Matagi Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 donya napisał(a):Moje dwa nie pozwoliłyby na taką zniewagę :mad: :megagrin: Hiii hiiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Bo Ty ,Aga masz kocurki:eviltong: Zwróć uwagę na 1 fotę....;) To koteczka,która potrzebuje drugiej połówki:multi: ,a jak jej nie ma,takiej co trza,to co się nawinie pod...no,niech będzie łapę,to dobre!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A w ogóle,to Agnieszki rudy(mój kolor!!!!:eviltong: ) jest the best!!!To kociamber z jajami/choc mu AGA zrobiła ciachciach/.Brunet zaś żyje w konspiracji,moja Agata go nie zlokalizowała,niestety:shake:
donya Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Matagi napisał(a):Hiii hiiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Bo Ty ,Aga masz kocurki:eviltong: Zwróć uwagę na 1 fotę....;) To koteczka,która potrzebuje drugiej połówki:multi: ,a jak jej nie ma,takiej co trza,to co się nawinie pod...no,niech będzie łapę,to dobre!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A w ogóle,to Agnieszki rudy(mój kolor!!!!:eviltong: ) jest the best!!!To kociamber z jajami/choc mu AGA zrobiła ciachciach/.Brunet zaś żyje w konspiracji,moja Agata go nie zlokalizowała,niestety:shake: Bo brunet Lolek pojawia sie i znika w zaleznosci od oklicznosci :evil_lol: A Bazyli wtedy Anate tez ustawil + potem nie chciala obok niego do zdjecia usiasc :evil_lol:
christoph Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Galeria zdjęć akit z wystaw, w tym m.in. z klubówki w Nowym Dworze Mazowieckim, dostępna tymczasowo pod adresem: http://www.akita-club.pl/galeria/index.php Zapraszam! Sukcesywnie będą dodawane kolejne wystawy i inne zdjęcia. Stąd mały poślizg, wybaczcie mi... Na 2 fronty nie dam rady...
Matagi Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Stawka na Katowice /nikomu sie nie chciało wstawić?:shake: / FCI 255 - AKITA PSY Klasa Szczeniąt 1955 INOCHI O KAKERU Halne Wzgórze 1956 KAMINARI Halne Wzgórze 1957 MUSHA Tajgeta Klasa Młodzieży 1958 Akita u Izis YORITO 1959 CYRYL Dolina Wiązów Klasa Pośrednia 1960 HOKORI TAKAI Halne Wzgórze 1961 HOSEKI Halne Wzgórze Klasa Otwarta 1962 IMBIR Puchate Kreple Klasa Championów 1963 Ch.PL.Mł.Ch.PL. AMAI Bakira SUKI Klasa Szczeniąt 1964 IRU Halne Wzgórze 1965 JCZCZITE Halne Wzgórze 1966 KAMI Halne Wzgórze 1967 KITSUNE Halne Wzgórze 1968 NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Klasa Młodzieży 1969 ARASHI Tajgeta 1970 ATSUMI Tajgeta 1971 CAMA Dolina Wiązów 1972 CARMEN Dolina Wiązów 1973 MALWA Puchate Kreple 1974 Tycon EMI GO 1975 YOSHI Rilaf Klasa Pośrednia 1976 DAICHI Omono Gawa 1977 MIDORI Turzycowa Dolina 1978 RYOKO Halne Wzgórz Klasa Otwarta 1979 AIKYO z Hrabovskeho Dvora 1980 DANSHIN Roal 1981 KAMIZA Puchate Kreple 1982 MOMIJI Halne Wzgórze Klasa Championów 1983 Ch.PL.Mł.Ch.PL. BU Yamamoto 1984 Ch.PL. GAMA Puchate Kreple
Gosica Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Oj bedzie na co popatrzec i chyba cała pamiec mi zajmie w aparcaie aby sfotografować ta cała ferajne akitowa::lol:ale oczywsice jest komu kibicować :multi:
Matagi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Miały sie pojawić jeszcze fotki z klubowej,ale nima ich :shake: Wobec tego wstawię troszkę,niektóre nie sa dobrej jakości,ale są :eviltong: i to by było na tyle....zmęczłam się:eviltong: :evil_lol:
Gosica Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Piękne fotki , musiało być ciekawie i dlatego ze pieknie wspomagasz nasza galerie :lol: brawo . Nie wiem czy dobrze wiedze ale ta shiba to chyba ....:cool3:.
Gosica Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a oto mój rudzielec , i co wy na to ?:cool3: prawdziwy rudy .Widac od razu ze to piękna kobietka:lol:
Asiunia02 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jaka gracja w tym koteczku :) Fajniutki :) Widze ze duzo akit ma jako najblizszych przyjaciol kotki.
abigail Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witam wszystkich forumowiczów!!!... wielu znam z widzenia więc pozdrawiam. na razie jestem po oficjalnej rejestracji i nie do końca wiem która ikonqa do czego służy. trochę czasu:-)))))))))) pozdrawiam AgnieszkaM
Ka$iaN. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosica napisał(a): a oto mój rudzielec , i co wy na to ?:cool3: prawdziwy rudy .Widac od razu ze to piękna kobietka:lol: Przepiekny Rudy:loveu: :loveu: :loveu: Jestem chora na rudzielstwo :)
Ka$iaN. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 abigail napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów!!!... wielu znam z widzenia więc pozdrawiam. na razie jestem po oficjalnej rejestracji i nie do końca wiem która ikonqa do czego służy. trochę czasu:-)))))))))) pozdrawiam AgnieszkaM Witamy bardzo serdecznie:)
EZOGHUL Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witam wszystkich właścicieli i miłośników Akit Wraz z żoną zaprosiliśmy do naszego domu nowego mieszkańca :). HAKAN - Lord Vader syn AKUMY Akairo i AFIKI Porażynianki juz psoci wyrywa z ziemi co sią da, oraz szczeka i warczy na wszystko co się rusza. Pozdrawiam Przemek
abigail Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć Aga!!!! jak Ty z Północno wschodniego końca europy tuuuuuuuu?????? ta technika mnie ciągle poraża. :crazyeye: jak tylko zaprzyjaźnię sie z moim sprzetem i wyskrobię więcej czasu powklejam zdjęcia które Wam obiecuję od pół roku. na razie, jako fanka akit i kotów jestem biernym zadowolonym obserwatorem galerii:loveu: Gratuluję wszystkich, pięknych zdjęć (jako fanka zdjęć...:multi: )
Ka$iaN. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 EZOGHUL napisał(a):Witam wszystkich właścicieli i miłośników Akit Wraz z żoną zaprosiliśmy do naszego domu nowego mieszkańca :). HAKAN - Lord Vader syn AKUMY Akairo i AFIKI Porażynianki juz psoci wyrywa z ziemi co sią da, oraz szczeka i warczy na wszystko co się rusza. Pozdrawiam Przemek No witajcie wreszcie w galerii :)
Gosica Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witamy witamy , no i prosze coraz nas tu wiecej. :lol: I nowe mordki do poznania i oczywscie rudzielce tez.Pozdrówka dla zakręconych jak ogon swoich pupili fanów i włascicieli akitowych czterch łap:eviltong:.
weihaiwej Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Abigail, miło spotkać Cię na forum, osobiście już się chyba poznałyśmy... Pozdrowienia! Ezoghul, super, że grono akiciarzy się powiększa, witaj na dogomanii! :) Pozdrawiamy
Asiunia02 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Widze ze Przemek juz sie zalogował !! bardzo sie ciesze :) Witam Was serdecznie :) Ciebie Aga równiez :) Pozniej wstawie zdjecie siostry, ktora od dzis jest u Nas :) Narazie zabawia sie z ojcem :) Bardzo jej sie spodobał :)
donya Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 abigail napisał(a):Cześć Aga!!!! jak Ty z Północno wschodniego końca europy tuuuuuuuu?????? ta technika mnie ciągle poraża. :crazyeye: jak tylko zaprzyjaźnię sie z moim sprzetem i wyskrobię więcej czasu powklejam zdjęcia które Wam obiecuję od pół roku. na razie, jako fanka akit i kotów jestem biernym zadowolonym obserwatorem galerii:loveu: Gratuluję wszystkich, pięknych zdjęć (jako fanka zdjęć...:multi: ) Hotel mam skomputeryzowany :multi: wiec sobie siedzie. Tylko czcionki polskiej niestety nie ma :shake:
EZOGHUL Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dzis troche pobiegalem z kamera za psiakiem. Stop klatki sa podwojne - efekt takiej stopklatki powstaje przy likwidacji przeplotu cyfrowki. Ale oddaje sama dynamike Lorda Vadera w pogoni za syberyjczykami :evil_lol: http://img489.imageshack.us/img489/7079/image03122119tv826tv.jpg http://img454.imageshack.us/img454/3934/image03122125tv821aw.jpg [SIZE="1"][Polecam zapoznanie sie z regulaminem dot. dopuszczalnego rozmiaru zdjec - Mod]
weihaiwej Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ezoghul, świetnych kompanów do zabawy ma Twoja akita. Jak Syberyjczykom podobają się takie gonitwy? PS. Zdjęcia, które wstawiłeś są za duże (powinny mieć max. 500x500 pikseli), lepiej, żebyś je zmniejszył, bo moderator pewnie zmieni je na linki :)
Matagi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosica napisał(a):Piękne fotki , musiało być ciekawie i dlatego ze pieknie wspomagasz nasza galerie :lol: brawo . Nie wiem czy dobrze wiedze ale ta shiba to chyba ....:cool3:. Fotki są różne,i lepsze i gorsze:p Te gorsze,robiła moja Martyna,fotograf z niej niedoświadczony,ale młoda wiekiem-uczy się,beda lepsze-obiecuję!;) Lepsze zrobiła Agnieszka,podesłano mi kilka,wstawiłam je z przyjemnością!:loveu: A ciekawie było,jak zawsze z resztą:eviltong: ,a naszą galerię jakoś tak "wspomagam" odkąd ją Taysha założyła,czyli ....od prawie 2 lat:lol: Nie rozumiem Twego zdania:"nie wiem czy dobrze widze ale ta shiba to chyba...:cool3: "Cos jest nie tak?:cool3: :cool3: :cool3: :-o :-o :-o
Musha Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 abigail napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów!!!... wielu znam z widzenia więc pozdrawiam. na razie jestem po oficjalnej rejestracji i nie do końca wiem która ikonqa do czego służy. trochę czasu:-)))))))))) pozdrawiam AgnieszkaM Witaj Aga wkońcu doczekałaś się internetu :lol: :multi: Matagii Jędzo:lol: :lol: :evil_lol: jeśli dobrze usłyszałem ćwierkanie ptaszków na dachu to coś miałaś mi przysłać :eviltong:
Recommended Posts