Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gorzów Wlk PSY-OTWARTA 438 CZANDOR Porażynianka 439 TOSHI GORO Dogutti SUKI-MŁODZIEŻ 440 BADZI Bieżynaki 441 CAMA z Doliny Wiązów SUKI-OTWARTA 442 HASHIRA Tamura
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wstaw Płock,ja znaleźć nie mogę,wiem,że był gdzies tutaj,ale nie wiem gdzie!Trochę wiem o Płocku...;)
Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Krajowa wystawa w Płocku - 04.06.2006, Paweł Szemraj (PL) psy - kl.otwarta wynik AKAI Bieżynaki AKITO Testosteron CZANDOR Porażynianka suki - kl.szczeniąt wynik AGOTHIKA FINIGAN DE GABRITO błąd???akita amerykańska??? suki - kl.młodzieży wynik ATSUMI Tajgeta suki - kl.pośrednia wynik REN'AI SABI Halne Wzgórze suki - kl.otwarta wynik LIKA Żelazny Jar LUNA Żelazny Jar
Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Matagi napisał(a):Wstaw Płock,ja znaleźć nie mogę,wiem,że był gdzies tutaj,ale nie wiem gdzie!Trochę wiem o Płocku...;) no wiec???
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Krajowa wystawa w Płocku - 04.06.2006, Paweł Szemraj (PL) psy - kl.otwarta wynik AKAI Bieżynaki -I dosk,CWC,NPWR,BOB AKITO Testosteron CZANDOR Porażynianka suki - kl.szczeniąt wynik AGOTHIKA FINIGAN DE GABRITO błąd???akita amerykańska??? suki - kl.młodzieży wynik ATSUMI Tajgeta -I dosk suki - kl.pośrednia wynik REN'AI SABI Halne Wzgórze -Bdb suki - kl.otwarta wynik LIKA Żelazny Jar LUNA Żelazny Jar albo Lika albo Luna dostała doskonałą i CWC+NSWR Moim zdaniem troche "dziwne":p to sędziowanie.Atsumi startująca w młodziezy nie dostała ZW.MŁ.,poniewaz :"za młodzieżowa":crazyeye: jest!!!:angryy: Śmieszne to dla mnie,tym bardziej,że ta suczka,która miała ciut więcej niz 9 miesięcy została Młodziezowym Zwycięzcą Klubu w Nowym Dworze w lutym,a w maju wygrała klase młodzieży w Łodzi!!!:razz: Ocena REN`AI SABI Halne Wzgórze jest dla mnie ...dziwna:crazyeye: !Może była za gruba,ale Bdb?:roll: Zwycięzcy Rasy nie widziałam na żywo,więc nic gadac nie będę,ale za to DOKŁADNIE sobie obejrzałam obie suki z Żelaznego Jaru,biegały na wiosennej w NDM.Jedna z nich dostała CWC dzisiaj,a Renai bdb:crazyeye: :mad: Gdzies mam foty panienek z Żelaznego,wstawie je ku pamięci za moment. Reszte wyników powinnam mieć ciut później.
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Agappe napisał(a):no wiec??? w sklepie byłam!:p A ta akita amerykańska wetknięta pomiędzy japończyki to ten cudowny maluch z klubówki!;) :lol:
Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Matagi napisał(a):w sklepie byłam!:p A ta akita amerykańska wetknięta pomiędzy japończyki to ten cudowny maluch z klubówki!;) :lol: a to nie był piesek??? jakoś mi sie wydawało, że to mały facecik? co do AKAIa to ja go widziałam w Legionowie w grudniu.. mi sie ogólnie podobał, dostał CWC <BOBa Bimbo wziął>.. tylko miałam jakieś jedno duże ale.. juz nie pamietam czy to były kąty, czy ruch czy agresja..
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Już wiem,która wygrała w Płocku/Daria sprawdź w swoich wynikach z NDM,dowiesz sie która to/: To jest zwyciężczyni z Płocka,NSWR,CWC,lok.I http://img409.imageshack.us/img409/545/ssa402476uq.jpg a to jest jej miotowa siostra....czyżby miała szczenięta,bo jakos tak jej cycuchy wyglądają....???? Wiecie co....;) jeszcze jeden wniosek z wystawy międzynarodowej,przyznany przez naszych wspaniałych sedziów i bedziemy mieli nową championke Pl z Żelaznego Jaru....:razz: :p
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Akita amerykańska była suczka na 100%!!!!Na klubowej szła w babykach!;) :lol:
Daisunia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 kilka Akitek z Gorzowa : a ten piesio dostal dosk. miejsce 1 CWC reszta jutro bo jestem calkowicie padnieta ps. wieści z BOG V : 3 malamut ( z huk amarok rodzinka mojej suni) 2.chow chow i 1. pomeranian
Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 LEgionowo: suki - kl.otwarta wynik LIKA Żelazny Jar oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NSwR, Zw.Rasy LUNA Żelazny Jar oc.bardzo dobra, lokata II SHITA TORI Eskimo River nieobecna a nie wiesz co ta druga dostała??? cóż troche przykre takie sędziowanie..
Daisunia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 druga dostala 2 miejsce ( ale to chyba psy z reszta sama nie wiem)
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Agappe napisał(a):LEgionowo: suki - kl.otwarta wynik LIKA Żelazny Jar oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NSwR, Zw.Rasy LUNA Żelazny Jar oc.bardzo dobra, lokata II SHITA TORI Eskimo River nieobecna a nie wiesz co ta druga dostała??? cóż troche przykre takie sędziowanie..~ Jeszcze nie wiem,co druga dostała,ale powinnam wiedzieć,no i może troche fotek dostanę!;) A takie sędziowanie to nie przykre,to ŻENADA DO KWADRATU!:p
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gorzów Wlk PSY-OTWARTA 438 CZANDOR Porażynianka -I dosk,CWC,NPWR,BOB 439 TOSHI GORO Dogutti - II dosk SUKI-MŁODZIEŻ 440 BADZI Bieżynaki 441 CAMA z Doliny Wiązów SUKI-OTWARTA 442 HASHIRA Tamura __________________ Resztę wyników wstawi Aga ,może i foteczki jakie będą...;) :lol: Agnieszko!gratki za doskonałą !:multi: :loveu:
weihaiwej Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja mam szczątkowe wyniki z Wałbrzycha: INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze dosk. I, Zw. Mł., Best Junnior, BOB ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze IRU Halne Wzgórze nb KAMI Halne Wzgórze dosk. I, Zw.Mł. SARA z Grodzkiego Zakątka
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='weihaiwej']Ja mam szczątkowe wyniki z Wałbrzycha: INOCHI O-KAKERU Halne Wzgórze dosk. I, Zw. Mł., Best Junnior, BOB ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze IRU Halne Wzgórze nb KAMI Halne Wzgórze dosk. I, Zw.Mł. Ooooo,a dlaczego nie było IRU?:shake: Gratulacje dla Halnego!!!!:multi: :lol: :multi: :lol:
Daisunia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Matagi']Gorzów Wlk PSY-OTWARTA 438 CZANDOR Porażynianka -I dosk,CWC,NPWR,BOB 439 TOSHI GORO Dogutti - II dosk SUKI-MŁODZIEŻ 440 BADZI Bieżynaki 441 CAMA z Doliny Wiązów SUKI-OTWARTA 442 HASHIRA Tamura __________________ Resztę wyników wstawi Aga ,może i foteczki jakie będą...;) :lol: Agnieszko!gratki za doskonałą !:multi: :loveu: Matagi ja wstawilam kilka zdjec :lol:
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Daisunia napisał(a):Matagi ja wstawilam kilka zdjec :lol: Widziałam,widziałam!:lol: Dzięki i ...czekamy na więcej!:lol: :multi:
Daisunia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Matagi napisał(a):Widziałam,widziałam!:lol: Dzięki i ...czekamy na więcej!:lol: :multi: no juz myślalam ze ominelas moje zdjeca :lol: jutro wstawie na spokojnie od początku
weihaiwej Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Matagi']Ooooo,a dlaczego nie było IRU?:shake: Gratulacje dla Halnego!!!!:multi: :lol: :multi: :lol: Iru jest tragicznie wyliniała :shake: Do niedawna jeszcze wyglądała jak wielbłąd, teraz jak... akita gładkowłosa?;) Co prawda w ramach treningu i tak miałam pojechać, ale kiedy po słabo przespanej nocy (z powodu kota) otworzyłam oczy i wyjrzałam za okno... chęci mnie opuściły :evil_lol:
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 weihaiwej napisał(a):Iru jest tragicznie wyliniała :shake: Do niedawna jeszcze wyglądała jak wielbłąd, teraz jak... akita gładkowłosa?;) Co prawda w ramach treningu i tak miałam pojechać, ale kiedy po słabo przespanej nocy (z powodu kota) otworzyłam oczy i wyjrzałam za okno... chęci mnie opuściły :evil_lol: Ehhhh....tak to bywa z tymi futrzakami:lol: ,u mnie Ojosan łysieje i łysieje....chyba zostanie goła!:evil_lol:
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Fotki z Płocka: na pierwszym planie jest hokka od Iwony,ale nie wiem czy to Kiba czy Kai...:oops: :roll: ,w tle widać Atsumi Tajgeta/za bardzo młodzieżowa:p :angryy: / Pan sędzia z wielkim zainteresowaniem oglądał ogony,macał je od nasady po koniuszek centymetr po centymetrze,na zdjęciu widac,że ta sytuacja była niezbyt komfortowa dla Atsumi,zauważcie jak wysyła sygnały uspokajające/oblizywanie nosa/.Szkoda,ze sedzia mnijeszą uwagę zwracał na głowy....:p Atsumi w ruchu czekam na resztę fotencji,jak dotrą -wstawię:lol:
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dokładka;) : ELki z Żelaznego Jaru front NSWR czyli Lika Żelazny Jar Jak zauważyliście,na wystawie lało.Te dwa zdjęcia wklejam tutaj,choć sa nieakitowe,ale są :loveu: :loveu: :loveu: .Może ktos je skomentuje i podpisze?;) :lol: :lol: :lol: na zdjęciu widać może niedokładnie,ale w klatce jest dwójka maluchów i dwójka "psów morderców",jak je niektórzy:angryy: nazywają Jak na razie;) więcej zdjęc nie mam,ale kto wie....;) może cos jeszcze dostanę.....Wyniki zaraz uporządkuję.
Recommended Posts