weihaiwej Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='donya']A teraz słodko śpię prawie razem z tym dużym Rozpłynęłam się, sama słodycz! :loveu: :loveu: :loveu: A na wcześniejszych zdjęciach widać diabelski błysk w jej oku :evil_lol:
Behemot Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='donya'] Malutki niedźwiadek :loveu::loveu::loveu: Cudo, śliczności, kochaności!
Kasia_i_Łukasz Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='donya']Łobuzuję się od samego rana zabrałam Bimbkowi poduszkę weszłam pod Bimbonka zanim na mnie nakrzyczał donya, za sprawą Twoich fotek powróciły piękne wspomnienia :loveu: Bimbonek, przed Tobą teraz okres, w którym musisz wykazać się ogromną dawką cierpliwości :scared:Trzymaj się dzielnie kochany! :happy1:
Agappe Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudowna!!! już sie nie moge doczekać kiedy Was odwiedze!!
donya Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Agappe napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudowna!!! już sie nie moge doczekać kiedy Was odwiedze!! A zapraszam :lol: tylko przygotuj się na pogryzienia I stopnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agappe Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 założe hmm może jakiś kombinezon narciarski.. wystarczy? ;)
donya Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Agappe napisał(a):założe hmm może jakiś kombinezon narciarski.. wystarczy? ;) nooo, nie wiem, silna dziewczyna jest - wczoraj ciągała 5kg kartofli po podłodze - nie sprawiało to jej jakiegoś kłopotu :lol: :lol: :lol: :lol:
Asiunia02 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Donya: Wasza misia jest prześliczna. Taka słodziutka, że az ukochac ja sie chce :)
abigail Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='donya'] A'propos ugryzień- może ten Aniołek:loveu: to żarłacz (rudo-) biały????:cool3: Uważajcie na ząbki i kartofle! i pstrykajcie fotki! full fotek!!!!!!!!!!:multi: Czy Matagi Żyjąąąąąąą?????? Dzięki za "cenne" słowa!!! przegryzałam dwa dni i.... ugryzłam się w język, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki! Lila! Brat pyta o fajne forum szybowcowe bo już :placz: wariuje!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja pstrykam foty zwierzom, żabom... no i japońskim roślinkom, które po pięciu latach odwdzięczają nam się na wiosnę tak...! Tfu, żeby nie zapeszyć, bo chyba zaczynam wierzyć w ....urok....!:cool1:
Matagi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='abigail'][quote name='donya'] A'propos ugryzień- może ten Aniołek:loveu: to żarłacz (rudo-) biały????:cool3: Uważajcie na ząbki i kartofle! i pstrykajcie fotki! full fotek!!!!!!!!!!:multi: Czy Matagi Żyjąąąąąąą?????? Dzięki za "cenne" słowa!!! przegryzałam dwa dni i.... ugryzłam się w język, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki! Lila! Brat pyta o fajne forum szybowcowe bo już :placz: wariuje!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja pstrykam foty zwierzom, żabom... no i japońskim roślinkom, które po pięciu latach odwdzięczają nam się na wiosnę tak...! Tfu, żeby nie zapeszyć, bo chyba zaczynam wierzyć w ....urok....!:cool1: Żyją,żyją!:lol: :lol: Tylko czasu jakoś na dogomaniaczenie mało mają;) A to trawnik trzeba skosić,a to żywopłot przyciąć,łopuchy różniste zlikwidować też trzeba i czasu niet:shake: Hiiiihiiiii,"cenne słowa",mówisz....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiesz,niektorzy posiadają nietylko wielka wiedze hodowlaną ,ale rownież weterynaryjną!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O forum szybowcowym nie słyszałam,ale trochę jest tu,na DGM,podam później link do tematu/jest tam fajne kocie zdjęcie shiby na ..płocie:evil_lol: /
Matagi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Tu jest o shibach::lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13500
abigail Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Matagi']Tu jest o shibach::lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13500 dzięki, już poszłam za tropem, a tam znajomi... czy Ty Lila stary trawnik, czy nowy; czy stare żaby czy też nowe męczysz?????...... nasza Tekla jest chyba samotna:-( , a może to On- tylko by jadła i strzelała tym językiem! (karmienie ropuchy z patyka dżdżownicą jest tak emocjonujące że dzieci piszczą!) No nic! szykujemy się jutro na Gorzów, jakby słońce świeciło piknie to zdjęcia zrobimy!!!;)
Matagi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 abigail napisał(a):dzięki, już poszłam za tropem, a tam znajomi... czy Ty Lila stary trawnik, czy nowy; czy stare żaby czy też nowe męczysz?????...... nasza Tekla jest chyba samotna:-( , a może to On- tylko by jadła i strzelała tym językiem! (karmienie ropuchy z patyka dżdżownicą jest tak emocjonujące że dzieci piszczą!) No nic! szykujemy się jutro na Gorzów, jakby słońce świeciło piknie to zdjęcia zrobimy!!!;) Trawnik mam czteroletni.I byłby super,gdyby nie to,że za płotem przez 6 lat rosło sobie różne takie:angryy: i mnie sie to wżeniło do ogrodu:angryy: .Teraz jest tam budowa,guzik tam rośnie,ale to co wiatr i ptaszki przyniosło to kiełkuje u mnie:angryy: Żaby mam chyba przychodne,moje zielone wcięło jak Bolka trampki:-( Kijanek mam full,będą to chyba trawne,bo takie urzędowały w oczku. Qurczaki.....ropuch to ja jeszcze nie karmiłam....a może tak...foteczke jaką podeślesz...;) To mnie sie podoba,te karmienie,jak spotkam jaką taką,musze spróbować!!!:lol: Agnieszko!!!! Na pewno słonko bedzie Wam przyświecać!!!!:loveu: :lol: Juz sie fotek doczekac nie mogę!!!:multi: :multi: :multi: I jeszcze jedno: PARKUJ NA JAKIM BETONIE,ASFALCIE CZY CZYM INNYM,NIECH TO BĘDZIE UTWARDZONE!!!;)
Asiaczek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 GR napisał(a):Asiaczek dzieki :multi::multi: i dodatkowo 8 & ja, Ja również "dzięki". Pzdr.
Asiaczek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='donya']Łobuzuję się od samego rana zabrałam Bimbkowi poduszkę weszłam pod Bimbonka zanim na mnie nakrzyczał gryzę schody aby Bazyli nie myslał, że jego chcę zjeść no co, nie patrzę No, wreszcie! Rozumiem, że okna wymienione? Bimbonek nie zagryzł "fachowców"? No to super! I prosimy więcej zdjęć malutkiej. Rozkoszniaczek z niej! I od razu wie, kto ja "w razie co" obroni; Bimbo jest taaaaki duzy, a ja taaaaka malutka! Pzdr.
donya Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Asiaczek napisał(a):No, wreszcie! Rozumiem, że okna wymienione? Bimbonek nie zagryzł "fachowców"? No to super! Okna tak ale w poniedziałek nastepna grupa fachowców przychodzi - i zostaną trochę dłużej niż tydzień :shake:
Asiaczek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ło matko! To kiedy uwolnicie się od fachowców?! No i kiedy porobicie wspaniałą, długo oczekiwaną przez wszystkich, sesję zdjęciową malutkiej? Pzdr.
donya Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Asiaczek napisał(a):Ło matko! To kiedy uwolnicie się od fachowców?! No i kiedy porobicie wspaniałą, długo oczekiwaną przez wszystkich, sesję zdjęciową malutkiej? Pzdr. do końca lipca powinni skończyć :cool1: a sesja już była - przecież wstawiłam :p
Matagi Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='donya']do końca lipca powinni skończyć :cool1: a sesja już była - przecież wstawiłam :p MAŁO wstawiłaś!!!!!;) :lol: Dawaj dokładkę!!!!:lol: :lol: :lol:
Agappe Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 a ja widziałam więcej!!! :))):evil_lol: :evil_lol: i nawet widziałam Bimbka z wyszarpanym ogonkiem ;)
Asiunia02 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Chciałam Wam przedstawic nasza maluchy, ale to troche pozniej, a teraz jedna z córek naszego Akumy. Calineczka (takie ma imie) ma 6 tygodni, jest tak malutka, jak kiedyś Chikaka, ale najlepsze jest to, ze stoją jej uszka :) Jak shibka prawda???
Asiunia02 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A teraz zdjęcia naszych dzieci :) http://www.icpnet.pl/~palis/dogo/akita11.JPG
Agappe Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 może jakieś wiadomości z wystaw macie???? w końcu były/są dzisiaj 3 : Gorzów Wlk, Płock i Wałbrzych...
Recommended Posts