogowo :lol: :lol: Bimbo miał sesję zdjęciową raz z jednej raz z drugiej strony :lol: :lol: i bardzo mu do paszczy w takim ułożeniu:lol:
Iwona&Wiki Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 A tu moja Niunia - Miss... mokrego długiego futerka:lol::lol: i... w zbliżeniu:lol::lol: i...:roll: na randce:crazyeye: z kawalerem?:crazyeye:
weihaiwej Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Donya, piękne zdjęcia Bimbonka! :loveu: Iwona&Wiki, super Miss :) I jaki ma cudny puchaty kuperek na trzecim zdjęciu :lol:
donya Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 weihaiwej napisał(a):Donya, piękne zdjęcia Bimbonka! :loveu: Dziekujemy, dziekujemy - Bimbonek się rozrasta - zmienia się chłopak, oj zmienia :lol: :lol: :lol:
Iwona&Wiki Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :lol: :lol: No puchaty, puchaty, ale to i tak jeszcze nic przy tym piopuuuuuszu ogonka:lol: :lol: :lol:
Agappe Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 albo ja oslepłam albo w Zakopanym w najbliższy weekend znowu nie będzie ani pół akity (japońskiej):roll: :roll: :roll:
agatek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Śliczne są te wasze wszystkie akitki ;) Takie miśki...niedźwiedzie japońskie :lol: Chciałabym mieć takiego.... <buuu>
Iwona&Wiki Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Agappe napisał(a):pozycje do spania :) tu tego nie widać, ale Bimbuś ma głowe na Anusi ;) Coś zjadło te prześliczne zdjęcia:p :angryy::angryy: :angryy:!!! Agappe, co się stało???:-(
Agappe Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Iwona&Wiki napisał(a):Coś zjadło te prześliczne zdjęcia:p :angryy::angryy: :angryy:!!! Agappe, co się stało???:-( no idea :(( może http://www.imageshack.us/ ma jakis przestój??? jak na mój gust powinny sie pojawić za niedługo
agatek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 O jak słodko śpią maleństwa ;) P.S: a w domu mówisz do nich po japońsku czy może łapią coś z polskiego :evil_lol::diabloti: ? Yamamoto do nogoto!
agatek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A co myślicie o tym ? Czy to możliwe ? http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1003052.asp Napiszcie proszę.
Asiunia02 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Przykre, ale prawdziwe. Ludzie sprzedac nie moga, a miejsca tez nie maja zeby trzymac tyle sztuk.
donya Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 agatek napisał(a):A co myślicie o tym ? Czy to możliwe ? http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1003052.asp Napiszcie proszę. Szkoda słów :shake: :shake: :shake: Zadziwiające - szczeniaki 5 miesięczne czwarty raz zaszczepione przeciwko wsciekliźnie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Iwona&Wiki Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Agappe napisał(a):no idea :(( może http://www.imageshack.us/ ma jakis przestój??? jak na mój gust powinny sie pojawić za niedługo Ooooo, są:loveu: !
Iwona&Wiki Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 agatek napisał(a):A co myślicie o tym ? Czy to możliwe ? http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1003052.asp Napiszcie proszę. Nic nie rozumiem, jest taka hodowla:-o. Mam nadzieję, że trafią w dobre ręce:shake:. Eeech, oby tylko dostały się do dobrych rodzin! Donya: to chyba literówka, tam w miejscu 4 pewnie miała być 1.
weihaiwej Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mnie sie wydaje, że miało być: po trzech szczepieniach i czwartym - na wściekliznę. Widocznie ludzie chcą sie szybko pozbyć wyrośniętych szczeniąt i kuszą ceną... Masz rację Iwona&Wiki, oby trafiły do kochających rodzin!
Marta_Ares Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 yyy tak sie zastanawiam 450zl za akite z rodowodem???? chyba cos nie tak:roll:
sylwekw Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A ja przed chwilą dzwoniłem i rozmawiałem z właścicielką Tych akit. No cena własnie taka zadziwiająco niska ..... ale na podstawie rozmowy nie doczukałem sie czegoś złego w tej sprzedaży, wygląda na to, że faktycznie zalezy jej aby wreszcie psiaki sprzedać. Sam się zastanawiam nad psem.
donya Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 sylwekw napisał(a):A ja przed chwilą dzwoniłem i rozmawiałem z właścicielką Tych akit. No cena własnie taka zadziwiająco niska ..... ale na podstawie rozmowy nie doczukałem sie czegoś złego w tej sprzedaży, wygląda na to, że faktycznie zalezy jej aby wreszcie psiaki sprzedać. Sam się zastanawiam nad psem. Szczeniaczki są na świecie i wiadomo powinny znaleźć dobre domy. Tu chodzi o BEZMYSLNE rozmnazanie suk :angryy: W Polsce jest wiele akit gdzie przodkami są akity amerykańskie i po co wydawać na świat kolejne pokolenie mieszańców :angryy: Co z tego, że maja rodowody skoro to nie są czyste "japończyki"
Asiunia02 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Donya bardzo prosze o zdjecia twojej maludy. Pewnie jest teraz w wieku, gdzie zaczyna nieproporcjonalnie rosnac i jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada :)
Agappe Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Asiunia02 napisał(a):Donya bardzo prosze o zdjecia twojej maludy. Pewnie jest teraz w wieku, gdzie zaczyna nieproporcjonalnie rosnac i jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada :) bardziej niepropocjonalna była kilka tygodni temu.. ;) teraz już nawet zaczyna truchtać jak trzeba, a nie z tylnimi łapkami złączonymi ;) aa i instynkt mysliwego zaczyna sie włączać ;) ostatnio musiałam na nią polować, jak ona poszła polować na swój obiad <gołębie;)> a tak poza tym jest cudna :)) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a liże (i niestety gryzie) bez opamiętania ;) i możnaby o niej pisać i pisać, no ale zostawie ewentualnie troche dla Agnieszki<jak znajdzie czas>, w końcu to Jej maleństwo :)
donya Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Asiunia02 No cóż, sesja zdjęciowa z udziałem małej wygląda mniej więcej tak Koi sie kręci niemiłosiernie aż Bimbonek ma dosyć stania - co chyba widać na zdjęciu ;) udało się zrobić zdjecie głowy 4-miesiecznej łobuzicy jak zwykle uśmiechnięta :lol: :lol: - dwuzębna istota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Daisunia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mala jest cudna ale akitomaniacy JEST JUZ wykaz wystawcow na sopot wkleilabym ale nie mam sily przeglądac calego wykazu po raz trzeci ...
Agappe Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 donya napisał(a): jak zwykle uśmiechnięta :lol: :lol: - dwuzębna istota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tak uśmiech ma przepiękny ;))) ten pełen zgryz ;)
Agappe Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Sopot: Gabriela Richard (D) Ścibisz Mirosław, Człuchów Akita, pies, młodzieży - AKAI OKAMI Halne Wzgórze FCI Mico Francisco J.F., Bydgoszcz Akita, pies, młodzieży - ARASHI TOMODACHI Marks Anna, Bielsko-Biała Akita, pies, młodzieży - KOFUKU Halne Wzgórze Zień Stanisław, Gdańsk Akita, pies, młodzieży - OHAYO Co Ty na To Rajner Magdalena, Świnoujście Akita, pies, młodzieży - SASHIMI Sfora zKrasnego Boru Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, pośrednia - MARMUR Puchate Kreple Kamiński Marek, Gdańsk Akita, pies, otwarta - Akita u Izis (FCI) UMON Sikora Jan, Lubomierz Akita, pies, otwarta - Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI Myk Marcin, Pruszcz Gdański Akita, pies, otwarta - YAHOO Ai Desu Miśkiewicz Iwona, Łódź Akita, pies, championów - BOS Kumade Prądzyński Adam, Słupsk Akita, pies, championów - BUT-SU Omono Gawa Plaza Tomasz, Krzymów Akita, pies, championów - CZANAJ Roal Banaś Robert, Sulimów Akita, suka, szczeniąt - HANU z Krobskiego Hajmatu Topolewicz Piotr, Warszawa Akita, suka, szczeniąt - KAYO GO Yamamoto Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Hoppe Anita, Niemcz Akita, suka, młodzieży - ARI Tomodachi Banaś Robert, Sulimów Akita, suka, młodzieży - CAMA Dolina Wiązów Marks Anna, Bielsko-Biała Akita, suka, młodzieży - ISCHIBUSA Halne Wzgórze Słonkowski Maciej, Chełm Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) YASU Wasilewicz Marlena, Gdynia Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) YAWARA Andrzejewska Paulina, Warszawa Akita, suka, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YOKO Plaza Tomasz, Krzymów Akita, suka, otwarta - DAICHI Omono Gawa Ślusarczyk Katarzyna, Gdynia Akita, suka, otwarta - EHIME Roal mam nadzieje, że nikogo nie pominełam <jest to możliwe, bo przegladałam katalog w pośpiechu> 23 hmm jak na Sopot to marniutko :(
Recommended Posts