Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
okiej!:multi: :lol: tylko ciut później,czasu na razie mam mało....

Lila! wyspana!? sex;) zostaw na później!
różne końce Polski czekają na Twoje i Kasiowo-Łukaszowe (dobrze zrozumiałam?) zdjęcia i co!....
Asiunia! gratuluję exportów! myślę że będą dumni ze swojej akitki!:multi:
Daria! Gratuluję ukończonej sesji!
Jutro Marta od naszej Anzu broni pracę dyplomową i trzymam za nią kciuki!
A moje dzieci wyjechały na kolonię:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Chciałabym prosić o pomoc, a raczej odpowiedź na kilka bardzo ważnych dla mnie pytań. Chcę kupić pieska rasy AKITA INU. Bardzo dużo czytałam o tych psach. czy rzeczywiście jest tak, że nie akceptują one innych psów? Czy prawdą jest rownież to, że nie okazują uczucia, które żywią do swoich właścicieli? Jak powinnam żywić pieska? czy ta rasa ma jakieś szczególne wymagania? Jakie problemy może stwarzać Akita? Czy ktoś wiee może gdzie mogę tanio kupić pieska tej rasy? Bardzo proszę aby ktoś posiadający wiedzę na temat tej pięknej rasy odpowiedział na moje pytania. To dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='zamierzam kupic akite']Witam. Chciałabym prosić o pomoc, a raczej odpowiedź na kilka bardzo ważnych dla mnie pytań. Chcę kupić pieska rasy AKITA INU. Bardzo dużo czytałam o tych psach. czy rzeczywiście jest tak, że nie akceptują one innych psów? Czy prawdą jest rownież to, że nie okazują uczucia, które żywią do swoich właścicieli? Jak powinnam żywić pieska? czy ta rasa ma jakieś szczególne wymagania? Jakie problemy może stwarzać Akita? Czy ktoś wiee może gdzie mogę tanio kupić pieska tej rasy? Bardzo proszę aby ktoś posiadający wiedzę na temat tej pięknej rasy odpowiedział na moje pytania. To dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Witam osobo o imieniu (nicku) "zamierzam kupic akite"!
Skoro weszłaś na Galerię akit to chyba domyślasz się że "postują" tu zwolennicy tej rasy.... Akitki są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:
Dla właścicieli którzy nie oczekują od nich np. karności owczarka niemieckiego i wylewności goldena. Jeżeli myślisz o akicie, czyt. szpicu to chyba świadomość posiadasz o ich bardziej od innych psów niezależnym charakterze! Moje trzy są kochane, wierne, milusińskie - mieszkają w rodzinie z dwójką dzieci i tolerują wielu odwiedzających- oprócz większości obcych psów! Ale wszystko zależy od Ciebie ile pracy włożysz w wychowanie akity i jego socjalizację! Jeżeli pytasz o tanie akity to o co dokładnie chodzi? Jeżeli myślisz o nierodowodowej akicie to Ci nie pomogę!

Posted

abigail napisał(a):
Lila! wyspana!? sex;) zostaw na później!
różne końce Polski czekają na Twoje i Kasiowo-Łukaszowe (dobrze zrozumiałam?) zdjęcia i co!....
Asiunia! gratuluję exportów! myślę że będą dumni ze swojej akitki!:multi:
Daria! Gratuluję ukończonej sesji!
Jutro Marta od naszej Anzu broni pracę dyplomową i trzymam za nią kciuki!
A moje dzieci wyjechały na kolonię:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Zdjęcia już wysyłam Darii,ale wolno to idzie....a ja czasu mam mało,bo siedze przy naszej najstarszej /prawie 16 lat/ sznaucerce miniaturce,Mimi miała wylew....nie jest źle,ale ma zaburzenia poruszania sie i lekki paraliż szyji,trzeba pilnować,bo jak idzie to może sie uderzyć w ściane albo co innego,przewraca sie też.....:-( :-( :-(

Posted

Matagi napisał(a):
:-( :-( :-(

Bardzo przepraszam za pomówienia... i już cicho (prawie siedzę)
Trzymajcie się dzielnie dziewczyny:calus:

Posted

Agnieszka sesje to ja zakończyłam 1.5tyg temu.. niestety kawałek przeniosłam sobie na wrzesień :/

kazano mi wszystko wstawić, więc wstawiam ;)
powycinałam troche właścicieli i innych ludzi, ale w końcu mamy ogladac psy i drugi kawałek smyczy raczej mało jest w tym momencie istotny ;)
no dobra to lecim z pieską młodzieżą..

rozciąganie ;)

Posted

[quote name='abigail']Bardzo przepraszam za pomówienia... i już cicho (prawie siedzę)
Trzymajcie się dzielnie dziewczyny:calus:

Cicho,to Ty Agnieszko nie siedzisz ;) :evil_lol: ,zajrzałam tu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=4350&page=9

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
fotki juz poszły do Darii!:lol: Z moją MIMI jest lepiej,dostała leki,chodzi ciut lepiej,ale musze mieć ja na oku,żeby sie nie uderzyła.Tak to juz bywa ze staruszkami,choruja na różności.MIMI rodzeństwo nie żyje od wielu lat /to był bardzo bliski inbreed/,ona sama do niedawna miała zębów sztuk 1,ale i ten wypadł.Je normalnie,więc chyba uda mi sie ja zreperować;) :loveu: .Nie poddam się!Ale też nie pozwole jej sie męczyć,najbliższe 4 dni są ważne....

Posted

Agappe napisał(a):
ide obrabiać pośrednią ;)

To swetrowane... popatrz na sweterek Joli:razz: To łokieć Joli!
Pięknie prezentuje Inochiego!:loveu: Sędzia naprawdę poszalał!:shake:
Lila- cieszę się że walczycie dzielnie! A tam znowu mnie poniosło! ale cóż poradzimy!:p

Posted

[quote name='Agappe']
Piękna dokumentacja Matagi!!! Widzę nowe psie pyszczki, a może po prostu rzadko bywam na wystawach;) :placz: Kraków to strasznie daleko... ostatnim razem na krakowską po prostu nie dojechałam z dzielnicy obok - te okolice są dla nas zbyt rozrywkowe!:loveu: Moja ciekawość w połowie zaspokojona!.... rozumiem że czekamy do jutra?! pzdr

Posted

Grzeczna dziewczynka z Darii!!!:loveu: Dzięki!:loveu: :lol: Na dziewczynki z Krakowa trzeba poczekać troszkę ,Kasia&Łukasz netu nie ma na dzień dzisiejszy,za tydzień mieć będzie!Chyba,że Jola wstawi foteczki,bo Leszek robił...:lol:

Posted

abigail napisał(a):
[quote name='Agappe']
Piękna dokumentacja Matagi!!! Widzę nowe psie pyszczki, a może po prostu rzadko bywam na wystawach;) :placz: Kraków to strasznie daleko... ostatnim razem na krakowską po prostu nie dojechałam z dzielnicy obok - te okolice są dla nas zbyt rozrywkowe!:loveu: Moja ciekawość w połowie zaspokojona!.... rozumiem że czekamy do jutra?! pzdr

Do usług!:lol: Następna relacja za tydzień- tym razem z Augustowa:lol:
A mnie wszędzie blisko.....:evil_lol: nosi mnie z jednego krańca Polski w drugi....:evil_lol: Aż mi sie przypomina pewne stare żydowskie przekleństwo:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti:
Aaaa za 2 tygodnie relacja z Warszawy....;)

Posted

Matagi napisał(a):
Grzeczna dziewczynka z Darii!!!:loveu: Dzięki!:loveu: :lol: Na dziewczynki z Krakowa trzeba poczekać troszkę ,Kasia&Łukasz netu nie ma na dzień dzisiejszy,za tydzień mieć będzie!Chyba,że Jola wstawi foteczki,bo Leszek robił...:lol:

no to teraz chyba moge wrócić do oglądania telewizji i wyczesywania wypadający kudłów ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...