Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Daria czy Anata oszczędziła małą, pluszową akitkę? ;) Na tym zdjęciu wyraźnie widać, że miała na nią ogromną chrapkę :lol:

na razie mała akitka jeszcze żyje.. mam nadzieje, ze Anata nie będzie chodziła po szafkach, zeby ją zdobyć :)
jak tylko dostałam do ręki tą maskotke to Anata sie na nią rzuciła i chciała jej odgryść ogon :)

Posted

Halniaczki w spoczynku:)

Niestety na klasie posredniej suk nasz zasob zdjec sie konczy:(
Musielismy sie zbierac, aby dojechac do domku o ludzkiej porze;)
Agatko nie mamy wiecej zdjec Iru...
Daria zdjec Anaty tez nie mamy - nawet dokumentacja do "walk psow" nie wyszla jak nalezy:( Wielka szkoda...
Trzeba to kiedys powtorzyc:evil_lol:

Posted

Ile wspaniałych zdjęc to sie w głwoie nie miesci :)
Ale najlepsze chyba jest to ze szkoli sie nowa klasa wystawowa, co oczywisce oglądam z zapartym tchem . Wiele z nich bedzie championami pewnie na co licze :cool3: i na wspepie zycze duze liczy sukcesów a już napewno pokazemy to w Poznaniu w listopadzie na światowce. Naprawde od zdjec trudno oderwać wzrok, a na wystawie muisało byc jeszcze lepiej . I czekam już Katowic bo tam chyba bede w siodmym niebie a moja mama raczej nie :p Pozdrówka
P>S Agatko nie ma sie czym martwic IRulka dopiero zaczyna i napewno z czasem bedzie coraz lepiej .WIELKIE BRAWA DLA POCZATKUJACYCH AKITEK:multi:, chyba bede to moiwć a raczej pisać do znudzenia . A Anata rzeczywiscie miała bliskie spotkanie wzrokowe z pulszowym krewnym :lol:, ten wzrok zabijczy .
Pozdrowka

Posted

Daria! W Gdańsku akity sędziowała Barbara Larska
AkitaPsy -młodzieżyMARMUR Puchate Kreple -
AkitaPsy -pośredniaAkita u Izis (FCI) TADA - nb
AkitaPsy -otwartaBUT-SU Omono Gawa -I dosk
AkitaPsy -otwartaTOSHI GORO Dogutti - II dosk.
AkitaPsy -championówTANOSHIMI-GO Dogutti - BOB
AkitaSuki -młodzieżyAKEGATA Halne Wzgórze (FCI) - ZW.MŁ
AkitaSuki -młodzieżyAkita u Izis (FCI) YAWARA - db(?)
AkitaSuki -pośredniaEHIME Roal- ?
AkitaSuki -otwartaBELISHA Roal -NSWR (?)
AkitaSuki -otwartaCHIMIDORI Połkrza - bdb (?)
AkitaSuki -otwartaHASHIRA z Wilczego Dworu - ?

Tyle wiem:eviltong: .Mam też kilka fotek z Gdańska,wstawię je tutaj ,ale muszę je zmniejszyc i poprawić i nie bardzo mi się chce to robić......wszystko mnie boli,mam gorączkę:-( Latanie na papieroska na wystawie bez kurtki nie było dobrym pomysłem....:shake:

Posted

[quote name='kingula']W Łódzkim schronisku zbajduje sie samiec rasy akita, moze komuś zaginął?
http://upload.miau.pl/1/50935.jpg
a to link do tematu
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1375932#post1375932

Ten akita to na 99,9% ARGO Rebia,pies z bardzo dobrym rodowodem,potrzebuje nowego domu i doświadczonego,mądrego przewodnika.Jedna wystawa /chyba krajówka / uczyni z ARGO reproduktora.

Dzisiaj dostałam takiego maila:
Dnia 16 lutego o godz. 16.00 na ul. Naramowickiej w Poznaniu znaleziono młodą akitę, suczkę rudo-białą. Jeśli nie znajdzie się właściciel zaopiekujemy się psem (mamy duży dom z ogrodem, nasz owczarek niedawno zdechł). Telefon do kontaktu – 501 292 283 lub 61 8232 819 – prosić Włodzimierza lub Karinę Skrzypczak.
Karina Skrzypczak
karina.skrzypczak@x-partner.pl
----------------------------------------------------------------------
Autoryzowany Koncesjoner XEROX
X-Partner sp. z o.o.
ul. Romana Maya 1
61-371 Poznań
tel./fax: 61 650 27 90
mobile: 609 828 255

Asiunia02! może cos wiesz o tej akitce?Może ma tatuaż ,nie dowiesz się?

Posted

[quote name='Matagi']......wszystko mnie boli,mam gorączkę:-( Latanie na papieroska na wystawie bez kurtki nie było dobrym pomysłem....:shake:
Matagi - ja - co prawda - nie latałam na papierosa, ale mam dokladnie takie same objawy jak ty. I do końca tygodnia jestem na L4.
Rączka!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - ja - co prawda - nie latałam na papierosa, ale mam dokladnie takie same objawy jak ty. I do końca tygodnia jestem na L4.
Rączka!
Pzdr.

Znaczy się nie jestem samotna!:lol: :p
Rączka!

Posted

Matagi napisał(a):
wszystko mnie boli,mam gorączkę:-( Latanie na papieroska na wystawie bez kurtki nie było dobrym pomysłem....:shake:

Ty się zawsze dorobisz :shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
mam dokladnie takie same objawy jak ty. I do końca tygodnia jestem na L4.
Rączka!
Pzdr.

A ja mam nadzieję, że Ci przejdzie do wtorku - bo już się naszykowałam do ... :cool3: :cool3:

Posted

Matagi napisał(a):
Rączka!

Ja mam zapalenie oskrzeli - wiec witam w klubie
:eviltong:
Duzo zdrowka - grzaniec dziala cuda:)

Posted

[quote name='donya']Ty się zawsze dorobisz :shake:

Niestety,mam talenta takie:cool3: Jedno dobre z tego wyszło,że od 2 dni nie palę - gardło mnie boli i papieroski są beee:angryy:

Asiaczku!Mam dla Ciebie zagadkę:eviltong: Znasz tego baska?:eviltong:

Posted

Ka$iaN. napisał(a):

Ładnie.....:razz: Kto jeszcze?:cool1:

Posted

Matagi napisał(a):
Rączka!

Oczywiście, że nie jesteś! Wysłałam do Ciebie pozytywne, choć lekko gilowate pozytywne myśli. Wyślę jeszcze raz, bo przez te gile, to może nie zadziałąło tak, jak powinno.:razz:
Pzdr.

Posted

[quote name='donya']A ja mam nadzieję, że Ci przejdzie do wtorku - bo już się naszykowałam do ... :cool3: :cool3:
Musowo będzie dobrze!
Ja już też mam przygotowane menu... Tak więc, może obiad zjedz w 1/2?
Pzdr.

Posted

Ka$iaN. napisał(a):

No to i dla Ciebie - RĄCZKA! + gilowate pozdrowienia:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Matagi']Niestety,mam talenta takie:cool3: Jedno dobre z tego wyszło,że od 2 dni nie palę - gardło mnie boli i papieroski są beee:angryy:

Asiaczku!Mam dla Ciebie zagadkę:eviltong: Znasz tego baska?:eviltong:

Znam, znam. To psiak z hodowli Basiatek's o imieniu TRI-RASHIN. Jak sama widzisz - nic ciekawego. I na dodatek w hodowli tak znanego i uznanego hodowcy niemieckiego...
Dzieki za pamięć.
Pzdr.

Posted

Nikt już zdjęć nie wstawia?:-( Ja mam trochę,ale nie są najlepszej jakości,nie ja je robiłam.....Postaram się jutro je obrobić i wetknąc tutaj.

Jak sie Wam podobała Baba?:diabloti: Może ktoś ma jej zdjęcia...?:cool3:

Posted

No właśnie, co z shibami? Jak poszło Babie?
Ja ją widziałam. Babiszonek jak laleczka. Piekny kolor, pyszczek. Tyle zapamiętałam. Potem był szok wystawowy a po szoku - Baby już nie było...
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...