Agappe Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 własnie sie zastanawiałam gdzie sie wszyscy podziewają.. i "w pore" przypomniałam sobie, że dziś Łódź.. qrcze ja jakaś nieogarnięta jestem sylwek:witam nowego akitomaniaka i małą białą perełkę :))
Agappe Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 stawka na Łódź: psy szczeniaki ISSUN BOSHI HALNE WZÓRZE mlodziez AKITA U IZIS YORITO MONOYAWARAKE TAJGETA MUSHA TAJGETA NORITSU-GO MATAGIINU posrednia AKITA U IZIS UTUKUSHII FOKUS ROAL WARU RILAF otw CHAKUJITSU SUTEKI KENDO RZĄSKA OKII MATAGIINU champ AMAI BAKIRA BIMBO YAMAMOTO BOS KUMADE CZANAJ ROAL TANOSHIMI-GO DOGUTTI suki mlodziez AIKO TAJGETA ATSUMI TAJGETA FUJIN YAMAMOTO TYCON EMI GO posr DAICHI OMONO GAWA RENAI SABI HALNE WZGORZE otw ANIA REBIA BEJSHI ROAL DYUKA PA-LIS KURIMU TAJGERA ch BU YAMMAMOTO INAZUMA OF AMAYADORI KEN OJOSAN MATAGIINU
Asiunia02 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Komentarz do stawki na Łódz :) Psy championów -> będzie ciekawie, sedzia ma uze wyzwanie bo psy piekne ale w roznych typach. Dyuka Pa-Lis - wielkie zaskoczenie :) 1 raz wystawiana. Nie widziałam jej od szczeniaka wiec prosze o duza ilosc zdjec. To jest córeczka naszej śp. Kleodike i P`Koshu D`Obakosow.
weihaiwej Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czy mnie się coś pomyliło, czy też akity w Łodzi byly dzisiaj...? Wie ktoś coś??
Agappe Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 tak akity były dzisiaj.. podobno sedzia wybierał psy duże w typie DJP.. stawka na Łódź: psy szczeniaki ISSUN BOSHI HALNE WZÓRZE mlodziez AKITA U IZIS YORITO - bdb, lokata III MONOYAWARAKE TAJGETA MUSHA TAJGETA NORITSU-GO MATAGIINU - lokata I, posrednia AKITA U IZIS UTUKUSHII bdb, lokata II FOKUS ROAL WARU RILAF - lokata I otw CHAKUJITSU SUTEKI KENDO RZĄSKA OKII MATAGIINU - lokata I champ AMAI BAKIRA BIMBO YAMAMOTO - lokata III BOS KUMADE CWC, CACIB, BOB CZANAJ ROAL TANOSHIMI-GO DOGUTTI - res.CACIB suki mlodziez AIKO TAJGETA ATSUMI TAJGETA FUJIN YAMAMOTO TYCON EMI GO - db posr DAICHI OMONO GAWA RENAI SABI HALNE WZGORZE otw ANIA REBIA BEJSHI ROAL DYUKA PA-LIS KURIMU TAJGERA ch BU YAMMAMOTO - CWC , CACIB INAZUMA OF AMAYADORI KEN OJOSAN MATAGIINU
AKITY-HalneWzgórze Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Agappe']tak akity były dzisiaj.. podobno sedzia wybierał psy duże w typie DJP.. stawka na Łódź: psy szczeniaki ISSUN BOSHI HALNE WZÓRZE mlodziez AKITA U IZIS YORITO - bdb, lokata III MONOYAWARAKE TAJGETA MUSHA TAJGETA NORITSU-GO MATAGIINU - lokata I, posrednia AKITA U IZIS UTUKUSHII bdb, lokata II FOKUS ROAL WARU RILAF - lokata I otw CHAKUJITSU SUTEKI KENDO RZĄSKA OKII MATAGIINU - lokata I champ AMAI BAKIRA BIMBO YAMAMOTO - lokata III BOS KUMADE CWC, CACIB, BOB CZANAJ ROAL TANOSHIMI-GO DOGUTTI - res.CACIB suki mlodziez AIKO TAJGETA ATSUMI TAJGETA FUJIN YAMAMOTO TYCON EMI GO - db posr DAICHI OMONO GAWA I,dosk.CWC RENAI SABI HALNE WZGORZE otw ANIA REBIA BEJSHI ROAL,Idosk.CWC DYUKA PA-LIS KURIMU TAJGERA ch BU YAMMAMOTO - CWC , CACIB INAZUMA OF AMAYADORI KEN-r-CACIB OJOSAN MATAGIINU tłustym drukiem dopisałam znane mi wyniki Agappe -BOS,TANOSHIMI,BU,INAZUMA są w typie DJP? czy to miałoby znaczyć,że najlepsze akity wyszły z bdb.i db.?
Agappe Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']tłustym drukiem dopisałam znane mi wyniki Agappe -BOS,TANOSHIMI,BU,INAZUMA są w typie DJP? czy to miałoby znaczyć,że najlepsze akity wyszły z bdb.i db.? nie no daj spokój.. powiedziałam podobno <i to nie wyszło z tego źródła o którym pomyslałaś>... oczywiście nie mówie o championach, ale np klasa pośrednia psów mnie zastanawia, Waru I, a Fokus III??
Agappe Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 w Każdym razie gratulacje dla Krzyśka, GR i Agnieszki!!! :multi: :multi:
cleo2000 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Gratulacje dla zwyciezcow:multi: :multi: :multi: ps w Lodzi jak zawsze;) BOBa trudno zlapac ;)
weihaiwej Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Wiem, że wszyscy pewnie czekają na zdjęcia z Łodzi, ale żeby umilić Wam oczekiwanie (mam nadzieję, że fotki z Łodzi się pojawią) podzielę się z Wami paroma zdjęciami z dzisiejszych harców Iru z japońskim kuzynem, tosą :) Kto silniejszy... ja, ja to złapię! Zdobyłam! Chłodzenie :) Po trzygodzinnych zapasach przeplatanych gonitwą oba psiaki padły z uśmiechem na pyskach. Myślę, że szybko zregenerowałyby siły, gdyby tylko mogły szaleć dalej :) Pozdrawiamy!
abigail Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='weihaiwej'] Zdobyłam! Chłodzenie :) No to Iru została mistrrzynią w konkurencji chłodzenia! Śliczna z niej i mądra panienka chociaż zapasy z tosą to konkurencja prawie olimpijska (może się nie znam na tosach...:razz: )To leżenie w wodzie jest rewelacyjne:lol: Nasza Biała Kitka wymyśliła tylko że w wodzie można siedzieć. zaraz wstawię parę zdjęć z Łodzi.... ledwo wróciłam:tard:
Barbara_bb Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Oczywiscie gratuluję wszystkim, ale nie ukrywam, ze zaocznie kibicowalam Okiemu i Noritsu. yes! yes! yes!
Agappe Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 aaa własnie OKII chyba skończył championat polski!! Lilka gratulacje!! :):multi:
abigail Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Na początek kilka słów... wystawa w Łodzi, sedzia Peter Jolly (GB), BOB: BOS KUMADE!!!!! wł. Iwona Miśkiewicz niektórzy może kojarzą tą Panią , hi, hi (ta linijka to żart, który chwycą niektórzy, większość nie będzie wiedziała o co chodzi, za co przepraszam:cool3: ) Zdjęć mam "trzy na krzyż", bo zdradzam akity na rzecz SHIB- zdjeć shib mam 80!!!! daję co mam a póżniej najśliczniejsze szybowców!!! najlepszy pies młodzieży i jego konkurenci z Tajgety (bracia) SZAMPONY:lol: od Lewej: BOS-BOB Cacib Ginger Res.-Cacib (wystawca Ewa Sz.-Szeremeta... hi:cool3:) (to info dla relacjonujących na swoich stronach polskie i nie tylko - wystawy), Bimbo z Agnieszką FINAŁ GRUPA DJP Z AKITĄ:loveu: Zestawienie ujęć Shirka (BOSA) 4 m-ce w grupie Przepraszam że tak mało... ale się denerwowałam i "zapuściłam" używanie aparatu. Basenji było jak zwykle pycha, ciasta pycha (Krysia i Gosia nieocenione a Twórca torciku ze spirytem geniuś!), piwko super.... imprezka w bagażniku też sympatyczna Niektórzy byli bardzo szczęśliwi, niektórzy mniej...:-( :cool3: (Krzysiek nie zapomnę Ci że nie podstawiłeś nogi Konie:diabloti: ), takie właśnie jest życie wystawowe! Wieczorem więcej .... pzdr
Agappe Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='abigail'] FINAŁ hmm albo mi się wydaje albo Kona na każdej wystawie pokazywana jest w innym osprzętecie??? robisz Krzysiu jakies badania rynkowe, które ringówki sie najlepiej sprawdzają? ;)
cleo2000 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Agappe napisał(a):nie no daj spokój.. powiedziałam podobno <i to nie wyszło z tego źródła o którym pomyslałaś>... oczywiście nie mówie o championach, ale np klasa pośrednia psów mnie zastanawia, Waru I, a Fokus III?? a kl.mlodziezy chyba tez
Asiunia02 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jak sadziłam stawka w championach była bardzo wysoka !! Wspolczuje sedziemu :) :)
Musha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Agappe napisał(a):hmm albo mi się wydaje albo Kona na każdej wystawie pokazywana jest w innym osprzętecie??? robisz Krzysiu jakies badania rynkowe, które ringówki sie najlepiej sprawdzają? ;) Daria !!!czy ty przypadkiem dziś coś nie wypiłaś bo ja miałem imprezę ale nie widzę nowej ringówki od września ubiegłego roku:evil_lol:
Musha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 abigail napisał(a): Niektórzy byli bardzo szczęśliwi, niektórzy mniej...:-( :cool3: (Krzysiek nie zapomnę Ci że nie podstawiłeś nogi Konie:diabloti: ), takie właśnie jest życie wystawowe! Wieczorem więcej .... pzdr Agnieszka:placz: :placz: :placz: :angryy: :angryy: czy ty widzisz jak płaczę z rozpaczy iż Zuma przegrała :placz: .Ale jak sama zauważyłaś ten mój kundel ni diabła nie dał sobie podłożyć nogi :placz: :diabloti:
Agappe Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Musha napisał(a):Daria !!!czy ty przypadkiem dziś coś nie wypiłaś bo ja miałem imprezę ale nie widzę nowej ringówki od września ubiegłego roku:evil_lol: hmm to może to kwestia tej żółci, do której nie moge sie przyzwyczaić ;)
Musha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Agappe napisał(a):hmm to może to kwestia tej żółci, do której nie moge sie przyzwyczaić ;) Daria !! do tej żółci zdążysz się jeszcze przyzwyczaić toć w najbliższym czasie nie zamierzam zmieniać ringówki:diabloti: a czy ty nie wiesz jak brzmi przydomek twojego potworka:diabloti: :eviltong:
Agappe Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Musha napisał(a):Daria !! do tej żółci zdążysz się jeszcze przyzwyczaić toć w najbliższym czasie nie zamierzam zmieniać ringówki:diabloti: a czy ty nie wiesz jak brzmi przydomek twojego potworka:diabloti: :eviltong: czepiasz sie szczegółów ;) tak mi ktoś napisał i ja to tylko skopiowałam.. na pierwszy rzut oka tylko zauwazyłam Royal i CZANAJ ;) ale na stronie swojej juz bez błedu wpisywałam.. za to kilka wystaw temu z suki zrobiłam psa ;) nie wiem gdzie ja mam głowe ;) a jesli chodzi o ringówki.. to tym razem ja chyba pomyśle o zmianie.. tylko nie do końca wiem na jaką.. ktoś sie wybiera na międzynarodówke do wwy?
Agappe Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 aaa i powiedz mi prosze jaką ocenę dostał MUSHA?? i jeśli znasz to jeszcze jego braciszka poprosze.. i najlepiej qrcze wszystkie psy i suki z Łodzi ;) coś sie ostatnio obijacie z uzupełnianiem wyników :mad: :mad: Lila ja nadal czekam na Inowrocław... Asiunia albo cleo (przepraszam, ale nie pamietam kto to pisał) wiecie w końcu coś o Bydgoszczy??
Asiunia02 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jak narazie o Bydgoszczy nie dostałam zadnej wiadomosci. Ale napisze jeszcze do kogos kto moze cos wiedziec.
Recommended Posts