Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi']Idę sobie spać!:lol: Musze jutro wstać o 7.30:angryy: :angryy: :angryy: .Nie będe patrzała co tu Aga jeszcze wetknie ,albo napisze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,bo powinnam sie wyciszyć ,a nie chachać sie /sen z tego nie przychodzi jakos mnie:cool3: /.
Hiiii hiiiiii,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Abigail!:lol: Rozpoznałaś kwiatka ,którego Ci tu,na DGM,ofiarowałam?:lol: ;)
NOOOOOOO! Dzięki...już się rozwinął w pełni;)
Ja też wstaję wcześnie ale jeszcze muszę ciasto upiec!:shake:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HASHIRA Tamura dosk. lok. II (też Lila dała lepsze!)

SHIRA TORI Eskimo River - nb
kl. szamponów
- sztuka jedna wystawiona na ring
Inazuma (już obfotografowana!Lila naprawdę śliczne zdjęcia!)
Porównanie o rasę piesek i suczka z mŁodzieży Czesio i Zumka:multi:
finałowe zdjęcie wstawie jutro bo Image przestał działać....

Posted

Agape:korzystając z tej przerwy chciałabym zadać ci pytanie....dobre duszki..:cool3: powiedziały mi ,że jesienią w Poznaniu byłaś na wystawie,tam oceniała akity p.Stolarska,tak się składa ,że w sierpniu mój kochaneczek
kończy 15m-cy i to będzie wtedy jego pierwsza licząca się wystawa,oceniaćVgrupę będzie własnie ta pani ,w związku z tym chciałabym się dowiedzieć czegoś na jej temat .Mogłabyś ....??jaka ona jest?.....proszę:p

Posted

[quote name='NATA123']Agape:korzystając z tej przerwy chciałabym zadać ci pytanie....dobre duszki..:cool3: powiedziały mi ,że jesienią w Poznaniu byłaś na wystawie,tam oceniała akity p.Stolarska,tak się składa ,że w sierpniu mój kochaneczek
kończy 15m-cy i to będzie wtedy jego pierwsza licząca się wystawa,oceniaćVgrupę będzie własnie ta pani ,w związku z tym chciałabym się dowiedzieć czegoś na jej temat .Mogłabyś ....??jaka ona jest?.....proszę:p
zajrzyj na pw ;)

Posted

[quote name='abigail']No to teraz dziewczyny:lol:

Młodzież:
Akita u Izis YOKO - lok. I. dosk. (tyt. Zw. Mł. i tym samym zakończyła Mł. Ch. Pl

Akegata Halne wzgórze- lok.II, dosk.

KONNICHI_WA Halne Wzgórze, lok.III, dosk.(biegnie na pierwszyn planie a za nią Yoko)

Tycon EMI Go - lok. IV, oc. bdb (z Panią w błękitach)

ARI Tomodachi- lok. V, oc. bdb lub db (siostra psa z młodzieży, Zw. Mł)

No i biegania, porównania (ludzie i psy się prawie uprażyli na tym słłonku!)

dopisałam co wiedziałam :) i jeszcze jedna poprawka w psiakach, ale to za chwilę.
pozdrawiam i gratuluje wszystkim występującym w Szczecinie:loveu:

Posted

ineczka napisał(a):
dopisałam co wiedziałam :) i jeszcze jedna poprawka w psiakach, ale to za chwilę.
pozdrawiam i gratuluje wszystkim występującym w Szczecinie:loveu:

w psach to pewnie mówisz o tym kawałku?
psy - kl.pośrednia wynik
MARMUR Puchate Kreple oc.doskonała, med.srebrny, lokata II
Akita u Izis UMON oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB
psy - kl.otwarta wynik
TOSHI GORO Dogutti oc.doskonała, med.srebrny, lokata II
Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC

Posted

[quote name='abigail']

Pośrednia Psy:
Akita u Izis UMON- dosk. Lok. I CWC oraz r.CACIB

MARMUR Puchate Kreple- dosk. lok.II od Patrycji:multi:

Otwarta Psy:
Akita u Izis Utsukushi- dosk. lok.I CWC
TOSHI GORO Dogutti - dosk.lok.II:multi: (coby nie powielać zdjęć,,, w doborowym towarzystwie "przyjaciółki";) )

zaraz dalej będzie...

tuteż dopisałam co wiedziałam, pozdrawiam

Posted

Agappe napisał(a):
w psach to pewnie mówisz o tym kawałku?
psy - kl.pośrednia wynik
MARMUR Puchate Kreple oc.doskonała, med.srebrny, lokata II
Akita u Izis UMON oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB
psy - kl.otwarta wynik
TOSHI GORO Dogutti oc.doskonała, med.srebrny, lokata II
Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC

dokładnie, ubiegłaś mnie :)

Posted

[quote name='ineczka']
Dzięki, ocen i tytułów na polskich wystawach po prostu trzeba się domyślać albo wydedukować!!!!
Ostatnie finalne zdjęcie hiciorskie!!!!:loveu:
Zumi with Friend i "półbratanek" Czenaj:razz:

Posted

Dzieki za fotki, aczkolwiek naczekalam sie na nie dlugo. ZUMKA to taka prawdziwa dama na wybiegu, BABA tez ma ujecia swietne. Tak sobie doszlam do wniosku, ze jak bede miec kiedys tam moze szczenieta pregowane, to im dam,( nie zawracajac sobie glowy jakims tam standardem, ktory powiada, ze pregowany kolor moze byc np. srebrny ), np. zwirkowo pregowany, albo kamienno pregowany bez bialych znaczen - cudnie to brzmi, prawda?;););) Swietna ta parka stojaco-siedzaca

Posted

[quote name='abigail']

Akita u Izis YOKO - lok. I. dosk. (tyt.? chyba! ale finalnie wygrał pies)

Wyrażnie wyróżnia sie wsrod rodzinki :) Nawet mi sie podoba, chociaz to nie moj typ.

Ale Inazumki nic nie przebije. Jest poprostu piekna, a ten jej zadarty nosek to juz znany w całej Polsce. Wiekszosc zdjec Izumki mam takich :)

Zapraszam na nasza nowa strone. Wrzuciłam chociaz jest nie dokończona i bedzie kilka przeróbek czysto graficznych.
www.akita-palis.com

Posted

[quote name='Asiunia02']
Gratulujęęęęę stronki! :loveu: Bardzo mi się podoba zmiana kolorystyki na bardziej optymistyczną!!!! I bardzo ładne zdjęcia!:multi:
I dziękuję za komplementy w imieniu Zumki.... ona tak naprawdę nie zadziera nosa;)
Pozdrawiam wszystkich razem z ich "futrami", którzy szykują się do wystaw!!!! JUŻ w ten weekend!!!!! I teraz ja będę z niecierpliwością czekać na zdjęcia!!!:razz: :eviltong:
www.akita-palis.com

Posted

[quote name='Matagi']

ale ta Zumka nosa zadziera....;) :lol:

INAZUMa jest prześliczna! -Gratuluje jeszcze raz Abigail !!! -co tu dużo mówić-obie super sie prezentujecie!!!!:multi:

Chylić czoło przed sędziowaniem p.M.Heine :lol: -bo pewnie wszyscy sie trochę bali sedziowania przez sedzine z Niemiec po ostatnim Berlinie:roll:

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!!

Posted

[quote name='abigail'][quote name='ineczka']
Dzięki, ocen i tytułów na polskich wystawach po prostu trzeba się domyślać albo wydedukować!!!!
Ostatnie finalne zdjęcie hiciorskie!!!!:loveu:
Zumi with Friend i "półbratanek" Czenaj:razz:

-szkoda,że ich nie było w Helsinkach:shake:

Posted

ujeżdżanie akity w szczecinie
to moja nauka wstawiania zdjęć

no to możemy spadać

Aga idziemy do domu ja mam już dość

Posted

[quote]
Krzysiek!!! Świetnie Ci idzie a już myślałam że pozostaniesz tylko przy robieniu zdjęć!(ma się ten nowy sprzęt!!!):lol: Czy futrzaki nie tęsknią za moimi kosteczkami???:cool3:
Lilka! Czy Ty nie w drodze???:cool3: Timon dostał kość swojej wielkości coby odczepił się od mebli!!!;) przerabiałaś to?
Halniaki! pozdrawiamy!!!:loveu: Dzięki, tak nam się udało!
Gr! jak tam tropiki!!!??? chyba raczej monsuny! w każdym razie kwiatkom jest dobrze! dostałam przesyłkę! interesujące:razz:

Posted

Michasia moje klejnoty w porządku:evil_lol:

Agunia daj cosik dobrego to postaram się wygrać:evil_lol: :loveu:

akita -akicie poduszką:loveu:

Posted

Akitka napisał(a):
Asiunia: ja również przyłączam się do gratulacji... :) Bardzo mi się podoba nowy wystrój strony!!! :) :multi:

Dziekuje wszystkim !!! Strałam sie wlasnie zrobi taka delikatna. tylko teraz mam wielki problem gdzie wstawic ksiege gosci i czy zrobic tak jak jedna hodowla - "chodzaca reklama", ze tylko nie ktore posty sie wyswietlaja czy wszystkie, tak jak miałam zawsze.
Chybe bede musiała dodac jakas zakładke z takimi pierdołkami ale to zespuje urok strony. Mam nad czym myslec.

Posted

Lila
następne zdjęcia będą zmniejszone do odpowiednich rozmiarów mam tylko nadzieję iż odbędzie się to dużo szybciej bo zdjęć mam jeszcze sporo

Posted

Musha mozesz troche przy niektorych zdjeciach obciac boczki zeby sie szybko ładowały a wtedy nie bedziesz musiał tak zmiejszac zdjecia i pieski beda wieksze :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...