Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
Moje dwa nie pozwoliłyby na taką zniewagę :mad: :megagrin:

Hiii hiiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Bo Ty ,Aga masz kocurki:eviltong: Zwróć uwagę na 1 fotę....;) To koteczka,która potrzebuje drugiej połówki:multi: ,a jak jej nie ma,takiej co trza,to co się nawinie pod...no,niech będzie łapę,to dobre!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A w ogóle,to Agnieszki rudy(mój kolor!!!!:eviltong: ) jest the best!!!To kociamber z jajami/choc mu AGA zrobiła ciachciach/.Brunet zaś żyje w konspiracji,moja Agata go nie zlokalizowała,niestety:shake:

Posted

Matagi napisał(a):
Hiii hiiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Bo Ty ,Aga masz kocurki:eviltong: Zwróć uwagę na 1 fotę....;) To koteczka,która potrzebuje drugiej połówki:multi: ,a jak jej nie ma,takiej co trza,to co się nawinie pod...no,niech będzie łapę,to dobre!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A w ogóle,to Agnieszki rudy(mój kolor!!!!:eviltong: ) jest the best!!!To kociamber z jajami/choc mu AGA zrobiła ciachciach/.Brunet zaś żyje w konspiracji,moja Agata go nie zlokalizowała,niestety:shake:

Bo brunet Lolek pojawia sie i znika w zaleznosci od oklicznosci :evil_lol:
A Bazyli wtedy Anate tez ustawil + potem nie chciala obok niego do zdjecia usiasc :evil_lol:

Posted

Stawka na Katowice /nikomu sie nie chciało wstawić?:shake: /
FCI 255 - AKITA
PSY
Klasa Szczeniąt
1955 INOCHI O KAKERU Halne Wzgórze
1956 KAMINARI Halne Wzgórze
1957 MUSHA Tajgeta
Klasa Młodzieży
1958 Akita u Izis YORITO
1959 CYRYL Dolina Wiązów
Klasa Pośrednia
1960 HOKORI TAKAI Halne Wzgórze
1961 HOSEKI Halne Wzgórze
Klasa Otwarta
1962 IMBIR Puchate Kreple
Klasa Championów
1963 Ch.PL.Mł.Ch.PL. AMAI Bakira
SUKI
Klasa Szczeniąt
1964 IRU Halne Wzgórze
1965 JCZCZITE Halne Wzgórze
1966 KAMI Halne Wzgórze
1967 KITSUNE Halne Wzgórze
1968 NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze
Klasa Młodzieży
1969 ARASHI Tajgeta
1970 ATSUMI Tajgeta
1971 CAMA Dolina Wiązów
1972 CARMEN Dolina Wiązów
1973 MALWA Puchate Kreple
1974 Tycon EMI GO
1975 YOSHI Rilaf
Klasa Pośrednia
1976 DAICHI Omono Gawa
1977 MIDORI Turzycowa Dolina
1978 RYOKO Halne Wzgórz
Klasa Otwarta
1979 AIKYO z Hrabovskeho Dvora
1980 DANSHIN Roal
1981 KAMIZA Puchate Kreple
1982 MOMIJI Halne Wzgórze
Klasa Championów
1983 Ch.PL.Mł.Ch.PL. BU Yamamoto
1984 Ch.PL. GAMA Puchate Kreple

Posted

Oj bedzie na co popatrzec i chyba cała pamiec mi zajmie w aparcaie aby sfotografować ta cała ferajne akitowa::lol:ale oczywsice jest komu kibicować :multi:

Posted

Miały sie pojawić jeszcze fotki z klubowej,ale nima ich :shake: Wobec tego wstawię troszkę,niektóre nie sa dobrej jakości,ale są :eviltong:

i to by było na tyle....zmęczłam się:eviltong: :evil_lol:

Posted

Piękne fotki , musiało być ciekawie i dlatego ze pieknie wspomagasz nasza galerie :lol: brawo . Nie wiem czy dobrze wiedze ale ta shiba to chyba ....:cool3:.

Posted

Witam wszystkich forumowiczów!!!... wielu znam z widzenia więc pozdrawiam. na razie jestem po oficjalnej rejestracji i nie do końca wiem która ikonqa do czego służy. trochę czasu:-)))))))))) pozdrawiam AgnieszkaM

Posted

Gosica napisał(a):

a oto mój rudzielec , i co wy na to ?:cool3: prawdziwy rudy .Widac od razu ze to piękna kobietka:lol:

Przepiekny Rudy:loveu: :loveu: :loveu:
Jestem chora na rudzielstwo :)

Posted

abigail napisał(a):
Witam wszystkich forumowiczów!!!... wielu znam z widzenia więc pozdrawiam. na razie jestem po oficjalnej rejestracji i nie do końca wiem która ikonqa do czego służy. trochę czasu:-)))))))))) pozdrawiam AgnieszkaM

Witamy bardzo serdecznie:)

Posted

Witam wszystkich właścicieli i miłośników Akit
Wraz z żoną zaprosiliśmy do naszego domu nowego mieszkańca :).
HAKAN - Lord Vader syn AKUMY Akairo i AFIKI Porażynianki juz psoci wyrywa z ziemi co sią da, oraz szczeka i warczy na wszystko co się rusza.

Pozdrawiam Przemek

Posted

Cześć Aga!!!! jak Ty z Północno wschodniego końca europy tuuuuuuuu?????? ta technika mnie ciągle poraża. :crazyeye: jak tylko zaprzyjaźnię sie z moim sprzetem i wyskrobię więcej czasu powklejam zdjęcia które Wam obiecuję od pół roku. na razie, jako fanka akit i kotów jestem biernym zadowolonym obserwatorem galerii:loveu: Gratuluję wszystkich, pięknych zdjęć (jako fanka zdjęć...:multi: )

Posted

EZOGHUL napisał(a):
Witam wszystkich właścicieli i miłośników Akit
Wraz z żoną zaprosiliśmy do naszego domu nowego mieszkańca :).
HAKAN - Lord Vader syn AKUMY Akairo i AFIKI Porażynianki juz psoci wyrywa z ziemi co sią da, oraz szczeka i warczy na wszystko co się rusza.

Pozdrawiam Przemek

No witajcie wreszcie w galerii :)

Posted

Witamy witamy , no i prosze coraz nas tu wiecej. :lol: I nowe mordki do poznania i oczywscie rudzielce tez.Pozdrówka dla zakręconych jak ogon swoich pupili fanów i włascicieli akitowych czterch łap:eviltong:.

Posted

Abigail, miło spotkać Cię na forum, osobiście już się chyba poznałyśmy...
Pozdrowienia!

Ezoghul, super, że grono akiciarzy się powiększa, witaj na dogomanii! :)

Pozdrawiamy

Posted

Widze ze Przemek juz sie zalogował !! bardzo sie ciesze :)

Witam Was serdecznie :) Ciebie Aga równiez :)

Pozniej wstawie zdjecie siostry, ktora od dzis jest u Nas :) Narazie zabawia sie z ojcem :) Bardzo jej sie spodobał :)

Posted

abigail napisał(a):
Cześć Aga!!!! jak Ty z Północno wschodniego końca europy tuuuuuuuu?????? ta technika mnie ciągle poraża. :crazyeye: jak tylko zaprzyjaźnię sie z moim sprzetem i wyskrobię więcej czasu powklejam zdjęcia które Wam obiecuję od pół roku. na razie, jako fanka akit i kotów jestem biernym zadowolonym obserwatorem galerii:loveu: Gratuluję wszystkich, pięknych zdjęć (jako fanka zdjęć...:multi: )

Hotel mam skomputeryzowany :multi: wiec sobie siedzie. Tylko czcionki polskiej niestety nie ma :shake:

Posted

Dzis troche pobiegalem z kamera za psiakiem.
Stop klatki sa podwojne - efekt takiej stopklatki powstaje przy likwidacji przeplotu cyfrowki.

Ale oddaje sama dynamike Lorda Vadera w pogoni za syberyjczykami :evil_lol:

http://img489.imageshack.us/img489/7079/image03122119tv826tv.jpg
http://img454.imageshack.us/img454/3934/image03122125tv821aw.jpg

[SIZE="1"][Polecam zapoznanie sie z regulaminem dot. dopuszczalnego rozmiaru zdjec - Mod]

Posted

Ezoghul, świetnych kompanów do zabawy ma Twoja akita. Jak Syberyjczykom podobają się takie gonitwy?

PS. Zdjęcia, które wstawiłeś są za duże (powinny mieć max. 500x500 pikseli), lepiej, żebyś je zmniejszył, bo moderator pewnie zmieni je na linki :)

Posted

Gosica napisał(a):
Piękne fotki , musiało być ciekawie i dlatego ze pieknie wspomagasz nasza galerie :lol: brawo . Nie wiem czy dobrze wiedze ale ta shiba to chyba ....:cool3:.

Fotki są różne,i lepsze i gorsze:p Te gorsze,robiła moja Martyna,fotograf z niej niedoświadczony,ale młoda wiekiem-uczy się,beda lepsze-obiecuję!;) Lepsze zrobiła Agnieszka,podesłano mi kilka,wstawiłam je z przyjemnością!:loveu:
A ciekawie było,jak zawsze z resztą:eviltong: ,a naszą galerię jakoś tak "wspomagam" odkąd ją Taysha założyła,czyli ....od prawie 2 lat:lol:
Nie rozumiem Twego zdania:"nie wiem czy dobrze widze ale ta shiba to chyba...:cool3: "Cos jest nie tak?:cool3: :cool3: :cool3: :-o :-o :-o

Posted

abigail napisał(a):

Witaj Aga wkońcu doczekałaś się internetu :lol: :multi:

Matagii Jędzo:lol: :lol: :evil_lol: jeśli dobrze usłyszałem ćwierkanie ptaszków na dachu to coś miałaś mi przysłać :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...