Kasia_i_Łukasz Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Lecimy z fotorelacją z wczorajszego Augustowa: NORITSU-GO Matagiinu PL OKII Matagiinu PL ARASHI Tajgeta :loveu: NPwR i NJwR-BOB ARASHI na BIS Junior jeszcze raz BIS Junior
Kasia_i_Łukasz Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Matagi, Darek i Martyna bardzo Wam dziękujemy za serdeczną gościnę :Rose:
Agappe Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja ostatnio u weterynarza spotkałam 7-letnią długowłosą suczke.. troche "nas" już chodzi po tym świecie ;)
Daisunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 a ja w Insku dwa dni temu też spotkalam Akite inu wie ktoś coś o niej ? Pozdr.
Agappe Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Wiadomości od Joli: Agappe napisał(a):stawka na jutrzejszy ustroń - wyjątkowo dużo jak na to miasto ;) Psy - Rüden Klasa młodzieży - Jugendklasse 428. KOFUKU Halne Wzgórze, czerwone, 20.08.2005, 9280a/V/05, PKR w przygotowaniu (YUU GO SHUN'YOU KENSHA-SAYONARA Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska dosk, Zw.Mł. Suki - Hündinnen Klasa młodzieży - Jugendklasse 429. ARASHI Tajgeta, białe, 15.05.2005, 5827/XXIX/05, PKR.V-12167 (Mł.Ch.Pl, Ch.Pl BOS Kumade-Ml.Ch.Pl KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł. Katarzyna Jabłońska, T. Weyssenhoff 16/20, 42-200 Częstochowa, Polska nieobecna 430. JCHIBUSA Halne Wzgórze, czerwone, 23.08.2005, 9281/V/05, PKR w przygotowaniu (KAJITSU NO DAJJCHI-GO-MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska dosk, Zw.Mł. Klasa pośrednia - Mittelklasse 431. MALWA Puchate Kreple, czerwone, 09.11.2004, 22210/III/04, PKR.V-11878 (AKEBONO z Bambusovaho Haje-GAMA Puchate Kreple), hod. Maria Wrona, wł. Maria Wrona, M.Kopernika 9, 41-409 Mysłowice - bdb Zw.Rasy nie przyznane.. Gratuluje kolejnym halniaczkom rozpoczetego Mł. championartu :))):multi: :multi:
Agappe Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musha napisał(a): zagryzę cię ty wyliniała paskudo:evil_lol: i ona się tak daje???? Anacie zdarza sie czasami tylko przed Bimbkiem tak rozłozyć.. ale to zadko i na krótko..
Matagi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 DZIĘKUJEMY ZA GRATULACJE BAAAARDZO!!!!!:multi: :loveu: :lol:
Matagi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agappe napisał(a):wprowadzono mnie w błąd??? albo hmm może Lila powiedziała, że BABA ukończyła Mł.Championat? ;p Jasne,że powiedziałam,że BABA skończyła Młodzieżowy Championat!:lol: :multi: Cieszem siem baaaaardzo!:multi: :lol:
Matagi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Matagi, Darek i Martyna bardzo Wam dziękujemy za serdeczną gościnę :Rose: Ojjjj tam!;) Było super fajnie,że przyjechaliście!!!:multi: :loveu: :lol: A teraz..... zapraszamy do Białegostoku!!!!:multi: :lol: :multi: :lol:
Matagi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ponieważ Kasia wstawiła akitki z Augustowa,to ja wstawię Babiszona;) :eviltong: ,też z Augustowa:evil_lol: : BABA dostała puchar od prywatnego fundatora /miłośnika rasy,który polubił Babiszona i zakochał sie w niej od pierwszego spotkania;) :evil_lol: ,gdzie został podrapany i wylizany:evil_lol: / do BABY "dorwał się" również Charles,"eksperymentował jak to jest z shibą/Charles od tygodnia jest posiadaczem shiby,młodszego brata BABY:lol: / "eksperymentował" z BABĄ też fundator pucharu,forumowy Piotrjan/właściciel haszczaków i ich wystawca/ i BOG V,gdzie Martyna zapomniała podstawić forumowej Nigdy Nigdy nogę:evil_lol: /Kasia była z Jagienką II:multi: /,a BOG-a wygrał łotewski pomeranian
Musha Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agappe napisał(a):i ona się tak daje???? Anacie zdarza sie czasami tylko przed Bimbkiem tak rozłozyć.. ale to zadko i na krótko.. kona też sporadycznie znajduje się w takiej pozycji dlatego to zdjęcie jest unikatem (na ogół to ona jest na górze)
Musha Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Matagi napisał(a):do BABY "dorwał się" również Charles,"eksperymentował jak to jest z shibą/Charles od tygodnia jest posiadaczem shiby,młodszego brata BABY:lol: / Lila uważaj komu pozwalasz zajmować się BABĄ:eviltong: bo z CHarlsem nie ma żartów mając podejście do szybowca takie jak do PEKINA to w najbliższym czasie złoi ci tyłek:evil_lol: :evil_lol:
Asiaczek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jak to dobrze, że Charles jeszcze nie sięga do basków! Ufff... Pzdr.
Musha Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 to jest sunia która dostała CACIBA w Brnie sędzia B. Owesna
Musha Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 a to jest zw. mł.(sunia) z Brna w tle szczeniaczek ponoć import made in japan
Agappe Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musha napisał(a): to jest sunia która dostała CACIBA w Brnie sędzia B. Owesna hmm a gdzie ogon? ;) masz wiecej zdjeć??? byli jacyś polacy???
AKITY-HalneWzgórze Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musha napisał(a): a to jest zw. mł.(sunia) z Brna w tle szczeniaczek ponoć import made in japan -ten pręgusek to mi wygląda na ACHICO Akita Inu Of Cacic ,który jest importowany z Niemiec i jest u pani m.Juzowej w Czechach w hodowli Tomimopa,tak sadzę widząc obok te eurasiery -bo ta pani ma również eurasierki :lol: -ale zawsze mogę sie mylić:oops: -pozdrawiam wszystkich i znikam -mnie tu nie było-jakby kto z moich pytał:shake:
Asiaczek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agappe napisał(a):hmm a gdzie ogon? ;) masz wiecej zdjeć??? byli jacyś polacy??? Polacy! Agappe - szanujmy się! pzdr.
Matagi Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Musha napisał(a):Lila uważaj komu pozwalasz zajmować się BABĄ:eviltong: bo z CHarlsem nie ma żartów mając podejście do szybowca takie jak do PEKINA to w najbliższym czasie złoi ci tyłek:evil_lol: :evil_lol: Tak mówisz?;) :evil_lol: Szkoda,że nie zabrałeś ze sobą na wycieczkę Charlesa.....:evil_lol: :diabloti: ;)
Musha Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 AKITY-HalneWzgórze napisał(a):-ten pręgusek to mi wygląda na ACHICO Akita Inu Of Cacic ,który jest importowany z Niemiec i jest u pani m.Juzowej w Czechach w hodowli Tomimopa,tak sadzę widząc obok te eurasiery -bo ta pani ma również eurasierki :lol: -ale zawsze mogę sie mylić:oops: -pozdrawiam wszystkich i znikam -mnie tu nie było-jakby kto z moich pytał:shake: Jolu . masz rację co do miejsca (czytaj hodowli) gdzie przebywa ten mały pręgusek , natomiast pisząc iż jest to import made in japan opierałem się na słowach p.Juzowej :lol: no chyba że coś źle zrozumiałem ponieważ język czesko-polski jest dość trudny do zrozumienia:evil_lol: i jeszcze jedno jeżeli jest tak jak piszesz to oznacza że jest to synek MINEZAKURY
Musha Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Agappe napisał(a):hmm a gdzie ogon? ;) masz wiecej zdjeć??? byli jacyś polacy??? mam kilka zdjęć , ogon został sprzedany :loveu:niestety moim skromnym zdaniem to była główna wada tej suczki, Polacy byli ale nie w akitach(za wyjątkiem kony)jak znajdę deczko czasu to wstawię więcej zdjęć tylko muszę je zmniejszyć
Recommended Posts