donya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Gratulacje dla Asiaczka za podbój Radomia :lol: :lol: :lol:
Musha Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='abigail'] Mieliśmy za to inną atrakcję...:evil_lol: ... mój samochodzik utknął w błocie i po wielu godzinach walki (od 9, z przerwą na wystąpienie na ringu:lol: ) skończyło się lawetą i wyciągarką... Zostałam fanką Asistance Warta!!!!!! Byliśmy atrakcją stadionu prawie jak ring honorowy, a ponieważ wyglądałam okropnie (buty już wyrzucone) nie poszliśmy na besty. Pełen reportaż ma Adam (obcy) i czekam na niego.....:multi: Bardzo mu dziękuję za wsparcie, obecność i chęć pomocy (Laweta okazała się jedyna władna) dlatego specjalnie dla OBCEGO (Adam i jego żony) rozkwitnięte kwiaty z mojego ogródka:loveu: Agnieszko czy przypadkiem nie kupiłaś nowego wózka ? Nie wiedziałem że masz terenowe autko:lol: :lol:
Asiunia02 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 OGROMNE GRATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy ma ktos zdjecia Daiko ??
Asiunia02 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 OGROMNE GRATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy ma ktos zdjecia Daiko ?? A to jest jedno zdjecie z cyklu KRÓTKIE PRĘGOWANE NÓŻKI :)
Asiunia02 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] A ten psiak z tyłu to nie czasem Daiko ?? Poniżej jedno zdjęcie Daiko z domowych obowiązków. Daikuś pilnuje swoja Pania :)
Asiaczek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 GR napisał(a):Najnowsza wiadomosc z deszczowego Slupska TOSHI GORO Dogutti, vel TOSIEK zdobyl BOB'a :laugh2_2: Pięknie!!! Poklepki dla Tośka!:multi: Pzdr.
Asiaczek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='donya']Gratulacje dla Asiaczka za podbój Radomia :lol: :lol: :lol: Ej, to miło, ze i na forum akitek macie wiedzę, jak poszło sąsiadom z grupy! Wahziri (jego pierwsza polska wystawa i to na dodatek przeze mnie prezentowany) i Gusio-pręgusio b.ładnie wypadli, z tym, ze Gusio dostał "wiekszy kawałek tortu", bo BOB i BOG3! Dzieki, dzieki, dzięki... Pzdr.
donya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Ej, to miło, ze i na forum akitek macie wiedzę, jak poszło sąsiadom z grupy! Wahziri (jego pierwsza polska wystawa i to na dodatek przeze mnie prezentowany) i Gusio-pręgusio b.ładnie wypadli, z tym, ze Gusio dostał "wiekszy kawałek tortu", bo BOB i BOG3! Dzieki, dzieki, dzięki... Pzdr. Radom szczególnie miło wspominam. :lol: Rok temu Bimbo wygrał gupę, zajął III miejsce na BIS i dostał kosz wędlin - mieliśmy co jeść przez miesiąc ;) :lol: :lol: :lol: Postarał się chłopak :lol: :lol: :lol: W tym roku niestety nie mamy czasu na wojaże :shake:
Asiaczek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 E, nie przesadzaj. Na kilku wystawach byliście i całkiem dobrze Wam poszło. co prawda ty zostałaś pozbawiona części głowy, ale, co tam! Ważne, że Bimbonek był w całości, prawda? A gdzie przymierzacie się do zaprezentowania "bialego kuperka" Bimbonka? pzdr.
obcy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 -"- 0X -"- Kwiaty są piękne żonie się bardzo podobają ,tylko żałuje że nie rosną na naszym kwadracie. A tak poza tym nie masz za co dziękować to normalna sprawa ty potrzebowałaś pomocy a my byliśmy na miejscu. W stawie kilka zdjęć ze Słupska : -
donya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Asiaczek napisał(a):E, nie przesadzaj. Na kilku wystawach byliście i całkiem dobrze Wam poszło. co prawda ty zostałaś pozbawiona części głowy, ale, co tam! Ważne, że Bimbonek był w całości, prawda? A gdzie przymierzacie się do zaprezentowania "bialego kuperka" Bimbonka? pzdr. Bimbowi brakuje czasu i jednego CACIBa do intera. Musimy jechać za granicę ale najwczesniej w lipcu :lol:
Matagi Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Asiaczek napisał(a):E, nie przesadzaj. Na kilku wystawach byliście i całkiem dobrze Wam poszło. co prawda ty zostałaś pozbawiona części głowy, ale, co tam! Ważne, że Bimbonek był w całości, prawda? A gdzie przymierzacie się do zaprezentowania "bialego kuperka" Bimbonka? pzdr. Ot jaka pamiętliwa z tą głową!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To pamięta,ale kiedy w Wawie jest V grupa ,to nie pamięta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !
obcy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 - -"- 0X -"- Rywalizacja się zaczeła Psy I tak po kolei: 360. MARMUR Puchate Kreple x, czerwone, hod. M.Wrona, wł. Mariusz Lewandowski- doskonała ! Klasa otwarta - Offen Klasse 361. TOSHI GORO Dogutti x, czerwone, hod. E.Szeliga-Szeremeta, wł. Agnieszka Maćkowska doskonala NpwR CWC Klasa championów - Championklasse 362. BUT-SU Omono Gawa Ch.Pl, czerwone, hod. Henryk Janikowski, wł. Adam Prądzyński doskonala- i sędzia na deser o małe co nie co!! - - - - -
obcy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 -"- 0X -"- Suki Klasa młodzieży - Jugendklasse 363. AKEGATA Halne Wzgórze x, czerwone, hod. J.Talaga, wł. Patrycja Lewandowska-nb 364. ATSUI Tomodachi x, pręgowane z białym, hod. A.Hoppe, wł. Artur Warda-? ------Tycon EMI GO x, pręgowane, hod. N.J.Hutchings, wł. Izyda Bach-Żelewska-doskonała NswR----? Klasa otwarta - Offen Klasse 365. HASHIRA Tamura x, białe, hod. D.Pawlikowski, wł. Jadwiga Mazur-doskonała - - - Porównanie cdn.-i to jaki!!!:crazyeye:
Asiaczek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Matagi napisał(a):Ot jaka pamiętliwa z tą głową!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To pamięta,ale kiedy w Wawie jest V grupa ,to nie pamięta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ! Się pomyliłam! Ale dobrze, że są Przyjaciele, którzy naprowadzą nas na poprawne tory. Ale byłby numer, gdybym przyjechała na Gwardię nie w ten dzień, co potrzeba, co? Pzdr.
donya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Się pomyliłam! Ale dobrze, że są Przyjaciele, którzy naprowadzą nas na poprawne tory. Ale byłby numer, gdybym przyjechała na Gwardię nie w ten dzień, co potrzeba, co? Pzdr. Chyba przyszła - tam nie bardzo jest gdzie stanąć samochodem :shake:
Agappe Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 obcyyy a BUT-SU dostał CWC?? i co z tą Tamurą?? coś mieszacie się z Agnieszką w zeznaniach bdb czy dosk?? jak na razie mam coś takiego Krajowa wystawa w Słupsku - 21.05.2006, Marek Borg-Grabkowski (PL) psy - kl.pośrednia wynik MARMUR Puchate Kreple oc.doskonała, med.złoty, lokata I, ???? psy - kl.otwarta wynik TOSHI GORO Dogutti oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NPwR, Zw.Rasy psy - kl.championów wynik BUT-SU Omono Gawa oc.doskonała, med.złoty, lokata I, ???? suki - kl.młodzieży wynik AKEGATA NO TSUKI Halne Wzgórze nieobecna ATSUI Tomadachi oc.???, lokata II Tycon EMI GO oc.doskonała, med.złoty, lokata I suki - kl.otwarta wynik HASHIRA Tamura oc.???, lokata I
Asiaczek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 donya napisał(a):Chyba przyszła - tam nie bardzo jest gdzie stanąć samochodem :shake: Jednak będę sie upierała, że "przyjechała"! Zgłosiłam 4 baski i co za tym idzie - będzie i klateczka metalowa i plastikowy kontenerek + foteliki itp. itd. Na "chodzonego" nie dam rady!:-o Pzdr.
abigail Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Fajnie że obfotografowałeś wszystko, Obcy! Bardzo się cieszę ze zdjęć mojego pieska!!!!:multi: Hashira Tamura (biała) świetnie się na zdjęciu prezentuje w porównaniu z tym co z nią musiałam wyprawiać.....:shake: Bankowo ma ocenę bardzo dobrą! Poproszę Cię o przesłanie na mojego maila zdjęć Tośka i Hasi (takich o większej pojemności), jak będziesz mógł...:loveu: :loveu: :loveu: abigail9@wp.pl Dołączam się do gratulacji dla Halniaków i Asiaczka! Jola, macie normalnie konkurencje rodzinne!!!!:lol:
ineczka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 mam ale naprawdę niedużo.. hm... jak je zmniejsze i przeanalizuje instrukcje zamieszczanie na tym forum to nie ma problemu. Agappe napisał(a):Ineczka a moze masz jakieś zdjątka z tej wystawy??? Myślę, że wszyscy chętnie je obejrzymy :)
obcy Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 -"- 0X -"- BUT-SU – nie ma CWC dobrze że z ringu nie wyleciał a ja z nim razem jak pokazał swoje ząbki na sędziego. Najlepsza Grupa Hodowlana Słupsk 2006 Najlepsza Para Hodowlana Słupsk 2006 Najpiękniejsze Szczenię Słupsk 2006 Najpiękniejszy Junior Słupsk 2006 Najpiękniejszy Weteran Słupsk 2006 Wszystkie grupy od pierwszej do dziesiątej: Zwycięzca Best In Show Słupsk 2006 BUT-SU po dniu pełnych wrażeń. cdn.
obcy Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 -"- 0X -"- A teraz największa sensacja wystawy w Słupsku –oczywiście nie dla Agnieszki, zaczynamy odsłonę: I tak po godzinach nie pokoju samochodzik stanął na twardym gruncie i wreszcie Agnieszka mogła zająć się swoim pupilem. koniec
Musha Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='obcy'] -"- 0X -"- A teraz największa sensacja wystawy w Słupsku –oczywiście nie dla Agnieszki, zaczynamy odsłonę: I tak po godzinach nie pokoju samochodzik stanął na twardym gruncie i wreszcie Agnieszka mogła zająć się swoim pupilem. koniec Agnieszka:lol: :lol: a ja myślałem że zmieniłaś swojego fokusika na terenowca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
weihaiwej Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Asiunia02']A ten psiak z tyłu to nie czasem Daiko ?? Poniżej jedno zdjęcie Daiko z domowych obowiązków. Daikuś pilnuje swoja Pania :) Asiunia, wydaje mi się, że psiak za Nagasaki to Nankyoku, bo on leżał dokładnie w tym miejscu...
EZOGHUL Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Fotki robione teleofnem bo akurat byl pod reką: Vader postanowil, ze nie chce byc juz sezamowy tylko pregowany: :diabloti: Jaki ja jestem piekny :)
Recommended Posts