Gosica Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Cdn ...juz w nocy bym dokończyła lecz niestety net siadł iii.... Lecimy dalej :loveu:...... cdn..
Gosica Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 oto zdjęcie , które mnie osobiście , bardzo sie podoba jest naprade swietne :lol: a tu młodziutka akitka amerykańska hihi hih :evil_lol: to no by było na tyle ,a ta malutka akita to chyba młodziutki halniak , chco tgeo dokładnie nie wiem :roll:. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie . P.S Agatko bede w Bytomiu jak na dzisiejeszy dzien;). I Przepraszam wszystkich ktorym podałam już skostniała z zimna łape:eviltong:, ale wymarzłam ajk nie wiem . Chjoć to nic bo bardzo miło wspomniam tą wystawe tyle nowych twarzy i zakreconych ogonów :lol:.
Iwona&Wiki Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 To była chyba wyjątkowo emocjonująca wystawa!:roll: Gorączkowe podniecenie, euforia i wielka powszechna radość z sukcesów dotarła nawet na moją senną kleosińską wieś.:lol: :lol: :lol: Wszystkim Małym i Dużym oraz Mniejszym i Większym Zwycięzcom szczere GRATULACJE! Oczywiście WIOSENNE Gratulacje!:lol: A przed wysypem kolejnym wystawowych zdjęć, zresztą coraz lepszych - te ostatnie wystawione przez Matagi i Gosicę nawet ja wystawowy dyletant oglądałam z przyjemnością - zasłużona wiosenna chwila relaksu?;)
Agappe Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 informacja wystawowa Krajowa wystawa w Dobrym Mieście (od.Olsztyn) - 01.05.2006, sędzia Andrzej Szutkiewicz (PL) psy - kl.młodzieży wynik MARMUR Puchate Kreple dosk, Zw.Mł, Zw.Rasy NORITSU-GO Matagiinu PL dosk??, srebro psy - kl.pośrednia wynik Akita u Izis (FCI) UMON dosk??, CWC?? suki - kl.młodzieży wynik AKEGATA Halne Wzgórze nieobecna suki - kl.otwarta wynik ??? z Grodzkiego Zakątka bardzo dobra ??? suki - kl.weteranów wynik APHELIA Cend doskonala, złoto [SIZE="3"]BABA od Matagi Zw.Mł, Zw.Rasy Gratulacje!!!!!!!!!! :)))
Agappe Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 aaa zapomnialam zdjęcia z Dobrego miasta pojawią sie pewnie dopiero jutro
EZOGHUL Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Na ponizszym zdjeciu Vader na wczorajszej wystawie. Dziekuje za zdjecie Kasi - za cyngiel aparatu ciagnal jej maz :)
weihaiwej Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Matagi, gratuluję sukcesu Baby! :) Gosica, dzięki za zdjęcia - czy mogłabyś podesłać mi fotki Irulki na maila? Dzięki! I do zobaczenia w Bytomiu :) PS. Pozdrowienia dla Taty :)
Agappe Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 jak zakończycie wklejać zdjęcia z wystaw to wrzuce troche szczeniaków BOS Kumade x BUNYA Yamamoto
abigail Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gatulacje dla BAB:loveu: :loveu: :loveu: Krzysztof G. od Amai'a się nie chwali ale też ma do pooglądania na swojej stronie foto z Opola- super reportaż! Gratulacje dla "psich dziennikarzy" (chyba się nie obrazicie- komplementuję:lol: :lol: :lol: ) Daria: Krzysiek ma u siebie lokaty z Opola; wstawiaj te bobaski!!!!! Wiki: zdjęcia plenerowe bajkowe!:crazyeye:
Agappe Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 no dobra to zaczynam to na razie tyle.. jak bede miała chwilk wkleje dalej.. tymczasem jakies sniadanko by sie przydało ;)
Daisunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: moją faworytką jest bialaska (albo bialasek :lol:) :multi:
Agappe Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Daisunia napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: moją faworytką jest bialaska (albo bialasek :lol:) :multi: oba białe stworki to kobitki ;)
Daisunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Agappe napisał(a):oba białe stworki to kobitki ;) aha :lol: (musze coś dopisac bo wiadomosc jest za krotka)
christoph Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Zaległe zdjęcia z Opola. Lepiej późno, niż wcale:oops:. Wszystko przez czasochłonność obróbki i opisów. Teraz już mam wolne, więc wstawiam. Psy Szczenięta
christoph Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hikari Cho-Kai lok. 3 Inochi-O Kakeru Halne Wzgórze FCI lok. 1 Issun Boshi Halne Wzgórze FCI lok. 2 Lokaty Inochi, Issun, Hikari
christoph Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Inochi Psy Młodzież Bakinori Bashir Lisia Przełęcz Zw.Mł.
christoph Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Psy pośrednia Hoseki Halne Wzgórze FCI lok. 1 Hokori Takai Halne Wzgórze FCI lok. 3 Umon Akita u Izis FCI lok. 2
christoph Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Psy championy Amai Bakira lok. 3, oc. dosk. Czenaj Roal lok. 2, oc. dosk. Res-CACIB Bimbo Yamamoto lok. 1, oc. dosk. BOB CACIB Bimbo Yamamoto
christoph Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Suki Szczenięta Iru Halne Wzgórze FCI Kami Halne Wzgórze FCI lok. 3 Konnichi-Wa Halne Wzgórze FCI lok. 4 Niagara Mago Kakusui Halne Wzgórze FCI lok. 2 Lokaty 1 (I'Yorokobi No Izumi Halne Wzgórze FCI), niestety, zdjęcia:shake:
christoph Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Suki młodzież Ocena Akari No Tsuki Halne Wzgórze FCI Arashi Tajgeta Fujin Yamamoto Malwa Puchate Kręple Arashi Tajgeta lok. 2 Akari No Tsuki Halne Wzgórze FCI Arashi Tajgeta Fujin Yamamoto Malwa Puchate Kręple Lokaty: 1. Akari No Tsuki Halne Wzgórze FCI 2. Arashi Tajgeta 3. Fujin Yamamoto 4. Malwa Puchate Kręple
Recommended Posts