Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Suczki beda wieczorem, bo zapomniałam wziasc aparatu z domu :) Z klasy mlodziezy zdjec mam mnóstwo a z pozniejszych klas mam nie wiele, ale sa. Jola i Chris tez napewno wstawia swoja relacje.

Agappe Śmialismy sie wlasnie z tego samego na wystawie. Rzadko sie tak zdarza, ze na 3 sztuki sa 3 kolory.

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
Gorzów Wlkp 4.06.2006

RING 10: Sędzia - Mirosław Redlicki

Godz.10.00

Akita - Akita

PSY
Klasa otwarta2438 - 439
SUKI
Klasa młodzieży2440 - 441
Klasa otwarta1442 - 442

no ja bede wiec zdjec powinnobyć zatrzęsienie ;)

Posted

hahaha własnie mój pies wrócił ze spacerku <z warszawskiej wsi>.. i ma pierwszą kurę na swoim sumieniu.... z Łokim by sie dogadała ;p

Posted

Agappe napisał(a):
hahaha własnie mój pies wrócił ze spacerku <z warszawskiej wsi>.. i ma pierwszą kurę na swoim sumieniu.... z Łokim by sie dogadała ;p

Hiii hiii!:evil_lol: Oooo taaak!:evil_lol: Łoki kury kocha.....łamać:diabloti: :mad:

Posted

Asiaczku!:loveu: Gratuluję wyników z Leszna!!!!:multi: :multi: :multi:
Mam fotki baskowe:eviltong: :eviltong: .....jak wstawię akitowe,to potem zajme się baskowymi i shibowymi!:lol:

Posted

Przyłączam się do Gratulacji dla wszystkich "Leszniaków"!!!!!!!:multi:
Trochę Wam zazdroszczę bo nigdy tam nie byliśmy, ale to baaardzo daleko od nas!!!!:shake: Widać że na wystawie była chyba cała polska reprezentacja akitowa!!! i jej przekrój!
Co do ogromnej:lol: stawki na Gorzów Wlkp., to mój Tosiek idzie w otwartej a Hashira Tamura tyż w otwartej, zobaczymy- u P. Redlickiego nigdy nie byłam na ringu!
A co do poniższego, wcześniej zamieszczonego (przez Matagi) zdjątka
młodej akitki... to na bank bratanek Tośka, czyli syn Gr:multi:
i powinien z niego, Daria wyrosnąć ZAJEFajny akitek!!!! Pożyjemy to więcej zobaczymy!
Żebyśmy np takich jak ten pies mieli w kraju jak najwięcej:loveu:

Posted

Witam

HACHIKO PA-LIS

Asia stale sie myli , jesli by byla CHachiko to by musiala byc siostra miotowa CHikaki
bo staramy sie dawac imiona wg alfabetu

Leszek

Posted

Agappe napisał(a):
mogłabyś podpisać te 2 dziewczynki???

Jak na moje oko,to jest :
1.KITSUNE
2.I`YOROKOBI NO IZUMI

CZYLI HALNIACZKI OBIE!:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Jak na moje oko,to jest :
1.KITSUNE
2.I`YOROKOBI NO IZUMI

CZYLI HALNIACZKI OBIE!:lol:

no IZUNMI to to nie jest na pewno.. pomijając sam wygląd psa to popatrz jakiego koloru buty ma osoba, która stoi z Izumi na 1 miejscu a jakiego koloru mają te osoby, które wystawiają te dwa psy.. to, że to są Halniaczki to wiem, podejrzeam, ze KITSUNE I KONICHIWA, ale która to która??

Posted

Agappe napisał(a):
aż taka niepodobna to reszty rodzeństwa? :cool1:

widocznie tak i jeszcze do tego zostala w hodowli bo hod. i wl. w katalogu ten sam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...