Asiaczek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Donya - tak jest. Dlatego trzeba jeszcze poszperać, jakie są dodatkowe wymagania w konkretnym kraju. Ja podałam tylko te ogólne. Pzdr.
Matagi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Czy ktos ma może zdjęcia Toshi Goro Dogutti? Agnieszka M.baaaardzo o nie prosi :loveu: :loveu: :loveu: Ja mam ale są do....bani:shake: Jeżeli ktoś ma ,to prosze je przesłać bezpośrednio do Agi,albo do GR lub do mnie.Dziękuję z góry!:loveu:
Matagi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Baba dzisiaj skończyła 7 miesięcy!!!:loveu: Na wystawie ja postarzyłam:razz: ,powiedziałam sędzinie,że ma prawie 8 miesięcy....:p A oto dzisiejsze zdjęcia Baby/wcale nie wygląda jak killer,prawda?:evil_lol: :diabloti: / a tak sobie Baba biegała dzisiaj po zaśnieżonym ogrodzie,chciała się bawić z Okiim,ale ten,jak przystało na kurołamacza,szukał dziury aby się dostać do ulubionego ptactwa za płotem....
Matagi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A tutaj rodzeństwo Baby:loveu: : siostra Miryoku z wujkiem:eviltong: i braciszek Migotek:loveu: /to on chciał zjeść Bimbonka we wrześniu w Łodzi:eviltong: /
Asiunia02 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 No i gdzie ta rodzinka?? chyba gdzies zbiegła :)
Asiunia02 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A jednak jest :) zdjecie mi nie weszło :) ładniutkie sa te shibki :) Matagi musisz uwazac na Okiego bo jak sobie sasiad kupi jakies rasowe kury to moze bys ciezko z budzetem :)
Matagi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Asiunia02 napisał(a):A jednak jest :) zdjecie mi nie weszło :) ładniutkie sa te shibki :) Matagi musisz uwazac na Okiego bo jak sobie sasiad kupi jakies rasowe kury to moze bys ciezko z budzetem :) Hiii hiii:lol: Myśmy już sąsiadowi odkupili kury:lol: ,właśnie rasowe,nie wiem jaka to rasa,ale one wyglądają jakby miały czapki na głowach:lol: kury są ciemnobrązowe,a berety mają czarne,baaaardzo kudłate!:lol: :lol: :lol:
donya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Matagi napisał(a):Hiii hiii:lol: Myśmy już sąsiadowi odkupili kury:lol: ,właśnie rasowe,nie wiem jaka to rasa,ale one wyglądają jakby miały czapki na głowach:lol: kury są ciemnobrązowe,a berety mają czarne,baaaardzo kudłate!:lol: :lol: :lol: znaczy długowłose :lol:
Matagi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='donya']znaczy długowłose :lol: Hiii hiiii:evil_lol: Sama oceń:lol: sąsiad dostał takie same tylko brązowe z czarnym beretem /moherowe nie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /:
donya Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Matagi']Hiii hiiii:evil_lol: Sama oceń:lol: sąsiad dostał takie same tylko brązowe z czarnym beretem /moherowe nie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /: to mi dredy bardziej przypomina :lol: ale fajne :laugh2_2:
Asiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Matagi']Hiii hiiii:evil_lol: Sama oceń:lol: sąsiad dostał takie same tylko brązowe z czarnym beretem /moherowe nie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /: I te cudaczki tez znosza jajka?! Pzdr.
Asiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Matagi']Baba dzisiaj skończyła 7 miesięcy!!!:loveu: Na wystawie ja postarzyłam:razz: ,powiedziałam sędzinie,że ma prawie 8 miesięcy....:p A oto dzisiejsze zdjęcia Baby/wcale nie wygląda jak killer,prawda?:evil_lol: :diabloti: / a tak sobie Baba biegała dzisiaj po zaśnieżonym ogrodzie,chciała się bawić z Okiim,ale ten,jak przystało na kurołamacza,szukał dziury aby się dostać do ulubionego ptactwa za płotem.... Baba wygląda, jak "chytra, ruda lisiczka"/ Nic dodać, nic ująć!. Pzdr.
Matagi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Asiaczek napisał(a):I te cudaczki tez znosza jajka?! Pzdr. Yhy!:lol: Znoszą,ale tylko wiosną:lol:
Matagi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Baba wygląda, jak "chytra, ruda lisiczka"/ Nic dodać, nic ująć!. Pzdr. Bo to Baba!:loveu: Sama jej imie wybrałam,w pełni brzmi co prawda:M`Babagoma-GO Tajgeta!:lol: Jest malutka,musi sobie w życiu radzić!:evil_lol:
Asiunia02 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Matagi']Hiii hiiii:evil_lol: Sama oceń:lol: sąsiad dostał takie same tylko brązowe z czarnym beretem /moherowe nie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /: to jest Czubatka Polska :)
Matagi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Asiunia02']to jest Czubatka Polska :) BINGO!!![SIZE=2]To mój Darek odkupował te kury,on wiedział,ale mi nie powiedział co to za rasa.Pogrzebałam w necie i sie dowiedziałam!:lol: Asiunia02!Znasz sie na drobiu ozdobnym?Mnie te kurze piekności zaczynaja interesować,muszę sobie o tym więcej poczytać!:loveu:
donya Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Matagi']BINGO!!![SIZE=2]To mój Darek odkupował te kury,on wiedział,ale mi nie powiedział co to za rasa.Pogrzebałam w necie i sie dowiedziałam!:lol: Asiunia02!Znasz sie na drobiu ozdobnym?Mnie te kurze piekności zaczynaja interesować,muszę sobie o tym więcej poczytać!:loveu: A co zamierzasz kupić kury - aby Oki nie latał do sąsiada :p
Matagi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 donya napisał(a):A co zamierzasz kupić kury - aby Oki nie latał do sąsiada :p Ty mnie nie denerwuj:lol: !!!Niedługo czekają mnie dni ,kiedy kurołamacza trzeba będzie specjalnie pilnować - po niedzieli ma być ocieplenie,jeżeli nie będzie zakazu wypuszczania z kurników /ptasia grypa/to qurestwo wyjdzie na podwórko sąsiadowe i bedzie widoczne i słyszalne dla Okiiego:angryy: I nie wiem ,czy on zdzierży i nie ruszy po płotach/albo podpłotem:angryy: /.Mnie ozdobne ptaszyska sie podobają,a szczególnie dziwolągi,bo takie pawie na przykład to nieeeekoniecznie...;) :lol:
donya Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Matagi napisał(a):Ty mnie nie denerwuj:lol: !!!Niedługo czekają mnie dni ,kiedy kurołamacza trzeba będzie specjalnie pilnować - po niedzieli ma być ocieplenie,jeżeli nie będzie zakazu wypuszczania z kurników /ptasia grypa/to qurestwo wyjdzie na podwórko sąsiadowe i bedzie widoczne i słyszalne dla Okiiego:angryy: I nie wiem ,czy on zdzierży i nie ruszy po płotach/albo podpłotem:angryy: /.Mnie ozdobne ptaszyska sie podobają,a szczególnie dziwolągi,bo takie pawie na przykład to nieeeekoniecznie...;) :lol: Mnie się też podobają. Pawie równiez - szczególnie białe. Ale pomysl z pawiem tak łatwo by mu nie poszło. ;) Tylko krzyczą strasznie - straż miejska itd :evil_lol:
Matagi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 donya napisał(a):Mnie się też podobają. Pawie równiez - szczególnie białe. Ale pomysl z pawiem tak łatwo by mu nie poszło. ;) Tylko krzyczą strasznie - straż miejska itd :evil_lol: Eee,pawia Okiiś by połamał,pawie mundre nie są....;) Ktoś fajnie kiedys opisał pawia: ma pióra anioła chód złodzieja a głos....szatana:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Agappe Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Matagi']Czy ktos ma może zdjęcia Toshi Goro Dogutti? Agnieszka M.baaaardzo o nie prosi :loveu: :loveu: :loveu: Ja mam ale są do....bani:shake: Jeżeli ktoś ma ,to prosze je przesłać bezpośrednio do Agi,albo do GR lub do mnie.Dziękuję z góry!:loveu: ja mam za 2.. może nie są najlepsze, no ale też lepsze jakieś niz zadne ;) ale to Agnieszki to ja sama napisze po weekendzie
Asiaczek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Matagi napisał(a):Yhy!:lol: Znoszą,ale tylko wiosną:lol: Dobra. To jajka już masz. I co dalej? Jadalne "toto" dla człowieka? Do ciasta się nadają te jajka Czubatkowo-Polskie? pzdr.
Matagi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Asiaczek napisał(a):Dobra. To jajka już masz. I co dalej? Jadalne "toto" dla człowieka? Do ciasta się nadają te jajka Czubatkowo-Polskie? pzdr. Nie mam jajek:shake: Sąsiad jajka będzie zbierał ,kudłata ma wysiedzieć je,bedą powiększac kurze kudłate stadko/Okii czuwa przecież:cool3: /. A tak w ogóle to czubate jajka są jadalne:lol:
Gosica Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Widze ze bardzo kurza sie zrobiło tutaj :) a jesli mam byc szczera to u mnie na takie cos na kurzej głwoie mogło by sie zwac ikorezem a jesli na noga to kura z zamiataczkami ;) Jedno i durgie nie mniej intresujace. Dziś poraz pierwszy widzałam taniec psów przy drzewie . Kto widziała by akita skakała wokoł drzewa? :lol:Bradzo intersujace moj Ares wygladał jak zawodowy tancerz , obstawiany przez Mike.Zaprawde komiczne:cool3: Pozdrówka
donya Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gratulacje dla Chrisa :multi: :multi: mam nadzieję, że sam się pochwali Gratulacje dla Asiaczka - zaprzyjaźnionej baskomaniaczki :multi: :multi: Gusio dostał BOBa :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts