abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Matagi']Idę sobie spać!:lol: Musze jutro wstać o 7.30:angryy: :angryy: :angryy: .Nie będe patrzała co tu Aga jeszcze wetknie ,albo napisze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,bo powinnam sie wyciszyć ,a nie chachać sie /sen z tego nie przychodzi jakos mnie:cool3: /. Hiiii hiiiiii,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Abigail!:lol: Rozpoznałaś kwiatka ,którego Ci tu,na DGM,ofiarowałam?:lol: ;) NOOOOOOO! Dzięki...już się rozwinął w pełni;) Ja też wstaję wcześnie ale jeszcze muszę ciasto upiec!:shake:
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 HASHIRA Tamura dosk. lok. II (też Lila dała lepsze!) SHIRA TORI Eskimo River - nb kl. szamponów - sztuka jedna wystawiona na ring Inazuma (już obfotografowana!Lila naprawdę śliczne zdjęcia!) Porównanie o rasę piesek i suczka z mŁodzieży Czesio i Zumka:multi: finałowe zdjęcie wstawie jutro bo Image przestał działać....
NATA123 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Agape:korzystając z tej przerwy chciałabym zadać ci pytanie....dobre duszki..:cool3: powiedziały mi ,że jesienią w Poznaniu byłaś na wystawie,tam oceniała akity p.Stolarska,tak się składa ,że w sierpniu mój kochaneczek kończy 15m-cy i to będzie wtedy jego pierwsza licząca się wystawa,oceniaćVgrupę będzie własnie ta pani ,w związku z tym chciałabym się dowiedzieć czegoś na jej temat .Mogłabyś ....??jaka ona jest?.....proszę:p
Agappe Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='NATA123']Agape:korzystając z tej przerwy chciałabym zadać ci pytanie....dobre duszki..:cool3: powiedziały mi ,że jesienią w Poznaniu byłaś na wystawie,tam oceniała akity p.Stolarska,tak się składa ,że w sierpniu mój kochaneczek kończy 15m-cy i to będzie wtedy jego pierwsza licząca się wystawa,oceniaćVgrupę będzie własnie ta pani ,w związku z tym chciałabym się dowiedzieć czegoś na jej temat .Mogłabyś ....??jaka ona jest?.....proszę:p zajrzyj na pw ;)
Agappe Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='abigail'] ARI Tomodachi- lok. V, oc. ? (siostra psa z młodzieży, Zw. Mł) ojej co za szczurek
ineczka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='abigail']No to teraz dziewczyny:lol: Młodzież: Akita u Izis YOKO - lok. I. dosk. (tyt. Zw. Mł. i tym samym zakończyła Mł. Ch. Pl Akegata Halne wzgórze- lok.II, dosk. KONNICHI_WA Halne Wzgórze, lok.III, dosk.(biegnie na pierwszyn planie a za nią Yoko) Tycon EMI Go - lok. IV, oc. bdb (z Panią w błękitach) ARI Tomodachi- lok. V, oc. bdb lub db (siostra psa z młodzieży, Zw. Mł) No i biegania, porównania (ludzie i psy się prawie uprażyli na tym słłonku!) dopisałam co wiedziałam :) i jeszcze jedna poprawka w psiakach, ale to za chwilę. pozdrawiam i gratuluje wszystkim występującym w Szczecinie:loveu:
Agappe Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ineczka napisał(a):dopisałam co wiedziałam :) i jeszcze jedna poprawka w psiakach, ale to za chwilę. pozdrawiam i gratuluje wszystkim występującym w Szczecinie:loveu: w psach to pewnie mówisz o tym kawałku? psy - kl.pośrednia wynik MARMUR Puchate Kreple oc.doskonała, med.srebrny, lokata II Akita u Izis UMON oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB psy - kl.otwarta wynik TOSHI GORO Dogutti oc.doskonała, med.srebrny, lokata II Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC
ineczka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='abigail'] Pośrednia Psy: Akita u Izis UMON- dosk. Lok. I CWC oraz r.CACIB MARMUR Puchate Kreple- dosk. lok.II od Patrycji:multi: Otwarta Psy: Akita u Izis Utsukushi- dosk. lok.I CWC TOSHI GORO Dogutti - dosk.lok.II:multi: (coby nie powielać zdjęć,,, w doborowym towarzystwie "przyjaciółki";) ) zaraz dalej będzie... tuteż dopisałam co wiedziałam, pozdrawiam
ineczka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Agappe napisał(a):w psach to pewnie mówisz o tym kawałku? psy - kl.pośrednia wynik MARMUR Puchate Kreple oc.doskonała, med.srebrny, lokata II Akita u Izis UMON oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB psy - kl.otwarta wynik TOSHI GORO Dogutti oc.doskonała, med.srebrny, lokata II Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC dokładnie, ubiegłaś mnie :)
abigail Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='ineczka'] Dzięki, ocen i tytułów na polskich wystawach po prostu trzeba się domyślać albo wydedukować!!!! Ostatnie finalne zdjęcie hiciorskie!!!!:loveu: Zumi with Friend i "półbratanek" Czenaj:razz:
GR Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dzieki za fotki, aczkolwiek naczekalam sie na nie dlugo. ZUMKA to taka prawdziwa dama na wybiegu, BABA tez ma ujecia swietne. Tak sobie doszlam do wniosku, ze jak bede miec kiedys tam moze szczenieta pregowane, to im dam,( nie zawracajac sobie glowy jakims tam standardem, ktory powiada, ze pregowany kolor moze byc np. srebrny ), np. zwirkowo pregowany, albo kamienno pregowany bez bialych znaczen - cudnie to brzmi, prawda?;););) Swietna ta parka stojaco-siedzaca
Asiunia02 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='abigail'] Akita u Izis YOKO - lok. I. dosk. (tyt.? chyba! ale finalnie wygrał pies) Wyrażnie wyróżnia sie wsrod rodzinki :) Nawet mi sie podoba, chociaz to nie moj typ. Ale Inazumki nic nie przebije. Jest poprostu piekna, a ten jej zadarty nosek to juz znany w całej Polsce. Wiekszosc zdjec Izumki mam takich :) Zapraszam na nasza nowa strone. Wrzuciłam chociaz jest nie dokończona i bedzie kilka przeróbek czysto graficznych. www.akita-palis.com
weihaiwej Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Asiunia02, bardzo ładna strona! Czytelna, przejrzysta i z ładnymi zdjęciami - szczególnie cała grupa na stronie głównej :) Gratuluję :)
abigail Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Asiunia02'] Gratulujęęęęę stronki! :loveu: Bardzo mi się podoba zmiana kolorystyki na bardziej optymistyczną!!!! I bardzo ładne zdjęcia!:multi: I dziękuję za komplementy w imieniu Zumki.... ona tak naprawdę nie zadziera nosa;) Pozdrawiam wszystkich razem z ich "futrami", którzy szykują się do wystaw!!!! JUŻ w ten weekend!!!!! I teraz ja będę z niecierpliwością czekać na zdjęcia!!!:razz: :eviltong: www.akita-palis.com
AKITY-HalneWzgórze Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Matagi'] ale ta Zumka nosa zadziera....;) :lol: INAZUMa jest prześliczna! -Gratuluje jeszcze raz Abigail !!! -co tu dużo mówić-obie super sie prezentujecie!!!!:multi: Chylić czoło przed sędziowaniem p.M.Heine :lol: -bo pewnie wszyscy sie trochę bali sedziowania przez sedzine z Niemiec po ostatnim Berlinie:roll: Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!!
AKITY-HalneWzgórze Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='abigail'][quote name='ineczka'] Dzięki, ocen i tytułów na polskich wystawach po prostu trzeba się domyślać albo wydedukować!!!! Ostatnie finalne zdjęcie hiciorskie!!!!:loveu: Zumi with Friend i "półbratanek" Czenaj:razz: -szkoda,że ich nie było w Helsinkach:shake:
Musha Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ujeżdżanie akity w szczecinie to moja nauka wstawiania zdjęć no to możemy spadać Aga idziemy do domu ja mam już dość
Matagi Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dobrze Ci idzie,Krzysiu!:lol: Tylko zmniejsz troszke fotki na wymiar:500x350 pikseli!:lol:
Akitka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Asiunia: ja również przyłączam się do gratulacji... :) Bardzo mi się podoba nowy wystrój strony!!! :) :multi:
abigail Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote] Krzysiek!!! Świetnie Ci idzie a już myślałam że pozostaniesz tylko przy robieniu zdjęć!(ma się ten nowy sprzęt!!!):lol: Czy futrzaki nie tęsknią za moimi kosteczkami???:cool3: Lilka! Czy Ty nie w drodze???:cool3: Timon dostał kość swojej wielkości coby odczepił się od mebli!!!;) przerabiałaś to? Halniaki! pozdrawiamy!!!:loveu: Dzięki, tak nam się udało! Gr! jak tam tropiki!!!??? chyba raczej monsuny! w każdym razie kwiatkom jest dobrze! dostałam przesyłkę! interesujące:razz:
Musha Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Michasia moje klejnoty w porządku:evil_lol: Agunia daj cosik dobrego to postaram się wygrać:evil_lol: :loveu: akita -akicie poduszką:loveu:
Asiunia02 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Akitka napisał(a):Asiunia: ja również przyłączam się do gratulacji... :) Bardzo mi się podoba nowy wystrój strony!!! :) :multi: Dziekuje wszystkim !!! Strałam sie wlasnie zrobi taka delikatna. tylko teraz mam wielki problem gdzie wstawic ksiege gosci i czy zrobic tak jak jedna hodowla - "chodzaca reklama", ze tylko nie ktore posty sie wyswietlaja czy wszystkie, tak jak miałam zawsze. Chybe bede musiała dodac jakas zakładke z takimi pierdołkami ale to zespuje urok strony. Mam nad czym myslec.
Musha Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Lila następne zdjęcia będą zmniejszone do odpowiednich rozmiarów mam tylko nadzieję iż odbędzie się to dużo szybciej bo zdjęć mam jeszcze sporo
Asiunia02 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Musha mozesz troche przy niektorych zdjeciach obciac boczki zeby sie szybko ładowały a wtedy nie bedziesz musiał tak zmiejszac zdjecia i pieski beda wieksze :)
Recommended Posts