christoph Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Matagi']Gratulacje!Ładne zdjęcia.A klubowych z 19.02.2006 nie będzie tutaj?Zapewne nie tylko ja chciałabym je obejrzeć.... A z wystawy klubowej zdjęcia jeszcze się obrabiają:PROXY5:
donya Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Dzięki! Pzdr. Ach, bardzo proszę :lol: :lol: :lol: :lol: O której mam się stawić jutro na balangę :roll:
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Donya - 18-18.30 - tak, jak było ustalone. Pzdr.
donya Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Donya - 18-18.30 - tak, jak było ustalone. Pzdr. Ok. Chciałam się upewnić :lol:
Asiunia02 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gratulacje dla Amai no i Chrisa :) A była jeszcze jakas akita? oczywiscie japońska
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Z tego, co mi wiadomo, to tylko Chris był. Pzdr.
donya Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Z tego, co mi wiadomo, to tylko Chris był. Pzdr. A Bisho Tajgeta (lok.2) i Midori Turzycowa Dolina (NSwR), o których mi pisalaś :roll:
Asiunia02 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Chris moge poprosic stawke Mastifów tybetanów ps. przepraszam, ze na galerii
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 donya napisał(a):A Bisho Tajgeta (lok.2) i Midori Turzycowa Dolina (NSwR), o których mi pisalaś :roll: Rany, już mi się wszystko pierniczy. To chyba przez gorączkę i afonię. Jutro sama usłyszysz, jak ja mówię... Tak, Donya dobrze napisała: akit było 3 na Championach w Lesznie. Sorki za błędną info. chyba pora iść do łóżka. Pzdr.
christoph Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Rany, już mi się wszystko pierniczy. To chyba przez gorączkę i afonię. Jutro sama usłyszysz, jak ja mówię... Tak, Donya dobrze napisała: akit było 3 na Championach w Lesznie. Sorki za błędną info. chyba pora iść do łóżka. Pzdr. Owszem w Lesznie było 3 akity japońskie - ZGŁOSZONE, ale oceniany był tylko Bushi, co widać zresztą na zdjęciach. Pozostałych - nie było. Przynajmniej ja nie widziałem na ringu;). Asiaczek, natychmiast:sleep2:.
christoph Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Asiunia02 napisał(a):Chris moge poprosic stawke Mastifów tybetanów ps. przepraszam, ze na galerii Psy(2): DIRGHA Cor Forte, NAMSELING Mahatma Ia Suka(1): ORETTA Strazce z Tibetu.
Kasia_i_Łukasz Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ogromne gratki dla Asiaczka i Chrisa a przede wszystkim dla ich podopiecznych :multi: BRAWO!! weihaiwej - żywy BARF (czyt. sarenki) spotkaliśmy nieco wcześniej. Szkoda, że tego nie widziałaś. Aszi zafundowała Łukaszowi taki dogtreking, że tylko się za nimi kurzyło :evil_lol: Ka$iaN. - cieszę się bardzo, że Tobie również spodobał się ten pomysł :lol: Omówię to dokładnie z Łukaszem i niebawem skontaktuję się z Wami :razz: Asiaczek - szczerze przyznaję, że jestem bardzo dumna ze zdjęcia, które zatytuowałaś "Twarzą ku słońcu" :oops: Muszę jeszcze przemyśleć, czy nie spróbować ponownie w MP...Mam nadzieję, że użyczych mi praw autorskich do tego tytułu? :cool3:
Ka$iaN. Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 A ja pociagne watek pierzastych:) Specjalistą od kur rasowych jest Wojtek. Jak juz wspomnialam, osobiscie wolę gęsi:loveu: Mamy takie male stadko - 5 sztuk, z czego dwie sa łabędzionose a trzy to kundle;) Coby mnie mod nie pogonil - akicie harce :loveu: Wiosna sie zbliza, drzewka trzeba przyciac...
Matagi Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Ka$iaN.']A ja pociagne watek pierzastych:) Specjalistą od kur rasowych jest Wojtek. Jak juz wspomnialam, osobiscie wolę gęsi:loveu: Mamy takie male stadko - 5 sztuk, z czego dwie sa łabędzionose a trzy to kundle;) Coby mnie mod nie pogonil - akicie harce :loveu: Wiosna sie zbliza, drzewka trzeba przyciac... Super gęsi!Ja chyba też wolę gęsi niż kury,one jak jakoś tak inteligentniej wyglądają.....:lol: A garbatonose są świetne!Są takie "ciotowate",wydają fajne dźwięki!:evil_lol: Co to za mieszanka,te Wasze kundle?Gęgawę mi trochę to przypomina...:lol: A gęgawy to chyba lubią się "wydawać" za inne gęsi,kiedyś pracowałam w ZOO,tam były mixy gęgawy i bernikli kanadyjskiej,mieszanka super,z charakteru jak ...pittbull:evil_lol: Ganiały inne ptaki,ganiały też ludzi,a szczególnie jedna para upodobała sobie dozorczynię,kobieta miała przechlapane.Jak zobaczyły ją ze stawu,to pruły jak motorówki do brzegu,żeby kobitę poskubac i nawrzeszczeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Może zmienimy nazwę topiku na ...galeria drobiu?;) :lol: :lol: :lol:
Ka$iaN. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Matagi']Super gęsi!Ja chyba też wolę gęsi niż kury,one jak jakoś tak inteligentniej wyglądają.....:lol: A garbatonose są świetne!Są takie "ciotowate",wydają fajne dźwięki!:evil_lol: Co to za mieszanka,te Wasze kundle?Gęgawę mi trochę to przypomina...:lol: A gęgawy to chyba lubią się "wydawać" za inne gęsi,kiedyś pracowałam w ZOO,tam były mixy gęgawy i bernikli kanadyjskiej,mieszanka super,z charakteru jak ...pittbull:evil_lol: Ganiały inne ptaki,ganiały też ludzi,a szczególnie jedna para upodobała sobie dozorczynię,kobieta miała przechlapane.Jak zobaczyły ją ze stawu,to pruły jak motorówki do brzegu,żeby kobitę poskubac i nawrzeszczeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Może zmienimy nazwę topiku na ...galeria drobiu?;) :lol: :lol: :lol: Te brazowe to właśnie łabędzionose/garbonose, a te łaciatki to mix gęsi zatorskiej i garbonosej:) Gęsi są bardzo inteligentne, czujne i nie lubią obcych - to prawie jak akity (dopisek dla moda:evil_lol:) Tutaj widac dokladniej nasze "kundelki";) Na pierwszym planie szefowa bandy gesiej :diabloti:
christoph Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Kilka fotek z wystawy klubowej. Nagrody dla Zwycięzców Klubu Pozujemy? Łakomczuszki
christoph Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Co by tu jeszcze zjeść... Już mi od tego wszystkiego głowa pęka... My chcemy już do domu... Maskotka wystawy
Agappe Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 prosimy o więcej!!!! ;) w szczegolności Anate jesli masz. bo jak na razie nadal nie mam zadnego jej zdjęcia z ringu ;(
Matagi Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Coś nuuuuuuuuuuuuuuudnoooooooooooooo w galerii akitowej:p to może trochę horrorku się przyda?:evil_lol: :evil_lol:
Asiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ratujmy tego kota!!! Pewnie już jest przerobiony na futerko dla Paniusi... Pzdr.
donya Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Matagi'] to może trochę horrorku się przyda?:evil_lol: :evil_lol: Moje dwa nie pozwoliłyby na taką zniewagę :mad: :megagrin:
Asiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Twoje 2 koty? Patrz, a mnie się wydawało, że masz tylko jednego... pzdr.
donya Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Twoje 2 koty? Patrz, a mnie się wydawało, że masz tylko jednego... pzdr. mam dwa - jeden rudy i kudłaty a drugi czarny i niekudłaty :lol: :lol:
Asiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 A możesz wstawić ich zdjęcia? Jeżeli obawiasz sie Mod'ów, to możesz na mojej Galerii. Chętnie bym sobie na tych kocich wojowników popatrzyła... Pzdr.
Recommended Posts