Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='donya']A teraz słodko śpię

prawie razem z tym dużym

Rozpłynęłam się, sama słodycz! :loveu: :loveu: :loveu: A na wcześniejszych zdjęciach widać diabelski błysk w jej oku :evil_lol:

Posted

[quote name='donya']Łobuzuję się od samego rana

zabrałam Bimbkowi poduszkę

weszłam pod Bimbonka zanim na mnie nakrzyczał

donya, za sprawą Twoich fotek powróciły piękne wspomnienia :loveu:
Bimbonek, przed Tobą teraz okres, w którym musisz wykazać się ogromną dawką cierpliwości :scared:Trzymaj się dzielnie kochany! :happy1:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
cudowna!!! już sie nie moge doczekać kiedy Was odwiedze!!

Posted

Agappe napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
cudowna!!! już sie nie moge doczekać kiedy Was odwiedze!!

A zapraszam :lol: tylko przygotuj się na pogryzienia I stopnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
założe hmm może jakiś kombinezon narciarski.. wystarczy? ;)

nooo, nie wiem, silna dziewczyna jest - wczoraj ciągała 5kg kartofli po podłodze - nie sprawiało to jej jakiegoś kłopotu :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='donya']
A'propos ugryzień- może ten Aniołek:loveu: to żarłacz (rudo-) biały????:cool3:
Uważajcie na ząbki i kartofle! i pstrykajcie fotki! full fotek!!!!!!!!!!:multi:

Czy Matagi Żyjąąąąąąą??????
Dzięki za "cenne" słowa!!! przegryzałam dwa dni i.... ugryzłam się w język, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki!
Lila! Brat pyta o fajne forum szybowcowe bo już :placz: wariuje!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ja pstrykam foty zwierzom, żabom... no i japońskim roślinkom, które po pięciu latach odwdzięczają nam się na wiosnę tak...! Tfu, żeby nie zapeszyć, bo chyba zaczynam wierzyć w ....urok....!:cool1:

Posted

[quote name='abigail'][quote name='donya']
A'propos ugryzień- może ten Aniołek:loveu: to żarłacz (rudo-) biały????:cool3:
Uważajcie na ząbki i kartofle! i pstrykajcie fotki! full fotek!!!!!!!!!!:multi:

Czy Matagi Żyjąąąąąąą??????
Dzięki za "cenne" słowa!!! przegryzałam dwa dni i.... ugryzłam się w język, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki!
Lila! Brat pyta o fajne forum szybowcowe bo już :placz: wariuje!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ja pstrykam foty zwierzom, żabom... no i japońskim roślinkom, które po pięciu latach odwdzięczają nam się na wiosnę tak...! Tfu, żeby nie zapeszyć, bo chyba zaczynam wierzyć w ....urok....!:cool1:

Żyją,żyją!:lol: :lol: Tylko czasu jakoś na dogomaniaczenie mało mają;) A to trawnik trzeba skosić,a to żywopłot przyciąć,łopuchy różniste zlikwidować też trzeba i czasu niet:shake:
Hiiiihiiiii,"cenne słowa",mówisz....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiesz,niektorzy posiadają nietylko wielka wiedze hodowlaną ,ale rownież weterynaryjną!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O forum szybowcowym nie słyszałam,ale trochę jest tu,na DGM,podam później link do tematu/jest tam fajne kocie zdjęcie shiby na ..płocie:evil_lol: /

Posted

[quote name='Matagi']Tu jest o shibach::lol:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13500
dzięki, już poszłam za tropem, a tam znajomi...
czy Ty Lila stary trawnik, czy nowy; czy stare żaby czy też nowe męczysz?????......
nasza Tekla jest chyba samotna:-( , a może to On- tylko by jadła i strzelała tym językiem! (karmienie ropuchy z patyka dżdżownicą jest tak emocjonujące że dzieci piszczą!) No nic! szykujemy się jutro na Gorzów, jakby słońce świeciło piknie to zdjęcia zrobimy!!!;)

Posted

abigail napisał(a):
dzięki, już poszłam za tropem, a tam znajomi...
czy Ty Lila stary trawnik, czy nowy; czy stare żaby czy też nowe męczysz?????......
nasza Tekla jest chyba samotna:-( , a może to On- tylko by jadła i strzelała tym językiem! (karmienie ropuchy z patyka dżdżownicą jest tak emocjonujące że dzieci piszczą!) No nic! szykujemy się jutro na Gorzów, jakby słońce świeciło piknie to zdjęcia zrobimy!!!;)

Trawnik mam czteroletni.I byłby super,gdyby nie to,że za płotem przez 6 lat rosło sobie różne takie:angryy: i mnie sie to wżeniło do ogrodu:angryy: .Teraz jest tam budowa,guzik tam rośnie,ale to co wiatr i ptaszki przyniosło to kiełkuje u mnie:angryy:
Żaby mam chyba przychodne,moje zielone wcięło jak Bolka trampki:-( Kijanek mam full,będą to chyba trawne,bo takie urzędowały w oczku.
Qurczaki.....ropuch to ja jeszcze nie karmiłam....a może tak...foteczke jaką podeślesz...;) To mnie sie podoba,te karmienie,jak spotkam jaką taką,musze spróbować!!!:lol:
Agnieszko!!!! Na pewno słonko bedzie Wam przyświecać!!!!:loveu: :lol: Juz sie fotek doczekac nie mogę!!!:multi: :multi: :multi:
I jeszcze jedno: PARKUJ NA JAKIM BETONIE,ASFALCIE CZY CZYM INNYM,NIECH TO BĘDZIE UTWARDZONE!!!;)

Posted

[quote name='donya']Łobuzuję się od samego rana

zabrałam Bimbkowi poduszkę

weszłam pod Bimbonka zanim na mnie nakrzyczał

gryzę schody aby Bazyli nie myslał, że jego chcę zjeść

no co, nie patrzę

No, wreszcie!
Rozumiem, że okna wymienione? Bimbonek nie zagryzł "fachowców"? No to super!
I prosimy więcej zdjęć malutkiej. Rozkoszniaczek z niej! I od razu wie, kto ja "w razie co" obroni; Bimbo jest taaaaki duzy, a ja taaaaka malutka!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, wreszcie!
Rozumiem, że okna wymienione? Bimbonek nie zagryzł "fachowców"? No to super!

Okna tak ale w poniedziałek nastepna grupa fachowców przychodzi - i zostaną trochę dłużej niż tydzień :shake:

Posted

Ło matko! To kiedy uwolnicie się od fachowców?! No i kiedy porobicie wspaniałą, długo oczekiwaną przez wszystkich, sesję zdjęciową malutkiej?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ło matko! To kiedy uwolnicie się od fachowców?! No i kiedy porobicie wspaniałą, długo oczekiwaną przez wszystkich, sesję zdjęciową malutkiej?
Pzdr.

do końca lipca powinni skończyć :cool1:
a sesja już była - przecież wstawiłam :p

Posted

[quote name='donya']do końca lipca powinni skończyć :cool1:
a sesja już była - przecież wstawiłam :p

MAŁO wstawiłaś!!!!!;) :lol: Dawaj dokładkę!!!!:lol: :lol: :lol:

Posted

Chciałam Wam przedstawic nasza maluchy, ale to troche pozniej, a teraz jedna z córek naszego Akumy.
Calineczka (takie ma imie) ma 6 tygodni, jest tak malutka, jak kiedyś Chikaka, ale najlepsze jest to, ze stoją jej uszka :) Jak shibka prawda???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...