GR Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Gratuluje Halniaczki, ale wracajac do ringow krajowych to zawiadamiam, ze w Szczecinie CZESIEK zdobyl CACI'a, INAZUMA CACIB'a i BOB'a, a TOSIEK ocene doskonala i tym samym uzyskal uprawnienia hodowlane. Natomiast INAZUMA of Amayadori Ken zakonczyla droge do Interchampionatu, bo CZESIEK uczynil to deczko wczesniej :laola:
Agappe Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Agniesszka gratulacje dla Ciebie i Izumki!!! :))):multi: :multi: :multi: a ono stawka w szcecinie: Akita, pies, młodzieży - SASHIMI Sfora z Kronnego Boru Rajner Magdalena, Świnoujście Akita, pies, młodzieży - AKEBONO Tomodachi Broda Piotr, Police Akita, pies, pośrednia - MARMUR Puchate Kreple Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) UMON Kamiński Marek, Gdańsk Akita, pies, otwarta - TOSHI GORO Dogutti Maćkowska Agnieszka, Pilchowo Akita, pies, otwarta - Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI Sikora Jan, Lubomierz Akita, pies, championów - AMAI Bakira Gierczak Krzysztof, Żary Akita, pies, championów - CZANAJ Roal Plaza Tomasz, Krzymów Akita, suka, szczeniąt - AKISHINA TAMURA Pawlikowski Dariusz, Szczecin Akita, suka, młodzieży - ARI Tomodachi Hoppe Anita, Niemcz Akita, suka, młodzieży - Tycon EMI GO Bach-Żelewska Izyda, Gdańsk Akita, suka, młodzieży - KONNICHI-WA Halne Wzgórze Pasowska Sylwia, Częstochowa Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) YOKO Andrzejewska Paulina, Warszawa Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, pośrednia - BADZI Bieżynaki Lisowski Maciej, Szczecin Akita, suka, otwarta - SHIRA TORI Eskimo River Kaczmarski Sławomir, Żółkiewka Akita, suka, otwarta - HASHIRA Tamura Mazur Jadwiga, Pilachowo-Tanowo Akita, suka, otwarta - AKATORA Porażynianka Rajner Magdalena, Świnoujście Akita, suka, championów - INAZUMA OF AMAYADORI KEN Maćkowska Agnieszka, Pilchowo Akita, suka, championów - BU Yamamoto Durski Krzysztof, Łódź
GR Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ódź[quote name='Agappe']Agniesszka gratulacje dla Ciebie i Izumki!!! :))):multi: :multi: :multi: a ono stawka w szcecinie: Akita, pies, młodzieży - SASHIMI Sfora z Kronnego Boru Rajner Magdalena, Świnoujście lokata II bdb Akita, pies, młodzieży - AKEBONO Tomodachi Broda Piotr, Police lokata I Akita, pies, pośrednia - MARMUR Puchate Kreple Lewandowski Mariusz, Gdynia lokata II Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) UMON Kamiński Marek, Gdańsk lokata I Akita, pies, otwarta - TOSHI GORO Dogutti Maćkowska Agnieszka, Pilchowo doskonala, lokata II Akita, pies, otwarta - Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI Sikora Jan, Lubomierz lokata I , doskonala lokata I CWC Akita, pies, championów - AMAI Bakira Gierczak Krzysztof, Żary lokata II Akita, pies, championów - CZANAJ Roal Plaza Tomasz, Krzymów lokata I CACIB Akita, suka, szczeniąt - AKISHINA TAMURA Pawlikowski Dariusz, Szczecin Akita, suka, młodzieży - ARI Tomodachi Hoppe Anita, Niemcz Akita, suka, młodzieży - Tycon EMI GO Bach-Żelewska Izyda, Gdańsk lokata IV Akita, suka, młodzieży - KONNICHI-WA Halne Wzgórze Pasowska Sylwia, Częstochowa Akita, suka, młodzieży - Akita u Izis (FCI) YOKO Andrzejewska Paulina, Warszawa lokata I Zwyc.Ml. Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Lewandowska Patrycja, Gdynia lokata II ? Akita, suka, pośrednia - BADZI Bieżynaki Lisowski Maciej, Szczecin Akita, suka, otwarta - SHIRA TORI Eskimo River Kaczmarski Sławomir, Żółkiewka Akita, suka, otwarta - HASHIRA Tamura Mazur Jadwiga, Pilachowo-Tanowo Akita, suka, otwarta - AKATORA Porażynianka Rajner Magdalena, Świnoujście doskonala, lokata I CWC Akita, suka, championów - INAZUMA OF AMAYADORI KEN Maćkowska Agnieszka, Pilchowo CACIB, BOB Akita, suka, championów - BU Yamamoto Durski Krzysztof, -------------
GR Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ale dokladniejsze dane wlacznie z fotorelacja beda wieczorkiem
Akitka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Daria: zawsze mi się wydawało, że Czenaj... Ale już sama nie wiem. Na metryce moja Ambra ma, że Czenaj, ale z kolei jak hodowczyni pokazywała mi różne dyplomy to na kserze jakiegoś dokumentu Czenaja (chyba championat Litwy) było Czanaj. :] Gratki dla zwycięzców w Szczecinie! :)
Agappe Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Akitka napisał(a):Daria: zawsze mi się wydawało, że Czenaj... Ale już sama nie wiem. Na metryce moja Ambra ma, że Czenaj, ale z kolei jak hodowczyni pokazywała mi różne dyplomy to na kserze jakiegoś dokumentu Czenaja (chyba championat Litwy) było Czanaj. :] Gratki dla zwycięzców w Szczecinie! :) własnie chciałam sprawdzić na ich stronie, ale niestety nie działa.. czy ktoś inny jest w stanie powiedziec jak sie Czesiek nazywa?
Matagi Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Agappe napisał(a):własnie chciałam sprawdzić na ich stronie, ale niestety nie działa.. czy ktoś inny jest w stanie powiedziec jak sie Czesiek nazywa? Czesterowi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dano na imię CZENAJ.!:lol: A BABA DOSTAŁA DZISIAJ ZWYCIĘSTWO MŁODZIEŻY!!!!!
Asiaczek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Matagi - a dlaczego tak "cienko" o tym Zwycięstwie piszesz, co? Pzdr.
Asiunia02 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Matagi napisał(a):Czesterowi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dano na imię CZENAJ.!:lol: A BABA DOSTAŁA DZISIAJ ZWYCIĘSTWO MŁODZIEŻY!!!!! Bo to wszystko wina jego Pana który gryzmoli :)
NATA123 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witam! Mam pytanie.....jak rozumieć słowo -eksterier i co oznacza określenie suczy pies?.....jestem początkującym akiciarzem więc wielu rzeczy jeszcze nie wiem ,pieska wystawiłam właściwie tylko raz na próbę ....doświadczenia:shake:
Kasia_i_Łukasz Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Agnieszka, ogromne gratulacje dla Ciebie i ślicznej Inazumki!! :klacz:
Daisunia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Matagi żyjesz po wystawie w Szczecinie ?? ;) a twoja obronna shiba ? :lol: no i zdjecia Baby z ringu : portret :loveu: i portret II ps. zobaczcie jaka sędzina "obwieszona" złotem :lol: :lol: :lol: emocje opadly... pora na odpoczynek... Pozdr. i bardzo sie ciesze ze poznalam wreszcie matagi ;))) :multi:
Matagi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Daisunia']Matagi żyjesz po wystawie w Szczecinie ?? ;) a twoja obronna shiba ? :lol: no i zdjecia Baby z ringu : portret :loveu: i portret II ps. zobaczcie jaka sędzina "obwieszona" złotem :lol: :lol: :lol: emocje opadly... pora na odpoczynek... Pozdr. i bardzo sie ciesze ze poznalam wreszcie matagi ;))) :multi: A żyję,żyję!:lol: Dzis rano wróciółam do Bialegostoku po 12-to godzinnej podróży pociągiem:lol: .Ja również sie ciesze,że poznałam Ciebie i Ewelinę!:loveu: :multi: Szkoda,że dłużej nie pogadałyśmy,obrociłam sie gapiąc sie na cos tam,a Was juz nie było...:shake: Nastepnym razem prosze mi nie uciekać!:mad: ;) Super zdjątka!!!:lol: :multi: A Baba nie obronna,bardziej zaczepna /jak granat:evil_lol: :diabloti: /.Dziękujem za fotencje!!!:lol: :multi:
Matagi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Asiaczek']Matagi - a dlaczego tak "cienko" o tym Zwycięstwie piszesz, co? Pzdr. Bo......ja.....taka......skromna....:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: A ....cieszem sie bardzo z tego ZW.MŁ!!!!:loveu: :multi:
Matagi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Zapomniałam!:fotki ze Szczecina będą jutro ,dzisiaj odpoczywam,jutro też będe odpoczywać,ale "przysposabiam " Martynę do obrabiania i wklejania zdjęć,więc będa jutro!O!;) :lol:
Daisunia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :lol: cieszę sie ze zdjęcia się podobają ;))) okej okej nastepnym razem postoimy dluzej ;)) Pozdrowionka
Asiaczek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Matagi napisał(a):Bo......ja.....taka......skromna....:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: A ....cieszem sie bardzo z tego ZW.MŁ!!!!:loveu: :multi: Oooo, teraz już lepiej! Całuski. pzdr.
abigail Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Daisunia']:lol: cieszę sie ze zdjęcia się podobają ;))) okej okej nastepnym razem postoimy dluzej ;)) Pozdrowionka Nooo tak!!! A jak zapytałam Matagi o Ciebie to rzekła że gdzieś poleciałaś!!! Smutno że wciąż się nie poznałyśmy!:-( Dzięki wszystkim za gratki!!! Baaaardzo się z wystawy cieszymy i jesteśmy dumni z naszych piesków! Z wielu innych zaprzyjaźnionych również!!!! ... a tak baliśmy się Pani sędziny.... Ledwo żyję bo od rana dopiero co mogę usiąść, ale z wielką przyjemnością powklejam parę zdjęć .... z czterech aparatów!!! zaprzyjaźnionych i świeżo na wystawie zaprzyjaźnionych! Tylko jestem w trakcie ich segregacji i weryfikacji.... :-o ale zabrzmiało! Matagi- cieszę się że przeżyłyście podróż, dziewczyny!
weihaiwej Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='abigail']Ledwo żyję bo od rana dopiero co mogę usiąść, ale z wielką przyjemnością powklejam parę zdjęć .... Abigail, gdzie te zdjęcia?!:mad: ;) Wchodzę na wytęsknioną dogomanię pewna, że od wczoraj to już NA PEWNO są... a tu... chyba jednak zmogło Cię zmęczenie :eviltong: Pamiętaj, że my tu czekamy :):):)
Daisunia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='abigail']Nooo tak!!! A jak zapytałam Matagi o Ciebie to rzekła że gdzieś poleciałaś!!! Smutno że wciąż się nie poznałyśmy!:-( [quote] :-( mam nadzieje ze nadrobimy w koszalinie w ktorym zamierzam sie pojawic rowniez jako fotograf ;)
abigail Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='weihaiwej']Abigail, gdzie te zdjęcia?!:mad: ;) Wchodzę na wytęsknioną dogomanię pewna, że od wczoraj to już NA PEWNO są... a tu... chyba jednak zmogło Cię zmęczenie :eviltong: Pamiętaj, że my tu czekamy :):):) sorry za 0bietnice... puste, ale "walczę" ze służbą zdrowia... od dwóch dni....jak tak dalej pójdzie to ich pogryzę:angryy: może pokażą mnie w telewizjii...hi,hi;) zaraz wkleję zdjęcia w ramach odstresowania i zrobienia sobie jakiejś przyjemności!!!:placz:
weihaiwej Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Nam też sprawisz przyjemność, więc i Twoja przyjemność będzie większa:) :D Powodzenia w tej nierównej walce!
Agappe Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Lila.. Gratulacje dla Ciebie, Martyny i BABY !!!!!! :))):multi: :multi: mogłabym jeszcze prosić o uzupełnienie wyników ze Szczecina?? Międzynarodowa wystawa w Szczecinie - 17-18.06.2006, sędzia Martha Heine (D) psy - kl.młodzieży wynik AKEBONO Tomadachi oc.???, lokata I SASHIMI Sfora z Kronnego Boru oc.bardzo dobra, lokata II. psy - kl.pośrednia wynik MARMUR Puchate Kreple oc.doskonała, med.srebrny, lokata II Akita u Izis UMON oc.doskonała, med.złoty, lokata I, ??? psy - kl.otwarta wynik TOSHI GORO Dogutti oc.doskonała, med.srebrny, lokata II Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC psy - kl.championów wynik AMAI Bakira oc.???, lokata II CZANAJ Roal oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, CACIB, NPwR suki - kl.szczeniąt wynik AKISHINA Tamura ??? suki - kl.młodzieży wynik AKEGATA Halne Wzgórze oc.doskonała, med.srebrny, lokata II ARI Tomadachi ??? Tycon EMI GO oc.???, lokata IV KONICHIWA Halne Wzgórze ??? Akita u Izis (FCI) YOKO oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł. suki - kl.pośrednia wynik BADŻI Bieżynaki ??? suki - kl.otwarta wynik AKATORA Porażynianka oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC HASHIRA TAMURA ?? SHIRA TORI Eskimo River ?? suki - kl.championów wynik BU Yamamoto nieobecna INAZUMA of Amayadori Ken oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NSwR, CACIB, Zw.Rasy
Matagi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Daria!:lol: Dzieki za gratki!:loveu: :lol: Wyniki to może Aga uzupełni,bo ja jakoś tak nie bardzo zwracałam uwagę:oops: Troszke będzie widac na zdjęciach,tzn.lokaty,ale ocen ja nie znaju:shake: . Zaraz wstawie kilka zdjęć,ale nie będa to zdjęcia z ringu;) ,bo w Szczecinie było ....BAAARDZO,BAAAARDZO ROZRYWKOWO:evil_lol: ;) jeszcze dzień przed wystawą:evil_lol: ;) ,jak równiez i po wystawie.....;) :evil_lol:
Recommended Posts