Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Jestem sobie grzeczna :evil_lol: Babuleńka,kogo to dzisiaj by zjeść.....

mój aniołeczek:evil_lol:

na molo w Międzyzdrojach Kona usiłowała skonsumować Babę/rybkę przepyszną zjedliśmy sami,Kona nie dostała nic:shake: /,często spoglądała "tęsknym" okiem na Babiszona:evil_lol:

I co mi teraz zrobicie?:diabloti: /wcześniej Baba wpadła do domu,gdzie Musza i Kona jadły kosteczki,zycie uratowała jej Michasia:lol: /

Ja Wam jeszcze pokażę,akity jedne....:mad:

a Izumka się skradała.....obmyślała taktyke na niedzielę,jak tu by zgarnąc tego BOB-a;) :evil_lol:

a to kwiatek dla Agi za cudowną gościnę:lol: :loveu:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To uzupełniam i zdjęcia i wyniki (które mam)
Zdjęcia od: Pawła (Brata), Roberta (od Anzu), Asi+Marka (od Hoshi:-)) no i ode mnie:oops:
MŁODZIEŻ Psy:
Akebono Tomodachi (15 m-cy) dosk. Zw.Mł.

Posted

a to powyżej to BIS Junior V grupy.Wybierał sędzia Kazimierski,który rozszerza swoje uprawnienia na V grupę.Do żadnego psa nie podchodził "odgórnie",wyciągał rękę w ten sposób,aby pies mógł powąchać jego dłoń.Przy Babie zrobił wyjątek:podszedł i pogłaskał ją z góry,po głowie,przeciągnął ręka po całym grzbiecie/musiał znać dobrze wzorzec:evil_lol: ,bo normalna shiba sobie na takie coś nie pozwoli,albo da noge albo użre:evil_lol: / ,Baba na te poufałości tylko zezowała,nie mogła sie ruszyć,bo stać kazali,ale z chęcia by sie przywitała i pomachała łapkami,jak ma w zwyczaju:lol: .
Kuniec moich fotencji/no może nie moich,bo przeważnie fociła Martyna/;) :lol:

Posted

SASHIMI Sfora z Krasnego Boru - bdb (9 m-cy) tego pieska chyba jedynego, sędzina baaardzo ostro potraktowała

Pośrednia Psy:
Akita u Izis UMON- dosk. Lok. I

MARMUR Puchate Kreple- dosk. lok.II od Patrycji:multi:

Otwarta Psy:
Akita u Izis Utsukushi- dosk. lok.I
TOSHI GORO Dogutti - dosk.lok.II:multi: (coby nie powielać zdjęć,,, w doborowym towarzystwie "przyjaciółki";) )

zaraz dalej będzie...

Posted

[quote name='abigail']SASHIMI Sfora z Krasnego Boru - bdb (9 m-cy) tego pieska chyba jedynego, sędzina baaardzo ostro potraktowała

hmm a czemu bdb>???po kim on w ogole jest?

Posted

Klasa Szamponów psy:
CZENAJ Roal- Lok.I,dosk.,NPwR,CACIB (ku wzburzeniu co poniektórych....:razz: )

AMAI Bakira- Lok.II,dosk (tak jak i parę innych piesków należał chyba tego dnia do grona tych co w takim upale nie zamierzali się przemęczać! Ale chyba Krzysiek mu wybaczy!?)

ale dynamiczne!

Posted

Matagi napisał(a):
A w ogóle to on jest po Gingerze i Akatorze Porażyniance;) :lol:

a odp na pierwsze pytanie??dlaczego bdb??mi się osobiście o wiele bardziej podoba od tego pręgusa który dostał zw.mł. <przynajmniej patrząc na te zdjecia>

Posted

I jeszcze porównanie szamponów

Porównanie o CACIBA psów:
Od lewej:
Błękitno pręgowany z białymi znaczeniami UMON,
w środku ZWYCIĘZCA CZESIEK (z domu...),
Piaskowy z białymi znaczeniami UTSUKUSHI

Posted

[quote name='abigail']I jeszcze porównanie szamponów

Porównanie o CACIBA psów:
Od lewej:
Błękitno pręgowany z białymi znaczeniami UMON,
w środku ZWYCIĘZCA CZESIEK (z domu...),
Piaskowy z białymi znaczeniami UTSUKUSHI

Hiiii hiiiii,:evil_lol: :laugh2_2: :ylsuper: ,nie mogłam się powstrzymać!:evil_lol:

Posted

No to teraz dziewczyny:lol:
Szczenięta:
AKISHINIA Tamura - lok.I, wyb.obiec.Best Puppy:multi: (tu biegnie ze starszą córcią Dariusza-hodowcy i właściciela) w tle Martyna trzaska foty...

Młodzież:
Akita u Izis YOKO - lok. I. dosk. (tyt.? chyba! ale finalnie wygrał pies)

Akegata Halne wzgórze- lok.II, dosk.

KONNICHI_WA Halne Wzgórze, lok.III, dosk.(biegnie na pierwszyn planie a za nią Yoko)

Tycon EMI Go - lok. IV, oc.? (z Panią w błękitach)

ARI Tomodachi- lok. V, oc. ? (siostra psa z młodzieży, Zw. Mł)

No i biegania, porównania (ludzie i psy się prawie uprażyli na tym słłonku!)

Posted

Idę sobie spać!:lol: Musze jutro wstać o 7.30:angryy: :angryy: :angryy: .Nie będe patrzała co tu Aga jeszcze wetknie ,albo napisze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,bo powinnam sie wyciszyć ,a nie chachać sie /sen z tego nie przychodzi jakos mnie:cool3: /.
Hiiii hiiiiii,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Abigail!:lol: Rozpoznałaś kwiatka ,którego Ci tu,na DGM,ofiarowałam?:lol: ;)

Posted

Pośrednia dziewczyny:
BADZI Bieżynaki (Po Goku i ROAL-owej suczce, pewnie ze skojarzenia z P'Koshu-stąd pewnie taki pigment tej suczki)Lok. I, CWC, Res. CACIB
przed wejściem na ring powiedziałam Panu Maciejowi że boję się jego jako konkurencji... tym razem mi się upiekło- gratulowałam mu serdecznie!!! Szczecin górą!!!:multi:

Kl.otwarta
Akatora Porażynianka (mamusia SASHIMI) dosk., lok.I, CWC - ukończyła Championa Polski po dzieciach!!!!! Gratulacje!:multi: zdjęcie mam takie sobie... Lila miała lepsze!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...