Agappe Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Matagi']męskie szampony: hjahahaha no tak Bimbuś szuka cienia.. jak zawsze :)
donya Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Agappe napisał(a):hjahahaha no tak Bimbuś szuka cienia.. jak zawsze :) bo Bimbonek słońca nie lubi, a stał przecież nie będzie :lol:
GR Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Asiaczku! Wielkie DZIEKI, dzieki, DZIEKI. :lol::lol:, ale do pyz jestem pieeeerwszaaaa
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Dalej będę sie rozglądała za "tym i owym". A co do pyz/pyzów, to - sorki - na DGM JA byłam pierwsza!!! :evil_lol: A zresztą, jak znam zycie - Matagi już je wszystkie razem z Rodzinka zjadła. I nawet o zamrożeniu nie ma mowy!!! Ja Jej nie wierzę w to zamrażanie... Pzdr.
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Matagi']męskie szampony: Jak mogłas byc taka okrutna i obciąć Donyi głowę?! Przeciez to mogło boleć!!! Dobrze, że później się zrehabilitowałaś!!! Pzdr.
Agappe Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Jak mogłas byc taka okrutna i obciąć Donyi głowę?! Przeciez to mogło boleć!!! Dobrze, że później się zrehabilitowałaś!!! Pzdr. Asiaczku Ty uważaj <jeszcze matagi się zesłości, że ją o coś tak nikczemnego posądzasz:evil_lol: >.. toż to Martyna robiła zdjęcia.. :cool3:
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Dalej będę sie rozglądała za "tym i owym". A co do pyz/pyzów, to - sorki - na DGM JA byłam pierwsza!!! :evil_lol: A zresztą, jak znam zycie - Matagi już je wszystkie razem z Rodzinka zjadła. I nawet o zamrożeniu nie ma mowy!!! Ja Jej nie wierzę w to zamrażanie... Pzdr. Hiii hiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to słabo znasz życie!:evil_lol: :eviltong: W zamrażarce jest zamrożonych 30 pyz z mięsem:eviltong: i 20 bez mięsa:eviltong: !!!Możesz nie wierzyć,ale one tam są.....takie duuuuuże,smakowite,na tackach leżą sobie....rządkiem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Agappe napisał(a):Asiaczku Ty uważaj <jeszcze matagi się zesłości, że ją o coś tak nikczemnego posądzasz:evil_lol: >.. toż to Martyna robiła zdjęcia.. :cool3: Ha!;) właśnie miałam napisać,że to nie ja!:p To Martyna skasowała głowę Agową:mad: :cool1:
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Cholibka - to komu się w sumie narazilam? Ja już widzę co najmniej 2-3 osoby. Ale b.prosze te osoby o "odbrażenie się". A ten zamrażalnik to ja muszę chyba osobiście sprawdzić. Bo nie chce mi się wierzyć, że Matagi jest taka zapobiegliwa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A przy okazji powiem Wam, gdzie leży cebulka i skwarecki... Pzdr.
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Cholibka - to komu się w sumie narazilam? Ja już widzę co najmniej 2-3 osoby. Ale b.prosze te osoby o "odbrażenie się". A ten zamrażalnik to ja muszę chyba osobiście sprawdzić. Bo nie chce mi się wierzyć, że Matagi jest taka zapobiegliwa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A przy okazji powiem Wam, gdzie leży cebulka i skwarecki... Pzdr. Ja sie tam nie obrażam:lol: ;) A skoro taki z Ciebie niewierny Tomasz,to się teraz zacznij oblizywać....:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: to zawartość środkowej ,zapyziałej :eviltong: szuflady leżą tam sobie pyzulki,czekają na stosowny momencik:eviltong: a tu skwareczki z cebulką:eviltong: /reszta jest zamrożona w pojemniczku,to się nie zmieściło/:evil_lol: i z bliska:eviltong: niam niam....:eviltong: Jutro robię fasolke po bretońsku -też zamrożę trochę...:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Och!:evil_lol: wcięło "z bliska",poprawię więc,co mam żałowac takiego widoku...:eviltong:
donya Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Lilka mam nadzieję, że trochę zostawisz dla nas jak Cię odwiedzimy z Darią :roll: :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='donya']Lilka mam nadzieję, że trochę zostawisz dla nas jak Cię odwiedzimy z Darią :roll: :lol: :lol: :lol: Ma sie rozumieć!:lol: Ja zeżarłam już tyle ,rodzinka tyż,że długo na pyzy nie spojrzę:cool1: Produkcja szła pod kątem gości ,trudno,żebym przy gościach warowała przy garach:eviltong: .A tak mam zrobione i moge sie udzielac towarzysko!:evil_lol: :diabloti:
donya Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 czyli możesz gości przyjmować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
GR Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Matagi! Mozesz sobie gosci przyjmowac ile chcesz, ale pyzy sa nasze!!!!!! tj. ( niech bedzie) Asiaczka i moje:p:p:p
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 GR napisał(a):Matagi! Mozesz sobie gosci przyjmowac ile chcesz, ale pyzy sa nasze!!!!!! tj. ( niech bedzie) Asiaczka i moje:p:p:p Hiii hiiii:evil_lol: Starczy dla wszystkich!:multi: :lol: We dwie z Asiaczkiem wszystkich nie przerobicie:lol: a tak w ogóle,to obie chciałyście pyzy bezmięsne,te zazwyczaj maja mniejsze wzięcie:lol: .Ale dobra:zabukuję dla Was specjalnie!:lol: Gościom nie dam bezmięsnych,schowam!:evil_lol: A tak w ogóle to mogłybyście obie wpaść na pyzy.....:lol: -ZAPRASZAM!!!!:multi: :multi: :multi:
Agappe Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 GR napisał(a):Matagi! Mozesz sobie gosci przyjmowac ile chcesz, ale pyzy sa nasze!!!!!! tj. ( niech bedzie) Asiaczka i moje:p:p:p chlip chlip:shake: i już sie nie podzielicie z nami (tzn ja i donya)?? przeciez jest ich tyle, że dla wszystkich powinno starczyć??:roll: :roll:
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Galeria akit zrobiła się ....zapyziała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Jak Wam sie podoba?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tytuł zdjęcia to..."Wścieklizna":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podeśle je jutro pewnemu lekwetowi :evil_lol: /nie przepadam za nim:mad: /
obcy Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 -"- 0X -" ___ Matagi na czym ta psina biega ----w mieście takiego towaru nie ma !!!____:niewiem:
Matagi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='obcy'] -"- 0X -" ___ Matagi na czym ta psina biega ----w mieście takiego towaru nie ma !!!____:niewiem: Hiiii to Meksykanin,u nich są różniste wynalazki...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Matagi - jak spojrzałam na tego meksykańczyka ze strzykawką w gęboszy, to od razu mi sie odechciało Twoich pyzów!!! Zrobiłaś to specjalnie?!:angryy: :diabloti: A na pyzy to ja się mogę zapisać nie wcześniej niż w sierpniu (Białystok!). Może jakieś nędzne niedobitki zostaną do tego czasu? pzdr.
Matagi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Asiaczek']Matagi - jak spojrzałam na tego meksykańczyka ze strzykawką w gęboszy, to od razu mi sie odechciało Twoich pyzów!!! Zrobiłaś to specjalnie?!:angryy: :diabloti: A na pyzy to ja się mogę zapisać nie wcześniej niż w sierpniu (Białystok!). Może jakieś nędzne niedobitki zostaną do tego czasu? pzdr. Nie specjalnie!:evil_lol: On taki....urodziwy,więc jak znalazłam go to chciałam wszystkim pokazać,niech podziwiaja nerwowego:evil_lol: :evil_lol: . Jeżeli pyzy zostaną pożarte do sierpnia,to będa nowe!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Nauczyłam Martynę produkować!:lol: Dzisiaj przeglądałam oferty agencji nieruchomości,poniewaz niedługo zapewne wyniesiemy sie poza Białystok /blok mi stawiaja za płotem:angryy: :-( /. Znalazłam takie coś,podoba mi sie okrutnie :loveu: :loveu: :loveu: : http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=6650530&id_podrubryka=2&id_rubryka=1&id_region=10&miasto=&dzielnica=&ulica=&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=4&slowa=&liczba_pokoi_od=0&liczba_pokoi_do=0&rok_budowy_od=&rok_budowy_do=&metraz_dzialki_od=&metraz_dzialki_do=&rp=on&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&dzial=ni&limit=20&ilosc_ogl=1&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d&%3Bregion2=10&start=1&nr=7&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d®ion2=10 troszkę daleko od miasta,dojazd zajmie ok.40 min.ale miejscowośc fajna,do Białowieży niedaleko,we wsi mieszka całe 110 osób....:lol: Jak się Wam podoba?
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Sama bym chciała takie cudo mieć. Cena nie jest odstraszająca. Pzdr.
donya Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Matagi']Nie specjalnie!:evil_lol: On taki....urodziwy,więc jak znalazłam go to chciałam wszystkim pokazać,niech podziwiaja nerwowego:evil_lol: :evil_lol: . Jeżeli pyzy zostaną pożarte do sierpnia,to będa nowe!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Nauczyłam Martynę produkować!:lol: Dzisiaj przeglądałam oferty agencji nieruchomości,poniewaz niedługo zapewne wyniesiemy sie poza Białystok /blok mi stawiaja za płotem:angryy: :-( /. Znalazłam takie coś,podoba mi sie okrutnie :loveu: :loveu: :loveu: : http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=6650530&id_podrubryka=2&id_rubryka=1&id_region=10&miasto=&dzielnica=&ulica=&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=4&slowa=&liczba_pokoi_od=0&liczba_pokoi_do=0&rok_budowy_od=&rok_budowy_do=&metraz_dzialki_od=&metraz_dzialki_do=&rp=on&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&dzial=ni&limit=20&ilosc_ogl=1&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d&%3Bregion2=10&start=1&nr=7&key_unique=d908b62aa2fa866f45b9a49a87235c4d®ion2=10 troszkę daleko od miasta,dojazd zajmie ok.40 min.ale miejscowośc fajna,do Białowieży niedaleko,we wsi mieszka całe 110 osób....:lol: Jak się Wam podoba? Fajne, podoba mi się bardzo. Wieśniacy górą ;) :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts