Gosica Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ja mam jedno , choc nie zbyt dobrej jakosci ale jednak ;). Pozdrówka
abigail Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Matagi albo zasypał śnieg ( i zatkał łącze:-() albo jeszcze śpiiiiiiiiiiiii, a ma podobno fullllllllllll zdjęć :-/
kadziumia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 abigail napisał(a):Matagi albo zasypał śnieg ( i zatkał łącze:-() albo jeszcze śpiiiiiiiiiiiii, a ma podobno fullllllllllll zdjęć :-/ Właśnie rozmawiałam z Lilką. Bidulka pół dnia bez prądu dzisiaj siedzi. Aż z tej złości właśnie idzie z Martyną na bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi spacer z psami. Jak tylko jej "prund" wróci, to zaraz siada do kompa i klei ;) mfg
abigail Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 wiedziałam że coś musi się dziać!!! ale chyba mają ciepło??????????????:-(
EZOGHUL Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Kilka zdjec weekendowych Vader wyprowadza Amstfa (troche duzego :) ) na smyczy :lol:
Matagi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Noooo mam prund:multi: !!!Pół dnia bez byłam,na szczęście mam lampę naftową:evil_lol: A co gorsza,wsio w domu mam na elektrykę,myslałam,że szlag mnie trafi....:angryy: ale nie trafił,więc wstawiam fotecki,jest ich....53:eviltong:
abigail Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Lila, chyba się już spociłaś :-? Ale reporataż piekny Ci wyszedł:-!
Matagi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 I to wszystko co mam! Dziękuję za przesłane zdjęcia "dobremu akitowemu duszkowi"!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miłego oglądania życzę wszystkim:lol: !Zdjęcia są nieopisane,ale może Ci,którzy byli w katowicach je opiszą? A ja za moment spadam jeść/super pora...:diabloti: /,coś ciepłego by sie przydało wrzucić na ruszt,wcześniej nie mogłam,bo mikropieczka tyż na elektrykę:evil_lol: :lol: !
Matagi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 abigail napisał(a):Lila, chyba się już spociłaś :-? Ale reporataż piekny Ci wyszedł:-! Dziękujem!:lol: A reportaż zawdzięczamy nie mnie,to "duszkowa" robota,ja tylko obrobiłam,wycięłam i wkleiłam!:lol: ;) Idę na gołąbki z grzybami i kaszą gryczaną....:sabber: :eating: :Cool!:
abigail Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 To smacznego i dobranoc!!!!! jhestem na stołku a jakbym w Katowicach była:-) dzieki
Kasia_i_Łukasz Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Witajcie kochani!! Bardzo serdecznie dziękujemy za gratki Matagi, abigail, Asiuni, Gosicy i Joli :calus: Matagi i abigail dodatkowo dziękujemy za kibicowanie na BISie Juniorów ;) Niestety zostaliśmy "przegonieni" z BISa Juniorów :( Sędzia przyznał Aszi tytuł Zw. Młodzieży (Agappe słusznie zauważyła, że na tablicy nie był wpisany, ale w karcie ocen i na dyplomie jest :lol: ), nie przyznał Zw. Młodzieży pieskowi, dlatego nie było porównania do Najlepszego Juniora w rasie :shake: My byliśmy tak szczęśliwi ze zwycięstwa Aszi, że zupełnie nie pomyśleliśmy, żeby zapytać sędziego czy zapomniał przyznać tytuł Najlepszego Juniora czy zadecydował, że nie zostanie wogóle przyznany :niewiem: Nasz aparat niestety nie robi dobrych zdjęć przy sztucznym świetle, ale i tak udało mi się zrobić fotki kawalerowi, który już dawno temu skradł moje serce :loveu: :loveu: boski INOCHI :loveu: Matagi i Gosica będę Wam bardzo, bardzo zobowiązana za podesłanie na mojego maila: jabola@poczta.onet.pl zdjęć Aszki-Araszki :modla:
Iwona&Wiki Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='sh_maniak'] ...Mi osobiście bardzo głowa sie tego maluszka nie podoba, bardzo klinowata :-? , jak bym zobaczyła na ulicy nie powiedziałabym , ze to akitkowe dziecie... Choc ja sie tam mało znam na akitkach :roll: Witam. Jestem właścicielką tego ślicznego już nie maluszka na powyższym zdjęciu. To Akita - nazywa się Wakiko. Zdjęcie to zobaczyłam :-o po raz pierwszy w ubiegłym tygodniu tu w Galerii Akit. Nigdy wcześniej go nie widziałam i nie pochodzi ono z mojego archiwum. Nie wiem także, dlaczego zostało tu zamieszczone. Uważnie przeczytałam wszystkie posty związane ze zdjęciem, więc mogę się jedynie domyslać. I nie podoba mi się to - myślę, że żaden właścieciel nie chce, by zdjęcia jego pupila były wykorzystywane w taki sposób, a jego pupil traktowany tak przedmiotowo. Co do samego zdjęcia - jeśli i nie jest najlepsze, to nie ma znaczenia, bo dla mnie moja Sunia na każdym jest prześliczną, dumną Akitą ze wspaniałym akitowym charakterem. Bo taka właśnie jest. Zdjęcia pochodzą z mojego domowego archiwum - kilka umieściłam na potrzeby Dogo na: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=49417&q=akit&k=4.
EZOGHUL Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Iwona&Wiki']Witam. Jestem właścicielką tego ślicznego już nie maluszka na powyższym zdjęciu. To Akita - nazywa się Wakiko. Zdjęcie to zobaczyłam :-o po raz pierwszy w ubiegłym tygodniu tu w Galerii Akit. Nigdy wcześniej go nie widziałam i nie pochodzi ono z mojego archiwum. Nie wiem także, dlaczego zostało tu zamieszczone. Uważnie przeczytałam wszystkie posty związane ze zdjęciem, więc mogę się jedynie domyslać. I nie podoba mi się to - myślę, że żaden właścieciel nie chce, by zdjęcia jego pupila były wykorzystywane w taki sposób, a jego pupil traktowany tak przedmiotowo. Co do samego zdjęcia - jeśli i nie jest najlepsze, to nie ma znaczenia, bo dla mnie moja Sunia na każdym jest prześliczną, dumną Akitą ze wspaniałym akitowym charakterem. Bo taka właśnie jest. Mi akurat sie podoba, a z reszta nie wiadomo nigdy co wyrosnie z malego stworka :)
Gosica Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 No prosze , akita długowłosa cudna , naprawde ,moim zdnaiem jest piękan , (taka istana kobitka:lol:) .Matagi bardzo dziękuje za świetne zdjęcia , bo jest na co popatrzeć a i pracy dużo trtzeba było włozyć aby je wykonac :lol:, wiec podwojne podziekowania . Kasi I Łukaszowi za moment przesle zdjęcia , wiec naspnym razem postram zrobic sie troche wiecej bo już nie muszę mowic co sie działo na wystawie z aparatmi :mad:.Pozdrówka
Asiunia02 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Iwona&Wiki napisał(a):Witam. Co do samego zdjęcia - jeśli i nie jest najlepsze, to nie ma znaczenia, bo dla mnie moja Sunia na każdym jest prześliczną, dumną Akitą ze wspaniałym akitowym charakterem. Bo taka właśnie jest. Witamy nowego "akitomaniaka". Szkoda tylko ze takie nie miłe powitanie :placz: :placz: :oops: jak dobrze widze to Pani sunia pochodzi z hodowli Akita od IZIS prawda??
borsaf Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja tu przez przypadek, ale witam wszystkich serdecznie. Galerie mam juz w zakładkach bo z wyszukiwaniem sobie kiepsko radzę. Matagi bardzo dziekuję za odp. na prv. Na tych fotach faktycznie mozna sobie pooglądac jak akitki sie wystawia. Znajomi maja akitę, pieska, ma juz 4 lata i chca go wystawić by dotal ewentualnie reproduktora bo juz kolejka hodofffców sie do nich ustawia, a oni by chcieli wszystko lege artis załatwić, a nie pokątnie. Sęk w tym, że są zieloni jeśli chodzi o wystawy, stąd moje posrednictwo.
abigail Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witamy! To "Akitek" musi być bardzo interesujący skoro kolejka panienek się do niego ustawia. Może tu w Galerii nam go przedstawisz:) Tu też hodffffcyyyyy...:-)
sh_maniak Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Iwona&Wiki'] Nie wiem także, dlaczego zostało tu zamieszczone. Uważnie przeczytałam wszystkie posty związane ze zdjęciem, więc mogę się jedynie domyslać. I nie podoba mi się to - myślę, że żaden właścieciel nie chce, by zdjęcia jego pupila były wykorzystywane w taki sposób, a jego pupil traktowany tak przedmiotowo. W galerii akitek umieszcza się rózne zdjęcia, bo po to jest własnie galeria ;) Przepraszam jezeli mój post cie uradził, ale nie napisałam nic nie typowego jak dla psiarzy :) Faktycznie sunka fajnie wyrosła :multi: . Możesz wstawic tutaj jej zdjęcia http://www.akita.pl/akita-pol.htm to specjalna galeria akitek długowłosych :)
Matagi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 abigail napisał(a):Witamy! To "Akitek" musi być bardzo interesujący skoro kolejka panienek się do niego ustawia. Może tu w Galerii nam go przedstawisz:) Tu też hodffffcyyyyy...:-) To akita amerykańska,ale fota mile widziana !:lol:
Recommended Posts