Musha Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 piesek zw.mł. szamponka pies kl.otw. sunia pośrednia jak widać kita jest tylko trzeba ją podnieść (niestety uwidacznia się brak obycia w hali) laska odpoczywa po długiej drodze i to by było na tyle z brna , reszta zdjęć jest do większego obrobienia
Musha Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pierwsze wstawione zdjęcie przedstawia sunie kl.pośrednia-2388 ANY AIERSEN następne to sunia mł.ZUI REI AKITA INU OF CACIC PIES MŁ. GORAMARU GO HARU KAZE SUKA CH. ASAKA HEZKA CHVILKA PIES O. KENDO KEN AMANA SUKA poś.BENI HIME Z HRABOVSKEHO DVORA (2389)
Musha Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Asiunia02 napisał(a):A Bu była wystawiana ??? A jak myślisz po co jechałem do brna?
Asiunia02 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Musha napisał(a):A jak myślisz po co jechałem do brna? No i jaki rezultat ??? trzeba Cie dusic jak cytrynke, zebys cos powiedział :)
Matagi Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Asiunia02 napisał(a):No i jaki rezultat ??? trzeba Cie dusic jak cytrynke, zebys cos powiedział :) Hiiii hiii!:evil_lol: A jak myślisz?A dlaczego mu napisałam,że dobrze by zabrał Charlsa na wycieczkę?;)Język polski u sędziego czeskiego CZASAMI:cool1: stawia psa od razu z tyłu:angryy: .Charles jest znakomitym handlerem,jego "występy" to specyficzny show,żadko "łoją mu tyłek"......;) Krzysiek odezwał sie po polsku......i w plecy!:angryy:
Agappe Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Matagi napisał(a):Hiiii hiii!:evil_lol: A jak myślisz?A dlaczego mu napisałam,że dobrze by zabrał Charlsa na wycieczkę?;)Język polski u sędziego czeskiego CZASAMI:cool1: stawia psa od razu z tyłu:angryy: .Charles jest znakomitym handlerem,jego "występy" to specyficzny show,żadko "łoją mu tyłek"......;) Krzysiek odezwał sie po polsku......i w plecy!:angryy: tak to jest jak sie jedzie do Czech i Słowacji gdy sędziuje tamtejszy.. można było sie tego spodziewać..
Asiunia02 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Matagi napisał(a):Hiiii hiii!:evil_lol: A jak myślisz?A dlaczego mu napisałam,że dobrze by zabrał Charlsa na wycieczkę?;)Język polski u sędziego czeskiego CZASAMI:cool1: stawia psa od razu z tyłu:angryy: .Charles jest znakomitym handlerem,jego "występy" to specyficzny show,żadko "łoją mu tyłek"......;) Krzysiek odezwał sie po polsku......i w plecy!:angryy: to juz przesada !!! Ale najgorsze jest to ze na światówce Nasi nie sedziuja, wiec sobie tez nie pogadamy :)
Matagi Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jutrzejsza Warszawa/chyba ciut wygodniejsza od tej zamieszczonej przez Darię;) / Akita, pies, młodzieży - ISSUN BOSHI Halne Wzgórze (FCI) Stępień Waldemar, Radom Akita, pies, młodzieży - ARASHI TOMODACHI Mico Francisco J.F., Bydgoszcz Akita, pies, pośrednia - FOKUS Roal Czosnyka Paweł, Warszawa Akita, pies, pośrednia - HOSEKI Halne Wzgórze (FCI) Chade Marianna, Stronie Śląskie Akita, pies, pośrednia - MARMUR Puchate Kreple Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YORITO Topolewicz Piotr, Warszawa Akita, pies, otwarta - AKAI Bieżynaki Przedpełski Łukasz, Płock Akita, pies, otwarta - TCHIKADO Co Ty na To Pietschl Zbigniew, Warszawa Akita, pies, championów - TANOSHIMI-GO Dogutti Szeremeta Jakub Maciej, Gdańsk Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Chade Marianna, Stronie Śląskie Akita, suka, młodzieży - OHISAMA Co Ty na To Rymarczyk Agnieszka, Jabłonna Akita, suka, pośrednia - OSAMERU Co Ty na To Barańska Krystyna, Józefów Akita, suka, pośrednia - REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI) Migdał Dariusz, Brwinów Akita, suka, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YOKO Andrzejewska Paulina, Warszawa Akita, suka, otwarta - AKARI Bakira Weigel Karolina, Warszawa Akita, suka, otwarta - BARA Yamamoto FCI Jahns Piotr, Warszawa Akita, suka, otwarta - DAICHI Omono Gawa Plaza Tomasz, Krzymów Akita, suka, otwarta - FUJIN Yamamoto Stępień Waldemar, Radom Akita, suka, otwarta - MAYUMI Turzycowa Dolina Clark Elżbieta, Brwinów Akita, suka, championów - BU Yamamoto Durski Krzysztof, Łódź
Musha Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Asiunia02 napisał(a):No i jaki rezultat ??? trzeba Cie dusic jak cytrynke, zebys cos powiedział :) jeżeli nie załapałaś to Lilka i Daria wyjaśniły ci wszystko szampony na+ ale dalej tylko res.
Musha Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Agappe napisał(a):tak to jest jak sie jedzie do Czech i Słowacji gdy sędziuje tamtejszy.. można było sie tego spodziewać.. Daria kto nie ryzykuje ten ..................... próbować zawsze można ,ja osobiście uważam że lepsze to niż siedzenie i mamrotanie iż sędzia to lub tamto a przegrana w takiej sytuacji nie boli tak bardzo poza tym jest kolejny CAC do Championatu Czech
Agappe Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 jeżeli ma się możliwości to można ryzykować.. gorzej jak te sa ograniczone.. trzeba wtedy wybierac najbardziej pewne.. ;)
Asiunia02 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Musha napisał(a):Daria kto nie ryzykuje ten ..................... próbować zawsze można ,ja osobiście uważam że lepsze to niż siedzenie i mamrotanie iż sędzia to lub tamto a przegrana w takiej sytuacji nie boli tak bardzo poza tym jest kolejny CAC do Championatu Czech Masz 100% rację. Zazdroszcze Ci tych mozliwości. A moze ktos wstawi jakies zdjecia, bo przez awarie aparatu odczuwał brak akit, bo nawet aktulanych zdjec swoich psiakow nie mam :( Kasia !!! szybciutko mi tu wklejac.
abigail Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :loveu: :loveu: Witam i donoszę! Co prawda myślałam że Warszawa jest jutro, ale niespodziewanie już są wyniki (bo sędziowanie akit odbyło się oczywiście dzisiaj!!!!) Serdecznie Gratuluję "ryzykantom": BU Yamamoto - CACIB suki!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: TANOSHIMI GO Dogutti - CACIB psy & BOB :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wakacyjnym wystawcom oraz Zwycięzcom serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!
Daisunia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 abigail napisał(a)::loveu: :loveu: Witam i donoszę! Co prawda myślałam że Warszawa jest jutro, ale niespodziewanie już są wyniki (bo sędziowanie akit odbyło się oczywiście dzisiaj!!!!) Serdecznie Gratuluję "ryzykantom": BU Yamamoto - CACIB suki!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: TANOSHIMI GO Dogutti - CACIB psy & BOB :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wakacyjnym wystawcom oraz Zwycięzcom serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!! suuuper gratuluje :multi: PS. kto wytlumaczy mi co to jest cacib (bo cwc wiem) :oops:
Agappe Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 wstawie to co pamietam.. reszte uzupełni/poprawi Jola lub Krzysiek.. Warszawa, sędzia Paweł Szemraj, asystent Iwona Miśkiewicz psy - kl.młodzieży wynik ARASHI Tomadachi dosk, I, Zw.Mł ISSUN BOSHI Halne Wzgórze dosk, II psy - kl.pośrednia wynik HOSEKI Halne Wzgórze dosk, I, CWC FOKUS Roal dosk II MARMUR Puchate Kreple ??, III Akita u Izis (FCI) YORITO bdb, IV psy - kl.otwarta wynik AKAI Bieżynaki dosk, I, CWC, res.CACIB TCHIKADO Co Ty na To bdb, II psy - kl.championów wynik TANOSHIMI-GO Dogutti CWC, CACIB, BOB suki - kl.młodzieży wynik AKEGATA Halne Wzgórze nb NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze dosk, I, bez Zw.Mł OSHISAMA Co Ty na To bdb, II suki - kl.pośrednia wynik OSAMERU Co Ty na To bdb III REN'AI SABI Halne Wzgórze bdb, II Akita u Izis (FCI) YOKO bdb, I suki - kl.otwarta wynik AKARI Bakira bdb, IV BARA Yamamoto FCI dosk, I, bez CWC DAICHI Omono Gawa nb FUJIN Yamamoto dosk II MAYUMI Turzycowa Dolina bdb III suki - kl.championów wynik BU Yamamoto CWC, CACIB cóż ja jestem troche zniesmaczona niektórymi ocenami.. (a właściwie to jedna mi sie wydaje b niesprawiedliwa) :/ gratuluje Wygranym tym mniej i bardziej
cleo2000 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 CACIB - certyfikat na Miedzynarodowego Championa ;) Ogromne gratulacje !!!!!! Czekamy na fotorelacje :)
Daisunia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 cleo2000 napisał(a):CACIB - certyfikat na Miedzynarodowego Championa ;) Ogromne gratulacje !!!!!! Czekamy na fotorelacje :) dzieki za odpowiedz ;) rowniez gratuluje i rowniez czekam na fotki ;))))) :lol:
Agappe Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ja mam mało zdjęć i to tylko z mł psy i pośrednia psy.. nie miałam siły biegać z aparatem skoro latałam jeszcze za wynikami.. fotki robiła Martyna, Krzysiek i odrobilne Jola.. wiec jak sie poskleja do kupy może coś sensownego z tego wyjdzie ;) ..
Musha Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 jak ktoś ma wenę to proszę opisać zdjęcia ja mam dość idę spać
Musha Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Agappe napisał(a):wstawie to co pamietam.. reszte uzupełni/poprawi Jola lub Krzysiek.. Warszawa, sędzia Paweł Szemraj, asystent Iwona Miśkiewicz psy - kl.młodzieży wynik ARASHI Tomadachi dosk, I, Zw.Mł ISSUN BOSHI Halne Wzgórze dosk, II psy - kl.pośrednia wynik HOSEKI Halne Wzgórze dosk, I, CWC FOKUS Roal dosk II MARMUR Puchate Kreple ??, III Akita u Izis (FCI) YORITO bdb, IV psy - kl.otwarta wynik AKAI Bieżynaki dosk, I, CWC, res.CACIB TCHIKADO Co Ty na To bdb, II psy - kl.championów wynik TANOSHIMI-GO Dogutti CWC, CACIB, BOB suki - kl.młodzieży wynik AKEGATA Halne Wzgórze nb NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze dosk, I, bez Zw.Mł OSHISAMA Co Ty na To bdb, II suki - kl.pośrednia wynik OSAMERU Co Ty na To bdb III REN'AI SABI Halne Wzgórze bdb, II Akita u Izis (FCI) YOKO bdb, I suki - kl.otwarta wynik AKARI Bakira bdb, IV BARA Yamamoto FCI dosk, I, bez CWC:roll: :roll: :roll: DAICHI Omono Gawa nb FUJIN Yamamoto dosk II MAYUMI Turzycowa Dolina bdb III suki - kl.championów wynik BU Yamamoto CWC, CACIB cóż ja jestem troche zniesmaczona niektórymi ocenami.. :/ gratuluje Wygranym tym mniej i bardziej ja mam te same oceny w katalogu. co do drugiej części to które oceny masz na myśli?
Agappe Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 młodzież ISSUN Krzysiu Ty dobrze wiesz, która ocena była według mnie i chyba nie tylko mnie najbardziej krzywdząca..
Recommended Posts