christoph Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 abigail napisał(a):pleaseeeee, dajcie jakieś optymistyczne zdjęcie o wiośnie... I ode mnie też coś...
Kasia_i_Łukasz Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Do nas też jeszcze wiosenka nie zawitała, ale na szczęście pozostała nam namiastka zeszłorocznej :loveu: Aga życzę Ci dużo optymizmu i uśmiechu na codzień a Twojemu synusiowi szybkiego powrotu do zdrowia :Rose:
abigail Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 dzięki wszystkim. oko mozna naprawdę pocieszyć. cieszę się że można na Was liczyć:-)))))))))))))) wczoraj zupełnie nie byłam w formie ale dzisiaj zaświeciło słoneczko i oddali mi zeszytego syna do domu (jeszcze ledwo chodził po narkozie....) rokowania są dobre więc przestałam się martwić. Podobno mamy już wiosnę i muszę przyznać że słoneczko dziś u nas dopisało, ale z przerażeniem patrzyłam jak tabuny młodocianych "wiosennych" wagarowiczów chodziły po naszym jeziorze (po sąsiedzku)- tam lód pokryty sniegiem, ale wszystko dziś topniało... mam nadzieję że do niczego nie doszło
Matagi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 abigail napisał(a):dzięki wszystkim. oko mozna naprawdę pocieszyć. cieszę się że można na Was liczyć:-)))))))))))))) wczoraj zupełnie nie byłam w formie ale dzisiaj zaświeciło słoneczko i oddali mi zeszytego syna do domu (jeszcze ledwo chodził po narkozie....) rokowania są dobre więc przestałam się martwić. Podobno mamy już wiosnę i muszę przyznać że słoneczko dziś u nas dopisało, ale z przerażeniem patrzyłam jak tabuny młodocianych "wiosennych" wagarowiczów chodziły po naszym jeziorze (po sąsiedzku)- tam lód pokryty sniegiem, ale wszystko dziś topniało... mam nadzieję że do niczego nie doszło Super,że młody już w domu!!!:loveu: :multi: Niech zdrowieje i się cieszy wiosną!:multi: :lol: U mnie sikory już dzwonią wiosennie,a do GR przyleciały dzisiaj żurawie,znaczy wiosna tuż tuż!:eviltong: :lol: :multi:
AKITY-HalneWzgórze Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Abigail,ja tez znalazłam kwiatek dla Ciebie i synka :lol: a to taki akici kwiatek -Przebiśnieg (chyba)
abigail Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 piękne te wszystkie kwiatki.... piesek OKO ma zajefajne, ale młodziutki jeszcze(?) U Was tam chyba jeszcze śniegi straszne?(Lila i Jola)... byli u nas znajomi z Katowic, którzy mają już uczulenie na kolor biały i temat odśnieżania... my(czyt. północny zachód) już w lesie dzisiaj zobaczyliśmy w ściółce pierwsze listki i to dzisiejsze słoneczko- wczoraj przez nas też klucze przelatywały i nastrój psuje prawie tylko rozwożenie obornika:shake: załączam moje dwa kotki, które się bardzo kochają: Mruczek:wolfie: z Michałem:wolfie:
Asiunia02 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 U nas wiosna objawia sie stawaniem uszek u naszej juz 2 miesiecznej niuni :)
Matagi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 U mnie,jak pisałam wcześniej ,sikorki i inne ptaszki zaczynają śpiewac wiosennie,ale zima niestety rządzi dalej,za oknem jest teraz -7,2 C:cool1: A akitki chodzą jeszcze w zimowych sweterkach....:lol: :eviltong: :lol: :eviltong:
abigail Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Małe to najfajniejsze:lol: niech zdrowo się chowa no i dba o te uszka... ja już prawie nie pamiętam jak "moje" były małe- mają ponad trzy lata. tak wyglądały jak miały miesiąc:-( (szkoda swoją drogą że takie nie zostają) też słodziutkie były
abigail Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Matagi napisał(a):U mnie,jak pisałam wcześniej ,sikorki i inne ptaszki zaczynają śpiewac wiosennie,ale zima niestety rządzi dalej,za oknem jest teraz -7,2 C:cool1: A akitki chodzą jeszcze w zimowych sweterkach....:lol: :eviltong: :lol: :eviltong: Lilka:crazyeye: Twoje swetrzaki są w formie ale z moimi archiwalnymi coś popsułam... chyba im nie dałam enterka...:placz:
abigail Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 abigail napisał(a):Lilka:crazyeye: Twoje swetrzaki są w formie ale z moimi archiwalnymi coś popsułam... chyba im nie dałam enterka...:placz: uffffff naprawilam. Lila- jestes dumna z ucznia swego????????:cool1:
Matagi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 abigail napisał(a):uffffff naprawilam. Lila- jestes dumna z ucznia swego????????:cool1: YES!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
AKITY-HalneWzgórze Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Abigail napisala: piękne te wszystkie kwiatki.... piesek OKO ma zajefajne, ale młodziutki jeszcze(?) U Was tam chyba jeszcze śniegi straszne?(Lila i Jola)... byli u nas znajomi z Katowic, którzy mają już uczulenie na kolor biały i temat odśnieżania... my(czyt. północny zachód) już w lesie dzisiaj zobaczyliśmy w ściółce pierwsze listki i to dzisiejsze słoneczko- wczoraj przez nas też klucze przelatywały i nastrój psuje prawie tylko rozwożenie obornika:shake: załączam moje dwa kotki, które się bardzo kochają: Mruczek:wolfie: z Michałem:wolfie: słodziutkie kotki! Piesek młodziutki ma niespełna rok,a w ostatnią niedzielę poszalał BoB w stawce ponad 60 akit i BiS a fotke przeslała mi Sylvia (Shun'You Kensha)-takiego to pieska sobie sprowadziła z J. - oj tak, sniegu mamy tyle,iż zaczynam mieć obawy,że już nie zdoła stopnieć przed następną zimą:-( pokłady są takie,że gdyby przebiśniegi chciały wystawić główki to musiałyby mieć z 1.5-2 metrów!:crazyeye: (o 3 metrowych zaspach aż strach wspominać!) i naprawdę nic nie przesadzam -tej wiosny!!!! LILKA -też mam akitke z tej serii:multi: -bardzo mi się spodobały te paseczki i prawnik,ale gdzie je znalazłam to nijak nie pamietam:shake:
donya Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 AKITY-HalneWzgórze napisał(a): Piesek młodziutki ma niespełna rok,a w ostatnią niedzielę poszalał BoB w stawce ponad 60 akit i BiS a fotke przeslała mi Sylvia (Shun'You Kensha)-takiego to pieska sobie sprowadziła z J. Nowy Zwycięzca Świata nam się szykuje :roll:
Gosica Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Lecz uszy do góry my tez mamy co pokazywać , bo to w końcu nasze wiec musi być dobre :lol:
Gosica Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A oto krótki fotomontaz z codziennego zycia a raczej pozowania Aresa do obiektywu:lol: Pozdrwoka a za nie długo przedstawie Miczke . P.S dla niektorych , to juz znane psie ,,twarze" :lol:
Ka$iaN. Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dla Abigail i wszystkich z depresja przedwiosenna. Troche zeszlorocznej wiosny:)
abigail Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No śliczne biedroneczki i kwiatki, i gąsienicxzki.... Widzę że wiele osób szaleje z aparatami i utrwala każdy przejaw życia- to cieszy! gratuluję :-)!!!!Każda depresja mija wraz ze zwiekszoną emisją promieni słonecznych, a dziś u nas w słońcu było pięknie i cieplutko (w cieniu mróz). A czy ta cisza w eterze oznacza że wszyscy szykują się na Katowice??????? jak tam nastroje. "fryzury" przyszykowane??????? Ja będę denerwować się za tydzień....P:-(((
abigail Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 moja zeszłoroczna pasja to też kwiatki i .... motylki...:-) mam parę ślicznych ale muszę poszperać w drogim komp.
Matagi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 donya napisał(a):Nowy Zwycięzca Świata nam się szykuje :roll: Agnieszka!Ty żyjesz?;) Dlaczemu się nie odzywasz?:mad: A co do Zwycięzców Światowych :lol: to myślę,że również mogliby pretendować::eviltong:
Matagi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Wszystkim wystawiającym jutro w Katowicach życzę : powodzenia,zadowolenia,medali,tytułów.!!!Wracajcie i zdjęcia wklejajcie!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
abigail Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Lila żyję! ale mordpięknych nawstawiałaś!!! myślę że jeżeli chodzi o grand prix to w każdym akitowym (i nie tylko...) domu znajdzie się przynajmniej po jednym... no chyba żeby ktoś miał np 3 formuły 1:-) albo jeszcze więcej... czyż nieeeeeeeeeeeeeeeeeee?
abigail Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 :smilecol:Mamy już katowickie wieści:loveu: ... trochę lakoniczne bo o sedziu wiem, że był srogi dość:mad: BOB i NswR Cacib- BU YAMAMOTO:B-fly:(ponoć pięknie Krzyśkowi poszła!) :laola: Res. Cacib S - Ryoko Halne Wzgórze:klacz: NpwR Cacib - Hoseki Halne Wzgórze:happy1: Res. Cacib P - Amai Bakira:multi: Wszystkim powyższym i pozostałym zwycięzcom gratuluje :knajpa: (zdjęcie jest z moich archiwów Łódź klubowa 2005)
Recommended Posts