Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Jolu a co z oceną AKEGATY? Dostała doskonałą?

Z niecierpliwością czekam na Twoją fotorelację :lol: Szczególnie na fotkę z BISa szczeniaczków - Niagarka napewno prezentowała się fantastycznie :p
Nie wiem:oops: bylam b.zajęta,bo zachwilę wystawiałam Ryoko,a jak miałam już chwile wolną to Patrycji i Akegaty już nie było...
Ale znam wyniki Marmura i Akegaty z Gdańska

Agappe znane mi wyniki z Gdańska
Marmur -dosk,Zw.Mł.
Akegata -dosk,Zw.Mł -Najlepszy Junior

To foto z konkurencji finalowych z Niagarką -

ciąg dalszy fotek później,wieczorem

Posted

[quote name='Daisunia']weihawei
a fotki Iru jakieś masz ?

Daisunia, ponieważ ja z Iru byłam na ringu, to żadnych fajnych zdjęć Iru nie mam, tym bardziej, że dziewczynka się bardzo zestresowała i była sztywna jak koci ogon ;)

Posted

[quote name='weihaiwej']Daisunia, ponieważ ja z Iru byłam na ringu, to żadnych fajnych zdjęć Iru nie mam, tym bardziej, że dziewczynka się bardzo zestresowała i była sztywna jak koci ogon ;)
aha ;)
a jaka ocene dostala ?

Posted

[quote name='donya']To ja wstawię kilka zdjęć

Moja para hodowlana Bimbo & Anata Yamamoto

Najlepsza suka hodowlana Yumenoshima No GYOHIME GO

i znowu Asiaczek przed nami ;)
Hehehe. Fajnie stało się na I miejscu!
Gratki dla Was. Całuski.
Pzdr.

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']Nie wiem:oops: bylam b.zajęta,bo zachwilę wystawiałam Ryoko,a jak miałam już chwile wolną to Patrycji i Akegaty już nie było...
Ale znam wyniki Marmura i Akegaty z Gdańska

Agappe znane mi wyniki z Gdańska
Marmur -dosk,Zw.Mł.
Akegata -dosk,Zw.Mł -Najlepszy Junior

To foto z konkurencji finalowych z Niagarką -

ciąg dalszy fotek później,wieczorem
A tu Cię złapałam na III miejscu!
Cieszę sie, że wreszcie na krótko mogłyśmy spojrzeć na siebie:lol: . I oczywiście gratki.
Pzdr.

Posted

No w koću jest co przeczytać , i to ile sukcesów znanych mi osob :cool3:. To naprawde świetnie !! Wielkie :cool2: Gratki dla wszytkich, oczywiscie ze szczególnym wspomnieniem dla Agaty i Iru :D Gratulacje dla Halnego i WSZYYSTKICH WSZYSTKICH . Widze ze Niagara sie śiwetnie prezetuje i widac prace nad psinka :) Ogolnie wszytkie akitki sa urzekajace :lol:. Pozdrowienia dla wszytkich i Jeszcze raz Gratulacje i wielkie brawa:klacz:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A tu Cię złapałam na III miejscu!
Cieszę sie, że wreszcie na krótko mogłyśmy spojrzeć na siebie:lol: . I oczywiście gratki.
Pzdr.

No to się poznałyśmy w koncu! -wcześniej kilka razy mignęłaś mi z baskami-pomyslałam to musi być Asiaczek!-jak biegłaś z obłędem w oku wzdłuż ringu honorowego,a ja znalazłam się vis a vis-nie wytrzymałam,złapałam za rękę i zapytałam -Asiaczek?- musiałam sie szybko przedstawic,bo nie kojarzyłaś,kto cie tak obcesowo zaczepia.:shake: :lol:

Dzięki za gratki,Tobie również gratuluję wspaniałych osiągnięć i wspaniałych basków!!!!

Posted

[quote name='weihaiwej']To ja jeszcze wstawię parę fotek :)

Inochi

Niagara

Akari - byłam urzeczona tym, jak Leszek ją wystawiał :)

Do takiego wystawiania będę dążyć :)

o jejku,jakie śliczne fotki zrobilaś!!!
Leszek siedzi teraz obok i mówi,że pokraśniał :oops: przeczytawszy Twój komentarz o jego wystawianiu Akari -serdecznie dziękuje Tobie za uznanie!
Za chwilę wstawię pare fotek z Iru,nie udało się fikuśnicy zrobić super fotki-ale Leszek uważa,że przy podwojnym debiucie wszystko jest możliwe,a na fotkach i tak widac,jak Iru podobała się sędzinie:lol:

Posted

AKITY-HalneWzgórze napisał(a):
No to się poznałyśmy w koncu! -wcześniej kilka razy mignęłaś mi z baskami-pomyslałam to musi być Asiaczek!-jak biegłaś z obłędem w oku wzdłuż ringu honorowego,a ja znalazłam się vis a vis-nie wytrzymałam,złapałam za rękę i zapytałam -Asiaczek?- musiałam sie szybko przedstawic,bo nie kojarzyłaś,kto cie tak obcesowo zaczepia.:shake: :lol:

Dzięki za gratki,Tobie również gratuluję wspaniałych osiągnięć i wspaniałych basków!!!!

Hihihi. Ja na wystawie jestem z lekka nieprzytomna, a na Klubówce - w szczególności. Pamiętam tylko, że ciągle wchodziłam i schodziłam z ringu; pilnowałam też, aby z właściwym psem/psami na ten ring wchodzić.:lol:
Ale już teraz wiem, kogo jeszcze mam wypatrywac z akiciarzy. Oj, zapamiętam sobie!:lol:
Pzdr.

Posted

Witajcie:)
Gratulujemy serdecznie wszystkim zwyciezcom i zwyciezonym:)
Bardzo milo bylo Was wszystkich spotkac:)
Zdjec mamy sporo - Wojtek szalal z aparatem przy ringu;) Czescia z nich podzielimy sie z Wami.

Zaczne od prywaty - Ushi (ocena bdb)

Kitsune

W rodzinnym gronie;)

Iru i Kitsune

Sedzia Angelika Kammerscheid-Lammers przy pracy

Za chwile reszta zdjec:)

Posted

Niagara

NIE PRAWDA, ŻE MAM OKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od szczeniaka wiedziałam co z niej bedzie :)
Jolu i Leszku, czy z czystej milosci do akit moge Wam podrzucic moje rozwydrzone 3 sunie na wychowanie ?????? :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :p :p :oops: :oops: :oops: :oops: , bo z tigerkiem dałam sobie juz rade i widac efekty, ale niestety z braku czasu na te 3 lalunie nie mam OBECNIE wpływu.

Posted

Moi narobili dużo fotek i wiele jest swietnych,jak już przejdę przez baby i szczenięta to będą i pieski z różnych klas powyżej bayby,bedą tez fotki spoza ringu -te już mojego autorstwa-dopiero po wystawie,kiedy ochłąnelam zachcialo mi sie zrobic pare fotek.
a teraz
Klasa baby suczki
IRU Halne Wzgórze,I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze(IZUMI),KITSUNE Halne Wzgórze(KITSU)

IRU

IRU
IZUMI

IZUMI i KITSUNE

KITSU

suczki bayby-lokaty

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']Anate mamy pt-"Odpoczynek Wojownika"-może być?

pewnie, że może :)) Anata po przyjeździe do domu bardzo chciała zjeść małą akitke, ale mama sie nad nią zlitowała i powiedziała, że nie odda rudej bestii maskotki ;) na tym zdjęciu widać jak Anata na nią patrzy pożądliwie,ale i ze smutkiem, bo wie że nie pozwole jej ją zjeść ;p
szkoda, że aparat nie może rejestrować ruchu.. boskie machanie ogonkiem do maskotki na ringu podczas oceny, nawet sędzina się z tego śmiała ;)

a Jolu poprosze Cie o przesłanie wszystkich Anatowych zdjęć które masz - najlepiej w dużym formacie - nie musi być dziś ani jutro.. może być i za tydzień jak znajdziesz czas :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...