Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='weihaiwej']To prawda! Arashi Tajgeta jest od niedzieli Młodzieżowym Championem Polski :):):) A jednak! Gratulacje !!! Piękna sprawa!!!:lol: Pzdr.
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Agappe napisał(a):przed chwilą wróciłam do domku... dziekuję wszystklim za gratulacje :)) bardzo sie ciesze :)) dodam jeszcze, że w Austrii ANATA i BIMBO staneli na 2 miejscu w konkurencji najlepsza para hodowlana a w Wegrzech Anata przeszła do finałowej piątki w BOG, ale niestety na podium już zabrakło dla niej miejsca jeszcze dzis postaram sie wstawić zdjecia i wyniki z węgier Brawo!!! Pzdr.
Akitka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gratki dla Kasi, Łukasza i Arashi również... :multi: czekam z niecierpliwością na zdjęcia od Darii :)
Gosica Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wielkie usciski i ogromniaste buziaki dla Kasi i Łukasza!!!![SIZE=2]Prosze o wysciskanie i wydrapanie ode mnie białego zakręconego ogonka :multi::multi::multi::multi:
weihaiwej Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Asiunia02 napisał(a):A pożniej na jakie wystawy się wybierasz może się terż spotkamy: Może Wrocław ?? Bo ja się zastanawiam ciągle bo tak tydzień po tygodniu wystawy. tydzień wcześniej jest Zielona Góra, gdzie będziemy jak co roku. We Wrocławiu planuję być, tylko może mi wypaść akurat wyjazd ze studiów:roll: Być może pojadę do Łodzi, a w międzyczasie na pewno jakieś krajówki w okolicy, ale wszystko jest w fazie planowania :)
Agappe Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 zaczne od Węgier bo tego jest mniej troche pręgusow dla Agibal i innych miłośników tego kolorku :) psy - klasa pośrednia wygrał ten jaśniejszy
Agappe Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 suczki - pośrednia niestety nie mam jej lepszego zdjecia :/
Agappe Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 suczki - championy Bimbonik niestety nie ma dobrego zdjęcia.. niestety co chwila ktoś wchodził w kadr :(
Agappe Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 pozycje do spania :) tu tego nie widać, ale Bimbuś ma głowe na Anusi ;)
Kasia_i_Łukasz Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Obiecałam sobie, że nie będę wypowiadać się już tutaj, ale w zaistniałej sytuacji, nie mogłam postąpić inaczej ;) Asiunia02, Asiaczek, Akitka i Gosica, bardzo, bardzo, bardzo Wam dziękujemy za gratki, uściski i buziaki :calus:Jesteśmy strasznie dumni z naszej córeczki :iloveyou: Ten weekend pozostanie niezapomnianym nie tylko dla nas: ogromne gratulacje dla Agi i Bimbusia oraz Dari i Anatki!! :laola:
donya Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Ten weekend pozostanie niezapomnianym nie tylko dla nas: ogromne gratulacje dla Agi i Bimbusia oraz Dari i Anatki!! :laola: dziękujemy bardzo :loveu: :loveu: :loveu: My też GRATULUJEMY sukcesów wystawowych i ukończenia Mł. Ch. przez małą dziewczynkę Ja też obiecałam sobie nie wypowiadać się w tym temacie bo mało sympatycznie jest ostatnio. Ale suksesy Bimbonka są na tyle ważne, że obietnicę złamałam.
Akitka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hm... Ja tu w sumie jestem od niedawna, ale może można odbudować sympatyczną atmosferę..? :) Możnaby się postarać... :cool3: I mam nadzieję, że nikt mnie za ten post nie :mad: ... ;)
Iwona&Wiki Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Agappe']pozycje do spania :) tu tego nie widać, ale Bimbuś ma głowe na Anusi ;) Agappe wspaniałe zdjątka:lol: . Te z wystawy, tak pzrez wszystkich wyczekiwane:cool3: oczywiście też. Ale dla mnie te są SUPER. Wspaniałe te Wasze Interowe Championy:loveu:. Jeszcze raz gratulacje! Kasia i Łukasz ode mnie też ogromne gratulacje dla Was i "Małego:lol: " Championa.
Agappe Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kasia i Łukasz ja równiez gratuluje sukcesu "małej" białaski!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
NATA123 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 donya i Agappe Serdeczne gratulacje!!!:multi: to wspaniały sukces!!!! Kasia i Łukasz Wam również gratuluję suuuper wyniku:lol: Pozdrawiam.
Kasia_i_Łukasz Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 donya, Iwona, Agappe, Kasia&Janusz, dziękujemy Wam bardzo :loveu: Aga, są sprawy i sytuacje dla których trzeba (a nawet warto) złamać obietnicę ;)
pola.1 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kasia Lukasz ogromne gratulacje!!!!!! Nie macie pojecia jak sie ciesze!!!!! Mam nadzieje ze przyjedziecie we wrzesniu do lodzi to sama bialego lobuza wysciskam!!!!!
Kasia_i_Łukasz Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='pola.1']Kasia Lukasz ogromne gratulacje!!!!!! Nie macie pojecia jak sie ciesze!!!!! Mam nadzieje ze przyjedziecie we wrzesniu do lodzi to sama bialego lobuza wysciskam!!!!! Ślicznie dziękujemy :loveu: Najprawdopodobniej do Łodzi przyjedziemy, więc ciocia pola, będzie miała okazje wysciskać naszego białego "tyfuska" :lol:
Iwona&Wiki Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kasia i Łukasz: A kiedy pokazecie zdjęcia Waszego Championa:loveu:?
Asiunia02 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A wiec Iwonka, chcac zobaczyc zdjecia Arashi to zapraszam Cię serdecznie na strone Kasi i Łukasza www.asztariarashi.prv.pl Ostatnio pracę nad stroną przejała sama właścicielka i idzie jej świetnie, wiec jest duzo nowosci !!!!!!!!!!!! BRAWA dla Kasi !!!!!!!!!! :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :loveu: :loveu:
pola.1 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Kasia Lukasz ,wysciskam wyduzdam i zrobie wszystko na co tylko maly lobuz mi pozwoli!!!!!!!!!!!!!! Ja wiem ze apetyt rosnie w miare jedzenia ale.....................TERAZ DOROSLY CHAMPIONAT I INTER TEZ MUSICIE ZROBIC!!!! Nalezy sie tej malej galganicy bo jest cudna!!! A ja biedna siedze i patrze na jej siostre zupelnie lysa i mam ochote smarka udusic!!!!!! Nie miala malpa kiedy liniec tylko akorat teraz!!!!!! A ta mala malpa ma w nosie moje pretensje i gubi wlosy jak szalona,wyglada tak taki chudy paszkwil z puszystym ogonkiem.Wlasciwie na wystawe to sie tylko jej ogon nadaje.........ale nie wiem czy samemu ogonowi sedzia wystawilby ocene.
Agappe Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Będzin 30.07.2006 - Gabriela Ridarcikova (Słowacja) Akita Lp Nr kat. Płeć Nazwa i przydomek Klasa 1 647 NANKYOKU MAGO NAGASAKI Halne Wzgórze Młodzieży 2 648 HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze Pośrednia 3 649 IMBIR Puchate Kreple Otwarta 4 650 HANU z Krobskiego Hajmatu Szczeniąt 5 651 ARASHI Tajgeta Młodzieży 6 652 CARIA Dolina Wiązów Młodzieży 7 653 CLEA Dolina Wiązów Młodzieży 8 654 I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze Młodzieży 9 655 IRU Halne Wzgórze Młodzieży 10 656 KITSUNE Halne Wzgórze Młodzieży 11 657 MALWA Puchate Kreple Pośrednia 12 658 BASHI Dolina Wiązów Otwarta 13 659 MIDORI Turzycowa Dolina Otwarta 14 660 SODA Jamni Jar Otwarta
Recommended Posts