Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jestem sobie grzeczna :evil_lol: Babuleńka,kogo to dzisiaj by zjeść..... mój aniołeczek:evil_lol: na molo w Międzyzdrojach Kona usiłowała skonsumować Babę/rybkę przepyszną zjedliśmy sami,Kona nie dostała nic:shake: /,często spoglądała "tęsknym" okiem na Babiszona:evil_lol: I co mi teraz zrobicie?:diabloti: /wcześniej Baba wpadła do domu,gdzie Musza i Kona jadły kosteczki,zycie uratowała jej Michasia:lol: / Ja Wam jeszcze pokażę,akity jedne....:mad: a Izumka się skradała.....obmyślała taktyke na niedzielę,jak tu by zgarnąc tego BOB-a;) :evil_lol: a to kwiatek dla Agi za cudowną gościnę:lol: :loveu:
Agappe Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Matagi']I wystawa.... cóż to za stworzenie??
Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Agappe napisał(a):cóż to za stworzenie?? nie podoba Ci się?;)
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Matagi']Ja Wam jeszcze pokażę,akity jedne....:mad: Cudowności ujęcie! BRAWO dla Autora! Pzdr.
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 To uzupełniam i zdjęcia i wyniki (które mam) Zdjęcia od: Pawła (Brata), Roberta (od Anzu), Asi+Marka (od Hoshi:-)) no i ode mnie:oops: MŁODZIEŻ Psy: Akebono Tomodachi (15 m-cy) dosk. Zw.Mł.
Agappe Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Matagi napisał(a):nie podoba Ci się?;) a czy ja tak powiedziałam?? ;)
Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a to powyżej to BIS Junior V grupy.Wybierał sędzia Kazimierski,który rozszerza swoje uprawnienia na V grupę.Do żadnego psa nie podchodził "odgórnie",wyciągał rękę w ten sposób,aby pies mógł powąchać jego dłoń.Przy Babie zrobił wyjątek:podszedł i pogłaskał ją z góry,po głowie,przeciągnął ręka po całym grzbiecie/musiał znać dobrze wzorzec:evil_lol: ,bo normalna shiba sobie na takie coś nie pozwoli,albo da noge albo użre:evil_lol: / ,Baba na te poufałości tylko zezowała,nie mogła sie ruszyć,bo stać kazali,ale z chęcia by sie przywitała i pomachała łapkami,jak ma w zwyczaju:lol: . Kuniec moich fotencji/no może nie moich,bo przeważnie fociła Martyna/;) :lol:
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 SASHIMI Sfora z Krasnego Boru - bdb (9 m-cy) tego pieska chyba jedynego, sędzina baaardzo ostro potraktowała Pośrednia Psy: Akita u Izis UMON- dosk. Lok. I MARMUR Puchate Kreple- dosk. lok.II od Patrycji:multi: Otwarta Psy: Akita u Izis Utsukushi- dosk. lok.I TOSHI GORO Dogutti - dosk.lok.II:multi: (coby nie powielać zdjęć,,, w doborowym towarzystwie "przyjaciółki";) ) zaraz dalej będzie...
Agappe Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='abigail']SASHIMI Sfora z Krasnego Boru - bdb (9 m-cy) tego pieska chyba jedynego, sędzina baaardzo ostro potraktowała hmm a czemu bdb>???po kim on w ogole jest?
Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Agappe napisał(a):hmm a czemu bdb>???po kim on w ogole jest? A w ogóle to on jest po Gingerze i Akatorze Porażyniance;) :lol:
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Klasa Szamponów psy: CZENAJ Roal- Lok.I,dosk.,NPwR,CACIB (ku wzburzeniu co poniektórych....:razz: ) AMAI Bakira- Lok.II,dosk (tak jak i parę innych piesków należał chyba tego dnia do grona tych co w takim upale nie zamierzali się przemęczać! Ale chyba Krzysiek mu wybaczy!?) ale dynamiczne!
Agappe Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Matagi napisał(a):A w ogóle to on jest po Gingerze i Akatorze Porażyniance;) :lol: a odp na pierwsze pytanie??dlaczego bdb??mi się osobiście o wiele bardziej podoba od tego pręgusa który dostał zw.mł. <przynajmniej patrząc na te zdjecia>
Agappe Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 aa tak po za tym to jakoś wyjątkowo dużo pręgusów było na tej wystawie
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 I jeszcze porównanie szamponów Porównanie o CACIBA psów: Od lewej: Błękitno pręgowany z białymi znaczeniami UMON, w środku ZWYCIĘZCA CZESIEK (z domu...), Piaskowy z białymi znaczeniami UTSUKUSHI
Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='abigail']I jeszcze porównanie szamponów Porównanie o CACIBA psów: Od lewej: Błękitno pręgowany z białymi znaczeniami UMON, w środku ZWYCIĘZCA CZESIEK (z domu...), Piaskowy z białymi znaczeniami UTSUKUSHI Hiiii hiiiii,:evil_lol: :laugh2_2: :ylsuper: ,nie mogłam się powstrzymać!:evil_lol:
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No to teraz dziewczyny:lol: Szczenięta: AKISHINIA Tamura - lok.I, wyb.obiec.Best Puppy:multi: (tu biegnie ze starszą córcią Dariusza-hodowcy i właściciela) w tle Martyna trzaska foty... Młodzież: Akita u Izis YOKO - lok. I. dosk. (tyt.? chyba! ale finalnie wygrał pies) Akegata Halne wzgórze- lok.II, dosk. KONNICHI_WA Halne Wzgórze, lok.III, dosk.(biegnie na pierwszyn planie a za nią Yoko) Tycon EMI Go - lok. IV, oc.? (z Panią w błękitach) ARI Tomodachi- lok. V, oc. ? (siostra psa z młodzieży, Zw. Mł) No i biegania, porównania (ludzie i psy się prawie uprażyli na tym słłonku!)
Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Idę sobie spać!:lol: Musze jutro wstać o 7.30:angryy: :angryy: :angryy: .Nie będe patrzała co tu Aga jeszcze wetknie ,albo napisze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,bo powinnam sie wyciszyć ,a nie chachać sie /sen z tego nie przychodzi jakos mnie:cool3: /. Hiiii hiiiiii,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Abigail!:lol: Rozpoznałaś kwiatka ,którego Ci tu,na DGM,ofiarowałam?:lol: ;)
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Pośrednia dziewczyny: BADZI Bieżynaki (Po Goku i ROAL-owej suczce, pewnie ze skojarzenia z P'Koshu-stąd pewnie taki pigment tej suczki)Lok. I, CWC, Res. CACIB przed wejściem na ring powiedziałam Panu Maciejowi że boję się jego jako konkurencji... tym razem mi się upiekło- gratulowałam mu serdecznie!!! Szczecin górą!!!:multi: Kl.otwarta Akatora Porażynianka (mamusia SASHIMI) dosk., lok.I, CWC - ukończyła Championa Polski po dzieciach!!!!! Gratulacje!:multi: zdjęcie mam takie sobie... Lila miała lepsze!
Recommended Posts