Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomości od Joli:

Agappe napisał(a):
stawka na jutrzejszy ustroń - wyjątkowo dużo jak na to miasto ;)

Psy - Rüden
Klasa młodzieży - Jugendklasse
428. KOFUKU Halne Wzgórze, czerwone, 20.08.2005, 9280a/V/05, PKR w przygotowaniu (YUU GO SHUN'YOU KENSHA-SAYONARA Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska dosk, Zw.Mł.

Suki - Hündinnen
Klasa młodzieży - Jugendklasse
429. ARASHI Tajgeta, białe, 15.05.2005, 5827/XXIX/05, PKR.V-12167 (Mł.Ch.Pl, Ch.Pl BOS Kumade-Ml.Ch.Pl KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł. Katarzyna Jabłońska, T. Weyssenhoff 16/20, 42-200 Częstochowa, Polska nieobecna

430. JCHIBUSA Halne Wzgórze, czerwone, 23.08.2005, 9281/V/05, PKR w przygotowaniu (KAJITSU NO DAJJCHI-GO-MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska
dosk, Zw.Mł.

Klasa pośrednia - Mittelklasse

431. MALWA Puchate Kreple, czerwone, 09.11.2004, 22210/III/04, PKR.V-11878 (AKEBONO z Bambusovaho Haje-GAMA Puchate Kreple), hod. Maria Wrona, wł. Maria Wrona, M.Kopernika 9, 41-409 Mysłowice - bdb

Zw.Rasy nie przyznane..
Gratuluje kolejnym halniaczkom rozpoczetego Mł. championartu :))):multi: :multi:

Posted

Musha napisał(a):

zagryzę cię ty wyliniała paskudo:evil_lol:

i ona się tak daje???? Anacie zdarza sie czasami tylko przed Bimbkiem tak rozłozyć.. ale to zadko i na krótko..

Posted

Agappe napisał(a):
wprowadzono mnie w błąd??? albo hmm może Lila powiedziała, że BABA ukończyła Mł.Championat? ;p

Jasne,że powiedziałam,że BABA skończyła Młodzieżowy Championat!:lol: :multi:
Cieszem siem baaaaardzo!:multi: :lol:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Matagi, Darek i Martyna bardzo Wam dziękujemy za serdeczną gościnę :Rose:

Ojjjj tam!;) Było super fajnie,że przyjechaliście!!!:multi: :loveu: :lol: A teraz.....
zapraszamy do Białegostoku!!!!:multi: :lol: :multi: :lol:

Posted

Ponieważ Kasia wstawiła akitki z Augustowa,to ja wstawię Babiszona;) :eviltong: ,też z Augustowa:evil_lol: :

BABA dostała puchar od prywatnego fundatora /miłośnika rasy,który polubił Babiszona i zakochał sie w niej od pierwszego spotkania;) :evil_lol: ,gdzie został podrapany i wylizany:evil_lol: /

do BABY "dorwał się" również Charles,"eksperymentował jak to jest z shibą/Charles od tygodnia jest posiadaczem shiby,młodszego brata BABY:lol: /

"eksperymentował" z BABĄ też fundator pucharu,forumowy Piotrjan/właściciel haszczaków i ich wystawca/

i BOG V,gdzie Martyna zapomniała podstawić forumowej Nigdy Nigdy nogę:evil_lol: /Kasia była z Jagienką II:multi: /,a BOG-a wygrał łotewski pomeranian

Posted

Agappe napisał(a):
i ona się tak daje???? Anacie zdarza sie czasami tylko przed Bimbkiem tak rozłozyć.. ale to zadko i na krótko..

kona też sporadycznie znajduje się w takiej pozycji dlatego to zdjęcie jest unikatem (na ogół to ona jest na górze)

Posted

Matagi napisał(a):
do BABY "dorwał się" również Charles,"eksperymentował jak to jest z shibą/Charles od tygodnia jest posiadaczem shiby,młodszego brata BABY:lol: /

Lila uważaj komu pozwalasz zajmować się BABĄ:eviltong: bo z CHarlsem nie ma żartów mając podejście do szybowca takie jak do PEKINA to w najbliższym czasie złoi ci tyłek:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):

to jest sunia która dostała CACIBA w Brnie sędzia B. Owesna

hmm a gdzie ogon? ;)

masz wiecej zdjeć??? byli jacyś polacy???

Posted

Musha napisał(a):

a to jest zw. mł.(sunia) z Brna w tle szczeniaczek ponoć import made in japan

-ten pręgusek to mi wygląda na ACHICO Akita Inu Of Cacic ,który jest importowany z Niemiec i jest u pani m.Juzowej w Czechach w hodowli Tomimopa,tak sadzę widząc obok te eurasiery -bo ta pani ma również eurasierki :lol:
-ale zawsze mogę sie mylić:oops:
-pozdrawiam wszystkich i znikam
-mnie tu nie było-jakby kto z moich pytał:shake:

Posted

Musha napisał(a):
Lila uważaj komu pozwalasz zajmować się BABĄ:eviltong: bo z CHarlsem nie ma żartów mając podejście do szybowca takie jak do PEKINA to w najbliższym czasie złoi ci tyłek:evil_lol: :evil_lol:

Tak mówisz?;) :evil_lol: Szkoda,że nie zabrałeś ze sobą na wycieczkę Charlesa.....:evil_lol: :diabloti: ;)

Posted

AKITY-HalneWzgórze napisał(a):
-ten pręgusek to mi wygląda na ACHICO Akita Inu Of Cacic ,który jest importowany z Niemiec i jest u pani m.Juzowej w Czechach w hodowli Tomimopa,tak sadzę widząc obok te eurasiery -bo ta pani ma również eurasierki :lol:
-ale zawsze mogę sie mylić:oops:
-pozdrawiam wszystkich i znikam
-mnie tu nie było-jakby kto z moich pytał:shake:

Jolu .
masz rację co do miejsca (czytaj hodowli) gdzie przebywa ten mały pręgusek , natomiast pisząc iż jest to import made in japan opierałem się na słowach p.Juzowej :lol: no chyba że coś źle zrozumiałem ponieważ język czesko-polski jest dość trudny do zrozumienia:evil_lol:
i jeszcze jedno jeżeli jest tak jak piszesz to oznacza że jest to synek MINEZAKURY

Posted

Agappe napisał(a):
hmm a gdzie ogon? ;)

masz wiecej zdjeć??? byli jacyś polacy???

mam kilka zdjęć , ogon został sprzedany :loveu:niestety moim skromnym zdaniem to była główna wada tej suczki, Polacy byli ale nie w akitach(za wyjątkiem kony)jak znajdę deczko czasu to wstawię więcej zdjęć tylko muszę je zmniejszyć

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...