Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
Lila wiesz coś jeszcze?? kto res.CACIBy?? ja tylko wiem, że tam jest strasznie zimno ;p

Zimno tam,ale na szczęście nie pada teraz!Iwona wystawia teraz szybowca,zadzwoni po ocenie,wtedy się dowiem co i jak!:lol:

Posted

Witam

GRATULUJE wygranych :)

Ale faktem jest, ze w Opolu zimno bylo jak diabli, a ja zimowe okrycia juz mam schowane do szafy :)

Czekam na fotki

Posted

EZOGHUL napisał(a):
Witam

GRATULUJE wygranych :)

Ale faktem jest, ze w Opolu zimno bylo jak diabli, a ja zimowe okrycia juz mam schowane do szafy :)

Czekam na fotki

hmm a Ty na wystawie nie byłes?? tak blisko masz to chyba lepiej na zywo było zobaczyć niż na zdjęciach?? :roll:

Posted

Przepraszam,ale musiałam wyjechać poza miasto/prałam wnuczka,białaska/ i dopiero teraz mogę co nieco napisać:lol: :
Res.Cacib w psach przypadł łysemu Cześkowi:lol:
Amai był 3 szamponach.W suczkach rezerwę dostała konkurentka Kony!:lol: .Pies z młodzieży został Zw.Mł.:lol: ,suczki młodzieżowe wygrała AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze,druga była ARASHI Tajgeta,dalej nie wiem.W pośrednich psach trzeci był UMON Akita u Izis,w pośrednich suczkach wygrała YOSHI Rilaf,za nia była DAICHI Omonogawa,dalej zaś MIDORI Turzycowa Dolina.
W shibach Iwona zgarnęła BOB-a!!!:multi: :multi: ze starszym bratem BABY,Odżisiem,zwanym w domu....pierdołą:evil_lol: :lol: .
Tyle wiem!Idę po ścierkę-muszę BABĘ przetrzeć przed jutrzejsza wystawą!:evil_lol: ;) :lol:

Posted

Bylem osobiscie. Nawet przy pomocy jednej z osob (jak sie przyzna sama to wiadomo bedzie kto) udalo mi sie przeszmuglowac Vadera na wystawe tak by sobie poszczekal na psy swojej rasy :)

Nie zabralem aparatu niestety :( i nie moglem fotek porobic, a wiem ze inni robili.

Posted

Nio to powie5m iz ja byłam zachywcona wystawą . MIło było mi poznać Panią Jolę z Halnego :lol:, I Kasię i Łukasza oraz wszystkich innych też :lol:. Teraz mam troche zajęć pózniej postaram sie wkleić zdjęcia z wystawy (a jest ich sporo). Moje gratulacje dla Bimusia oraz Bu Yamamoto :multi:, dla Irulki , dla Arahszi i wszystkich innych wystawowców. No i oczywiście nie moge nie wspomnieć o Halnym , które także serdecznie pozdrawiam i gartuluje :lol:. Do zobaczyska wieczorem .
P.S Wielki ukłon w strone Agaty :lol:.

Posted

Ciesze się baaardzo,bo....
brat BABY,OJISAN Tajgeta wywalczył II m-ce na BOG V grupy!:multi: :multi: :multi: :multi:
Ciekawe co jutro jego siostra BABA wywalczy w Dobrym Mieście?:razz: :evil_lol:

Posted

Gratulacje dla Bimbo i Bu! A raczej dla Donyi i Mushy :)
Ja byłam tak zaaferowana, że niewiele wiem z wystawy, ale w suczkach klasa szczeniąt wyniki były takie:

Iru Halne Wzgórze WO
I'Yorokobi no Izumi Halne Wzgórze WO I
Kami Halne Wzgórze WO III
Kitsune Halne Wzgórze WO
Konnichiwa Halne Wzgórze WO IV
Niagara Mago Kakusui Halne Wzgórze WO II

[quote name='Matagi']W pośrednich psach trzeci był UMON Akita u Izis
Matagi, z tego co wiem w pośredniej psów wygrał Hoseki Halne Wzgórze, Umon Akita u Izis był II, a Hokori-Takai Halne Wzgórze III.

Jolu, gratulacje! Halne Wzgórze zgarnęło dziś sporo medali :)

Gosica, super, że byłaś - dzięki temu będziemy mieli dużo dobrych zdjęć! Dzięki też za miłe słowa :oops: Wybierasz sie do Bytomia?

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='weihaiwej']Gratulacje dla Bimbo i Bu! A raczej dla Donyi i Mushy :)
Ja byłam tak zaaferowana, że niewiele wiem z wystawy, ale w suczkach klasa szczeniąt wyniki były takie:

Iru Halne Wzgórze WO
I'Yorokobi no Izumi Halne Wzgórze WO I
Kami Halne Wzgórze WO III
Kitsune Halne Wzgórze WO
Konnichiwa Halne Wzgórze WO IV
Niagara Mago Kakusui Halne Wzgórze WO II

Matagi, z tego co wiem w pośredniej psów wygrał Hoseki Halne Wzgórze, Umon Akita u Izis był II, a Hokori-Takai Halne Wzgórze III.

Jolu, gratulacje! Halne Wzgórze zgarnęło dziś sporo medali :)

Gosica, super, że byłaś - dzięki temu będziemy mieli dużo dobrych zdjęć! Dzięki też za miłe słowa :oops: Wybierasz sie do Bytomia?

Pozdrawiamy!

Dzięki,Agata:lol: za poprawki!Ja jak zwykle wsio poprzekręcam:cool1:
jeszcze raz GRATKI!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: DLA WSZYTKICH!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

no to zbieram wszystko do kupy

Międzynarodowa wystawa w Opolu - 29-30.04.2006, sędzia Barbara Larska (PL)
psy - kl.szczeniątwynik
HIKARAI Cho-Kai
INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze
ISSUN BOSHI Halne Wzgórze
psy - kl.młodzieżywynik
BAKINORI-BASHIR Lisia Przełęcz dosk, Zw.Mł
psy - kl.pośredniawynik
HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze oc?, lokata III
HOSEKI Halne Wzgórze oc?, lokata I
Akita u Izis (FCI) UMON oc?, lokata II
psy - kl.championówwynik
AMAI Bakira oc?, lokata III
BIMBO Yamamoto oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NPwR, CACIB, Zw.Rasy
CZENAJ Roal dosk, lokata II, res.CACIB
suki - kl.szczeniątwynik
IRU Halne Wzgórze wo
I'YORKOKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze wo, I
KAMI Halne Wzgórze wo, III
KITSUNE Halne Wzgórze wo
KONNICHI Halne Wzgórze wo, IV
NIAGARA MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze wo, II
suki - kl.młodzieżywynik
AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze oc?, lokata I
ARASHI Tajgeta oc?, lokata II
FUJIN Yamamoto
MALWA Puchate Kreple
suki - kl.pośredniawynik
DAICHI Omono Gawa oc?, lokata II
MIDORI Turzycowa Dolina oc?, lokata III
YOSHI Rilaf oc?, lokata I
suki - kl.otwartawynik
AIKYO z Hrabovseho Dvora
AMAI ze Szpilkowego Lasu
MIJA SAWA Turzycowa Dolina
SAKE Jamni Jar
suki - kl.championówwynik
BU Yamamoto oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NSwR, CACIB
CHOKAI Pa-Lis dosk, II, res.CACIB

wszystko sie zgadza?? prosze o wiecej ;)

Posted

[quote name='Agappe']no to zbieram wszystko do kupy
klasa otwarta: tyle wiem!
AIKYO z Hrabovseho Dvora
AMAI ze Szpilkowego Lasu - Lokata I i CWC- Skończyła Ch.Pl.:multi: :multi: :multi:
MIJA SAWA Turzycowa Dolina
SAKE Jamni Jar

Wielkie gratulacje dla Zwycięzców "starych wyżeraczy" i tych mniej wyżartych:lol:
Osobiście serdecznie gratuluję Marcie i Lunie (Amai) bo jestem bardzo z nich dumna:oops: :loveu:

Wiki: czy wszystko z nią OK? coś widzę że po jakichś cięciach?????:shake:

Powodzenia dla zawodników w Dobrym Mieście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='abigail']
AMAI ze Szpilkowego Lasu - Lokata I i CWC- Skończyła Ch.Pl.:multi: :multi: :multi:[guote]

Agnieszka gratulacje za zakończenie Ch.Pl.AMAI

Posted

Agappe napisał(a):
Agnieszko<abigail> gratuluje!!! :))
a nie wiesz jak reszta panienek z tej klasy???

juz sie nie moge fotorelacji doczekać!! :)

Mają zdjęcia, reszty nie wiem bo całe szcześliwe towarzystwo oddaliło sie na krótkie wakacje... jak wrócą to mają te zdjęcia mi przekazać. też bym z chęcia pooglądała!.....:-(

Posted

[quote name='Musha'][quote name='abigail']
Krzysiek! poczochraj BU i Mushę! a Ty to już telefonów w dniu wystawy nie odbierasz???? od rana próbowałam się do Cie dodzwonić. potem zrezygnowałam.... :eviltong:
miałam kupę zajęcia z przechowywanym u mnie owczarkiem belgijskim Lunim.... to była doba psychologicznej pracy "psiej" która nie przyniosła żadnych efektów:shake: Ta rasa to inny świat:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

A więc lecimy z tymi zdjęciami ....Przed wystawą parę migawek z życia przed ,,stresowego"

A tu nowa gwiazdka ....i zauważył to niejeden człek :loveu:

Ups przepraszam komus uciełam kawałek kurtki:roll:..ale piesio nie zmnienił postaci i wciąż widać ze to akita :lol:

'' Moje zaprzyjażnione " Puchate Kreple;)

A Tu Bimbuś szykuje sie do wilekiego zywcięstwa w pięknym stylu :lol:

Przygotowania Agaty i Iru:cool3:

A tu na okrasę sliczniutka akita amerkańska :loveu:

z/w ciąg dalszy wystawianie ....:razz:

Posted

My już z powrotem w domu, jeszcze gratulacje dla tych co zakończyli, zaczęli championaty, Cacibow-ców i res. też.
Zdjęcia zostaną zamieszczone, ale już nie tej nocy:sleep2:.

Posted

cdn....
Uwilebiam robic zdjęcia portrety :loveu:Wtedy widac ,akitke troche inaczej

A teraz na przemian :eviltong:

Koniec, działu PSy teraz kolej na sunie ....oj dużo tych zdjęc..a noc przecież taka krótka:evil_lol:..cdn..

Posted

[quote]
Gosica! W imieniu zachodniopomorskiego WIELKIE DZIĘKI ZA ZDJĘCIA:loveu:
Wiem ile to pracy wstawić, jeszcze po wojażach, po nocy!
W domku ogląda się super...ciepło. Tam rzeczywiście było ponuro, dobrze że jeszcze deszcz nie padał:shake: Ja nigdy w Opolu na wystawie nie byłam, ale widzę że, nie patrząc na warunki atmosferyczne, miejsce takie raczej średnie?!:crazyeye:
No a w Dobrym Mieście już prawie w starterach....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...