abigail Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Matagi'] Lilka! domek super:lol: (tylko czy całoroczny?). Doradziłabym przefiltrowanie sprawy dokładnie! Sam grunt u nas kosztowałby duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo więcej! Posprawdzaj też umowy z dostarczycielami mediów! Ta cena za tą nieruchomość jest po prostu nieprawdopodobna:loveu: . Czy ceny nieruchomości (podobnych, analogicznych) w okolicach (zarówno w ofertach jak i w przeprowadzonych już transakcjach) są podobne?????:crazyeye: takie porównanie daje obraz czy sprawa nie ma jakiegoś haczyka, którego sprzedający chcieliby ukryć! Lila: agroturystyka z dogo- i pyzo-terapią! Cała Polska będzie do Ciebie walić!!!!!!!!:cool3: Pzdr
AKITY-HalneWzgórze Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='abigail'][quote name='Matagi'] Lilka! domek super:lol: (tylko czy całoroczny?). Doradziłabym przefiltrowanie sprawy dokładnie! Sam grunt u nas kosztowałby duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo więcej! Posprawdzaj też umowy z dostarczycielami mediów! Ta cena za tą nieruchomość jest po prostu nieprawdopodobna:loveu: . Czy ceny nieruchomości (podobnych, analogicznych) w okolicach (zarówno w ofertach jak i w przeprowadzonych już transakcjach) są podobne?????:crazyeye: takie porównanie daje obraz czy sprawa nie ma jakiegoś haczyka, którego sprzedający chcieliby ukryć! Lila: agroturystyka z dogo- i pyzo-terapią! Cała Polska będzie do Ciebie walić!!!!!!!!:cool3: Pzdr Ja myśle,ze ceny sa b.różne,tu wchodzi w gre 10arów i malutki domeczek,myślę,ze nie ma w tym żadnego knyfa -sliczny kawałek z przemiłym domkiem-a co do zimowania to tak mały domek nietrudno ogrzać-byleby był dobrze ocieplony:lol: Lilka -serdecznie Tobie życzę tego lub podobnego kawałka z milusim domkiem -a na Mazurach to wszedzie jest pięknie,kiedyś też Cię odwiedzę! a żeby wróciły akity do tej galerii wstawiam fotkę ,czy podoba sie Wam ten akitek?
donya Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Taki umorusany to musi być ... ;) :lol: :lol: :lol: zgadłam :roll:
AKITY-HalneWzgórze Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ostatnio sporo robiłam fotek ,więc wstawię ich parę. U nas nareszcie wiosna w pelni,choć do kwitnienia bzów to u nas jeszcze trochę,nawet jeszcze czerweśnie nie zakwitły,ani jabłonie,za to szaleją kaczence i mlecze,wiec jest zażółciście:lol: to nasza Kaczeńcowa Zatoczka YUKKUN,DAITORYIO i YUKAN Izumi -I'YOROKOBI NO IZUMI -źródło wszelkiej radości:lol: Księżniczka Kami:lol: KAMI i Yukkun INOCHI i YASASHII -Yaszka NIAGARA,YUKKUN,DAITO i INOCHI NIAGARA,HOGUN i KAMI NIAGARA i HOGUN NIAGARA,INOCHi i DAITO IZUMI i INOCHI odpoczynek wojowników;) HOGUN i tyłki RYOKo oraz INOCHI'ego, w głębi AKARI YASZKA i INOCHI z Lechem AKARI wisus Yaszka:lol: i na koniec specjalnie dla Agnieszki -DONYI-Daitoryio-Bimbonek:multi:
AKITY-HalneWzgórze Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 donya napisał(a):Taki umorusany to musi być ... ;) :lol: :lol: :lol: zgadłam :roll: -skucha,to nie prezydent:shake:
obcy Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 -"- 0X -"- Wy dopiero macie bajkę NIAGARA i HOGUN NIAGARA,INOCHi i DAITO IZUMI i INOCHI To jest nie samowite!!:crazyeye:
Agappe Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 będę się powtarzać, ale macie tam przepięęęęęknieeeeeeeee :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: całe stadkoooooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mnie to cały czas zastanawia jak Wam się udaje opanować takie wielkie stadko???:roll: :roll: nie ma żadnych awantur??
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Halniaczki - macie tam przepięknie! Tylko pozazdrościć!!! A zdjęcia jak z jakiejś bajki. Nawet wiem, z jakiej. Z japońskiej!!!:lol: Pzdr.
Barbara_bb Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Lilka, ja co do domu - wybierz się do jednego czy drugiego sąsiada, miejscowi wszystko o wszystkim najlepiej wiedzą. Powodzenia.
Asiaczek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Barbara_bb napisał(a):Lilka, ja co do domu - wybierz się do jednego czy drugiego sąsiada, miejscowi wszystko o wszystkim najlepiej wiedzą. Powodzenia. Barbara_bb - racja! Już starożytni Rzymianie mówili: Wiedzą sąsiedzi, na czym kto siedzi.;) Pzdr.
obcy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 -"- 0X -"- Dziś wystawa w Słupsku a od wczoraj ciągle pada:flaming: -----ciekawe jak psy będą wyglądać .:flop:
GR Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Najnowsza wiadomosc z deszczowego Slupska TOSHI GORO Dogutti, vel TOSIEK zdobyl BOB'a :laugh2_2:
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 GR napisał(a):Najnowsza wiadomosc z deszczowego Slupska TOSHI GORO Dogutti, vel TOSIEK zdobyl BOB'a :laugh2_2: brawoooo!!!!! bardzo sie cieszę!!! :)) gratuluje!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Bytom : FCI 255 - Akita PSY Klasa szczeniąt INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Klasa młodziezy NANKYOKU Halne Wzgorze Klasa posrednia HOKORI-TAKAI Halne Wzgorze Klasa otwarta DAIKO Pa-Lis HOSEKI Halne Wzgorze IMBIR Puchate Kreple SUKI Klasa szczeniat ICZCZITE Halne Wzgorze Klasa mlodziezy ARASHI Tajgeta CAMA Dolina Wiązów KAMI Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Klasa pośrednia MALWA Puchate Kreple YOSHI Rilaf Klasa otwarta AIKYO z Hrabouseho Dvora MIDORI Turzycowa Dolina
Matagi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :multi::multi: Gratulacje dla Agnieszki i Tośka!!!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu:
Matagi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Barbara_bb napisał(a):Lilka, ja co do domu - wybierz się do jednego czy drugiego sąsiada, miejscowi wszystko o wszystkim najlepiej wiedzą. Powodzenia. Oooo,masz dobrego pomysła!:lol: Dziękujem!:loveu:
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Radom : PSY Klasa szczeniąt: 465 ISSUN BOSHI Halne wzgórze SUKI klasa młodzieży: 466 KONNICHI-WA Halne Wzgórze 467 Akita U Izis YOKO klasa otwarta: 468 FUJIN Yamamoto 469 SHIRA TORI Eskimo River
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 za dużo byś chciała ;p wrócą to napiszą ;) chyba, ze wczesniej drogą łańcuszkową dojdą do dogo ;)
Asiunia02 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Agappe']Bytom : FCI 255 - Akita PSY Klasa szczeniąt INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Klasa młodziezy NANKYOKU Halne Wzgorze Klasa posrednia HOKORI-TAKAI Halne Wzgorze Klasa otwarta DAIKO Pa-Lis HOSEKI Halne Wzgorze IMBIR Puchate Kreple SUKI Klasa szczeniat ICZCZITE Halne Wzgorze Klasa mlodziezy ARASHI Tajgeta CAMA Dolina Wiązów KAMI Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Klasa pośrednia MALWA Puchate Kreple YOSHI Rilaf Klasa otwarta AIKYO z Hrabouseho Dvora MIDORI Turzycowa Dolina Zawitałam tu po długiej przerwie i widze miłą niespodzianke :) Daiko na wystawie :) Ale wystawa jak ostatnio wiekszosc to dominacja bajkowych Haliniaczkow :) Jola: Ten szczeniak ma oczy podobne do Inochiego wiec mi sie podoba :) Juz za tydzien sie spotkamy i zobacze na zywo swoich ulubienców :)
weihaiwej Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Zdradzę Wam część wyników, której jestem pewna: suki kl.młodzieży NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze I, dosk., Zw.Mł., BOB!! KITSUNE Halne Wzgórze II, dosk. ARASHI Tajgeta III, dosk. CAMA Dolina Wiązów ? KAMI Halne Wzgórze ? Jolu, gratulacje!
Asiunia02 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='weihaiwej']Zdradzę Wam część wyników, której jestem pewna: suki kl.młodzieży NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze I, dosk., Zw.Mł., BOB!! KITSUNE Halne Wzgórze II, dosk. ARASHI Tajgeta III, dosk. CAMA Dolina Wiązów ? KAMI Halne Wzgórze ? Jolu, gratulacje! GRATULACJE !!! :multi: :multi: A czy starszy brat niebył zły ze przegrał z małolatom :) ??? :eviltong: :eviltong: :lol: :lol: :lol:
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='weihaiwej']Zdradzę Wam część wyników, której jestem pewna: suki kl.młodzieży NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze I, dosk., Zw.Mł., BOB!! KITSUNE Halne Wzgórze II, dosk. ARASHI Tajgeta III, dosk. CAMA Dolina Wiązów ? KAMI Halne Wzgórze ? Jolu, gratulacje! wow!!!! toż to moja ulubienica ;)) gratuluje!!! to sie nazywa udany debiut (i to na tyle psów!!) :)
Matagi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 To poniżej wycięłam z postu Ktrebor ,gdzie pisze o wystawie w Radomiu: "Z wydarzeń - na ringu gr. V w trakcie wyborów BOB w Akitach, zerwał się pies (lub suka) z ringówki i pogryzł psiaka stojącego obok, nie było dyskwalifikacji gdyż jak sędzia stwierdził miało to miejsce po ocenie psów." ehhhh....:shake:
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Matagi napisał(a):To poniżej wycięłam z postu Ktrebor ,gdzie pisze o wystawie w Radomiu: "Z wydarzeń - na ringu gr. V w trakcie wyborów BOB w Akitach, zerwał się pies (lub suka) z ringówki i pogryzł psiaka stojącego obok, nie było dyskwalifikacji gdyż jak sędzia stwierdził miało to miejsce po ocenie psów." ehhhh....:shake: jak to było podczas wyboru BOB to przeciez ocena jeszcze trwała!!! a swoją drogą jestem ciekawa, która to makitka <w radomiu było ich tylko 5> i mam nadzeje, że to nie zadne powazne pogryzienie..
Recommended Posts