Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

cleo2000 napisał(a):
widocznie tak i jeszcze do tego zostala w hodowli bo hod. i wl. w katalogu ten sam

wiem, bo na stronie hodowli jest...

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
aż taka niepodobna to reszty rodzeństwa? :cool1:

Niepodobna?Ona jest tu łysa jak kolano,ale głowa jest podobna choćby do głowy Sakai,ten miot ma bardzo charakterystyczne głowy.

Posted

Fotencja z klubowej,nie jest to SAKAI,której fotencje gdzies mam,ale znaleźc nie mogę.To jest Shira Tori Eskimo River,moim zdaniem jest podobna do reszty rodzeństwa,a głowa jest bardzo charakterystyczna....

Posted

Agappe napisał(a):
Lila a jak Ty na tym zdjęciu widzisz głowe?? bo ja nie widze:roll:

Hii hiii:eviltong: ja w pamięci widzę....:evil_lol: pamiętam fotę z ostatniego Poznania,jak również z łódzkiej klubówki,tam były suczki z Eskimo,O!!!:eviltong:

Posted

Matagi napisał(a):
Hii hiii:eviltong: ja w pamięci widzę....:evil_lol: pamiętam fotę z ostatniego Poznania,jak również z łódzkiej klubówki,tam były suczki z Eskimo,O!!!:eviltong:

ale ja mówie o SEIKO.. zdjecie które pokazałaś jest boczne i łepek ma jeszcze bardziej odwrócony w kierunku boku, którego nie widać.. i po tym zdjeciu ja podobieństwa głowy raczej nie widze ;p no chyba, ze inne zdjecia miałaś i nie dałaś? :mad: :mad: ;p

Posted

Agappe napisał(a):
mogłabyś podpisać te 2 dziewczynki???

Sądząc po obroży i smyczy, pierwsza to Kitsune, więc druga to Konnichi-wa :)

Gdzieś mi zdjęcia wcięło, ale wiesz Daria o które chodzi, prawda?

Posted

Agappe napisał(a):
ale ja mówie o SEIKO.. zdjecie które pokazałaś jest boczne i łepek ma jeszcze bardziej odwrócony w kierunku boku, którego nie widać.. i po tym zdjeciu ja podobieństwa głowy raczej nie widze ;p no chyba, ze inne zdjecia miałaś i nie dałaś? :mad: :mad: ;p

Hmmmm.....coś mi sie ...pomerdało:cool3: .Na łódzkiej klubówce była chyba Shira Tori,i to jej głowe mylę z głową Sakai:oops: O ile pamiętam,była druga w swojej klasie na tej wystawie......byłam lekko zdziwiona,biorąc pod uwagę właśnie głowę,która jest bardzo wąska,ze słabo zaznaczonym stopem,gdzie uszy są dziwnie osadzone,a oczy sa bardzo blisko siebie.Głowa Seiko przypomina mi właśnie tamtą głowę,pomimo,że jest odwrócona....

Posted

[quote name='weihaiwej']Sądząc po obroży i smyczy, pierwsza to Kitsune, więc druga to Konnichi-wa :)

Gdzieś mi zdjęcia wcięło, ale wiesz Daria o które chodzi, prawda?
Wszystko się zgadza. Potwierdzam, bo byłem na miejscu:lol:
Spróbuję po nowemu wstawić zdjęcia, które w końcu obrobiłem.
PSY
MŁODZIEŻ
Inochi-O Kakeru Halne Wzgórze FCI

Posted

[quote name='christoph']Wszystko się zgadza. Potwierdzam, bo byłem na miejscu:lol:
Spróbuję po nowemu wstawić zdjęcia, które w końcu obrobiłem.
PSY
MŁODZIEŻ
Inochi-O Kakeru Halne Wzgórze FCI

A ciut większe można prosić....:lol: bo te takie maleńkie.....:-(

Posted

Agappe napisał(a):
aaa mam jeszcze jedno pytanie.. pisze sie CHACHIKO czy HACHIKO?

Hachiko :) Ja jestem głupiutka i myle z Chikaka i z rozpędu pisze przez CH

Posted

[quote name='Agappe']oo a co nie mówicie, ze Halniaczki na pudle staneły??? ogromne gratulacje Jolu!! :multi: :multi:

GRATULACJE!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

No to zaczynam z suczkami :)
na poczatek klasa mlodziezy z swietna stawka co bedzie widac na zdjeciach.

KAMA z Doliny Wiązów

KITSUNE Halne Wzgórze

Posted

suki cd. teraz lokata 1 i 2 w tym moja preguska i druga ulubienica po niagarze, ale i tak nie przebiła kochaniutkiego Inochiego.

Hachiko Pa-Lis - mój tajfunik

I`YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze

Posted

Teraz trzy młodziku razem, niestety zasieg aparatu jest za mały i nie mam obok niagary.

Zdjęcie licznym nie z w polskich ringów.

Teraz suka kalsa pośrednia - kościotrup Dona Omono-Gawa. niestety wiecej suk z tej klasy nie mam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...