Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='abigail']
Mieliśmy za to inną atrakcję...:evil_lol: ... mój samochodzik utknął w błocie i po wielu godzinach walki (od 9, z przerwą na wystąpienie na ringu:lol: ) skończyło się lawetą i wyciągarką... Zostałam fanką Asistance Warta!!!!!!
Byliśmy atrakcją stadionu prawie jak ring honorowy, a ponieważ wyglądałam okropnie (buty już wyrzucone) nie poszliśmy na besty. Pełen reportaż ma Adam (obcy) i czekam na niego.....:multi:
Bardzo mu dziękuję za wsparcie, obecność i chęć pomocy (Laweta okazała się jedyna władna) dlatego specjalnie dla OBCEGO (Adam i jego żony) rozkwitnięte kwiaty z mojego ogródka:loveu:

Agnieszko czy przypadkiem nie kupiłaś nowego wózka ? Nie wiedziałem że masz terenowe autko:lol: :lol:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']

A ten psiak z tyłu to nie czasem Daiko ??

Poniżej jedno zdjęcie Daiko z domowych obowiązków. Daikuś pilnuje swoja Pania :)

Posted

GR napisał(a):
Najnowsza wiadomosc z deszczowego Slupska TOSHI GORO Dogutti, vel TOSIEK zdobyl BOB'a :laugh2_2:

Pięknie!!! Poklepki dla Tośka!:multi:
Pzdr.

Posted

[quote name='donya']Gratulacje dla Asiaczka za podbój Radomia :lol: :lol: :lol:

Ej, to miło, ze i na forum akitek macie wiedzę, jak poszło sąsiadom z grupy!
Wahziri (jego pierwsza polska wystawa i to na dodatek przeze mnie prezentowany) i Gusio-pręgusio b.ładnie wypadli, z tym, ze Gusio dostał "wiekszy kawałek tortu", bo BOB i BOG3!
Dzieki, dzieki, dzięki...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ej, to miło, ze i na forum akitek macie wiedzę, jak poszło sąsiadom z grupy!
Wahziri (jego pierwsza polska wystawa i to na dodatek przeze mnie prezentowany) i Gusio-pręgusio b.ładnie wypadli, z tym, ze Gusio dostał "wiekszy kawałek tortu", bo BOB i BOG3!
Dzieki, dzieki, dzięki...
Pzdr.

Radom szczególnie miło wspominam. :lol: Rok temu Bimbo wygrał gupę, zajął III miejsce na BIS i dostał kosz wędlin - mieliśmy co jeść przez miesiąc ;) :lol: :lol: :lol: Postarał się chłopak :lol: :lol: :lol:
W tym roku niestety nie mamy czasu na wojaże :shake:

Posted

E, nie przesadzaj. Na kilku wystawach byliście i całkiem dobrze Wam poszło. co prawda ty zostałaś pozbawiona części głowy, ale, co tam! Ważne, że Bimbonek był w całości, prawda?
A gdzie przymierzacie się do zaprezentowania "bialego kuperka" Bimbonka?
pzdr.

Posted

-"- 0X -"-
Kwiaty są piękne żonie się bardzo podobają ,tylko żałuje że nie rosną na naszym kwadracie. A tak poza tym nie masz za co dziękować to normalna sprawa ty potrzebowałaś pomocy a my byliśmy na miejscu.
W stawie kilka zdjęć ze Słupska :

-

Posted

Asiaczek napisał(a):
E, nie przesadzaj. Na kilku wystawach byliście i całkiem dobrze Wam poszło. co prawda ty zostałaś pozbawiona części głowy, ale, co tam! Ważne, że Bimbonek był w całości, prawda?
pzdr.

Bimbowi brakuje czasu i jednego CACIBa do intera. Musimy jechać za granicę ale najwczesniej w lipcu :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
pzdr.

Ot jaka pamiętliwa z tą głową!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To pamięta,ale kiedy w Wawie jest V grupa ,to nie pamięta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !

Posted

-
-"- 0X -"- Rywalizacja się zaczeła
Psy
I tak po kolei:
360. MARMUR Puchate Kreple x, czerwone, hod. M.Wrona, wł. Mariusz Lewandowski- doskonała !

Klasa otwarta - Offen Klasse

361. TOSHI GORO Dogutti x, czerwone, hod. E.Szeliga-Szeremeta, wł. Agnieszka Maćkowska doskonala NpwR CWC

Klasa championów - Championklasse

362. BUT-SU Omono Gawa Ch.Pl, czerwone, hod. Henryk Janikowski, wł. Adam Prądzyński doskonala-
i sędzia na deser o małe co nie co!!
-

-

-
-

-

Posted

-"- 0X -"-
Suki Klasa młodzieży - Jugendklasse

363. AKEGATA Halne Wzgórze x, czerwone, hod. J.Talaga, wł. Patrycja Lewandowska-nb
364. ATSUI Tomodachi x, pręgowane z białym, hod. A.Hoppe, wł. Artur Warda-?
------Tycon EMI GO x, pręgowane, hod. N.J.Hutchings, wł. Izyda Bach-Żelewska-doskonała NswR----?
Klasa otwarta - Offen Klasse

365. HASHIRA Tamura x, białe, hod. D.Pawlikowski, wł. Jadwiga Mazur-doskonała
- -

-

Porównanie

cdn.-i to jaki!!!:crazyeye:

Posted

Matagi napisał(a):
Ot jaka pamiętliwa z tą głową!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To pamięta,ale kiedy w Wawie jest V grupa ,to nie pamięta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !

Się pomyliłam! Ale dobrze, że są Przyjaciele, którzy naprowadzą nas na poprawne tory. Ale byłby numer, gdybym przyjechała na Gwardię nie w ten dzień, co potrzeba, co?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Się pomyliłam! Ale dobrze, że są Przyjaciele, którzy naprowadzą nas na poprawne tory. Ale byłby numer, gdybym przyjechała na Gwardię nie w ten dzień, co potrzeba, co?
Pzdr.

Chyba przyszła - tam nie bardzo jest gdzie stanąć samochodem :shake:

Posted

obcyyy a BUT-SU dostał CWC??
i co z tą Tamurą?? coś mieszacie się z Agnieszką w zeznaniach bdb czy dosk??

jak na razie mam coś takiego
Krajowa wystawa w Słupsku - 21.05.2006, Marek Borg-Grabkowski (PL)

psy - kl.pośrednia wynik
MARMUR Puchate Kreple oc.doskonała, med.złoty, lokata I, ????
psy - kl.otwarta wynik
TOSHI GORO Dogutti oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NPwR, Zw.Rasy
psy - kl.championów wynik
BUT-SU Omono Gawa oc.doskonała, med.złoty, lokata I, ????
suki - kl.młodzieży wynik
AKEGATA NO TSUKI Halne Wzgórze nieobecna
ATSUI Tomadachi oc.???, lokata II
Tycon EMI GO oc.doskonała, med.złoty, lokata I
suki - kl.otwarta wynik
HASHIRA Tamura oc.???, lokata I

Posted

donya napisał(a):
Chyba przyszła - tam nie bardzo jest gdzie stanąć samochodem :shake:

Jednak będę sie upierała, że "przyjechała"! Zgłosiłam 4 baski i co za tym idzie - będzie i klateczka metalowa i plastikowy kontenerek + foteliki itp. itd. Na "chodzonego" nie dam rady!:-o
Pzdr.

Posted

Fajnie że obfotografowałeś wszystko, Obcy! Bardzo się cieszę ze zdjęć mojego pieska!!!!:multi:
Hashira Tamura (biała) świetnie się na zdjęciu prezentuje w porównaniu z tym co z nią musiałam wyprawiać.....:shake: Bankowo ma ocenę bardzo dobrą!
Poproszę Cię o przesłanie na mojego maila zdjęć Tośka i Hasi (takich o większej pojemności), jak będziesz mógł...:loveu: :loveu: :loveu: abigail9@wp.pl

Dołączam się do gratulacji dla Halniaków i Asiaczka!
Jola, macie normalnie konkurencje rodzinne!!!!:lol:

Posted

mam ale naprawdę niedużo.. hm... jak je zmniejsze i przeanalizuje instrukcje zamieszczanie na tym forum to nie ma problemu.

Agappe napisał(a):
Ineczka a moze masz jakieś zdjątka z tej wystawy??? Myślę, że wszyscy chętnie je obejrzymy :)

Posted

-"- 0X -"-

BUT-SU – nie ma CWC dobrze że z ringu nie wyleciał a ja z nim razem jak pokazał swoje ząbki na sędziego.

Najlepsza Grupa Hodowlana Słupsk 2006

Najlepsza Para Hodowlana Słupsk 2006

Najpiękniejsze Szczenię Słupsk 2006

Najpiękniejszy Junior Słupsk 2006

Najpiękniejszy Weteran Słupsk 2006

Wszystkie grupy od pierwszej do dziesiątej:

Zwycięzca Best In Show Słupsk 2006

BUT-SU po dniu pełnych wrażeń.

cdn.

Posted

-"- 0X -"-
A teraz największa sensacja wystawy w Słupsku –oczywiście nie dla Agnieszki, zaczynamy odsłonę:

I tak po godzinach nie pokoju samochodzik stanął na twardym gruncie i wreszcie Agnieszka mogła zająć się swoim pupilem.

koniec

Posted

[quote name='obcy'] -"- 0X -"-
A teraz największa sensacja wystawy w Słupsku –oczywiście nie dla Agnieszki, zaczynamy odsłonę:

I tak po godzinach nie pokoju samochodzik stanął na twardym gruncie i wreszcie Agnieszka mogła zająć się swoim pupilem.

koniec
Agnieszka:lol: :lol: a ja myślałem że zmieniłaś swojego fokusika na terenowca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiunia02']A ten psiak z tyłu to nie czasem Daiko ??

Poniżej jedno zdjęcie Daiko z domowych obowiązków. Daikuś pilnuje swoja Pania :)

Asiunia, wydaje mi się, że psiak za Nagasaki to Nankyoku, bo on leżał dokładnie w tym miejscu...

Posted

Fotki robione teleofnem bo akurat byl pod reką:

Vader postanowil, ze nie chce byc juz sezamowy tylko pregowany: :diabloti:

Jaki ja jestem piekny :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...