GR Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 GR napisał(a):Czerwona suczka, roczna, Kajitsu No OKASHI GO, zarejestrowana w Oddziale lubelskim jest po bardzo utytuowanych rodzicach. i poprzez ojca Higashi No DENSETU GO jest spokrewniona z hodowla Yamamoto, natomiast ze strony matki jest wnuczka KAKASUI Go ( Kajitsu No FUJIKO GO ). Jest to juz drugi import z Wloch do Polski , ( 2 x suczki ) Ta pregowana mordka to finska champ. YUKIGUNI NO Shimobashira Go, bedaca corka Akasta's SACHI'KO
Asiaczek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Gorące gratulacje dla Halniaczków - już składałam. A chciałam wam zwrócić uwagę, na samoyedy; hodowla Chatanga też poszła jak burza i sporo zgarnęła. Brawo dla Ani! Pzdr.
NATA123 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Witam ponownie!Toruń się kłania,uzupełniam informacje o moim piesku:evil_lol: Rodzicami getsu są ojciec Rengoku de la Vallee des Dragons Sacres matka:Ariet Biba zKrasnej Dedinky a oto mój "LOL":roll: Pozdrawiam!
Matagi Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Asiunia02 napisał(a):Na rozkaz Matagi zaczynam komentowac :) A wiec tak: Bedzie ciekawie na światówce :) Mamy naprawde super psiaki :) Ale jak znam zycie to Włosi i Francuzi tez pokaza na co ich stac. Asayake sie zmieniła, ale nadal jest fajna :) A co z Warszawa ?? Wybiera sie ktos??? Ja bede w Warszawie,ale tylko z Babą!:lol: Akity zostaja w domku!;)
sylwekw Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja też przyjde na wystawę w Warszawie ale tylko jako obserwator.
Kasia_i_Łukasz Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 OGROMNE, OGROMNIASTE GRATULACJE DLA HALNIACZKÓW!!!:klacz: [SIZE=2]Przede wszystkim dziękujemy mojemu ulubieńcowi Inochi'emu, że sprawił nam taki ładny prezent w tym najważniejszym i najpiękniejszym dla nas dniu [SIZE=1](10 czerwca stanęliśmy na ślubnym kobiercu) :loveu: a Agatce dziękujemy, że nam o tym doniosła ;) Gratulacje również dla Kasi, Wojtka i ślicznej Kitsu :p
donya Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Kasia & Łukasz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :laola:
Kasia_i_Łukasz Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='donya']Kasia & Łukasz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :laola: Ślicznie dziękuję w imieniu swoim i męża :lol:
Akitka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Chciałabym przedstawić akitowemu światu kruszynkę, która wczoraj przekroczyła próg mojego domu... Ku mojemu zaskoczeniu zabrana od mamusi i rodzeństwa nawet ani razu nie zapiszczała, a wręcz zachowuje się jakby nie tęskniła. Jest bardzo rezolutna... Wkroczyła do domu dziarskim krokiem i jakby od razu się zaadaptowała do nowego miejsca. Oto moja kruszynka: TAYA Kagawa (ur. 18.04.06. matka: BASHI Roal, ojciec: CZENAJ Roal) po domowemu zwana Ambrą. ;)
Matagi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!:klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola: :laola:
NATA123 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witam cię!!:multi: Ja też mam Akitkę,ma już rok,ale chyba mamy z tej samej hodowli,mój Lolek nazywa się Getsu Youbi Roal .......przywiozłaś z Konina?:cool3:
weihaiwej Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Akitka']Chciałabym przedstawić akitowemu światu kruszynkę, która wczoraj przekroczyła próg mojego domu... Ku mojemu zaskoczeniu zabrana od mamusi i rodzeństwa nawet ani razu nie zapiszczała, a wręcz zachowuje się jakby nie tęskniła. Jest bardzo rezolutna... Wkroczyła do domu dziarskim krokiem i jakby od razu się zaadaptowała do nowego miejsca. Oto moja kruszynka: TAYA Kagawa (ur. 18.04.06. matka: BASHI Roal, ojciec: CZENAJ Roal) po domowemu zwana Ambrą. ;) Akitka, gratuluję Ci Ambry! I życzę dużo radości z małą akitą. Niestety, nie widać zdjęć, które wkleiłaś, może spróbujesz jeszcze raz? Bardzo chcemy zobaczyć malutką :D
Kasia_i_Łukasz Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witamy serdecznie Kasię i jej Ambrę :lol: Niestety u mnie nie wyświetlają się zdjęcia Twojej kruszynki :lookarou: Lilu, bardzo dziękujemy za życzenia :kiss_2:
NATA123 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Wszelkiej pomyślności!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: życzy "piernikowy Gród"
Kasia_i_Łukasz Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='weihaiwej']Kasia i Łukasz Serdeczne i gorące gratulacje! Agatko, jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy :calus:
Kasia_i_Łukasz Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Kasi i Januszowi, również przesyłamy uściski :lol:
Akitka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Zdjęcia już poprawiłam. :) Teraz się wyświetlają... :) (chyba) Kasia i Łukasz: przyłączam się do życzeń... dużo szczęścia przede wszystkim wam życzę! :) Nata123 - rodzice mojej Ambry są z hodowli Roal z Konina. Ja Małą przywiozłam z Łodzi, gdzie mieszka jej mamusia. Tatuś jest dalej w hodowli w Koninie. :) Także nasze akity są w pewien sposób spokrewnione...
weihaiwej Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Teraz już pięknie widać zdjęcia :D Śliczna kruszyna! Ciesz się maleństwem, bo to tak szybko mija, niewiarygodnie :) I potem wyrasta dumna akita, najwspanialsza na świecie :)
NATA123 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :multi: super!!!CZENAJA miałam okazję poznać osobiście :lol: kiedy jechaliśmy po raz pierwszy wybrać naszą pocięchę,Czenaj to piękny pies, ja natomiast pieska mam po Rengoku i mamusi Ariet również z tej hodowli. Wieczorkiem postaram się przesłac zdjęcia.. Pozdrawiam i niech się dobrze chowa:cool3:
Akitka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Nata123: Ojcem Bashi (matki) z kolei był Rengoku. :) Cieszę się niezmiernie małą kruszyną... Obecnie Ambra śpi, więc mam chwilę dla siebie. :)
Agappe Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Akitka']Nata123: Ojcem Bashi (matki) z kolei był Rengoku. :) Cieszę się niezmiernie małą kruszyną... Obecnie Ambra śpi, więc mam chwilę dla siebie. :) Witam serdecznie nowych akitomaniaków!! :))) hehe, to że jakiś polski pies ma za przodka Goku to raczej nie jest dziwne.. wydaje mi sie, że on jak na razie "spłodził" najwiecej dzieci ;) [SIZE="5"]KASIA i ŁUKASZ OGROOOMNE GRATULACJE I POWODZENIA!!! :)
NATA123 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :mdrmed: Goku suuuuper facet!!! No to zrobiło się rodzinnie:lol: śliczna ta twoja sunia,mój to już w sumie duży chłopak,ale serce ma lwie,on kocha wszystkich:-D
Akitka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Czy wasze akitki też tak sypiają / spały? Pozycja na żabę: :lol: A tu już normalnie...
Recommended Posts