kadziumia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Agappe']... a jeszcze jesli chodzi o WAKIKO, no cóż nie będę się wyróżniać ( a co mi tam;p) i powiem, że również przypomina mi głowę pewnego psa :) No mi też, ale nie wiem czy Wam również ... Dla porównania wstawiam dwa zdjątka: Jak dla mnie, to podobieństwo uderzające :):) niezmiennie i nieustajaco pozdrawiam
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='abigail'] No! to zgłosiłam Zumę do Łodzi (chyba na ostatnią chwilę!!!-pocztą) Ja się spotkam w klasie z Bu Y., może odkryjecie karty kto jeszcze zgłoszony .... żeby móc się trochę podenerwować:placz: w zeszłym roku było przewesoło:multi: :multi: :multi: Halniacy się nie odzywają bo dużo z pewnością roboty mają, ale pewnie wystąpią ze swoją ekipą. A jak reszta????? Z Południa przyjedzie Gr, ciekawe czy ktoś jeszcze....:cool3: do ANGIELSKIEGO sędziego:roll: ...... Matagi, czy Ty szibujesz do Łodzi??????? czy akitujesz też? A co do avatara, to może być nasza ogródkowa Tekla ?(przewspaniała do deptania przez psie łapki, bo żaden mądry pies po jednym upolowaniu jej pyskiem, nie zrobi tego więcej!) Tekla już drugi raz gości w galerii akitowej!:lol: Kiedyś ją wstawiłam,śliczna z niej dziewczynka,tylko buuuuzi dawać!:evil_lol: Ja u siebie ropuszki nie mam:shake: :-( ,mam za to w oczku zielone wodne i mam trawiaste w ogrodzie pod choinkami:lol: . Agnieszko!Łódź przedłużyła zgłoszenia jeszcze o tydzień/przeczytałam w wystawach/,może ktos jeszcze swoje akitki "dogłosi";) :roll: Ja do Łodzi shibuję i akituję!;) A Zumka będzie nie tylko z BU Y.w klasie;) ,będzie też tam moja Ojosan;) .Okii idzie w otwartej,a Baba będzie się szarogęsić w szybowcowej młodzieży. Gr przyjedzie z południa?:-o :crazyeye: To rozumiem tak: albo Gr sie wybiera gdzieś na wycieczkę i przyjedzie z tamtąd;) albo Gr pomyliła Ci się z KG;) albo Gdańsk przenieśli faktycznie na południe;) I ja mam nadzieję,że atmosfera będzie taka sama jak na ubiegłorocznej majowej i na klubowej/Darek Iwony już musi szukać basenji na pieczeń chyba...:evil_lol: /!!!Bo było suuuperrrr przezabawnie i ja chcę tak znowuuuuu!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
abigail Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ale skucha- pomyliłam strony świata... mój syn piszący we wtorek test kompetencyjny szóstoklasistów (czytaj naukowiec) leży ze śmiechu na podłodze.... oczywiście chodziło o PÓŁNOC!!!! ALE TWOJE WERSJE SĄ SUPER ( powinnaś pisać scenariusze:-)) To może ja upieknę żabie udka - GR by mnie znienawidziła.... A swoją drogą KG się w ogóle nie odzywa!!!!! Mówiąc o wesołości wspominałam majową łłłłłłłłłódzką.... chociaż Pani sędziny nie ma już wśród nas...:-(
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Zapomniałam dodać,że aby było tradycyjnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,to Musha powinien powtórzyć swoje "wyczyny"z psami Iwony,a efekty majowe zademonstrować wszystkim we wrześniu na specjalistycznej/aparat foto tym razem będe miała w pogotowiu!/.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 abigail napisał(a):ale skucha- pomyliłam strony świata... mój syn piszący we wtorek test kompetencyjny szóstoklasistów (czytaj naukowiec) leży ze śmiechu na podłodze.... oczywiście chodziło o PÓŁNOC!!!! ALE TWOJE WERSJE SĄ SUPER ( powinnaś pisać scenariusze:-)) To może ja upieknę żabie udka - GR by mnie znienawidziła.... A swoją drogą KG się w ogóle nie odzywa!!!!! Mówiąc o wesołości wspominałam majową łłłłłłłłłódzką.... chociaż Pani sędziny nie ma już wśród nas...:-( Mnie też cały czas chodzi o majową łódzką!!!:lol: Jakis taki klimat sie tam wytworzył....że ehhh CHCE SIĘ TAM JEŹDZIĆ!!!:lol: :lol: :lol: A Iwonę to chyba w tym roku zagonić trzeba do jakiego grilla - niech robi za gosposię/bo Darka specjalnośc to te pieczone w piekarniku basenji/ !!!Ciasto to za -pewne Krysia dostarczy/niam niam:loveu: ,na samo wspomnienie/,a piwko to Musha/za te wykrakane Katowice ma beczke przyturlać:evil_lol: /.Ja chcę już Łóóóóódźźźź!!!!:multi: :loveu:
GR Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 AGA, trudno, poswiece sie. Przywiez Darkowi te Tekle, to chociaz moze Ginger sobie troche podje:lol::lol::lol:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='GR']AGA, trudno, poswiece sie. Przywiez Darkowi te Tekle, to chociaz moze Ginger sobie troche podje:lol::lol::lol: Ojjjjjjjjjjj nieeeeeeeeee!!!!!:placz: Ona /Tekla/ taka całuśna!:lol: Jej tylko buuuzi dawać!;) Jak już z Gingera taki żabożerca ,to mu zakupię jakięś konserwowe żabie nogi!;) A ja mam inne plany wobec Tekli:evil_lol: :diabloti: : niech Tekla da buuuzii dla największego wygranego fuksa tej wystawy!!! Fuksa,jeszcze raz powtórzę,rozumiemy się...;) ;) ;) /mam nadzieję,że to nie bede ja:evil_lol: :evil_lol: ,ale słówko sie rzekło....:lol: /. Fuksy mogą być-wszać Anglik sędziuje.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
donya Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Teklę proszę zostawić w spokoju :mad: :mad: :mad: Zjeść chcą - wstręciuchy jedne :shake:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 donya napisał(a):Teklę proszę zostawić w spokoju :mad: :mad: :mad: Zjeść chcą - wstręciuchy jedne :shake: Nie machaj ta pałą:lol: :lol: :lol: :lol: ja jeść nie chcę ,ja całować !!!:loveu:
donya Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Matagi napisał(a):Nie machaj ta pałą:lol: :lol: :lol: :lol: ja jeść nie chcę ,ja całować !!!:loveu: Może Tekla nie chciałaby aby ją ktokolwiek całował :mad: :mad:
donya Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 abigail napisał(a):Aga! to u Was wielkie zmiany!!!!!!!!!!!! wyprowadzka, przeprowadzka to wielki stres - sama to już przeżyłam naprawdę wiele razy!!! Mam nadzieję że zmiany TYLKO na LEPSZE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: tego Ci życzę! Oby na lepsze :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Coś Wam powiem::angryy: ide jutro do sklepu.przyniose karton.wsadze tam Babę.oblepię karton taśma izolacyjną/ponoć dobrze trzyma/.poprawie drutem z izolacją,miękki,dobrze sie okręca.zrobię dziurki w pudle.zaadresuję /adres hodowcy,znany co poniektórym/,pokombinuję,żeby nie zauważyli brak adresu zwrotnego.I wyślę Babiszona nazad Iwonie! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Okii nie ma kryzy!!!!!!!!!:angryy: Ta mała maupa kilkadziesiąt razy dziennie łapie Okiiego za morde i trymuje!!!/a to ,że pierwszy sie wita,a to go głaszczę,ojjj powodów to ona ma /.Ktoś gdzies kiedys fajnie napisał o shibie: "gdyby shiba potrafiła wypowiedziec jedno,jedyne słowo,to byłoby to MOJE!:mój dom,moje zabawki,moje jedzenie,mój człowiek,mój świat!" Jutro Baba jedzie w delegację!:evil_lol: :lol: ;) ;) A jak ja Okiiego pokaże w Łodzi?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 donya napisał(a):Może Tekla nie chciałaby aby ją ktokolwiek całował :mad: :mad: Ojjj nie znasz się!:eviltong: Żaby lubią całowanki-przeca bajka była o żabie,królewnie(?może o królewiczu...?) i całowaniu!!!:lol: :lol: :lol:
abigail Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Zostaw Babę w spokuju kochanieńka, wszak wszędzie napisane że wyjątkowo zaborcza to rasa i spacer bez smyczy nie jest możliwy, i najlepiej w kagańcu. Wiedziałaś na co się piszesz- musisz po prostu dziewczynę wsadzić np do kojca, najlepiej takiego jak na rotweilera... bo Ci biedne kitki zeżre (aniołki kurojady....:-)) moja Tekla ma chyba ze pięć lat albo.... co roku mam nową??? w każdym r4azie nie damj jej zjeść. przywiozę za to torcik makowy i basta!
donya Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Matagi napisał(a):Coś Wam powiem::angryy: ide jutro do sklepu.przyniose karton... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Cóż, pozostaje Ci tylko zbierać to co wytrymuje i skrzętnie przrechowywać do wystawy - przysztukujesz i już :evil_lol:
donya Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Matagi napisał(a):Ojjj nie znasz się!:eviltong: Żaby lubią całowanki-przeca bajka była o żabie,królewnie(?może o królewiczu...?) i całowaniu!!!:lol: :lol: :lol: Taka duża i w bajki wierzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='abigail']Zostaw Babę w spokuju kochanieńka, wszak wszędzie napisane że wyjątkowo zaborcza to rasa i spacer bez smyczy nie jest możliwy, i najlepiej w kagańcu. Wiedziałaś na co się piszesz- musisz po prostu dziewczynę wsadzić np do kojca, najlepiej takiego jak na rotweilera... bo Ci biedne kitki zeżre (aniołki kurojady....:-)) moja Tekla ma chyba ze pięć lat albo.... co roku mam nową??? w każdym r4azie nie damj jej zjeść. przywiozę za to torcik makowy i basta! Baba właśnie chrapie w moim łóżku,a pod łóżkiem równiez chrapie oskubany Okii;) 15 minut temu Martyna jadła orzechy włoskie /ukradła dla Franka:razz: /,Okii poszedł zobaczyć co jedzone jest ,ale musiał wiać,bo na gębie wisiało mu Babsko!:razz: A Tekli raczej nowej nie masz,one przeciez sa terytorialne i żyją sobie całkiem dłuuugo!Na szczeście!:lol: :multi: Ja chciałabym mieć taka swoja Teklę,ale obawiam się,że jak przywloke skądś,to albo ją skrzywdzę/bo zabiorę z domu do którego sie przywiązała/,albo sobie pójdzie gdzieś na ulice i wtedy....:-( . Torcik makowy....mniam mniam!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :tort: :cool2: :eating:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 donya napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Cóż, pozostaje Ci tylko zbierać to co wytrymuje i skrzętnie przrechowywać do wystawy - przysztukujesz i już :evil_lol: Nie da się sztukować!:shake: Ona to zżera:shake: :shake: :diabloti:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 donya napisał(a):Taka duża i w bajki wierzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: yhy!:lol: ;)
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Pisałam,że przefasowałam oblicze Mushy:nowe jest na 503 stronie!:loveu: :multi: Ślicznie się Mushinek uśmiecha !:loveu: :lol:
donya Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Matagi'] A Tekli raczej nowej nie masz,one przeciez sa terytorialne i żyją sobie całkiem dłuuugo!Na szczeście!:lol: :multi: Ja chciałabym mieć taka swoja Teklę,ale obawiam się,że jak przywloke skądś,to albo ją skrzywdzę/bo zabiorę z domu do którego sie przywiązała/,albo sobie pójdzie gdzieś na ulice i wtedy....:-( . Ja Ci dam Teklę :mad: Jak możesz zabierać żywe stworzenie z lasu :mad:
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 donya napisał(a):Ja Ci dam Teklę :mad: Jak możesz zabierać żywe stworzenie z lasu :mad: No mam skrupuły,mam,dlatego nie zabieram!;) W moim oczku ,od kilku lat ,mam full skrzeku.Podejrzewam,że to własność nie tylko moich żab "oczkowych" i ogrodowych.Może jakas Tekla i do mnie zawita...?:roll:
Gosica Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Widzał kto pisne grajaca w noge :P z Głowki tez dobrze piłkeczke piapierowa sobie odbić . OTO ARES w toku szaleńczej zabawy z piłka która nie winnie sotsała skazana na wyrok potargania :eviltong:. Pozdrówka
Matagi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :evil_lol: Hiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiii!Gadałam z Iwoną o fryzjerce Babie!:eviltong: A ta mi na to mówi tak:"ja to polecałabym zakup shibowych fryzjerów osobom posiadającym akity długowłose,które są wystawiane.Wytrymuje taka i strzyc nie trzeba.A jak krzywo,czy zacięcia będą,to zawsze można zwalic na szybowca":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts