Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos ma może zdjęcia Toshi Goro Dogutti? Agnieszka M.baaaardzo o nie prosi :loveu: :loveu: :loveu: Ja mam ale są do....bani:shake: Jeżeli ktoś ma ,to prosze je przesłać bezpośrednio do Agi,albo do GR lub do mnie.Dziękuję z góry!:loveu:

Posted

Baba dzisiaj skończyła 7 miesięcy!!!:loveu: Na wystawie ja postarzyłam:razz: ,powiedziałam sędzinie,że ma prawie 8 miesięcy....:p
A oto dzisiejsze zdjęcia Baby/wcale nie wygląda jak killer,prawda?:evil_lol: :diabloti: /

a tak sobie Baba biegała dzisiaj po zaśnieżonym ogrodzie,chciała się bawić z Okiim,ale ten,jak przystało na kurołamacza,szukał dziury aby się dostać do ulubionego ptactwa za płotem....

Posted

A tutaj rodzeństwo Baby:loveu: :
siostra Miryoku z wujkiem:eviltong:

i braciszek Migotek:loveu: /to on chciał zjeść Bimbonka we wrześniu w Łodzi:eviltong: /

Posted

A jednak jest :)
zdjecie mi nie weszło :)

ładniutkie sa te shibki :)

Matagi musisz uwazac na Okiego bo jak sobie sasiad kupi jakies rasowe kury to moze bys ciezko z budzetem :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
A jednak jest :)
zdjecie mi nie weszło :)

ładniutkie sa te shibki :)

Matagi musisz uwazac na Okiego bo jak sobie sasiad kupi jakies rasowe kury to moze bys ciezko z budzetem :)

Hiii hiii:lol: Myśmy już sąsiadowi odkupili kury:lol: ,właśnie rasowe,nie wiem jaka to rasa,ale one wyglądają jakby miały czapki na głowach:lol: kury są ciemnobrązowe,a berety mają czarne,baaaardzo kudłate!:lol: :lol: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Hiii hiii:lol: Myśmy już sąsiadowi odkupili kury:lol: ,właśnie rasowe,nie wiem jaka to rasa,ale one wyglądają jakby miały czapki na głowach:lol: kury są ciemnobrązowe,a berety mają czarne,baaaardzo kudłate!:lol: :lol: :lol:

znaczy długowłose :lol:

Posted

[quote name='donya']znaczy długowłose :lol:

Hiii hiiii:evil_lol: Sama oceń:lol: sąsiad dostał takie same tylko brązowe z czarnym beretem /moherowe nie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /:

Posted

[quote name='Matagi']Hiii hiiii:evil_lol: Sama oceń:lol: sąsiad dostał takie same tylko brązowe z czarnym beretem /moherowe nie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /:

to mi dredy bardziej przypomina :lol:
ale fajne :laugh2_2:

Posted

[quote name='Matagi']Hiii hiiii:evil_lol: Sama oceń:lol: sąsiad dostał takie same tylko brązowe z czarnym beretem /moherowe nie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /:

I te cudaczki tez znosza jajka?!
Pzdr.

Posted

[quote name='Matagi']Baba dzisiaj skończyła 7 miesięcy!!!:loveu: Na wystawie ja postarzyłam:razz: ,powiedziałam sędzinie,że ma prawie 8 miesięcy....:p
A oto dzisiejsze zdjęcia Baby/wcale nie wygląda jak killer,prawda?:evil_lol: :diabloti: /

a tak sobie Baba biegała dzisiaj po zaśnieżonym ogrodzie,chciała się bawić z Okiim,ale ten,jak przystało na kurołamacza,szukał dziury aby się dostać do ulubionego ptactwa za płotem....

Baba wygląda, jak "chytra, ruda lisiczka"/ Nic dodać, nic ująć!.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Baba wygląda, jak "chytra, ruda lisiczka"/ Nic dodać, nic ująć!.
Pzdr.

Bo to Baba!:loveu: Sama jej imie wybrałam,w pełni brzmi co prawda:M`Babagoma-GO Tajgeta!:lol: Jest malutka,musi sobie w życiu radzić!:evil_lol:

Posted

to jest Czubatka Polska :)

Posted

[quote name='Asiunia02']to jest Czubatka Polska :)

BINGO!!![SIZE=2]To mój Darek odkupował te kury,on wiedział,ale mi nie powiedział co to za rasa.Pogrzebałam w necie i sie dowiedziałam!:lol:
Asiunia02!Znasz sie na drobiu ozdobnym?Mnie te kurze piekności zaczynaja interesować,muszę sobie o tym więcej poczytać!:loveu:

Posted

[quote name='Matagi']BINGO!!![SIZE=2]To mój Darek odkupował te kury,on wiedział,ale mi nie powiedział co to za rasa.Pogrzebałam w necie i sie dowiedziałam!:lol:
Asiunia02!Znasz sie na drobiu ozdobnym?Mnie te kurze piekności zaczynaja interesować,muszę sobie o tym więcej poczytać!:loveu:

A co zamierzasz kupić kury - aby Oki nie latał do sąsiada :p

Posted

donya napisał(a):
A co zamierzasz kupić kury - aby Oki nie latał do sąsiada :p

Ty mnie nie denerwuj:lol: !!!Niedługo czekają mnie dni ,kiedy kurołamacza trzeba będzie specjalnie pilnować - po niedzieli ma być ocieplenie,jeżeli nie będzie zakazu wypuszczania z kurników /ptasia grypa/to qurestwo wyjdzie na podwórko sąsiadowe i bedzie widoczne i słyszalne dla Okiiego:angryy: I nie wiem ,czy on zdzierży i nie ruszy po płotach/albo podpłotem:angryy: /.Mnie ozdobne ptaszyska sie podobają,a szczególnie dziwolągi,bo takie pawie na przykład to nieeeekoniecznie...;) :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Ty mnie nie denerwuj:lol: !!!Niedługo czekają mnie dni ,kiedy kurołamacza trzeba będzie specjalnie pilnować - po niedzieli ma być ocieplenie,jeżeli nie będzie zakazu wypuszczania z kurników /ptasia grypa/to qurestwo wyjdzie na podwórko sąsiadowe i bedzie widoczne i słyszalne dla Okiiego:angryy: I nie wiem ,czy on zdzierży i nie ruszy po płotach/albo podpłotem:angryy: /.Mnie ozdobne ptaszyska sie podobają,a szczególnie dziwolągi,bo takie pawie na przykład to nieeeekoniecznie...;) :lol:

Mnie się też podobają. Pawie równiez - szczególnie białe.
Ale pomysl z pawiem tak łatwo by mu nie poszło. ;)
Tylko krzyczą strasznie - straż miejska itd :evil_lol:

Posted

donya napisał(a):
Mnie się też podobają. Pawie równiez - szczególnie białe.
Ale pomysl z pawiem tak łatwo by mu nie poszło. ;)
Tylko krzyczą strasznie - straż miejska itd :evil_lol:

Eee,pawia Okiiś by połamał,pawie mundre nie są....;)
Ktoś fajnie kiedys opisał pawia:
ma pióra anioła
chód złodzieja
a głos....szatana:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Matagi']Czy ktos ma może zdjęcia Toshi Goro Dogutti? Agnieszka M.baaaardzo o nie prosi :loveu: :loveu: :loveu: Ja mam ale są do....bani:shake: Jeżeli ktoś ma ,to prosze je przesłać bezpośrednio do Agi,albo do GR lub do mnie.Dziękuję z góry!:loveu:
ja mam za 2.. może nie są najlepsze, no ale też lepsze jakieś niz zadne ;) ale to Agnieszki to ja sama napisze po weekendzie

Posted

Matagi napisał(a):
Yhy!:lol: Znoszą,ale tylko wiosną:lol:

Dobra. To jajka już masz. I co dalej? Jadalne "toto" dla człowieka? Do ciasta się nadają te jajka Czubatkowo-Polskie?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dobra. To jajka już masz. I co dalej? Jadalne "toto" dla człowieka? Do ciasta się nadają te jajka Czubatkowo-Polskie?
pzdr.

Nie mam jajek:shake: Sąsiad jajka będzie zbierał ,kudłata ma wysiedzieć je,bedą powiększac kurze kudłate stadko/Okii czuwa przecież:cool3: /.
A tak w ogóle to czubate jajka są jadalne:lol:

Posted

Widze ze bardzo kurza sie zrobiło tutaj :) a jesli mam byc szczera to u mnie na takie cos na kurzej głwoie mogło by sie zwac ikorezem a jesli na noga to kura z zamiataczkami ;) Jedno i durgie nie mniej intresujace. Dziś poraz pierwszy widzałam taniec psów przy drzewie . Kto widziała by akita skakała wokoł drzewa? :lol:Bradzo intersujace moj Ares wygladał jak zawodowy tancerz , obstawiany przez Mike.Zaprawde komiczne:cool3:
Pozdrówka

Posted

Gratulacje dla Chrisa :multi: :multi:
mam nadzieję, że sam się pochwali

Gratulacje dla Asiaczka - zaprzyjaźnionej baskomaniaczki :multi: :multi:
Gusio dostał BOBa :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...