Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='weihaiwej']To prawda! Arashi Tajgeta jest od niedzieli Młodzieżowym Championem Polski :):):)
A jednak! Gratulacje !!! Piękna sprawa!!!:lol:
Pzdr.

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
przed chwilą wróciłam do domku...
dziekuję wszystklim za gratulacje :)) bardzo sie ciesze :))

dodam jeszcze, że w Austrii ANATA i BIMBO staneli na 2 miejscu w konkurencji najlepsza para hodowlana
a w Wegrzech Anata przeszła do finałowej piątki w BOG, ale niestety na podium już zabrakło dla niej miejsca

jeszcze dzis postaram sie wstawić zdjecia i wyniki z węgier

Brawo!!!
Pzdr.

Posted

Wielkie usciski i ogromniaste buziaki dla Kasi i Łukasza!!!![SIZE=2]Prosze o wysciskanie i wydrapanie ode mnie białego zakręconego ogonka :multi::multi::multi::multi:

Posted

Asiunia02 napisał(a):
A pożniej na jakie wystawy się wybierasz może się terż spotkamy:
Może Wrocław ?? Bo ja się zastanawiam ciągle bo tak tydzień po tygodniu wystawy. tydzień wcześniej jest Zielona Góra, gdzie będziemy jak co roku.

We Wrocławiu planuję być, tylko może mi wypaść akurat wyjazd ze studiów:roll: Być może pojadę do Łodzi, a w międzyczasie na pewno jakieś krajówki w okolicy, ale wszystko jest w fazie planowania :)

Posted

zaczne od Węgier bo tego jest mniej
troche pręgusow dla Agibal i innych miłośników tego kolorku :)

psy - klasa pośrednia

wygrał ten jaśniejszy

Posted

Obiecałam sobie, że nie będę wypowiadać się już tutaj, ale w zaistniałej sytuacji, nie mogłam postąpić inaczej ;)

Asiunia02, Asiaczek, Akitka i Gosica, bardzo, bardzo, bardzo Wam dziękujemy za gratki, uściski i buziaki :calus:Jesteśmy strasznie dumni z naszej córeczki :iloveyou:

Ten weekend pozostanie niezapomnianym nie tylko dla nas: ogromne gratulacje dla Agi i Bimbusia oraz Dari i Anatki!! :laola:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']
Ten weekend pozostanie niezapomnianym nie tylko dla nas: ogromne gratulacje dla Agi i Bimbusia oraz Dari i Anatki!! :laola:

dziękujemy bardzo :loveu: :loveu: :loveu:
My też
GRATULUJEMY sukcesów wystawowych i ukończenia Mł. Ch.
przez małą dziewczynkę

Ja też obiecałam sobie nie wypowiadać się w tym temacie bo mało sympatycznie jest ostatnio. Ale suksesy Bimbonka są na tyle ważne, że obietnicę złamałam.

Posted

Hm... Ja tu w sumie jestem od niedawna, ale może można odbudować sympatyczną atmosferę..? :) Możnaby się postarać... :cool3: I mam nadzieję, że nikt mnie za ten post nie :mad: ... ;)

Posted

[quote name='Agappe']pozycje do spania :)

tu tego nie widać, ale Bimbuś ma głowe na Anusi ;)

Agappe wspaniałe zdjątka:lol: . Te z wystawy, tak pzrez wszystkich wyczekiwane:cool3: oczywiście też. Ale dla mnie te są SUPER. Wspaniałe te Wasze Interowe Championy:loveu:. Jeszcze raz gratulacje!

Kasia i Łukasz ode mnie też ogromne gratulacje dla Was i "Małego:lol: " Championa.

Posted

donya i Agappe Serdeczne gratulacje!!!:multi:
to wspaniały sukces!!!!
Kasia i Łukasz Wam również gratuluję suuuper wyniku:lol:
Pozdrawiam.

Posted

Kasia Lukasz ogromne gratulacje!!!!!! Nie macie pojecia jak sie ciesze!!!!! Mam nadzieje ze przyjedziecie we wrzesniu do lodzi to sama bialego lobuza wysciskam!!!!!

Posted

[quote name='pola.1']Kasia Lukasz ogromne gratulacje!!!!!! Nie macie pojecia jak sie ciesze!!!!! Mam nadzieje ze przyjedziecie we wrzesniu do lodzi to sama bialego lobuza wysciskam!!!!!

Ślicznie dziękujemy :loveu: Najprawdopodobniej do Łodzi przyjedziemy, więc ciocia pola, będzie miała okazje wysciskać naszego białego "tyfuska" :lol:

Posted

A wiec Iwonka, chcac zobaczyc zdjecia Arashi to zapraszam Cię serdecznie na strone Kasi i Łukasza www.asztariarashi.prv.pl
Ostatnio pracę nad stroną przejała sama właścicielka i idzie jej świetnie, wiec jest duzo nowosci !!!!!!!!!!!!
BRAWA dla Kasi !!!!!!!!!! :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :loveu: :loveu:

Posted

Kasia Lukasz ,wysciskam wyduzdam i zrobie wszystko na co tylko maly lobuz mi pozwoli!!!!!!!!!!!!!! Ja wiem ze apetyt rosnie w miare jedzenia ale.....................TERAZ DOROSLY CHAMPIONAT I INTER TEZ MUSICIE ZROBIC!!!! Nalezy sie tej malej galganicy bo jest cudna!!! A ja biedna siedze i patrze na jej siostre zupelnie lysa i mam ochote smarka udusic!!!!!! Nie miala malpa kiedy liniec tylko akorat teraz!!!!!! A ta mala malpa ma w nosie moje pretensje i gubi wlosy jak szalona,wyglada tak taki chudy paszkwil z puszystym ogonkiem.Wlasciwie na wystawe to sie tylko jej ogon nadaje.........ale nie wiem czy samemu ogonowi sedzia wystawilby ocene.

Posted

Będzin 30.07.2006 - Gabriela Ridarcikova (Słowacja)
Akita
Lp Nr kat. Płeć Nazwa i przydomek Klasa
1 647 NANKYOKU MAGO NAGASAKI Halne Wzgórze Młodzieży
2 648 HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze Pośrednia
3 649 IMBIR Puchate Kreple Otwarta
4 650 HANU z Krobskiego Hajmatu Szczeniąt
5 651 ARASHI Tajgeta Młodzieży
6 652 CARIA Dolina Wiązów Młodzieży
7 653 CLEA Dolina Wiązów Młodzieży
8 654 I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze Młodzieży
9 655 IRU Halne Wzgórze Młodzieży
10 656 KITSUNE Halne Wzgórze Młodzieży
11 657 MALWA Puchate Kreple Pośrednia
12 658 BASHI Dolina Wiązów Otwarta
13 659 MIDORI Turzycowa Dolina Otwarta
14 660 SODA Jamni Jar Otwarta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...