Asiunia02 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moj tata jest hodowca jak i sedziom gołebii rasowych ale z drobiem tez ma duzo wspólnego. Nasza Chikaka tez juz ma na swoim koncie trcohe kurek,a le naszczescie anszej własnosci :) :)
Matagi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Asiunia02 napisał(a):Moj tata jest hodowca jak i sedziom gołebii rasowych ale z drobiem tez ma duzo wspólnego. Nasza Chikaka tez juz ma na swoim koncie trcohe kurek,a le naszczescie anszej własnosci :) :) Aaaa stąd wiedziałaś kim jest kudłata!:lol: Mam nadzieję,że Twego taty nie było na wystawie w hali katowickiej podczas tej tragedii...???:shake: A co do gołębi,to jesienią nawrzeszczałam na swego znajomego/wlazłam do jego gołębnika/,że jego gołębie maja jakiegoś syfa,bo jedne miały łyse szyje,a inne jakieś "gomuły" na dziobach.......:evil_lol: Dowiedziałam się,że te łyse na szyjach to tzw.gołoszyjki /chyba sie nie myle?/,a te z guzami to dragony.....:oops: A znajomy dłuuuugo wył ze śmiechu.....:oops: :oops: :oops:
Asiunia02 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Matagi napisał(a):Aaaa stąd wiedziałaś kim jest kudłata!:lol: Mam nadzieję,że Twego taty nie było na wystawie w hali katowickiej podczas tej tragedii...???:shake: A co do gołębi,to jesienią nawrzeszczałam na swego znajomego/wlazłam do jego gołębnika/,że jego gołębie maja jakiegoś syfa,bo jedne miały łyse szyje,a inne jakieś "gomuły" na dziobach.......:evil_lol: Dowiedziałam się,że te łyse na szyjach to tzw.gołoszyjki /chyba sie nie myle?/,a te z guzami to dragony.....:oops: A znajomy dłuuuugo wył ze śmiechu.....:oops: :oops: :oops: Jestem troche obyta w tym temacie bo co roku robie katalog Poznanskiej Wystawy Gołebii i Drobiu Ozdobnego, wlasnie ta wystawa była powodem mojej długiej nieobecnosci na dogo. A tak dla szczególy to była to Gołoszyjka Rumuńska :) W tym roku naszczescie do katowic nie pojechał :)
Matagi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Asiunia02 napisał(a):Jestem troche obyta w tym temacie bo co roku robie katalog Poznanskiej Wystawy Gołebii i Drobiu Ozdobnego, wlasnie ta wystawa była powodem mojej długiej nieobecnosci na dogo. A tak dla szczególy to była to Gołoszyjka Rumuńska :) W tym roku naszczescie do katowic nie pojechał :) To super,że nie pojechał!:multi: Gołoszyjka rumuńska......:cool3: ,a ja kazałam znajomemu leciec do weterynarza.....:evil_lol: :oops:
Kasia_i_Łukasz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Widzę, że galeria akit zeszła na kury, więc najwyższa pora ją trochę ożywić :lol: Zaczynamy od fotek z minionego piątku... W sobotę zwiedzaliśmy, razem z akitkami, naszą piekną jurę. Tym razem były to ruiny zamków w Mirowie i Bobolicach :loveu: Pozdrowionka :p
Ka$iaN. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Widzę, że galeria akit zeszła na kury, więc najwyższa pora ją trochę ożywić :lol: Kury nie sa złe, choc osobiscie wole gesi:) A plenery macie przepiekne:) Czarno biała Arashi na moscie - Super:loveu:
Daisunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 sliczne zdjeciaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kasia_i_Łukasz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ka$iaN. napisał(a):A plenery macie przepiekne:) Nie "macie", tylko my mamy, w końcu jura jest nasza wspólna :lol: Byliśmy w miejscu oddalonym od Częstochowy dokładnie o 49km a od Krakowa 112km. Mam nadzieję, że uda się nam kiedyś wyciągnąć Was na wspólną wyprawę po jurze? Moglibyśmy umówić się np. w połowie drogi między Częstochową a Krakowem...? :cool3: Przemyślcie to koniecznie :p
weihaiwej Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Czyżby Aszi dostrzegła żywy BARF? ;) ;) :)
Ka$iaN. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Nie "macie", tylko my mamy, w końcu jura jest nasza wspólna :lol: Byliśmy w miejscu oddalonym od Częstochowy dokładnie o 49km a od Krakowa 112km. Mam nadzieję, że uda się nam kiedyś wyciągnąć Was na wspólną wyprawę po jurze? Moglibyśmy umówić się np. w połowie drogi między Częstochową a Krakowem...? :cool3: Przemyślcie to koniecznie :p Świetny pomysl!!!:loveu: Dlaczego wczesniej na to nie wpadlismy? Ja jest za:) Ciekawe co na to Ushi?:diabloti:
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='donya']Gratulacje dla Chrisa :multi: :multi: mam nadzieję, że sam się pochwali Gratulacje dla Asiaczka - zaprzyjaźnionej baskomaniaczki :multi: :multi: Gusio dostał BOBa :lol: :lol: :lol: :lol: Dzięki! I jeszcze raz gratki dla Chrisa. Chris robił fotoreportaż, myślę, że wstawi do Galerii zdjęcia. Sama jestem ciekawa, czy jakies Gusiowe-BOB-kowe zdjęcia wyszły. Pzdr.
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Widzę, że galeria akit zeszła na kury, więc najwyższa pora ją trochę ożywić :lol: Zaczynamy od fotek z minionego piątku... W sobotę zwiedzaliśmy, razem z akitkami, naszą piekną jurę. Tym razem były to ruiny zamków w Mirowie i Bobolicach :loveu: Pozdrowionka :p A ja wybrałam swoje typy na "zdjęcie spaceru". A jak inni? Pzdr.
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A gdy przeglądnęłam te zdjęcia jeszcze raz, to wydaje mi się, że "Twarzą ku słońcu" i "Jestem piękny" mają najwięcej szans... pzdr.
Matagi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Asiaczek']A gdy przeglądnęłam te zdjęcia jeszcze raz, to wydaje mi się, że "Twarzą ku słońcu" i "Jestem piękny" mają najwięcej szans... pzdr. Asiaczku!!! Gratulacje wielkie!!!:loveu: :loveu: :loveu: A ta fotka zatytułowana przez Ciebie:"Jestem piekny" przedstawia Asztara!
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 O cholercia! :oops: Ale plama... Już poprawiam. Matagi - a możesz w swoim poscie też poprawić? Pzdr.
Matagi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Asiaczek napisał(a):O cholercia! :oops: Ale plama... Już poprawiam. Matagi - a możesz w swoim poscie też poprawić? Pzdr. Mówisz-masz!;) :multi:
christoph Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzięki za gratulacje, my powtórzyliśmy osiągnięcie z ub. r. z wystawy Championów (teraz to się nazywa Champion of Champions 2006:lol:) czyli CWC, NPwR, BOB. I na tym też się zakończyło. Teraz wstawię trochę zdjęć akit z tej wystawy, a cały reportaż wstawiam do topicu Leszno. Akita: Sędziuje Erwin Deutscher (A)
christoph Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Akita amerykański: Suka: Sasquehanna Nao Pies: Czarny Grom Strażnik Beskidu I tyle było akit...
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Christoph - akita amerykańska, please. Pzdr.
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Śmiejące się chłopaki... (zdjęcie bomba!). Pzdr.
Gosica Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hej , uu wiedze ze ktos kocha jure :cool3: To bardzo dobrze bo moze kiedys sie spotakmy przypadkiem na tych pieknych skałkach ja mam około 30 godziny drogi autem , a do ogorodzienca to 15 min :pCzekam na cieplejsze dni i w droge , zaczynam uprawiac dogroning a co - bede sie marnowac , mało tego psa marnowac trzeba saplic troche jego i mojej energi :lol:. Zdjęcia przepiekne Asztar na tle Jury przepiekne , az sie chce samaemu odkrywac cos nowego . Wogole , zdjecia sa cudne i wielkie gratki dla Was :multi:.Christoph- zdjecia z wystaway naprawde interesujace i coż za piekny wyraz pyszczka:DAkita amerykanska , bardzo ładna ( choc nie gustuje w tym kolorze). Pozdrówka dla wszytkich ;)
Matagi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='christoph']Dzięki za gratulacje, my powtórzyliśmy osiągnięcie z ub. r. z wystawy Championów (teraz to się nazywa Champion of Champions 2006:lol:) czyli CWC, NPwR, BOB. I na tym też się zakończyło. Teraz wstawię trochę zdjęć akit z tej wystawy, a cały reportaż wstawiam do topicu Leszno. Akita: Sędziuje Erwin Deutscher (A) Gratulacje!Ładne zdjęcia.A klubowych z 19.02.2006 nie będzie tutaj?Zapewne nie tylko ja chciałabym je obejrzeć....
Ka$iaN. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='christoph']Dzięki za gratulacje, my powtórzyliśmy osiągnięcie z ub. r. z wystawy Championów (teraz to się nazywa Champion of Champions 2006:lol:) czyli CWC, NPwR, BOB. I na tym też się zakończyło. Gratulujemy chłopaki!!!
Recommended Posts